Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. loginka

    loginka Member

    сніжна, так,дякую за виправлення.
     
  2. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    а якщо дитина перехворіла кашлюком, то як їй робити щеплення від тих інших хвороб, що йдуть в комплексі?
     
  3. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    тоді робиться вакцина АДС .без коклюшного компоненту.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    вона також платна чи є в наших поліклініках?
     
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Треба питати, коли є наявна. Зазвичай є ( ну ала зараз хто його зна- всякі періоди бувають).Але вона ніколи не була платною. Цією вакциною щеплять уже всіх дітей, починаючи із 6-річного віку + дорослих ( після 6 років і дорослим коклюшний компонент не вводять. )
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Netty

    Netty Well-Known Member

    @karioka Нам наш педіатр радила теж зробити аналізи перед вакцинацією, але тільки перед першою. А дві наступні ми робили після ретельного огляду в неї...і все. Аналізи робили в Сінево. Там діточок без черги пропускають...і мамі дають гематоген ;)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    аналізи потрібно робити перед кожною вакцинацією. Стан здоров я дитини не є стабільним від часу першого аналізу. Тому це насамперед в інтересах самих батьків, щоб не говорили дільничі лікарі.Ретельно ззовні оглянути- це не те саме, що "всередину" заглянути .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  8. skai

    skai Well-Known Member

    А як Ви вважаєте, якщо графік щеплень і так збився (дитині 8 місяців), то може варто починати експерименти із вакцинацією з віку, коли дитина зможе пояснити. якщо щось заболить? Чи таки йти зараз поки малі?
     
  9. Popi

    Popi Well-Known Member

    Знайомі як раз із 8 міс. Починали.
     
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    графік збився як: ви узагалі не вакцинували чи вакцинували не по графіку? Якщо узагалі не вакцинували, то розпочати можна у будь-який момент ( вирішувати лише вам), але попередньо дитині буде зроблена проба Манту ( бо якщо БЦЖ у вас не зроблено, треба перевірити перед щепленням чи дитина вже не є носієм палички). Якщо у вас зроблено бодай БЦЖ- пробу Манту перед щепленням, зробленим до року- не роблять. Якщо ви робили вже АКДП, але "збилися", то якраз ( якщо не відмовляєтеся від щеплення в подальшому взагалі) щепитися треба в найближче допустимий період ( там маржа між 1-2-3 щепленням, здається максимум до 9 місяців між щепленнями допускається. Між 3 і 4- 1рік і 9 міс. ).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. skai

    skai Well-Known Member

    Олеся Ігорівна своєму внукові (теж приблизно такого віку) вже тричі провела щеплення інфантриксом гексою. Я старшій дитині робила щеплення. Особливих побіжних ефектів, тьху-тьху, не було. Правда була температура. А, іще стндартно, через тиждень після щеплення дитина обовязково захворювала на ГРВІ і довго видужувала.
    Я дуже вагаюся щодо доцільності щеплень другій дитині. Олеся Ігорівна справді сказала, що якщо надумаєте, то приходьте. От я й сиджу і думаю:facepalm:
    Почитала форму, ще десяток страшних історій про щеплення додала. Ще й пробу Манту треба робити. Просто який каламбур в голові.
     
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    тому що щеплення дає велике навантаження на імунну систему. І якщо в цей період ( до 3-4 тижнів після АКДП і до 72 днів після КПК) дитина підхоплює якусь бяку ( а підхопити їй легше знову-таки по причині того, що імунка "зайнята" виробленням антитіл на вакцину), то імунна система просто не може дати нормальної відповіді на збудника. До речі, захворювання в цей же період становлення "поствакцинального імунітету" також не кращим чином впливає на вироблення власне антитіл після вакцини, знижуючи їх ефективність.
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Netty

    Netty Well-Known Member

    Наш педіатр сказала, що коли появиться проба на манту і ми її зробимо і якщо результат буде добрий, то БЦЖ не потрібно буде робити. Ні проби, ні БЦЖ наразі немає.... але хочу на перед знати, чи може так бути...
     
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    проба Манту - це лише своєрідний "лакмусовий папірець" і показує лише наявність чи відсутність палички. Мало того- віраж проби можливий і хибний. І тоді починають тягати по фтизіарах і пульмонологах. А причиною стану може бути алергія і банальні глисти. БЦЖ_ це вакцина. Манту не заміняє БЦЖ. Тобто вона ніяк не захищає від туберкульозу, а є лише методом діагностики, щоб визначити чи на конкретний момент дитина вже не є носієм палички Коха.
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    Ще до теми щеплень- чора випадково потрапила на форум мам Майамі. Де вони обговорюють пологи, щеплення і т.п. ТО цікаво було почитати, що по їх відгуках усі ті щеплення, які вони робили у США, їх вакцинами- минулися без побічки і будь-яких поствакцинальних проявів. А коли вони вже щепили дітей в Росії- то практично завжди на вакцину була якась реакція.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  15. Popi

    Popi Well-Known Member

    Я щепила дитину в нас в Укр. Ніяких реакйій в доціка не було. Ні темп.,ні грипу,соплів і тд.ітп.
     
  16. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Дівчата, а як щодо БЦЖ? Ми родилися у вересні, вакцини не було і, я так розумію, досі немає. Чи нас не повідомили і не мали просто?

    Плануємо робити лише його, але чи не пізно? Чи є ще такі як ми?
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Ми родились в травні, БЦЖ не маємо. Хочу теж робити. Не пізно, тільки перед вакцинацією потрібно буде пробу Манту дитині зробити, а вже потім БЦЖ.
     
  18. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    А що то за звір і де його роблять?
    А є вже БЦЖ? Хіба не повинні з пологового повідомити нас?
    У нас буа атопічний дерматит, педіарт сказала поки не робити прививки. А доки не знаю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Вище вже писали про Манту, почитайте. Мене не повідомляли про БЦЖ, думаю і вас не повідомлять, бо вакцини ітак не вистачає на новонароджених.
    Хіба би з лікарем домовились.
     
  20. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    То ж мова і йде про те, коли вакцини буде достатньо, принаймні мені так в пб казали.
    Де ж тоді робити прививку?
     
Статус теми:
Закрита.