Євромайдан (9)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем zetta, 4 Вересень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. gava

    gava Well-Known Member

    Кривава п’ятниця в Донецьку: терористи повбивали людей, які прийшли по гумдопомогу
    Бойовики в п'ятницю скоїли обстріл Донецька - під вогонь потрапили мирні жителі, що прийшли по гуманітарну допомогу, загинули 7 людей, є поранені.

    Про це
    повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО.

    "Сьогодні в Донецьку бойовики здійснили черговий цинічний терористичний акт проти мирного населення, в результаті якого є постраждалі. Під обстріл терористів потрапили мирні жителі, що прийшли отримувати гуманітарну допомогу. На даний момент відомо про 7 загиблих, є поранені. Інформація про кількість жертв теракту уточнюється", - повідомляє сайт інформаційно-аналітичного центру РНБО.


    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    Порошенко запровадив медаль "Захиснику Вітичизни"
    Президент України Петро Порошенко підписав Указ "Про медаль "Захиснику Вітчизни". Цією нагородою можуть бути відзначені громадяни України, іноземці та особи без громадянства.
    Про це повідомляє прес-служба Глави держави.
    Медаллю "Захиснику Вітчизни" нагороджуються ветерани війни, особи, на яких поширюється дія Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", особи, які брали участь у визволенні України від фашистських загарбників, та інші громадяни України за виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України.
    Цією нагородою можуть бути відзначені громадяни України, іноземці та особи без громадянства. Нагородження медаллю провадиться Указом Президента України.
    Нагородження медаллю "Захиснику Вітчизни" може бути проведено посмертно.
     
  2. gava

    gava Well-Known Member

    Нові жертви терористів: у Дебальцевому загинуло семеро мирних жителів
    У ці хвилини терористи продовжують продовжують обстрілювати Дебальцеве Донецької області. Внаслідок влучання снаряду в житловий будинок загинуло семеро місцевих жителів.
    Про це у Facebook написав керівник Донецького обласного УМВС В’ячеслав Аброськін

    Vyacheslav Abroskin
    37 хв. ·

    Дебальцево продолжают обстреливать боевики. Попадания в жилые дома. Убиты 7 человек. Артудары террористов не прекращаются.

    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    Горсовет Мариуполя признал Россию страной-агрессором - решение
    После повторного голосования мэр города зачитал резолюцию, в которой РФ называется страной-агрессором, а ДНР и ЛНР - террористическими организациями
    [​IMG]
    На внеочередной сессии Мариупольского горсовета, состоявшейся 30 января, депутаты проголосовали за признание России страной-агрессором. Об этом сообщили в горсовете.
    "Только что состоялась внеочередная сессия Мариупольского горсовета, экстренно созванная мэром города после скандала, разразившегося из-за манипуляций с решением предыдущего пленарного заседания. На нем были затронуты вопросы о признании России страной-агрессором. После повторного голосования Юрий Хотлубей зачитал резолюцию, в которой Россия называется страной-агрессором, а ДНР и ЛНР - террористическими организациями", - рассказал источник Укринформа.
    За данное решение проголосовали 36 депутатов из 37 присутствующих.
    Активисты, собравшиеся у входа в ДК "Молодежный", встретили это сообщение криками "Слава Украине" и Гимном Украины.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    На рахунок голубів випущених ..близька мені людина в час коли випускав папа тих голубів,якраз була на Ватикані (проживає в римі багато років)і казала що ніяких нападів на птахів не булр і не тре роздувати то соціальним мережам.вони спокійно полетіли. То те,щр знаю зі слів,сама не бачила особисто
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    10 законів історії Тойнбі, які допоможуть Україні
    История Украины сегодня творится буквально на наших глазах. Но в мире все это уже когда-то было. Некоторые считают, что история подчиняется своим законам, которые, возможно, смогут объяснить суть процессов, происходящих в Украине и России...

    Известный английский историк и философ Арнольд Тойнби, историческая концепция которого стала очень популярна на Западе, в свое время задался амбициозной целью – проанализировать весь исторический опыт человечества и найти универсальные законы истории.

