Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Намічається в мене сьогодні по-справжньому врочистий вихід в світ (зачіска,макіяж,манікюр,вечірня сукня) - вперше за останні півтора року без чоловіка і дитини, нехай на 2 години, але...:girl_dance:деталями поділюся завтра, бо сама до кінця тих деталей ще не знаю - трохи спонтанно в мене все виходить. Так що йду я :girl_spruce_up::girl_spruce_up::girl_spruce_up:
    Всім гарної суботи:girl_bye2:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • мімімі мімімі x 1
  2. NetAnet

    NetAnet Active Member

    Я мучусь в здогадках- чому як чекаєш на певну подію місяців два,а то й три,то обов"язково напередодні має захворіти дитя і ти зі всіма своїми планами сидиш вдома.Сьогодні саме так і є.
    Врочистість-з таким настроєм тільки прибирати в квартирі)))))))))))) ВСЕ повичухую!!!
     
    • Подобається Подобається x 7
  3. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Від 7-ї ранку на ногах... і як результат я вже тих ніг не чую.
    Наварила, напекла, наприбиралася, напралася (правда в машинці))), одним словом проза... Вчора у нас в кімнаті перегоріла лампочка, а поскільки зганяти за ляпочкою було нікому, то так і просиділи весь вечір в потьомках. Добре хоч світло з кухні і увімкнений телик плюс комп давали хоч якесь освітлення. Якось в напівсліпоті позамітала методом тику))), а на ранок мене наша хата зустріла купою пороздавленого печенька, порозкиданою гречкою, порозливаним чимось липким. Як наглянула то все з самого рання, так вже і не заснула, засукала рукава і впірьод.:girl_impossible:

    Святик хворіє, але якось так дуже активно хворіє.:girl_crazy:За вчорашній вечір синяк на самому чолі і царапина тож на пів лоба. Мій маленький літающий об"єкт.)))

    Зараз трошки віддихуюся і... шурую в гості до мега крутої форумлянки. Не знаю як воно буде, я вже й забула як то в гості ходити. Надіюсь я буду чемною гостею і не нароблю багато шуму.:scratch_one-s_head:

    Всім файного суботнього вечора. Все буде добре!:)
     
    Останнє редагування: 31 Січень 2015
    • Подобається x 10
    • мімімі x 2
    • Зе бест! x 1
    • Корисно x 1
    • Оптимістично x 1
  4. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    О і я вже другий день без солодкого, правда мене сьогодні ним спокушали, але я стрималась. надіюсь моя фігура це оцінить:girl_crazy:Сьогодні пів дня не могла проснутися, ну але кава робить своє. Всім гарного вечора!
    P.S. Може б то якусь дружню форумівку на завтра забацати? хто за?:girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Вчора я під шумок, поки Марчик розтирав зубну пасту сашкиним пензликом для малювання по підлозі й по формах для випічки (на 40 хвилин його вистачило ), я спекла яблучний пиріг, а вже зранку погнала в "Антошку", бо ж вичитала на ДП, що там типу до 70% знижки на зимову колекцію. Туфта повна.
    Комбези-шапочки (на Науковій) - макс 20-30%, пару страшних лашок з чуть більшою знижкою, кілька пар взуття 20 розміру...і все. Аж 70% було на пару рукавичок, затасканих-презатасканих. Дурно їхала.
    З того всього поїхала в КК, й там майже відвела душу. Майже, бо так й не купила шикарні осінні чоботи Tamaris із 60% знижкою....Халявка заширока. Крутила-вертілась, відставляла, знову брала й таки не купила їх...Ех...Так само майже купила інші чоботи, але чомусь саме на той колір знижка не поширювалася. На всі інші кольори тої моделі йшла, а на цей колір - не йшла. Не фарт на взуття сьогодні...
    Дома мене ждали голодні діти й чоловік (гг, але чоловік казав, що діти зовсім не голодні, вони в нього в принципі ніколи не хочуть їсти), то ж прийдеться знову до станка на кухню...
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    відбувся приємно і коротко. Рада була побачити багатьох людей, кого давно не бачила. Все відбулося досить сумбурно і шивидко, поки з кожним по 2-3 слова перекинулася, то вже як Попелюшці годинник натякнув, що час повертатися додому і хоч карети не було, а таксі приїхало вчасно. Моя дитина була чемна і тільки останні 10 хвилин шукала маму, йдемо тепер спатки. Добраніч, Посиденьки!
     
