Євромайдан (9)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем zetta, 4 Вересень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    • Не подобається Не подобається x 1
  2. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
  3. olya_d

    olya_d Well-Known Member

    В Вуглегірськ підкріплення так і не прийшло...Вже десь тижні два волонтери і журналісти закликали наш генштаб і МО звернути увагу на Дебальцево, але ж ні, як і в Ілловайську, в них все під контролем. А виявилось що? Знову котел, тільки набагато страшніший? Скільки ще має загинути?
    З хлопцями в Вуглегірську зв"язку нема, москалі вже по ТБ показують сюжети з нашими вбитими хлопцями...На захопленому блокпосту тідьки двоє залишились живими, ще зовсім діти.. Муженко мовчить. Не знаю, як хто, а я вже не можу витерпіти тих смертей, того горя...

    Свіжі новини від Мочанова, який зараз там:


    І пів години тому він писав:
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. makarynka

    makarynka Well-Known Member

    Віталій Ремінний
    Прошу максимального распространения:

    Можете теперь направлять воинов на реабилитацию к нам. С сегодняшнего дня уже можно излечивать воинов от боли любой локализации и характера, ликвидировать спазмы, порезы, последствия контузий, нелады в хождении и т.п. в волонтерском реабилитационном центре в г. Луцке.
    Реабилитационный центр расположен в отеле Профсоюзов. Проживание (трехместные номера) и трехразовое питание ... «как в гостинице». Отель на хорошем счету. За питание и проживание воинов оплачивает меценат Владимир Алексеевич Янковый. Надеюсь, что Вы прочтете эту информацию . И, имея много контактов, сообщите максимально, что такой волонтерский реабилитационный центр уже работает.

    Возможно необходимо сообщить не только в волонтерские организации, что мы делаем, а еще и командирам ... и т.д. Но существенным было бы еще сообщить через медиа, потому что большая масса воинов страдают от прошлых ран, травм, контузий по домам.

    Матерям и женщинам информацию такого типа:
    "Сообщение к матерям и женщин воинов, пострадавших во защите Родины, и которые имеют проблемы боли различной локализации и характера, спазмы, парезы, последствия контузий, с проблемами хождения и т.п., на базе отеля в г. Луцке, организован волонтерский реабилитационный центр.
    Проживание и пребывание в нормальных, гостиничных, условиях, трехразовое питание. Просим привозить и направлять Ваших сыновей и мужчин на спасение от боли, для избавления спазмов, парезов, последствий контузий."

    Телефон волонтеров по организации приема и размещения воинов:
    0997035595 - Наталя Цехош
    0954291801 - Ольга Авдасьєва.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  5. gava

    gava Well-Known Member

    Alexandr Gladky
    3 год. ·
    29.01.15г в 06:00 в г.Новоазовске возле своего дома партизанами отряда "Тени" ликвидирован предатель полицай нач. полиции днр в Новоазовском районе, О. Моргун, бывший начальник УВД г.Мариуполя.
    При выезде из дома в г. Новоазовске его автомобиль "Мазда 6" белого цвета был уничтожен с гранатомета.
    Продолжение следует...
    СЛАВА УКРАИНЕ
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. gava

    gava Well-Known Member

    Буде острів: Крим вирішили відгородити від України ровом
    На адміністративному кордоні Криму з материковою Україною в районі пункту пропуску “Чонгар” з боку півострова російська сторона цілодобово споруджує глибокий рів з використанням великої кількості техніки, повідомляють Патріоти України з посиланням на “Центр журналістських розслідувань”. Протяжність рову становить вже більше 500 м, а його глибина – 3 м. Цілодобові роботи ведуть люди в штатському, але пропускний пункт посилений російськими танками і БТР. В полі біля штучної споруди працює важка техніка: 6-7 великих самоскидів, стільки ж екскаваторів-кубовіков і кілька КРАЗів. “Тут величезне поле, десятки гектарів, половина його вже засипана землею Працюють виброкатки. На дні рову їх не видно, але земля під ногами відчутно вібрує. Поки стояли в черзі на контролі, підійшли до краю рову. – .. Там глибина не менше трьох метрів. народ жартує, що вони тут “розширюються”, – розповів очевидець. У самому пункті пропуску з боку Криму кілька танків і БТР. Всього було помічено близько п’яти одиниць російської військової техніки, кажуть очевидці. За їх словами, земляні роботи ведуться цілодобово. Для цього в полі встановлені прожектори і ліхтарі, техніка не замовкає. Дізнатися, хто і навіщо риє землю в таких масштабах, очевидцеві не вдалося, до нього підійшов чоловік у цивільному і порекомендував “не лізти не в свої справи”. “Підійшов чоловік в цивільному одязі і сказав, що фото та відеозйомка заборонені Будуть вилучати всю фіксуючу апаратуру, навіть відеореєстратори”, – повідомив співрозмовник агентства.
    Джерело: http://patrioty.org.ua/bude-ostriv-krim-virishili-vidgoroditi-vid-ukrayini-rovom/
     