    Потратив 20 лет на анализ истории двадцать одной цивилизации, он сформулировал свою достаточно сложную теорию в фундаментальной роботе A Study of History. Ниже – цитаты его базовых, на мой взгляд, постулатов, которые сейчас как никогда актуальны для Украины.

    http://www.pravda.com.ua/columns/2015/01/30/7056910/
     
  5. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member



    Пам"ятаєте нацика-живодера, який зараз воює за ДНР? Я все ще дивувалася, яка мама може бути в такого виродка, навіть трохи було її шкода. Виявилося, мамця там далеко від синочка не втекла:

     
  6. zetta

    zetta Well-Known Member

    Влада Грузії дозволила своїм громадянам воювати за Українуhttp://ow.ly/2U463Z
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    от от яблучко то від яблуньки недалеко відкотися..дивують мене такі люди, вроді і поважного віку - а розуму геть чисто нема.
     
  8. gava

    gava Well-Known Member

    Син за батька, батько за сина, так вони і воюють – справжні Патріоти України
    Джерело: http://patrioty.org.ua/sin-za-batka-batko-za-sina-tak-voni-yi-voyuyut-spravzhni-patrioti-ukrayini/
    У війни не жіноче обличчя. Воно або страшне криваве або мужнє солдатське. Батько і син воюють разом. Після завершення бою батько завжди зі сльозами цілую свого нащадка. Що таке справжня чоловіча дружба, достеменно знають лише чоловіки та й те не всі. Однак напевно знають всі хто побував під вогнем, пізнав всі тяготи військової служби і не втратив людську подобу. Патріоти України продовжують розповідати про простих українських героїв. Військова дружба, мабуть найбільш міцна. А що ж тоді відчувають батько і син, що йдуть у бій поруч один з одним? Таке мозок відмовляється розуміти: таке можна збагнути лише серцем. І таке вдалося побачити і відчути військовому кореспонденту Андрію Цаплієнко. Ось що пише цей чоловік, що побував у багатьох гарячих точках світу: “Замок і Вірний, батько і син. Воюють разом. Я не знаю, як так можна, якщо чесно. Кожен раз, коли вони йдуть на різні завдання, обіймаються. Коли повертаються, батько цілує сина зі сльозами на очах”. Дай Боже вам, герої, живими і неушкодженими повернутися до власної домівки…
    batko_sin_n.jpg
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. VERO

    VERO Well-Known Member

    Alex Mochanov
    4 год ·
    Вернёмся к нашим баранам. Бараны - известны и одни и те же. Ситуация в Углегорске меняется с калейдоскопической частотой. И скоростью. Нам ехать осталось ещё пол-локтя по карте. Отзвонились пацаны из центра Уг. Всё было под контролем, бойцы держали оборону и ждали помощь, подкрепление. Помощь - до сих пор не пришла! Один из батальонов зацепился за Дебальцево, в десяти км от места, где их ждали. И до сих пор ждут. Часть военных с окраины Углегорска не может (надеюсь, что не НЕ хочет) подтянуться в центр и оттянуть часть противника на себя. В ход опять пошли сепарские утюги (танки), много пока ещё живой силы днр. Наш Гарнизон вызвал огонь нашей артиллерии на себя. Пока есть чем вести противотанковую оборону, но танки вышли на прямую наводку и лупят по зданиям, в которых держат оборону украинские Мужики. Срочно, безотлагательно нужна помощь! Подразделение Воинов, которые готовы зацепиться и вступить в бой вместе с теми, кто внутри города. Всё верховное командование оповещено, но очень долго принимают решение и ищут боеспособное подразделение, готовое идти на помошь. Не идти - мчать! Сильный туман, скоро начнёт темнеть. И станет совсем ничего не видно. Никому. Ни им, ни нам. Написал смс куда мог, вышел в эфир радио Вести и канала 112. Пока безрезультатно. В этой стране есть Генштаб и Армия? Не в интернете, а на линии фронта, где они сейчас Жизненно необходимы! И Стране, и Парням, которые держат плацдарм. Сами. Любому оптимизму есть предел. Надеюсь, так же, как и долбоебизму... Резерв нужен СРОЧНО! БЕЗОТЛАГАТЕЛЬНО! Пока не пришла темень и не настала ночь...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. zetta

    zetta Well-Known Member

    Отже, Генеральна прокуратура України довірила обслуговувати свої внутрішні інформаційні бази компанії, що належить людині, яка розвиває оборонно-промисловий комплекс Росії. Про те, що отримання доступу до цих унікальних даних, – це справа техніки, не здогадується хіба що ГПУ.

    ВЯЧЕСЛАВ ПОЛЯХ, колишній начальник управління організації роботи з документами ГПУ:

    -Якщо до будь-якої бази любого органа Генеральної прокуратури чи служби безпеки України чи Мінюста зокрема мають доступ інші сторонні особи, це, звичайно, єсть ризики того, що ці документи або інформація може бути використана.

