Розтяжки при вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Londoner, 3 Серпень 2008.

?

Як Ви запобігли появі розтяжок при вагітності?

  1. Супер дієта! (яка?)

    0 голосів
    0,0%
  2. Креми, олія

    160 голосів
    51,9%
  3. Пояси

    1 голосів
    0,3%
  4. Вправи, йога, масаж

    6 голосів
    1,9%
  5. Поєдную різні способи (напишіть які?)

    18 голосів
    5,8%
  6. Не переймаюся розтяжками! Добре, що завагітніла!

    95 голосів
    30,8%
  7. Інше (що?)

    28 голосів
    9,1%
  1. zjomka

    zjomka Well-Known Member

    Відповідь: Розтяжки при вагітності

    Користувалась Веледівською починаючи від 4 місяця, розтяжок нема :girl_dance: Одну завдовжки 1 см. на бедрі навіть не рахую, вона ледь помітна. Ще маю менше половини банки, то мажусь, надіюсь так швидше відновиться пружність шкіри. За всю вагітність використала 5 банок. Не шкодую, що стратила на неї немало, отримала те, що хотіла.
     
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1
  3. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Розтяжки при вагітності

    Я мала одну банку Веледи, пішла дуже швидко, я зрозуміла, що то дуже їх багагато піде, бо реально якась вона така видайна. Купила Кларінс олійку, дуже її любила і розтягнула до кінця вагітності, вона легко наносилася і її потрібно було кілька капель. Ще чергувала з олійкою авокадо, кокосовою олійкою. Розтяжок не маю, але чесно кажучи думаю, що то про то така шкіра, бо ні в мами мої, ні в сестри розтяжок теж нема.
     
  4. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Відповідь: Розтяжки при вагітності

    Я користувалася оливковою і олією жожоба і то не щодня, а коли згадувала і час від часу контрасний душ. Розтяжку побачила через півроку після родів високо на стегні, але не дуже замітна, я б її і не помітила, якби не шукала:connie_pull-pigtail.
    Теж думаю, що багато від шкіри залежить, але в мене і животик був маленький і акуратний, а от ноги дуже поправилися.
    На рахунок спадковості, то в моєї мами весь живіт в глибоких розтяжках, але як казав тато: " Спочатку заходив живіт, а потім твоя мама".
     
  5. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Відповідь: Розтяжки при вагітності

    Глянула на ціну Веледи і щось не маю бажання її купляти... Маю олію зародків пшениці, ще можна мигдалеву купити... В мене ніколи шкіра сухою не була, після душу ніколи не мастила тіло кремом, бо інакше було некомфортно. В мами не було розтяжок, але і носила вона мене не повних 8 місяців, не поправилась, а після родів була худіша, ніж до.

    ---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

    Буду рятуватися підручними засобами:) Надіюсь, що все буде добре:)
     
  6. olenjatko

    olenjatko Well-Known Member

    Відповідь: Розтяжки при вагітності

    я теж всю вагітність мазалася олійками, щовечора, а результату нуль! весь живіт в розтяжках, знала, що так буде, бо в мами те саме. так що дівчата, ті що мазалися і думають, що та мазанина їм щось дала, думаю, що ви помиляєтеся, якщо у вас нема розтяжок, то і без олійок, кремів у вас їх теж би не було.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  7. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    Я користуюсь Веледівською олійкою,дуже вона мені подобається і ще олійку фірми Хіпп собі взяла спробувати,ну і регулярно ходжу в басейн...побачим що з того буде)
     
  8. LadyEva

    LadyEva Member

    Я вже писала тут, що під час вагітності користувалась веледівською олійкою і обіцяла написати про результат. Отже, олію мастилась десь з 5 місяця вагітності і до пологів щодня ввечері на вологу шкіру.
    --- дописи об"єднано, 19 Січень 2015 ---
    Після першої вагітності я вже мала розтяжки на животі, не мастилась нічим. Після другої з веледою нема жодної нової стриї. За першу і другу вагітності назбирала у вазі одинаково, по 12 кг. Правда при першій стартувала з 57, при другій з 53 кг.
     
  9. Tauriel

    Tauriel лісова ельфійка

    Я ніколи нічим не мазала і розтяжок в мене немає) з малим мій живіт був такий великий, що хто не знав, то питав чи двійня? Моя лікар казала, що все залежить від еластичності шкіри.

    Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    Скажіть, а хтось користувався під час вагітності різними кремами від розтяжок на животі і грудях? Бо моя кума мене запевняє, що потрібно з самого початку такими кремами користуватися, щоб не було розтяжок після родів. І в неї дійсно після двох діток - жодних розтяжок. А я не знаю, на скільки це корисно і добре?
     
  11. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Зайве зволоження для шкіри точно не зашкодить, але то не гарантія від розтяжок.
    Якщо шкіра до них схильна - то ніякі креми не поможуть.
    В мене розтяжки і без вагітності були в певних місцях (після скачав ваги - ще в років 16).

    Але все одно, шкіра любить зволоження - то що вам важко? Користуйтеся. Чому то має бути шкідливо? Знайдіть для себе той засіб, який вам підходить.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Kulbabivna

    Kulbabivna Active Member

    я почала мазатись олійкою з 12 тижня після душу, тепер щовечора мазаюсь. наразі нічого немає, але ще 2 місяці вагітності, то хто зна. В будь-якому випадку це не є шкідливо, я думаю. А зайвий раз перестрахуватись не завадить:)
     
  13. Dobbi

    Dobbi Well-Known Member

    Я мащу живіт тижня з 14-15 щодня олійкою від розтяжок, груди трохи рідше, так тішилась що нема розтяжок нових ( є кілька світлих ще з підліткового періоду), аж поки на 36 тижні на животі почали з'являтись. От тепер думаю, що то буде за тих пару тижнів, що лишились
     
  14. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    Я користуюся олійками від розтяжок з 3 місяця,поки нема розтяжок...далі буде видно.Думаю що краще користуватись,ніж потім коли вони зявляться жаліти що не користувалась...
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. gamma

    gamma Well-Known Member

    Я всю вагітність 2 рази на день мастилася оливковою олією, потім чергувала з мигдальною, розтяжок не було, чому дуже рада:girl_claping:
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Я й перші 2 рази, й зараз - почала десь теж з 12, з Сашком мастилась олійкою Chicco, з Марком Weleda, й зараз знову Weleda взяла. Переживаю, як зараз буде, бо то все таки й вік старший, та й шкіра вже не та ))), а розтяжок дуже не хочеться мати.
    А я щось раз спробувала, й мені не пішло - відчуття липкості й жирості...Ну й запах..
     
  17. skai

    skai Well-Known Member

    А я під час обох вагітностей користувалася олійкою Babydream (олійка проти розтягнень для вагітних). В неї досить помірна ціна. Правда продається тільки у Ватсонсі. Десь з місяця 6-7 почав більш інтенсивно рости животик і після того, як шкіра почала свербіти (просто цілий живіт лоскотало), я почала змазувати живіт олійкою. Під час першої вагітності намазувала практично щодня. А другий раз - трохи халтурила. Тим не менше - розтяжок не має.
    Радила кільком знайомим. В них такий ж результат.
     
  18. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Я першу вагітність натирались з перших днів, і то від макушки до п"яток)))) Зараз щось закинула то діло, хоча на початках мазалась, але побачила що живіт не хоче рости, то трохи розліналсь, хоча після ванни таки натираюсь через раз. Користуюсь звичайною Джонсоновською олійкою, розтяжок після старшого не мала, зараз живіт поки навіть не свербить і бачу що запасу шкіри хватає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. kristina

    kristina Well-Known Member

    В мене немає поки розтяжок, хоч животик величенький. Хто мене знає то всі думають що вже 40 тижнів от-от. Не мастила нічим, може з пару разів кокосовою олійкою. Все собі кажу що пора кожен день мастити і якось забувається. Оливкова не підійшла дійсно якась замасна і запах не той. Кремами якось боюсь мазати, маю пунктик що некорисності потраплять до животика. Ну то пунктик.
    Чула що розтяжки можуть з'явитись зразу після пологів ? Може таке бутито правда?
     
  20. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    Я теж кремами не користувалась,бо думаю,що дитині користі точно не принесе.Мастилася оливковою олією, мигдальною олією. Поки вагітна ходила розтяжок не було, а після родів весь живіт був синій від розтяжок.Зараз трохи посвітліли.Бажаю вам уникнути такого!