Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Ми хочем замовити кухню, має бути фасад екран верх світлий низ темний. Ось такі фасади, тільки проект інший. Boguna 2_608_456_100.jpg Я думаю чи варто замовляти український екран фасад чи все таки ліпше трохи докласти і замовити польський БРВ екран? Хто користується укр фасадами, які вони по якості?
     
  2. Pesyk

    Pesyk Member

    У мене теж холодильник поряд з духовим шкафом та мікрохвильовкою. Так спроектувала дизайнер і майстер, що робив кухню казав, що так роблять, і я,чесно, навіть не задавалась цим питанням дуже. Теж читала, що відділяються термоізоляцією, але майстер ніби казав, що вмонтовані духові шкафи вже маються якийсь захист.
    У мене холодильник в окремом пеналі, ззаду є багато простору, також духовка та мікрохвильовка в окремому пеналі і є відстані від стіни і між ними. Оскільки духовкою користуюсь раз в тиждень, то поки казусів не було, завтра провірю як поводить себе морозилка, коли плацює духовка. Буду звітувати, коли "гавкне" мій холодильник)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. wind

    wind New Member

    У нас був польський БРВ екран, МДФ плівка, його б не радила. З часом плівка почала відшаровуватись у деяких місцях. Хіба що Ви розглядаєте варіант дерев'яних фасадів...
     
  4. Usmishka

    Usmishka Well-Known Member

    В мене 7 років на попередній кухні духовка була біля холодильника, між ними було тільки ДСП 18мм і 5 см вільного простору. З холодильником ми переїхали на квартиру орендовану, і за 2 місяці він поїде на проживання до свекрів)
    На дачі в мене вбудований холодильник і за ним вмонтована духовка і мікрохвильовка, все нормально. Думаю сучасна техніка розрахована на компактність, мої охолоджуються примусово після роботи видувом повітря в передніх панелях.
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Sankasan

    Sankasan Руда мама

    Так, зручно, тому що кухня маленька, і нема тих метражів щоб набігатись. А стіл не дуже виступає з загальної лінії в дійсності. В нього 2 ніжки на колесах, тому коли треба, ми його висуваємо.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    В мене вбудована духовна - вона не перегрівається, вони там вже мають якусь ізоляцію спец. Правда, в мене не біля холодильника, але біля шафки, де я закрутки тримаю всякі, то нічого не гріється особливо
     
  7. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    а які розміри кухні?
    мені теж подобаються кутові мийки, але у вас в тому куточку є виступ (вентиляція чи труби) і саме така форма тільки підкреслює той "неправильний" куток. Отакий варіант вам не подобається?

    Ваш варіант білої кухні (ліва частина), дуже органічно "вписана" витяжка, верх - одне ціле.
     

    Вкладення:

    • Подобається Подобається x 2
  8. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Що в польському БРВ плівка почала відшаровуватись? М-да, а деревяні фасади такі дорогі...
     
  9. dyzain

    dyzain Well-Known Member

    А в якому місці? Плита у Вас окремостояча чи вбудована? Поляки кажуть, що плівка може відшаровуватись при окремостоячій техніці. І має бути правильно прорахована необхідна потужність витяжки.
     
  10. whisper

    whisper Well-Known Member

    в мене екрани такі самі, кухні вже років 8, відкеїлись тільки на краєчках шухляд і то тільки тих якими часто користуюсь, але чоловік акуратно підклеїв і все добре, в мене вони матові то миються гарно і навіть якщо запилились чи десь забруднились то аж так дуже не видно бо в батьків глянцеві то тре і тре.
     
  11. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Загалом розмір кухні десь 12 м кв, 3х4, але от саме справа біля вікна всього 50 чи 55 см. Про такий варіант мийки, як на першому фото, я думала, хоча не знаю, чи це зручно. Мені саме подобаються ці кутові тумби 90 см. А виступ у нас справді є, так йде стіна, будемо щось думати, дякую.
    Витяжка там цікава, тільки я не розумію з чого вона.
     
  12. wind

    wind New Member

    В тих місцях, де накладна рама, на стиках. Духовка окремостояча, але там, де повідшаровувалось, то далеко від духовки. Швидше за все, від вологи, більше на нижніх шафках. Я так думаю, фасад типу екран, саме плівкові, не варто брати. Краще рівні. На нову квартиру взяли кухню з фасадами з глянцевого фарбованого МДФ. Але ще не користувались, так як там ще триває ремонт. Як переїдемо, напишу відгук.
     
  13. La esposa

    La esposa Moderator

    А чи є в когось саме такий фасад (може йншого кольору) - чи зручний він в догляді? дуже видно пальці?
    [​IMG]
     
  14. Takamine

    Takamine Well-Known Member

    Дівчата, а де ви складаєте помитий посуд? В нас зараз над мийкою в тумбі є решітка для сушки, за 4 роки побачила недоліки такого сушіння - задня стінка трошки здулася, під низом тієї пластикової штуки у пазах почорніло, звісно її варто було б вже замінити, але всеодно як-не як волога в тумбі затримується. їй нікуди випаровуватися, хоч постійно залишаю одну дверцю відчиненою. На стільниці сушити теж не дуже хочеться, люблю коли стільниця порожня без зайвих предметів на ній. А як на ваших сучасних кухнях вирішили цю проблему?
     
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    В нас мийка з сушкою, там складаю, щоб стекло якийсь час, а тоді і шафку на решітку
    Такого плану [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    зазвичай в тумбах-сушках дна нема, і тоді нема проблем з вологою. Все скрапує вниз в раковину.

    В нас вдома такого нема, то ми зазвичай протираємо посуд і ховаємо.
     
  17. Муська

    Муська Well-Known Member

    В нас лежить такий піддон для сушки , на полці (тумба-сушка), де є решітки для посуди. Вода гарно стікає на піддон. Воду зливаю. Піддон періодично мию.
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Дівчата, чи замовляв хтось дерев'яні кухні від Lis master? Напишіть відгуки, будь ласка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. rununkulos

    rununkulos Well-Known Member

    Поклали ми плитку в зоні фартуха, залишилось місце +-, де має бути майбутня витяжка/газова поверхня. Я щось не розумію, як то зараз наперед мені знати де вона буде, бо меблі ще не вибирали. Як вам майстри то діло роблять? Потім вже докласти чи навгад?
     
  20. flame

    flame невгамовний експериментатор

    краще вже потім докласти тих пару плиток, щоб не довелося збивати. А розетки як розвели?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.