    • Інформативно Інформативно x 4
  7. gava

    gava Well-Known Member

    Мешканці Маріуполя емоційно звернулись до терористів і Путіна
    Люди обурені, що їх збирається «рятувати» «ДНР». щщУ мережі з’явилося відео з Маріуполя Донецької області, де люди висловили свій протест проти атак терористів на вільне українське місто. Люди тримали руках плакати з текстом “Росія = фашизм” і “Путін – вбивця”. Знятий журналістами “Радіо Свобода” відеоролик був опублікований 31 січня на YouTube-каналі Костянтина Миронова, повідомляють Патріоти України.
    Джерело: http://patrioty.org.ua/meshkantsi-mariupolya-emotsiyno-zvernulis-teroristiv-putina-video/

     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. VERO

    VERO Well-Known Member

    Полонений сепар каже, що в Донецьк привезли 2 камизи 200-х
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. zetta

    zetta Well-Known Member

    Хто чув це інтерв'ю ? Але уважно ... Дядько слизький але розумний . Розкритикував і захід і гум допомогу . Розказав як наводили порядок в Дніпропетровську .
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  10. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    цікавий дядько той Корбан. І взагалі, мені прдобається дніпропетровська команда, за результати їхньої роботи.
    П.С. А журналістка слабенька...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. gava

    gava Well-Known Member

    Вуглегірськ: У ході штурму загинуло 4 бійців, Семенченка контузило
    Джерело: http://patrioty.org.ua/vuglegirsk-u-hodi-shturmu-zaginulo-4-biytsiv-semenchenka-kontuzilo/
    Під час операції зі звільнення Вуглегірська Донецької області загинули четверо бійців батальйону “Донбас”. Про це пише Громадське з посиланням на начальника штабу батальйону, позивний “Гал”, повідомляють Патріоти України. За його даними, поранено 11 бійців, четверо евакуйовані в Харків, решта – у шпиталь в Артемівську. Також, він підтвердив інформацію про контузію народного депутата Семена Семенченка та ще двох бійців. Вчора ввечері прес-служба батальйону повідомила про початок операції зі звільнення міста, частково контрольованого бойовиками.

    Семен Семенченко
    1 год. ·
    Пресс-служба батальона "Донбасс" информирует.
    31.01 командир батальона Семен Семенченко участвовал в проведении операции по деблокированию батальона "Свитязь". В ходе операции был контужен. Сегодня утром при попадании в ДТП состояние Семена Семенченко ухудшилось.
    Ему была оказана медицинская помощь.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  12. Ari

    Ari Well-Known Member

    щось дуже мало тих обурених:girl_impossible:Виглядає так ніби зібрався актив, і на картинку створив протест, та основна маса і надалі десь дрімає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. gava

    gava Well-Known Member

    Боєць батальйону Київ-2 Ігор Савчук:

    Ігор Савчук

    1 год. · Змінено ·
    ‪#‎Углегорск‬. Никакой официальной информации не будет пока идет операция. Паникеры идут лесом поскольку:
    1. По Углегорску летит со стороны Енакиево, по своим стреляют?
    2. Батальон Кульчицкого подтверждает, что они там.
    3. Никакого видео или фото взятия Углегорска рашистами нет. Говноньюс уже бы были там.
    4. Огромные потери боевиков подтверждают даже они.
    5. Все ссылаются на сообщение Азова, только где Азов, а где Углегорск? Да и вспомните тональность последних заявлений Азова...
    6. Все ссылаются на вывод Свитязя, но это только одно подразделение находящееся там.
    Подкрепление подошло. Продолжаются бои с рашистами которые успели закрепится в нескольких точках.
    Больше ничего сказать не могу. Следим за развитием событий и не поддаемся панике.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. octavia

    octavia Well-Known Member

    Ахметов давав $25 мільйонів, аби з ТЕС у Щасті зняли охорону – депутат
    Неділя, 01 лютого 2015, 12:59



    Мільярдер, екс-нардеп від ПР Рінат Ахметов особисто пропонував представникам охорони ТЕС у м.Щастя (Луганська обл.) до 25 мільйонів доларів за те, щоб з об'єкта була знята охорона.

