Розтяжки при вагітності

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Londoner, 3 Серпень 2008.

?

Як Ви запобігли появі розтяжок при вагітності?

  1. Супер дієта! (яка?)

    0 голосів
    0,0%
  2. Креми, олія

    160 голосів
    51,9%
  3. Пояси

    1 голосів
    0,3%
  4. Вправи, йога, масаж

    6 голосів
    1,9%
  5. Поєдную різні способи (напишіть які?)

    18 голосів
    5,8%
  6. Не переймаюся розтяжками! Добре, що завагітніла!

    95 голосів
    30,8%
  7. Інше (що?)

    28 голосів
    9,1%
  1. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    а яка саме Чікко?
     
  2. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Отака - колись була в "Антошці" й в самому магазині Чіко на Чорновола, як зараз - не знаю. mamma_donna_oil1.jpg
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Raven

    Raven Мама малятка

    Мені найкраще підійшла серія mother care нашоі ельфи. Від токсикозу любі запахи буди бе, а цей так нічого.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Дівчата, я до вас за порадою.
    Сказала вчора ввечері свекруха мені, що розтяжокпід час вагітності не видно, що вони проявляються після пологів, коли живіт меншає.
    Стурбувала вона мене тим. А я ж не знаю як то є, бо вагітність перша. І на собі (ттт) не бачу нічого.
    От і хочу вашої поради, чи справді це так? В кого як було?
    Бо якщо так, то певно тре шурувати за якимись оліями і мазюкатись, бо покищо мащу живіт після душу лосьоном фізіогель і мені добре. Не люблю, коли на шкірі відчуваю якісь олії-креми.
    А тепер вже задумалась, бо ж життя після вагітності триває:) і я так хочу моря:girl_crazy:
     
  5. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    Я мажуся з 3 місяця вагітності олійкою для профілактики розтяжок,вважаю,що краще мазатись,ніж потім жаліти,вони ж вже як з"являться,то не пропадуть((Треба мазатись всю вагітність і ще пару місяців після пологів,щоб шкіра була зволожена постійно.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    не знаю, я бачила фото дівчат вагітних з животами і розтяжками, тому дуже навіть видно. В мене розтяжок не було і після пологів не з'явились. Я мазюкалась, для заспокоєння, але чи то воно помогло, чи просто така шкіра не знаю, ну і живіт не великий впринципі був.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    А якою маститеся? Чула, що хороша оливкова проста, але щось я не можу наважитись. І за кокосову чула.
    Бо та Велела, заразюка, дорога:sad:
     
  8. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    В мене багато знайомих нічим не мазали і розтяжок не було, а є одна така що мастила мегакрутяцькими засобами і все одно розтяжки з'явились. Я профілактично мажу Ріластілом і мигдалевою олійкою, трохи переживаю, що їх там двоє (як і у вас), тому профілактично користуюсь тими засобами... В мене ще й животика майже не видко...а вдруг потім захоче за пару днів вирости. Але знаю від дерматологів, що якщо розтяжки з'являються, то їх одразу видно...
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. IrunaD

    IrunaD Well-Known Member

    я Веледою користуюся,дуже мені подобається,ще маю олійку від Hipp.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Я також користуюся Веледою. Чи допомагає від розтяжок - ще рано говорити. Вона мені подобається тим, що не залишає слідів на одязі, не створює відчуття липкості. Ну і запах в неї дуже приємний, як каже мій чоловік: "Запах твоєї вагітності":girl_tender:.
    Але ця олійка дорога дуже! :girl_sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Я користуюсь Бюбхеном - лосьйоном від розтяжок. Дуже мені подобається. Вже другу вагітність йому не зраджую :) Думаю, що саме він і допоміг.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Дякую за відповідді:girl_smile:
    Треба чоловіка розкрутити на Веледу, може до 8 березня якраз мені буде ще один презент:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Oduvashka

    Oduvashka Well-Known Member

    Я перший раз мала крем від Чікко, дуже мені подобається, то зараз маю й олійку Веледа і крем Чікко. Олійка після душу, крем між тим
     
