Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Siania

    Siania Love Life

    Точно, я один раз фотографувала таку милу дівчинку з пузіком. Чоловік не хотів, а вона хотіла, і задоволена що наважилась сама :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 3
  2. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    всьооо, моядушевна рівновага похитнулась я переважно не реагую на наголоси і російську мову, бо з того краю родом, але це відео мене вивело. Пєєєтєльки, нііітачкі:hunter:піііво...повбивав би
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  3. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
    • Подобається x 5
    • Смішно x 4
    • Зе бест! x 2
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
  4. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Не підтримую.
    Відповідати рагулізмом на рагулізм- рагулізм в квадраті. НМСД.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  5. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Ех, та то ж тільки мрії - мені теж виховання не дозволяє поки такого зробити... Хоч іноді трохи жалкую що немає в мені стільки злості.
    :girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Добре тут дівчата радять: підіть самі на фотосесію. Тож і для малечі пам"ять буде.
     
  7. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Ага тільки гірше стає, стільки негативу набираєшся...краще при можливості рагулів обходити десятою дорогою:girl_emo:
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Мій теж не хотів. То з дочкою я сама на фотосесію ходила, а з сином вже настільки мені не хотілось, то маю просто кілька домашніх фоток і все.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    така зла на чоловіка!!! :shout::aggressive:
    приперся з обіду допрацьовувати вдома, бо типу знов хворий!!! Як можна від жовтня місяця не вилікувати нарешті той клятий насмарк і перестати чіпляти на нього як на вудку постійно шось свіже!!! Ну хоч бери виселяй хлопа з хати на зимовий сезон.
    Я тут ношуся зі своєю вагітністю як курка з яйцем, щоб десь шось не вхопити - ну то раз я не маю нагоди захворіти "десь", то він мені таскає до хати всьо шо тільки надибає!!:ireful1:
    Ше завтра планує працювати з дому. Так мені некомфортно як він ото сидить хлюпає тими соплями взад-вперед. Але носа промивати він не піде, горло полокати також - потім ше кашляти тою фігньою буде. І взагалі рипається зі своїм куривом - руки після походів у під"їзд теж мити не треба, а нашо - сигаретами ж рук не попацькаєш!! І тішиться шо йому по страховці весь час ліки видають, бо то скільки би грошей потратив якби все сам купував. А толку з того!!! Ліками ше й користуватися треба, а не тільки збирати їх на купку!!!

    блін!!! дайте мені якийсь баян, я йому зіграю, щоб знав :bayan:
     
    • Смішно Смішно x 14
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Ma Cherie

    Ma Cherie Нонконформістка

    Все! В мене терпіння закінчилося! Старалася з розумінням ставитися до "дрімучості" своїх кацапських родичів, намагалася уникати у спілкуванні політичних тем і не звертати увагу на різні провокативні питання типу "а что, у вас там правда война?". Але сьогодні дорога троюрідна сестриця із Самари ощасливила мене повідомленням.

    Ось так. Як добре, що у соцмережах передбачений "чорний список"... :russian:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
  11. Dolche

    Dolche Well-Known Member

    така зла-презла на чоловіка. Сьогодні був з дітьми дома, так як вони хворі, я на роботі, його черга залишатися. Боже, що вони зробили з хати.:wacko:, діти бігали в піжамі ще зранку. Я вчора буквально "вилизала" ту хату, а сьогодні і сліду нема:girl_cray:. Мало того, я приїхала о восьмій вечора, а він до мене ще й з притензіями, що бачте голодний. Добре, що хоч діти на дієті, то не мудрував з їжею, зробив картоплю на пару, яку сам чомусь не захотів їсти:girl_in_dreams: Ну і в результаті я ще й паршива, бо він завтра не буде мати обіду взяти на роботу. Хоч трохи кухню розгребла, до кімнат і всього решта візьмуся завтра. А головне вміє 20 разів наголосити, що він нічого не встиг бо в нього "двоє дітей на руках", цікаво як то я встигаю прибрати, зварити, по магазинах побігати, комуналку заплатити, з тими ж самими дітьми, чи ми про різних говоримо?:girl_crazy: Я в шоці... :girl_impossible:
     
    • Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
  12. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    почему ваши"герои"бомбят восток украины?????и почему наши"твари"не бомбят ваш киев?????????
    Оце прийшла пожалітися, що наші розчудесні переселенці поширюють "перевірену інфу від родичів в Маріуполі", що їх обстріляли українці. Омг, і це йде далі поміж наших, нібито думаючих, освічених людей, і переповідається мені з широко розплющеними очима, як останній ідіотці, яка ще не увірувала...
    І взагалі, ну приперлися вже сюди, облаштувалися, не виганяють вас, то живіть собі і радуйтесь. Нє, блін, все не те. До всього претензії, всі навколо ненормальні якісь, і на всіх тре знайти управу і чо-ніть накатати і пожалуватися як не в жек, то ще кудись. Аякже, зверху тупочуть, знизу кричать, за стінкою піпікають заголосно :girl_cray:. Та туди твою в качель, ну то сиди в себе під градами і радуйся, що вдома. А що я маю казати, як сусід цілий тиждень стіну довбе, бо в нього ремонт? Ну не розстріляти ж його, всі періодично через це проходимо.
    Я тепер чудово розумію, як то при совітах сусіди одне на одного доноси і наклепи за любу дурницю писали - то таки є щось особливе і пакосне в тих головах. То не мені особисто щастя по сусідству привалило, Богу дякувати, але ж люди мають собі клопіт на цілий під"їзд буквально. Забилам би.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 1
  13. Зорянка

    Зорянка Well-Known Member

    Я забилам би пана одного, який вчора гуляє з хлопчиком рочки 3-4 на вулиці. Так от він собі йде, а той хлопчик йде позаду і стає на кожен каналізаційний люк, потім дійшов до люка в якому кришка ледь хитається і давай на ньому стрибати бо йому подобається як він стукає. Я мало не впалаdiablo:.
    Кажу тому панові навіщо ви йому дозволяєте таке робити, а він собі стоїть, сміється і каже а що тут такого, я кажу, та не дай Боже провалиться всередину тоді що, також будете посміхатись, а він каже та він постійно на люках стрибає і нічого.:swoon2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Згадалася мені новина, яка сталася кілька років тому, як маленька дитина гуляла з бабусею і провалилася в каналізацію. правда тоді бабуся слідкувала за дитиною. Але скільки тоді шуму підняли.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Я до того випадку теж легковажно до люків ставилася. А тепер синок давно вже навчений і мені не раз зауваження робить, чого я на люк наступила.
    А тоді... Як згадаю, як ми тут цілим форумом слідкували за пошуками і молилися :sad:
     
  16. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Не те що забилам би... То жорстоко. Але добре мене знервувала одна нерозуміюча дівчинина, котра сьогодні двічі мені телефонувала з якогось звичайного номера і представлялася працівником Київстару. Ну як представлялася - імені свого так і не назвала. Зате чемно спитала мене "Як до вас можна звертатися?" першого разу. Намагалася мені втюхати їхній домашній інтернет. Я відповіла, що інтернет в мене є і їхні пропозиції мені не цікаві, попросила більше мене не турбувати. Не минуло і дві години - знову дзвінок. Я чекаю важливого дзвінка від людини, яку ніколи не бачила і номера її не маю, то й підняла слухавку. Знов той голос, називає мене на ім'я і знов щось лепече про той інтернет. Я досить грубо пояснила, що досить мені рекламувати його, тим більше я просила не телефонувати. І тут шок - "Я не можу не телефонувати вам, бо ваш номер є в базі".:suicide:"В якій такій базі?" - "В нашій базі, ви ж є клієнтом Київстару". Я щось відповіла про те, що якщо так, то чого було питати моє ім'я, якщо я ще й клієнт системи Мій Київстар і компанія має мої дані. На прохання видалити мене з бази мені відповіли "То скажіть на якій ви вулиці живете". Ага, вже! diablo:
    Що то за маркетинг такий наглий? Чи я відстала? Може мені теж так набирати рандомні номери і питати "А в вас є дитина? А вона ходить в школу? А вона вчить англійську? А давайте я буду до вас приходити і їй допомагати? Нє?! А чо?! "
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    блін, от що ефективнше, цікаво... забити ворожку з нашого під'їзду чи просто здати її податковій?
    Клієнтура дзвонить в мій домофон і харить від 07.30!!!
    а я і так від минулої суботи спала аж півтори ночі.
    ну і клієнтів, може, не позабивала би, але наваляла б потрохи кожному. Західна Україна, віруючі люди, хайбигрець!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Popi

    Popi Well-Known Member

    Відключіть домофон. В мене ворожки нема,але теж серед ночі полюбляють дзвонити. Відключила і маю спокій
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  19. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    В нас половина сусідів під час встановлення домофону відмовились від трубки, і зараз регулярно, хтось хто йде до них в гості, або просто навіть самі сусіди, телефонують в всі квартири підряд, щоб хтось запустив їх в під'їзд.
    Я скрутила звук на мінімум, так щоб ледь чутно було, бо не раз в нас тут всі на рівні ноги вскакували через оті дзвінки.
    Особливи кайф був , коли то ставалось посеред ночі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  20. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    А я чемно беру трубку і коли просять відчинити я не відчиняю, а кажу дзвонити в ту квартиру, в яку йдуть або нехай собі ключ зроблять. Отака я вредна сусідка. Спочатку замахувало, але потім сусіди звикли, що я принципово не відкрию і перестали дзвонити. Хіба якісь "зальотні" можуть. В мене домофон не виключається, а на мінімумі теж добряче чути.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1