    ОЛЕКСАНДР КУРІННИЙ, Фахівець ІТ сфери:

    - Розробник програмного забезпечення, як правило, створюючи інструмент, він знає слабкі місця. Тобто якщо на нього, я образно кажучи, натиснути, він скаже, що там-там слабкі місця, то це тим же хакерам полегшує роботу доступу до інформації і тим самим вони полегшують собі процедуру, щоб там замести сліди.
    http://www.hromadske.tv/politics/tsilkom-netayemno/
     
  11. VERO

    VERO Well-Known Member

    Министры иностранных дел стран ЕС во время своего заседания в четверг в Брюсселе получили неопровержимые доказательства участия РФ в конфликте на Донбассе,об этом пишет Gazeta Wyborcza, ссылаясь на польское агентство PAP и его источники. Как отмечается, в начале встречи министров представитель Военного комитета ЕС привел доказательства участия России в конфликте. "Материалы, которые были представлены, ясно показывают, что действия сепаратистов поддерживаются Россией. Они показали, что недалеко от границы с Украиной есть крупная группировка российских войск. Согласно этим данным Россия вооружает и тренирует сепаратистов", - сообщил источник. По его словам, доказательства, в том числе изображения, "не вызывают сомнений".

    Запеклі бої навколо Вуглегірська та у самому місті продовжуються. Російські елітні частини несуть нові відчутні втрати. Знаменита танкова Кантемирівська дивізія понесла чергові втрати. Вуглегірськ. Жорстокі бої тривають. Російське командування повідомило про невдалий для них бій біля українського міста. Залишки танкової ударної групи кантемирівців відведено в оперативний тил. Про це Патріоти України довідалися з ворожих радіоперехоплень, опублікованих блогером Олегом Ярчуком. Зокрема в звіті росіян йдеться про те, що танкісти 13-ї гвардійської танкового полку (Наро-Фомінськ, Підмосков’я) зазнали поразки у танковій битві під Вуглегірськом. Варто зазначити, що 13-й гвардійський Шепетівський Червонопрапорний орденів Суворова і Кутузова 2-го ступеня танковий полк є одним з двух суто танкових полків знаменитої Кантемирівської дивізії. Українські танкісти на своїх стареньких Т-64 та Т-72 спромоглися підбити сім сучасних машин супротивника. 10 російських гвардійців загинуло на місці, ще п’ятнадцять госпіталізовано. У свою чергу ворог начеб-то дідбив два українських танка. Раніше повідомлялося, що протягом останніх діб наро-фомінські танкісти зазнали численних втрат як тут під Вуглегірськом так і під Дебальцевим. В Підмосков’ї поблизу місця постійної дислокації дивізії певно виросло чимале кладовище свіжих могил. Також 30 січня росіяни передали, що українські танкісти фланговим ударом зім’яли угруповання ставропольських десантників, що намагалися атакувати Вуглегірськ. На іншій ділянці цього міста було знищено 12 псковських десантників та 26 поранено. Тим часом від волонтерів прийшла новина. Захисники Вуглегірська в середмісті викликали вогонь на себе. Ворог по ним б’є прямою наводкою, підкріплень немає, справа йде до рукопашної.
    Джерело: http://patrioty.org.ua/tankoviy-biy-u-vuglegirsku-ukrayintsi-rozbili-rosiysku-gvardiyu/
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. VERO

    VERO Well-Known Member

    00000.jpg
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    000.jpg
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. zetta

    zetta Well-Known Member

    Ура . Надіюсь не відпустять
    Бійці АТО захопили танк бойовиків разом з екіпажем - РНБО http://ow.ly/2U4EBZ



    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2015 ---
    Березовець: На Донбасі майже не залишилось проукраїнського населення http://ow.ly/2U4xl2
     