  14. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    [​IMG]
    А я недавно почала маститись такою олійкою німецької марки Babydream. Бродила по Ватсонс і щось захотілось мені її купити, тим більше ціна бюджетна, в межах 30грн. Дешевше Джонсонс (в якій жахливий склад) і Бюбхен.
    В цій олійці склад перевіряла, хороший. Є легенькй запах. Була і без запаху, для чутливої шкіри, але мені щось така припала до душі:) До того мастилась не щодня олійкою виноградних кісточок, пару разів оливковою, а тепер щодня, а буває і 2 рази в день, мащусь цією. Думаю, що свою функцію вона виконує. Ось склад дитячої олійки: Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Isononanoate, PrunusAmygdalus Dulcis Oil,Simmondsia Chinensis Oil, Caprylic/Capric Triglycerine, Chamomilla Recutica Flower Extract, Bisabolol, Calendula Officinalis Flower Extract, Tcopheryl Acetate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum. (є соняшникова олія, мигдальна, жожоба, екстракт ромашки і календули)
    І якщо подивитись на склад дорогої Веледи - то нічого там такого ексклюзивного нема (склад: миндальное масло, масло жожоба, масло из ростков пшеницы, масляная вытяжка из цветов арники, смесь натуральных эфирных масел (розы, нероли, мирры, ладана). Напевне, більше платиться за бренд... Ефірні масла там для запаху, а їх взагалі не дуже й треба під час вагітності.
    Так що, моя думка, - хороша дитяча олійка або суміш масел можуть замінити такий дорогий засіб.
    Був ще і лосьйон від ростяжок Babydream, але я чомусь саме хотіла олійку... а олійки від ростяжок на той час не привезли.
    Ось склад олійки Бейбідрім від ростяжок: Glycine Soja (Soybean) Oil, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil/unsaponifiables, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol, Parfum.
    Є тут і олія жожоба, і мигдалева олія, які є у Веледа + соєва, соняшникова, макадамії. Трошки більше масел, ніж у дитячій.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. izz

    izz Well-Known Member

    Я просто оливковою мажусь.Інколи міняю на мигдальну.Розтяжок нема думаю вже набуде,у мене повних 40 тижнів і живіт вже не росте.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Я мащу через день або оливковою олійкою, або будь-яким молочком-лосьйоном. Спочатку було масло від zaja, тепер якийсь подруга з Італіі привезла. З першою вагітністю розтяжок не було,тепер побачимо, бо пузік цього разу більший. Але думаю, що то в більшості залежить від типу шкіри, ніж від того чим ми мастимо своі пузики. В моєі мами теж не було після 2 діток. Я до речі, на всяк випадок ще бедра мащу:) Якщо розтяжки є, то іх видно ще під час вагітності - у подруги бачила. Ще одна подруга казала, що іх лазером можна забрати потім, але не знаю чи то безпечно і як це робиться.
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. izz

    izz Well-Known Member

    Думаю багато від чого залежить їх поява,але пускати на самотьок точно нетреба.У мене в підлідковому віці(напевно на фоні гормонів)з'явились розтяжки на попі,весь поперек пошрамований і збоку колін теж.Я була впевнена,що така ж доля животик спіткає,тим більше в мами весь живіт "розмальований"Додам що похудань різких небуло
     
  18. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    у мене теж в підлітковому віці з"явилося кілька розтяжок на сідницях ((, а от на пузі після 2 жодної не було, подивимося, як зараз буде.
    п.с. я у "Космо" купила
    але власне спціальну для вагітних - вона трохи дорожча - 45 грн, як альтернативну Weleda - бо її маю тільки одну баночку, а за попередню вагітність я використала 1,5 банки Weleda, Враховуючи її теперішню вартість, придбала тільки одну...То мені запах у "Babydream" не дуже подобається, чомусь нудить від нього...Хоч Weleda теж має специфічний запах.
     
  19. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Для вагітних не нюхала, а дитяча пахне ніжно... Дитяча для чутливої - взагалі без запаху.
     
  20. konfety

    konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

    Хто стикнвся з розтяжками на грудях?((((( живіт вдруге себе поводить чемно, а груди "потріскались" жахливо, хоч змащую..ті стриї, що полишались від першої вагітності і годування збільшились у 3-4 рази..а для мене декольте- це моя гордість..