Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

  1. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    ну... по-перше нормальні люди відкривають вікно в коридорі, по-друге рідко він виходить на той коридор. то я так Вам прояснити, бо вже розкритикували.
     
  2. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Креативно Креативно x 1
  3. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    І правильно, що робили зауваження. Але він курив не під час руху, а на кінцевій, а потім під'їхав на зупинку. В батьків в будинку теж є такі вредні сусіди, живуть з ними на одній площадці на 1-му поверсі, курять принципово внизу в коридорі біля поштових скриньок, в будь-яку пору року, хоча на подвір'ї стоїть столик і лавочки. Скільки разів тато просив, щоб виходили на вулицю - не слухають. Як на зло.
     
  4. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    і в нас є такий момент, я тоді теж витяжку включаю, якщо зловлю момент коли тільки починає запах з'являтися, тоді майже не чути (напевно переганяю той дим поверхом вище наступним сусідам:p), а якщо зайду на кухню пост фактум, то мушу провітрювати. І тут справді не зарадиш нічим, бо палять у себе в квартирі
     
    Останнє редагування: 15 Січень 2015
  5. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Вчора по вул. В.Великого (майже перехрестя зі Стрийською) дорогу перебігав мужчина з дитиною на руках (річною приблизно). Через 4 смуги руху. за 100м від переходу. По діагоналі. І щасливий такий. Занавєс.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
  6. Siania

    Siania Love Life

     
  7. SuperRhino

    SuperRhino Active Member

    живуть над нами РАГУЛІ молоді пацани квартиранти, яким совість дозволяє коли така складна ситуація в країні кожної ночі влаштовувати п'яні дебоші з випивкою, бійками і матами до 4 ранку. Так виглядає що незадоволені цим тільки ми у будинку, бо вони живуть над нами, стіни тонкі, все чути, але це не можливо терпіти, кожної ночі слухати цей гупіт розбитого скла об підлогу і вибивання дверей ногами. Можливо хтось стикався з подібними ситуаціями, як можна з такою наволоччю боротись?
    П.С. Міліцію викликали неодноразово, писали заяви, але це на жаль не допомогло. Міліція приїжає, до хати їх ніхто не пускає, вони не мають права затримувати нікого і поговоривши через двері їдуть назад, а ці дебоші продовжуються.
     
  8. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Можливо варто поговорити з квартирними господарями якщо
    то навряд чи вони по договору квартиру орендують - 90% що нелегально, а господарям пригрозити що заявите в податкову, наприклад, якщо їм то фіолетово як там поводяться їх квартиранти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. SuperRhino

    SuperRhino Active Member

    Проблема в тому що господарі знаходяться десь в Росії на заробітках, яким чином вони гроші за квартиру забирають не знаю, але ніколи не з'являються. Дільничний приходив до тих пацанів на виховну розмову після того, яке ми написали заяву, нам навіть прийшла офіційна відповідь від дільничного, що були проведені роз'яснювальні роботи з таким то, але це подіяло ненадовго :sad:
     
  10. Luiziana

    Luiziana Well-Known Member

    можливо не зовсім корректно, але...світло пробували їм рубанути? Я вам співчуваю, років 7 назад в нас були такі сусіди, жодні візити дільничого , жодні нічні наряди міліції нічого не допомагало...нажаль, де присутній алкоголь, то там море по коліно...Сусіди рубали їм світло, як результат до ранку була тиша , допоки не протверезіли. Слава Богу давно живуть порядні квартиранти ттт)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  11. pravovuk

    pravovuk Well-Known Member

    А в якому ряді Ви сиділи?Бо я подібну ситуацію бачила.Теж була на цьому концерті.
     
