Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    так, сідничне положення потребує обов язково лягати передчасно до пологів. Бо такі пологи в 90% починаюься з відхоження вод, а перейми не йдуть ( немає фізіологічного натиску на шийку. мя ка попа -то не тверда голівка :). І при незначному відкритті справді можливе випадіння пуповини.

    Є одне цікаве інтерв ю з гінекологом з Майямі ( колишнім "нашим" лікарем), до якої йдуть народжувати через те, що вона практикує максимально природні пологи. І процент КР у неї менше 1. От що вона говорить про сідничні
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Корисно Корисно x 1
  2. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Ох, бачила я відео як проводять цей переворот, по поведінці вагітної не скажеш що то безболісно, навть видно що добре боляче....
    Але я б терпіла, тільки б самій народити..
     
  3. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Це тільки перевороту стосується чи взагалі?
     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"


    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    що мається на увазі під "взагалі"? Це стосується власне внутрішніх акушерських маніпуляцій. НЕ лише повного розвороту. Ось ще цікаво вона розповідає про те, як прводяться пологи, коли вже в процесі дитинка в головному положенні входить не тією предлежачою частинкою голівки ( тим же личиком і т.п.). У нас- це майже 100 % КР

     
    Останнє редагування: 30 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  5. kristina

    kristina Well-Known Member

    Але ж у нас ніби заборонена така процедура із за високої ймовірності травмувати дитину. Не страшно ? Мені чесно скажу страшно бо то дійсно не кожен лікар то вміє зробити плюс факторів море. Ну і відповідалності у нас ніхто ні за що не несе, плюс читала що підписується листок породіллі зі згодою на таку процедуру. Для мене краще кр ніж переворот.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Та звичайно що страшно, ризик є у всьому. Наразі це тільки думки в голос, але як би склалась така ситуація, то зважувалося б усі "за" і "проти"...
     
  7. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Мати б чіткий розум в такі моменти аби ще зважувати всі " за " і "проти".... Ех, чим далі, тим страшніше. Не боятись взагалі, а зараз... Купа сумнівів, а що буде правильно? Ну і питання довіри лікарю...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"


    і згадала:
     
  9. Nimbell

    Nimbell New Member

    Дівчата, усім доброго дня! Хто родив у Сімкіна в минулому або цьому році? щось мені скажіть про нього :) родила в нього по домовленості в 2012 році. тоді сказав на всю команду 1000 доларів. було кесарське. тепер роди другі - на початок липня. тобто між першими і другими пологами 2,10 роки. хто як родив після першого кесарського? самі? чи також операція? я трохи розгублена... і ціни ті шалені... дякую за відповіді :)
     
  10. ohra

    ohra Well-Known Member

    Дівчатонька, підкажіть, будь ласка, тел. Островського Любомира з Джамбула і поділіться своїми відгуками про нього
     
  11. sunset

    sunset Active Member

    Хтось питав про Колодій Оксану Іванівну, то я в неї народжувала, підійшла мені дуже. Пологи не з легких, обійшлись невеликим швом. Мала народилась 4500 і 56 см, уважна, на стимуляції не наполягає і зайвих рухів в ту сторону не робить. Добре пояснила як краще тужитись, щоб без крововиливів обійтись)
    Островський теж хороший, двоє родичок до нього звертались за КР, без нарікань. Та і сам він дуже приємний мужчина)
     
    • Корисно Корисно x 1
  12. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    то я :girl_yes: дякую за відгук.
    А родити йшли, коли вже відчули, що пора чи заздалегідь треба там лягати і чекати??
     
  13. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    Дівчатка,хто родив в Коваль або Степанчак відгукніться!Що можете про них розказати?
     
  14. sunset

    sunset Active Member

    В мене пдп було на на 12 червня, а народила 20) того була тих пару днів в патології під наглядом) чого пишу, що на стимуляції ненаполягає, бо професор, той що гроза всіх оглядів, казав стимулювати ще 15 , але я таки дочеклась природнього початку і самого ведення пологів)
    Мені була хороша підтримка, і на час перебування в патології, і під час пологів.
     
    • Корисно Корисно x 1
  15. Judice

    Judice Закохана в гори ))

    Народжувала в Коваль, але враження в мене якісь двоякі - нічого ані поганого, ані супердоброго сказати не можу. Це зумовлено ще й тим, що в мене були стрімкі й досить легкі пологи. Прийшла до неї вже з відкриттям 5 см, хоча мене толком ще нічого не боліло, в пологовій залі провела неповні 3 години. Був надріз і проколювання вод, думаю без одного і другого можна було обійтись. Я народжувала в пятницю після обіду і всі дуже спішили додому. Саме з цієї причини не було теплового ланцюжка, дитинку на кілька хв виклали мені на живіт і одразу взяли на вдягання, хоча я чітко домовлялася, що ланцюжок має бути. Не панькається і не сюсюкається взагалі. Я взагалі її в пологах погано памятаю, вона наче на другому плані була, основний діалог в мене був з акушеркою, яка була дуже прикольна. І лікарка якось переважно говорила зі мною власне через акушерку, наприклад: Дивись, та вона ж неправильно дихає, чи : Та вона мені геть з того крісла зараз сповзе, треба опустити нижче! Акушерка мала ті зауваження десь і тільки відповідала: юлі так зручно, тому хай сидить як хоче (мені зручно було тужитись майже в сидячому положенні). Думаю, як спеціаліст вона непогана, якщо Вам важлива суперпідтримка в пологах, то певно не до неї.
    А от ро Степанчака знаю протилежне. Знайома зараз шукає лікаря, то власне зупинилася на нтому. Каже, що їй його порадили як прихильника природніх пологів. І вона від нтого в захваті, каже що дуже уважний, олядає обережно, заспокоює, все розповідає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    у нього пологи далеко не завжди природні. Все як у всіх. Якщо йдете до нього як до домовленого лікаря- буде вам і увага і сюсі-пусі. За що його і дуже люблять пацієнтки :)Але не дай Боже до нього потрапити без домовленості як до чергового. То таке враження, що геть інша людина.
    Коваль спеціаліст хороший. Але вона справді дуже стримана і з вами зайвих розмов не буде вести. Ну і такий нюанс: вона зараз уже начмед ( замість Усика) ТОму має і велику адміністративну зайнятість.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    За ведення природніх пологів не можу вам особисто нічого сказати, а от моя знайома нею дуже задоволена, казала , що не було стимуляцій, достатньо уваги і це вже після того як вона стала начмедом. І казала що дуже задоволена ще акушеркою, що була з нею.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. марчелло

    марчелло New Member

    Дівчата підкажіть будь ласка в мен 40 тиждень пдп було на 8 лютого.Народжувати збираюсь в Усика сказав завтра приіхати з речима у пологовий боюся щоб не стимулював може хтось був у такій ситуації. Які в усика дії
     
  19. Raven

    Raven Мама малятка

    чекає до 41 спокійно
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    кладе під нагляд і чекає. Хіба дуже Маркін буде наполягати після огляду на "родорозрішенні". Але ви до нього не попадете ще тиждень ( адже якщо завтра лягаєте, то завтра в професорський день до нього ще не попадаєте). А до наступної середи ще можете і народити встигнути :)
     
Статус теми:
Закрита.