    • Подобається Подобається x 6
  7. Naama

    Naama Добре, коли реальність краща за мрію

    Мене сьогодні таке якби танк переїхав.
    Купа всього переробила, хатка блищить, ще залишилось разок попрати, і баїньки.
    Були сьогодні на закупах, дівчата я шокована. Хотіла взяти малій цвітну капусту- наважила на 71 грн:scratch_one-s_head: Шок.
    Помідори - 50 грн.
    Одне розтройство та розчарування, змін на краще нема і не буде вже, мабуть.
    А з врочистості - приїхала до нас моя люба мамочка. Сидимо балакаємо, бавимось.
    Всім гарних вихідних.
     
    • Подобається Подобається x 8
  8. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Оооо! Який в мене файни день нині був, ви собі не можете уявити. Пєстня - а не день. Їсти зварила, в хаті прибрала, Рудий відвідав, гості відмітились. Гостей навіть відпускати не хтіла. Поняла, шо мій язик без костей, і навіть вата в морді не заважає.
    Ввімкнулам си СіЕсАй і волочусь по повній. Якби так частіше, то відновилась моя душевна рівновага.
    Пи.Си. Викинула нині повну пачку сигарет. Пішло гайту 17 герене, але можливо якому курящому безхатьку сподобається...
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member


    То може не варто майже в лютому купувати цвітну капусту та помідори:) - все одно користі в тому нема, щоб дитині давати, та й дорого. Краще може купити бурячок чи салат з яблучком-морквою-ізюм, чи з капусти щось.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  10. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Що я вам повім! Зреєструвалась на якомусь сайті знайомств. Значицця так:1/3 - озабочєні п'ятачки, 1/3 - брехуни , і 1/3 - нічого такі. Ще є турки, фінни, словаки, чехи, поляки і хранцузи, які хочуть зустрітися, коли повернуться домів. Відразу виникає запитання, як хранцуз може повертатися в Українц додому, коли хранція - то його дома?
     
    Останнє редагування: 1 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 5
  11. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Намагаюся позбиратися докупи.
    я, мабуть, в той самий час там була, шкода, що не перестрілися.
    дееее таке щастя?
    в Ашані по 56. КАпець. На наступний сезон буду морозити помідори. Зараз тішуся печеними перцями, купленими в сезон по 12 грн:girl_blum:
    Хочу ще раз подякувати своєму форумному Миколайкові - Seshat, за той супер-пупер крем для рук. Я ним вже 3 день рятую свій фійзюляж. Мої всі креми легенькі і не допомагають. Шкіра втягує ту густу, тверду субстанцію за хвилину. І бальзам для губ теж - спасіння.
    Трохи ще заторможена і затуркана. Пішла щойно намастила обличчя кремом і побачила, що я якась - не альо. Тільки за 10 хв. до мене доперло, що я ж намальована:girl_impossible:Ніц голови не тримається. Першою думкою було: Іва - прости, @Trumbumbulja - прости! Завтра буду намагатися рятувати свій фейс, щоб потім не битися ним об зе тейбл.
    Зі спанням маю проблему. Не йде воно мені.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 1
  12. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Я нині в Вопаку брала, але забула, скільки коштує кг.То мені штири штуки заважили на 26 грн. Але як я того хочу, то шо?!!!
    ТИ не один. 1+1... Ггг! В мене істерика скоро почнеться.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Я без помідорів "жити не можу". Особливо мені смакують ті хімічненькі - пластмасові зимові помідори. Мені помідор з домашнім сиром і сметаною - і Діда Панаса не треба. Всьо вже зроблено:girl_blush2:
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  14. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Дівки, може ви вагітні посеред зими помідорами спокушатись...)) Я коли була в положанню і приїхала до свекрі на ДН в лютому, то там всі помідори з вогірками пожерла, а зара хоч би мене вбив, отою пластмасовою помідорою врят лі хтось заманить.

    І по темі. Кому з трудом засинається, а я з самого рання встаю.Ладно вчора були бардаки, то встала прибирати, а нині шо.... Ну, так вчора після моїх гульок на кухні не помита посуда, ну та я вже сиджу з маскою на мордашці і складаю список продуктів на торт, котрий маю спекти форумлянці-коліжанці, а посуда так і далі не помита.:girl_crazy: Але то всьо могло і яку годинку почекати. Я вже не говорю про ту канапку в 8-ій ранку, яка ну точно була лишньою.:girl_blush2: Потім буду хотіти спати і нити шо дітиська не дають.