  14. VERO

    VERO Well-Known Member

    МОЧАНОВ ФБ:
    Встали у 95 и ждём. Дальше по темени пока не пускают. С Углегорском на удаленной связи, бои идут, кипит межведомственная штабная работа, связали всех от Полторака и Коваля до Семенченко и Порошенко. Одни ждут помощи с подмогой, другие решают и обещают. А то...
    А ТО.
    ОГРОМНАЯ ПРОСЬБА:
    до утра включить режим ИНТЕРНЕТ-тишины.
    Только ИНТЕРНЕТ!!
    Мы не спускаем глаз, ушей и телефонов с ситуации, но сейчас обсуждать - только навредить. Высказывайте свои мысли и мнения, претензии и варианты - но я по настоятельной просьбе в первую очередь гарнизона из Углегорска до ранку выхожу из связи в интернете. Но остаюсь "телефонистом" в режиме реального времени по сведению углегорских концов со штабными концами. Буду крайне признателен за понимание - всем. Кто не понял - проклинайте. Я привит. Спасибо. Быть добру. Верю.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. zetta

    zetta Well-Known Member


    --- дописи об"єднано, 31 Січень 2015 ---
    Розродились
    Печерський суд відсторонив керівників "Беркуту" за розгін Майдану http://ow.ly/2U4eOD


     
  16. zetta

    zetta Well-Known Member

    СБУ піймала танкіста
     
  17. gava

    gava Well-Known Member

    У прямому ефірі російського ТБ глава так званої «ДНР» Олександр Захарченко радив бійцям АТО здатися, повідомляють Патріоти України. Однак саме в цей момент пролунав постріл і один із охоронців-бойовиків впав.
    Джерело: http://patrioty.org.ua/ukrayinskiy-...sya-zaharchenka-u-pryamomu-efiri-rostb-video/
     
  18. zetta

    zetta Well-Known Member

    Протестувальник не дав зібрати овації російським артистам Ганні Нетребко і Валерію Гергієву, зірвавши їх акцією протесту просто на сцені, пише VIDIA.

    Під час виступу в Метрополітен-опері в Нью-Йорку проукраїнський активіст вийшов на сцену із плакатом, на якому розкритикував виконавців за підтримку Путіна і закликав звільнити Савченко.

    Він з’явився у момент овацій і вручення квітів. Артисти спантеличено сприйняли його вихід на сцену, а зал осудливо загудів.

    Як повідомляє "Радіо Свобода", влаштував акцію Роман Торговицький, відомий своїми політичними перформансами. Він – випускник Гарвардського університету і доктор наук.

    Раніше його заарештували за вихід на сцену під час концерту "Віртуозів Москви" в Кембриджі.

    Зазначимо, проти диригента Валерія Гергієва регулярно влаштовують акції протесту у США. Він один із культурних діячів, який підписав так званий лист “на підтримку позиції президента Росії Володимира Путіна щодо України та Криму”.
    http://tvi.ua/new/2015/01/30/u_nyu_yorku_ukrayinskyy_aktyvist_ne_dav_zibraty_ovaciyi_anni_netrebko
    --- дописи об"єднано, 31 Січень 2015 ---
    ОБСЄ нарешті помітили колони танків, бронетехніки та артилерію на підконтрольній «ДНР» території
    www.hromadske.tv/politics/na-padkontrolnii--dnr--teritoriyi-obsye-zafiksuval/
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. gava

    gava Well-Known Member

    Известный на всю страну волонтер из Днепропетровска Татьяна Рычкова, которая снабдила украинскую армию на миллионы гривен, ответила, что сейчас призвалась и находится в зоне АТО. Это вызывает вопросы в обществе. Не оставил ли легендарный волонтер свою деятельность? И почему Рычкова решила призваться в армию?

    На эти вопросы Татьяна ответила на своей странице в соцсети.
    «Хочу ответить на часто задаваемые вопросы:
    1. Бросила ли я волонтерскую деятельность?
    2. Зачем я призвалась?
    3. Чем я занимаюсь в МО?
    Отвечаю:
    1. Нет, не бросила, у меня две бригады и еще чуть-чуть.
    2. Я не пошла на государственную службу по нескольким причинам. Государственные служащие не могут заниматься волонтерством - это коррупция.
    Всегда хотела служить.
    3. Реформой МО. Хочу, чтобы волонтеры были не нужны и государство в полном объеме выполняло свои функции, в частности, качественное снабжение военных.
    Спасибо за внимание. На следующей неделе уезжаю в командировку в зону АТО. Здравия желаю!»
    , - сообщает она.
     
  20. Pliuka

    Pliuka Active Member

    Так, а наш "доблесний" голова генштабу заявив що Україна не воює з російськими військами
    Накінець то вже навіть європа побачила російську агресію і війська, а наш голова генштабу армії таке заявляє. А з ким тоді ЗСУ воюють самі між собою, а ополченці танки і тп у воєнторзі взяли... просто слів нема, і ця людина керує АТО...

    Правду кажуть що у воєнних в голові одна ізміліна і та від фурашки!
     
Статус теми:
Закрита.