Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Я націджувала аж 10 гр, з обох грудей , в нашому випадку це був не вихід.Цього було дуже мало , і цідилось тільки переднє молоко.
     
  2. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Аналогічно, мала випадок, мусила залишити дитину з мамою, хотіла зцідити "на авось", але все що я змогла з себе витиснути, це було тих самих 10 гр.
     
  3. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    є ж молоковідсмоктувачі...
     
  4. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Bree van deKamp

    Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

    Є жінки яким не доступна така опція. Не можуть вони добути молоко, але це не означає, що його там нема.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я сама теж не могла більше 10 грам націдити і то вручну ( молоковідсос- 0). Тому зверталася в пологовий, де мені показали, як правильно вручну зціджувати. За кілька днів і добрий десяток спроб ( не зразу) мені почало вдаватися.Сціджувала виключно вручну ( через фізіологічно вузькі протоки ніякий молоковідсос мене не брав :)
     
  7. skarlet

    skarlet Well-Known Member

    Моя знайома зціджувала молоко молоковідсмоктувачем аж до 1.5року (!!!). Я була вражена, коли дізналась, бо кожного разу вона казала, що от хоч 1 місяць погодує,потім хоча б до 4-х і т.п. Дитина так і не знала, що таке суміш :girl_smile:.
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Саме молоковідсмоктувачем цідила
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    коли в мене опускалися вже геть руки і думала , що "ну його", мене дуже підтримувала наша тодішня педіатр, яка казала, що "ну ще спробуй на молочці дотягнути до ...., а потім ще....". А також- досвід знайомої, в якої дитина взагалі не брала груди, вона теж йому зціджувала молоко, але її малий через спадкову алергію навіть вже на прикормі мав дуже обмежене коло продуктів. ТОму спокійно міг лише ГМ вживати. ТО вона теж до 1,5 року сціджувала і годувала ( сціджувала лиш вручну)
     
  10. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Дівчатка може комусь треба листя малини? Насушила собі, а випити все не встигла, то поділюся:morning1::girl_bye:
     
  11. kristina

    kristina Well-Known Member

    Щось я ніяк не виберу матрас. Розглядаю на сайті Верес, деякі з них в перерізі бачила на шуварі. Є холофайбер, є латекс і всякі різні з варіантом кокоса. Не розбираюсь я в тих матеріалах. Теж на шуварі радять не переплачувати і взяти матрасик польський фірми goo goo але там склад кокос.пінка.кокос. під пінкою розуміється пінополеуретан, то це що звичайний паралон чи як? Ну і того він і дешевший найшла в неті його переріз то там кокосапо см 2 мабуть, а середина та їх пінка.
    І щось я ніяк не визначусь бо хочеться щоб з однієї сторони був твердий, а з іншої пом'якше. Ну і матеріал не хімозний.
     
    Останнє редагування: 1 Лютий 2015
  12. ohra

    ohra Well-Known Member

    ми купили кокос і гречка
     
  13. Kulbabivna

    Kulbabivna Active Member

    в мене така слухняна дитина в пузі росте. перевернулася голівкою донизу як і має бути. сподіваюсь так і закріпиться (у нас нині 32 тижні і 5 днів). я навіть ще серйозно до вправ не приступала, думала після узі почну, тільки кілька разів постояла в колінно-ліктьовій позиції. юхууу. я так тііішусь:)))
     
    • Подобається Подобається x 7
  14. kristina

    kristina Well-Known Member

    З вересу мені сподобався comfort seasons там шерсть кокос бавовна ніби більш менш натуральний склад, але він тверденький .
    Аде купували і яка вартість. Той що я обрала 790 гн трошки кусається.
     
  15. ohra

    ohra Well-Known Member

    купували на південному за 740 грн. багато хто його рекомендував (і в друзів є, і продавці в магазинах його рекомендували).як маленька дитина, то спить на тій стороні де кокос, а як починає вставати, то перевертають матрас на сторону гречки і дитя спить на гречці. є ефект масажу тіла, а як стоїть - то ніжок. чоловік лежав на матрасі, то йому сподобалось.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. M_Talya

    M_Talya Active Member

    Ми купляли льон- кокос- льон в якомусь Івано-Франківському нет магазині, ціну не пам"ятаю, то було 3,5 роки тому. Малий спить на ньому досі. Цілком задоволені.
     
  17. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Вчора чула, що у нас, в Старому Самборі, завідуюча викидала пустушки, щоб дитина краще мамині груди брала і всім каже, що треба обов*язково грудьми годувати. То мене тішить:) Так що не все так погано:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    Дівчатка, потрібна ваша порада :) Подзвонила подруга, дізналась, що вагітна, але переживає відносно перебування на обліку. Прописана у Львівській області, чи може вона вставати на облік в будь-якій львівській поліклініці і що їй для цього потрібно? І ще, які хороші лікарі є на Виговського? Дякую :girl_smile:
     
  19. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Вона може вставати будь-де.
     
    • Корисно Корисно x 1
  20. Kulbabivna

    Kulbabivna Active Member

    Мені тут приписали на 36 тижні зробити мазок на стрептококи (тест називається GBS). В нас в Україні таке роблять? Хтось може робив?
     
Статус теми:
Закрита.