    Але то всьо жарти, дівчата, зара треба шурувати на базар і впірьод. Шось я розпеклася останнім часом, вчора пів дня духовку кочегарила, пекла кексики. І то такі дрібонькі, млін, ті кексики, на останніх партіях мене вже почало крити. :download:. Хоча в тому є свої плюси. Коли я включаю духовку, то виключаю опалення.))

    Доречі, мому Святику вже легше, на ранок температура 36,6. Маю велитенську надію, що то вже пішло виздоровлення і я вперше в житті вилікувала дитину народними методами. Ну, а як нема грошей то шо, може то і на краще. Тепер терпну лиш би Андрійко не продовжив ланцюжок хворіючих.

    Всім фаного дня.:hi:
     
    Останнє редагування: 1 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 10
  15. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Ранкова кава з виглядом на сонечко, 2 іржаві вантажівки, власний город, сараї і курей.
    Чому на вихідних діти встають набагато раніше ніж в будній день
    Якийсь час прозовий настав, з серії "як не ср@чка так закреп"
    Не можу зібратись до купи.
    Проза - як ви вже зрозуміли, це сімейні болячки, та кухня, ну ніяк мені не йде те дієтичне харчування, готовка їжі і миття посуду.))
    Врочистість - сонячна погода
    Всім бажаю гарної неділі, і миру нашій країні
     
    • Подобається Подобається x 13
  16. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Ранкова кава в 2 глотка яку прийшлось поділити з двома своїми хлопцями, "мама дай сьорбну...", добре що кава легенька і молочна
    Андрій повіз замовлення, хороша була можливість прогулятись центром цілою сімейкою, але в 9.30 якось не альо
    Сезон д/н відкритий, вчора їздили до дівчинки 10 років(ну як пояснити дитині що війна і жодного свята, вона ж хотіла того тортика, дітей..і нехай хто б не засуджував я впевнена дітей точно не потрібно позвабляти тих свят на сьогоднішній день, бо більше не буде першого рочку чи 10 років..), сьогодні Іван йде до сусідської дівчинки на д/н, а далі д/н кумасватабрататьощі......усіх рідних та близьких до яких хоча б на каву але сходити треба. І так від початку лютого і до кінця квітня, цього рооку татові 55 р, мамі 45р, а сестрі 25, кумові 30....грошей піде. І розумію що зараз не до того, але це ж найближчі.
    В планах розібратись з своїми банячками, вчора прикупила 3 шт бо реально вже нема в чому працювати, деякі старі треба спакувати а новим знайти місце. Ще потребую великих нових баняків на 5-6-7 л бо реально не вистачає, але шкода грошей.Єдине що заставляє купувати зараз такі речі-це те що це моя робота і дякуючи цій роботі я маю можливість допомагати нашим дівчатам-волонтерам.
    Ми живі-здорові- це вже врочистість, а все решта- це просто буденність)..
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Як я нині виспалась !!! Моє золото прокинулось тільки 1 раз . Татам - одна мрія здійснилася . Ще б миру нам і більше ніц не треба . Миру і здорових дітей . З неділенькою всіх святою .
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Сонечко зранку- то до файного дня, пра))))?
    Ну я собі так і вирішила, бо навіть гуляти захотіла. Що рідко буває взимку.
    А врочність- щось стільки цікавого навколо відбувається. Наразі не пойму- до чого то все йде, але мені определьонно нра:connie_pull-pigtail.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Trumbumbulja

    Trumbumbulja вперед до мрії

    Олюся, ти просто моя сестра! :girl_blush2:Я ні дня без помідорів. Але як казала якось в магазині продавчиня до мого чоловіка: " Тіштесь , що не ковбасу по стопіїсят грн. так любить" :lol:

    І по темі. Ще тільки одинадцята - а я вже вина напилась з м'яском і закусила то все Тірамісу. Коханий сказав, що мушу. Бо мені нинька вже аж 26:girl_blum:, чи то ще тільки 26? :girl_spruce_up:
    Одним словом - я вже така як треба, ще хіба кавусю сьорбаю. Всім гарного дня! І миру!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  20. Siania

    Siania Love Life

    Тааак! Сонечко, яке ж воно цінне, як надихає, створює гармонію. Вчора переглядала фотографії - а там весна, сонечко, зелена травичка, квітучі дерева! Ах, ще трішки, ще чуть-чуть! А зараз бігом заварювати каву, і чекає мене знову тортик ну і гарний день!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
Статус теми:
Закрита.