    Про це заявив депутат Сєверодонецької міської ради Сергій Самарський у своєму зверненні до голови МВС Арсена Авакова.

    "В останні 3 місяці йдуть переговори про здачу цього особливо важливого об'єкта Луганщини. Керівнику охорони ТЕС, вірніше, його командиру від "Айдара", який охороняє особливо важливий об'єкт, дзвонив особисто Ахметов з пропозицією вийти з займаного об'єкта, пропонуючи суми від $1 млн. і завершуючи на сьогодні (31 січня) сумою у розмірі 25 млн. доларів ", - заявив Самарський.

    За його словами, йому про це відомо, оскільки "його діти охороняють Щастянський напрямок", зять і 2 племінника служать з батальйоні "Айдар" і перебувають на охороны ТЕС у Щасті.

    Також Самарський зазначив, що міліцейські батальйони втекли із Щастя, а охорону Луганщини на тому напрямку здійснює лише "80-ка" (бригада) і "Айдар".

    Ахмєт молодца всі знають хто головний сепаратист ,ніхто нічого не робить. Ось свідчення депутата на рахунок дій Ахмєтова.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
  15. gava

    gava Well-Known Member

    Представители самопровозглашенных "ДНР и "ЛНР", присутствующие на консультациях в Минске в субботу, угрожали украинской стороне возобновлением полномасштабных боевых действий по всей линии соприкосновения сторон в случае невыполнения их требований.
    Об этом заявил член Трехсторонней контактной группы по урегулированию ситуации в Донбассе Леонид Кучма, информирует Цензор НЕТ со ссылкой на "Зеркало Недели".
    "Они требовали издания указа президента Украины об одностороннем прекращении огня, угрожая в случае невыполнения этого ультиматума возобновлением полномасштабных боев по всей линии фронта", - сказал Кучма.
    По его словам, Денис Пушилин и Владислав Дейнего, представляющие "ДНР" и "ЛНР" соответственно, хотели определить линию соприкосновения по состоянию на 31 января. Новая линия отличается от той, которая была зафиксирована в Минских соглашениях от 19 сентября 2014 года ввиду активизации военных действий со стороны боевиков и их наступлением.
    "В ответ на вопрос, какие могут быть гарантии того, что в будущем они не определят какую-либо другую линию, они промолчали", - добавил Кучма.
    Источник: http://censor.net.ua/n322639
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  16. shparynka

    shparynka Well-Known Member

    я не можу ніяк зрозуміти- сепаратисти Україною оголошені терористами, про що тоді можна з ними домовлятись? Їх не можна захопити прчмо там? Поясніть, бо не лізе мені це в голову.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    @shparynka
    якби за тими терористами не стояли самі знаєте хто, то можна було б захопити і знищити. Але участь у конфлікті величезної країни-агресора переводить ситуацію в зовсім інший маштаб...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. zetta

    zetta Well-Known Member

    Хепі ната , ну от послухати того ж Корбана , така в нас політика і рибку з'їсти і солов'я послухати .. І воюєм і бізнес ведем . Бо найбільша проблема то в середині краіни , я з ним згодна . Кажем Росія : та людям на голову бомби падають а вони далі в сторону рф дивляться . Яку сферу не візьми де нема жорстоких патріотів там ми ні бе ні ме ні кукуріку , або іншими словами - куля в лоба . З сепарами домовлятись , гинути а ахметку не чіпати , нонсенс .
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. zetta

    zetta Well-Known Member

    Коли з'явилось звернення укр студентів до студентів рф , я все чекала шо ж мудрого останні придумують . Ну ось власне і воно :

    Росія Це єдина країна що бореться за демократію .
    Називається поговорили ...
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. Ari

    Ari Well-Known Member

    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.