  12. Strelka

    Strelka Member

    Як забезпечити своє законне право на тишу та приборкати шумних сусідів?
    https://www.facebook.com/groups/govarta1/permalink/336473579879597/
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    У середу повертаючись ввечері додому вирішила зайти у "АРСЕН" на Сихові, зайшла не через центральні двері ,а ті, що виходять на Watsons, там у кутку за рогом з 10 рагулів план курили через "бульбулятор" чи як то називається. Питання ,а що робить охорони чим вона займається і навіщо вона тоді потрібна?:girl_devil:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  14. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    У 18 ряді
     
    Останнє редагування: 31 Січень 2015
  15. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Ми вчора були вражені тим, що ввечері в самому приміщенні Арсену підлітки відкрито випивають, а під дверима курять. При тому їх там було осіб 20... Ну просто якась "точка", не супермаркет! І охорони видно не було!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  16. pravovuk

    pravovuk Well-Known Member

    Довго думала .. Писати...Чи не писати....Але все ж напишу.
    Світ тісний, це правда. І кожен той світ баче по-своєму.
    Читаючи даний допис, я пригадала свої емоції від початку концерту Ірини Федишин. Моя донечка просто шаленіє від її пісень. І от ми на цьому концерті. Квитки купили два останні, тому місця в нас були м"яко кажучи " не дуже" -18 ряд -1 і 2 місце. Ірина Федишин трохи запізнювалась, і от прийшли і сіли коло нас 2 чоловіки(3 і 4 місце) . Один,той що старший, одразу почав хамовити пхатись по ногах. Сів коло мене . Ірини Федишин все не було. І тут,той старший чоловік почав свистати і викрикувати: "Халтура, театрали гре......".Потім вони почали непристойно обговорювати Федишин. І тут я не витримала і зробила їм зауваження. Отже з допису trojandochka, виходить ,що ота жінка 30+ була я. Але чому Ви вирішили ,що це мій тато,я не розумію? Дуже хотіла би ,що б поруч зі мною дійсно був мій Тато,який був надзвичайною людиною, але його вже нема....

    Пишу це лише для того, бо можливо, ще хтось ,хто знає мене міг подумати , що ці хами були разом з нами. Ми були лише у трьох, я чоловік і донечка.
    Ось ці злорадні місця-на фото вони ще пусті, а потім власне підійдуть головні герої даної дискуссії-[​IMG]



    Купуючи квитки, на жаль сусідів обрати не можливо. І я єдина з усіх зробила зауваження :"Мужчина,прошу Вас поводитись пристойно у присутності дітей". Думаю в моїх словах "рагулізму" не було... На що Він сказав мені багато.... Тому, я ,щоб дитина не відчула того всього негативу,взяла донечку і ми весь концерт простояли/протанцювали коло відеооператорів концерту....Напевно Ви теж це бачили. Але моя донечка була задоволена і це найголовніше!
    Тому ось це-
    думаю недоречно. Оскільки даних людей до мене "приписали" не заслужено.
     
    • Подобається x 16
    • Зе бест! x 9
    • Погоджуюся x 5
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ви правильно зробили, що написали, навіть, якщо то й не про Вас.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    На Сихові то звична практика, вчора бачила бабу з внучкою років 8, яка умудрилася перебігати дорогу за 30 м до світлофора. Ну і шо ти їй зробиш? Догнати і побити? Ну шо за народ...А потім в разі чого винен водій.
     
    Останнє редагування: 3 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  19. Rostok

    Rostok Well-Known Member

    ну або стояти не регульованому переході і свідомо бігти з дитиною на "червоне"?.. як казав Кузьма, садомозахізм у нас в генах..
    в неділю ходили з малим в цирк.. було попередження не використовувати фото і відео. Бідні працівники цирку бігали по всіх рядах і робили зауваження. Бидлота.. я б за таке виганяла зразу без повернення коштів, звичайно
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Не люблю коли люди обливаються парфумами так, що біля них дихати не можливо...навіть якщо парфуми дорогі і з дійсно гарним запахом, нащо себе всю запшикувати?:girl_nea:
     
    Останнє редагування: 3 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3