Дитяче ліжко

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем Пупсик, 15 Січень 2010.

  1. kristina

    kristina Well-Known Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    Ну я планую до нашого підставляти. Якось страшно мені ми самі на нашому впритик вміщаємось, любимо по розкидатись. Я розумію що вдень точно буде зі мною в ліжку, особливо першу пору. Але ввечері треба підставляти.
    В мене кума годувала до двох то таким принципом гв не втратилось. Зараз малій 4 спить в тому ліжечку далі, опустили на нижне положення і забрали передню панельку. Їй подобається бо я хотіла його в неї купити на весну, але каже кума що мала не віддасть певно. Альтернативи йти чоловікові йти в інш кімнату спати чи нам більше купити ліжко не має. Будемо підсувати, зараз я так то бачу а там подивимся
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. lyanysya

    lyanysya Well-Known Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    В нас кокос+гречка) доця з народження спить сама) нормальний матрас)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    ага, а в мене малий навіть вдень відмовлявся там спати, спав на нашому 180 см в ширину, то воно здавалося тааааке громадне)
    а зараз малий як розтягнеться в малому ліжку, то мені здається що скоро воно йому буде мале (в нього зараз деесь до 85 см, а ліжко стандартно 120, але чомусь враження, що вже майже впритик через боковинки)))
     
  4. Bulbashka

    Bulbashka Active Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    Мені в перші місяці ліжечко теж не дуже було потрібно, бо мальота спав на мені, а потім я не уявляю як то його на денні сни я би ложила на наше ліжко. По перше може скотитися з ліжка. Подушками хіба обкладати. По друге то мені б приходились ліжко наше розстеляти постійно, бо класти на ковдру не варіант, для дитячої спини потрібна рівна поверхня. Тому всі денні сни, не враховуючи коли малий хворів, або зубки, він спить в своєму ліжечку. Нічний сон в нас по сьогоднішній день спільний. Тому мені ліжечко дуже помічне.
    А матрац в нас не згадаю з чого, але на вигляд як дорослий, такий товстий.
     
  5. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    Ми отакий купили. Також плануємо підсовувати до нашого. А якщо не вийде, то не вийде, то чекатиме денного сну чи просто свого часу :girl_smile: А на разі воно мені добре тим, що має знизу шухляду в яку я поставила багато малюкових речей :girl_smile:
     
  6. kristina

    kristina Well-Known Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    а яке ліжечко купили
    я думаю над верес дл 15 або лд 4
     
  7. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    І мій нарікає, нащо купляли то ліжечко. Ще й недешеве)))):girl_haha:
    А нам спиться разом найкраще! А ліжечко виконує функцію суперового пеленального столика, ще каруселька з ведмедями висить і купа іграшок валяється. Вчора хотіла перший раз за останніх 2,5 місяці заколисати її на денний сон в ліжечку, то Мія так катулялася по ньому... Ми падали зі сміху:girl_haha::girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    Ми купили верес Соня ЛД 12 з лапками :girl_smile: Спершу також думали над ЛД 15, але вирішили зупинитись над звичайним, так як плануємо його совати туди-сюди:girl_smile:
     
  9. Epine

    Epine Well-Known Member

    Відповідь: Дитяче ліжко

    У нас Соня ЛД 6. З шухлядкою внизу. Трохи шкодую, що купляла таке. Краще б купила звичайне і комод. Маятник, як на мене, взагалі фігня повна. Дитину теліпає з боку в бік, навіть якщо колишу дуже легко, тому він в мене зафіксований і не використовується. А взагалі малюк в ліжечку вдень не спить зовсім, одразу прокидається, а вночі кілька разів його клала, то він спав до першого нічного годування в ньому, а далі забирала до себе. Зараз навіть так не хоче спати, тому ліжечко використовую лише для того, щоб він побавився мобілем:)
     
  10. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Відповідь: Дитяче ліжко

    Ми нашому карапузу трохи почали пару тижнів назад розповідати про те, що у всіх є своє ліжечко: в сестрички, в нас з чоловіком і у нього своє..Подіяло так: засинає тільки в своєму ліжечку, а просипається і далі між нами з чоловіком :) (малого ліжечко стоїть впритул до нашого без перекладини)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. dreamangel

    dreamangel Member

    В нас поки нема проблем зі спанням в ліжечку, ттт. Купили Geoby LMY624 і дуже задоволені. Малюк спить в люльці з першого дня, можна й заколисати трохи при потребі, а далі знімемо люльку і вже буде велике ліжеко. Та ще й є збоку полички для всіляких корисних штучок.
     
  12. ohra

    ohra Well-Known Member

    і ми вже купили ліжечко Колисани "Ляля". хотіли купити верес "Соня 12" з лапками. матрасик взяли кокос + гречка. плануємо дитяче ліжечко притулити до нашого і так спатки.
     
  13. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    А ми з чоловіком придивилися до ліжечок, і нам найбільше сподобалось отаке, на шарнірах. Можливо хтось таке має? Зручне воно?
    [​IMG]
     
  14. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в нас таке, але кольору слонової кості.
    як на мене-зручне. матрац має 2 положення. в шухляду купу речей поскладала. і шарніри для колисання-зручно. ніколи не заколисую в ліжечку, але інколи треба легенько підлюляти і мала далі спить. але зауважте-ліжко не впритул до нашого, бо нема як
    --- дописи об"єднано, 28 Січень 2015 ---
    а взагалі, то К спить на нашому ліжку:girl_crazy:
    то лиш до 1го чи 2го годування вона в ліжечку, а далі коло циці)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    У нас таке.
    Задоволені. Денний сон в ньому завжди, вночі до першого годування теж спить.
    Довго обирали, мені по дизайну, кольору все підійшло
     
  16. Xroba4ok

    Xroba4ok Active Member

    Якраз підбираємо ліжечко для малятка і стикнулась з двома системами колисання ліжечок (вставляю фото). То типу на підшипниках і на шарнірах? А яка в них різниця? Яка краща на вашу думку? Бо щось зовсім з тим розгубилась...
    radek-2-12060-klups-5146.jpg KfRyqPWWnhg.jpg
     
  17. Bilenka

    Bilenka Member

    Маю два варіанта. Однозначно краща для мене на шарнірах. Тихіша і легше колисати.
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. skai

    skai Well-Known Member

    У нас ліжечко на зразок другого варіанту. Я дуже задоволена. Колисати легко, відходиш від ліжечка - а воно ще гойдається і дитина не чує, що Вас вже нема. І, тьху тьху, досить надійне. Вже другого зайчика гойдаємо:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Сьогодні придивлялися до ліжечок. Хочемо з відкидною боковинкою, щоб приставти до свого ліжка. У нас така спальня http://embawood.lviv.ua/shop/category/furniture_by_collection/bedroom/bedroom-olivie/ і дивлюсь чи присунеться то ліжечко впритул до нашого? Там така планка є... Якщо її відкрутити - все-одно мінімальний зазор буде. Чи то ще щось покласти між нашим і дитячим ліжечком, щоб не було щілини? Стикався хтось з таким?
     
  20. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Я підсувала матрамсик з дитячого ліжка на ту "тріщтну" :))) Але мальок так спав вже після року, до того тільки з нами... Тепер думаю, чи варта то ліжко розкладати? Хіба як манеж використовувати...
     
    • Подобається Подобається x 1