Дитячий садок (3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sensual, 24 Грудень 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rostok

    Rostok Well-Known Member

    якщо ви про Приватна школа «Святої Софії», то вона в центрі.. 1300 грн /міс.
     
  2. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Ми ходимо в цей садок. В цілому непоганий, ремонт зроблений майже в усіх групах, але кожного року все-одно збирають на різні потреби (у 1 і 2 рік це було по 500 грн.)
    Раджу конкретно взнавати про групу, в яку попадете (негативні відгуки чула про Дельфін), дуже раджу ясельну "Метелик" і молодшу "Бджілка", вихователі тут хороші і відповідальні.
    Це питають напевно про школу-садок Софія на Новому Львові.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    а чиї дітки ходять в цю школу-садок? і чи хтось має контактні дані, щоб з ними зв'язатися? (пишіть в ПП)
     
  4. sunnySvit

    sunnySvit New Member

    Моя донечка ходить в 78 садок. Я задоволена. Плюсів більше ніж мінусів. З плюсів - в садку все нове, вікна, ремонт гарний, тепло, сухо, вихователі в нас дуже хороші, з дітьми займаються. З мінусів хіба те, що ми майже рік ходили на півдня всадок, бо ще не був готовий харчоблок, але зараз з тим проблем нема. Ну багато чого ми (батьки) докупляли за свій рахунок (наприклад, іграшки, деякі ліжечка тощо), бо садок новий, а з фінансуванням в нашій державі туго((( Але все ми вирішували на зборах з батьківським комітетом, і гроші здавали голові БК. Завідуючій ніяких благодійних внесків не давали.
     
  5. germiona

    germiona Member

    Підкажіть 176 садочок на Сихові, він санаторного типу для дітей схильних до туберкульозу, там здорова дитина може ходити?
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    може, якщо у вас буде липова довідка про позитивну пробу Манту і. відповідно- липове скерування
     
  7. germiona

    germiona Member

    А для дитини це шанс захворіти , перебуваючи в такому середовищі?
     
  8. unsure

    unsure Well-Known Member

    А Ви як думаєте? Якщо всерівно хоть одна дитина але буде без липової довідки, яка попала в цей садочок дійсно з схильністю до туберкульозу. Я думаю в такому випадку треба дуже добре подумати. Це особисто моя думка.
     
  9. germiona

    germiona Member

    Та я власне так і думаю ) Але ж там дітки не з відкритою формою туберкульозу ходять, впринципі і на вулиці і в іншому середоваищі є шанс... Але лишній раз наражати на небезпеку не варто, щоб потім тільки переживати чи ніхто не накашляв на твою дитину:)
     
  10. Isa

    Isa Well-Known Member

    а щось про 132 садок, вул. Сагайдачного, біля Кайзервальду хтось щось знає?
    ми туди Іллюху записали...
     
  11. unsure

    unsure Well-Known Member

    Всерівно хочете чи не хочете, Ви постійно будете думати про це. І як говориться чим ми більше думаємо про неприємність тим швидше вона до нас приходить. Але я з Вами згідна на вулиці не менше таких небезпек, і ми ніколи неможе знати з ким ми їдемо в громадському транспорті.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    ми живемо на Новому Львові ,на рахунок садка №179 зараз воджу туди малих,один в старшу групу другий в ясельну ,всім задоволена на рахунок благодійного внеску ,зі старшим давала в 2013році 500 грн ,з меншим в серпні 2014р дала 200 грн,і завідуюча дуже хороша людина і навіть натяку не було що маленька сума
    На рахунок школи садка Софія ,пораджу Вам одне дуже стежити за своєю чергою
     
  13. Jane

    Jane вєчно в бєгах...

    Так само можу сказати, що завідуюча хороша.
     
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ми туди ходимо, задоволені. Головне нам близько від дому, територія дуже затишна, багато зелені. Директор, як на мене, нормальна, досить вимоглива, але якихось негативних сторін я не побачила. Вихователі в яких ми були всі хороші (мала дуже любить ходити в садок). Харчування теж добре, і дітей забирають до пів сьомої навіть (офіційно він працює до 20.00 здається, але ми наприклад забираєм перед шостою переважно). Про яслі зараз не скажу, бо наша вихователька пішла на пенсію, і там нові, але виглядають добрими. Ще мала там ходить на англійську, до них часто приїжджають якісь театри, то планетарій був, то фотосесії роблять. Групи акуратні, але буває що дітей багато, і при перенаповнених групах директор категорично нікого не бере.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в "туберкульозні" садки беруть діток з віражем проби МАнту. А вона буває як у будь-яких людей-алергиків, як у тих, у кого глисти, так і ще в ряді випадків. ТОбто позитивна проба- це далеко не завжди означає наявність палички Коха.Звичайно, при носійстві палички вона теж позитивна. Скільки таких реально дітей - хтозна. Але носійство не є заразним. Заразним є відкрита форма, з якою ніхто в садок не візьме, навіть в туберкульозний. Я проти липових довідок для спецсадків без наявності показів, але реально у чоловікового брата старша донька без проблем ходила саме по липовій довідці до такого "туберкульозного" садка.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Тупо! Тупо! x 1
  16. Zolotse

    Zolotse Well-Known Member

    Хто може поділитися відгуками про 128й садок на Кондукторській?
     
  17. unsure

    unsure Well-Known Member

    От саме головне, для чого занімати місце в такому садочку, може воно буде потрібне якраз дитині з схильністю до туберкульозу (і взагалі це стосується всіх спеціалізованих садочків).
     
  18. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Це ще один пережиток "совдепії" :girl_yes2: Люди звикли що по "липових" довідках можна і в садок всунутись, і в санаторій поїхати (але скоро їх і не буде), та навіть інвалідність скільки за гроші пооформлювали. В той час коли справді потребуючим то все буває досить проблематично. Сподіваємось що й це зміниться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. olyaveres

    olyaveres New Member

    підтримую вас повністю! в нас оплата була 9,50-10 грн. за день, тепер за січень підняли на 10% ,а з лютого на 90% ми в шоці це в місяць якщо ходити кожен день виходить майже 500.А ми ж не у Львові а в районному центрі живем.мало б бути хоч трошки дешевше
     
  20. Lapatulya

    Lapatulya Well-Known Member

     
Статус теми:
Закрита.