Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Не знаю, може це знак, щоб не робити. Я ще нічого не робила, хоча хотіла і БЦЖ, і Інфанріксом Гекса. Тільки надумаю іти вакцинуватись Інфанріксом - в Матвійка зразу ж сопельки з'являються, вже тричі візит відкладаю. Графік дуже вже зрушився. І тепер думаю, а чи варто... чи ні...
     
  2. Lanna

    Lanna Member

    І ми травневі. Нічого не робили. Коли вагалася чи робити - в малої дерматит з'явився, все вирішилось саме собою :)
     
  3. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    вакцини не було вже дуже давно і те, що зараз поступить, то на пологові в першу чергу дадуть. Як тільки з явиться в поліклініках вас би мала попередити ваша дільнича. Бо ви в неї не обліку як нещеплена ще дитина:). Робити БЦЖ не є запізно.Лиш проба Манту має бути чистою.ТО все вам має розказати ваша дільнича, коли з явиться вакцина
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Робила дитині всі прививки ті що до 2 років Інфанріксом,бо коли мала родилась одразу прийняла для себе рішення що буду робити але вакцину буду купляти сама.Добре що зараз є альтернатива.Звичайно не дешево але на такому мені здається не економлять.Всі рази все було добре,ніякої реакції не було.Головне щоб дитинка була на момент прививки здоровенька.Ми перед кожною прививкою старалися здавати аналізи щоб виключити можливі ризики.
     
  5. unsure

    unsure Well-Known Member

    На рахунок вакцини БЦЖ, її ще скоро і не буде, тому що в Україну завозяться тільки двох країн Росії і Данії. Російська є найкращою і без побічних реакцій а вот Данську я б своїй дитині не дала б щепити. (Повірте знаю що говорю).
    Будете купляти чи будете робити в поліклініці це ОДНА І ТАЖ ВАКЦИНА. Томущо в країну заїжжають зразу великі контейнери вакцин і вже потім всі ті і приватні клініки і державні все береться з одної бази. Це просто впевненість мами що ми купили і вона краща, значить побічних дій не буде (а це САМЕ ГОЛОВНЕ В ВАКЦИНАЦІЇ) Чим більше батьки вагаються робити чи не робити, тим більше проблем. Ваша перевага що Ви зразу знали чи будете робити чи ні.
    --- дописи об"єднано, 1 Лютий 2015 ---
    Є тільки один мінус державних структур, що в більшості випадків не дотримується температурний режим вакцин, тому навіть якщо завезуть в країну якісну вакцину поки вона дістанеться місця призначення температура не збережеться. І це дуже сумно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. А не знаєте зараз є вакцина інфанрикс в поліклініках?
     
  7. Я просто так подумала що ризик 50/50. Що прививка ризик що ускладнення після перенесеного захворювання не дай Бог.В мене брат був зчепленний від кору і перехворів ним то в нього пройшло все з легкими так сказати симптомами але потім всерівно дало ускладнення на очі.Це при тому що він був привитий.Просто нажаль ми живемо в таких умовах що ми боїмось робити діітям прививки бо як наслухаєшся скільки випадків різних.Мені здається що в Європі навіть не задумуються над цим бо впевнені що їм не підсунуть неякісну вакцину.
     
  8. unsure

    unsure Well-Known Member

    Наша знайома в Празі робить дитині всі щеплення, там навіть такі речі не обговорюються (вона ж там і народжувала), там ЛІКАРІ відповідають за все. А в нас що, всерівно перед щепленням дають заповнити папірчики де пише що МИ САМІ берем всю відповідальність на себе. Це треба робити порядок на рівні держави.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Суть не тільки в неякісній вакцині. В кожній (в КОЖНІЙ) в 'аннотації' до вакцини є прописаний % можливих ускладнень і навіть летальних випадків. Просто у нас офіційно одне з одним не пов'язуть.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. celtic wife

    celtic wife New Member

    Порадьте будь-ласка хорошого імунолога у Львова, який зможе проконсультувати на рахунок щеплень, а не просто рекомендуватиме всі згідно з графіком.
     
    • Корисно Корисно x 1
  11. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Але ні один лікар не попереджає батьків про таке, про навіть нехай і малий, але все можливий % ускладнень.
    .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    А якщо відповідальність бере лікар і якесь ускладнення після вакцини, то що лікарю потім дитину виходжувати? Він максимум якесь лікування пропише, а мучитись то дитині і батькам.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Суть не в неякісній вакцині, а те що навіть найякісніша може призвести до проблем і від хвороби вона не рятую. В Європі теж є батьки, які не щеплюють дітей.
     
    • Смішно Смішно x 1
  14. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Знаю таку ж саму інформацію, яку отримала від людей, які знають що говорять .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. unsure

    unsure Well-Known Member

    Е ні, тут мова іде про інше. Повірте в них над температурним режимом, над правильним введенням вакцини іде 100% нагляд, а це вже пів справи. Тай в разі шоку (забула як правильно називається) післявакцинного вони нададуть потрібну допомогу, і будуть МАТИ В НАЯВНОСТІ потрібний укольчик для цього, а в наших поліклініках це не завжди знайдеться.
    --- дописи об"єднано, 1 Лютий 2015 ---
    Звісно що є. І навіть таке пояснення як не позволяє віросповідання в них є законним. А в нас ще довго будуть тягати з тими відмовами, і просити кучу підписів що дитина така як всі і нічим оточуючим не помішає.
    --- дописи об"єднано, 1 Лютий 2015 ---
    І я завжди на цьому наголошую, що вакцина може і хороша, НО що з нею робиться після декількох перепадів температури, можете собі уявити.(((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. unsure

    unsure Well-Known Member

    Чому не попереджають. Я думаю є і чесні лікарі.))
    --- дописи об"єднано, 1 Лютий 2015 ---
    Я один раз попросила пояснити медсестру суть протиправцевої вакцини. Це єдина хвороба після якої НЕ виробляються антитіла в людському організмі і нею можна перехворіти кучу раз (не дай Бог), і всерівно, коли нею заражаєтеся вам повинні ввести вакцину протиправцеву бо це призводить до смерті. Питання: якщо сам організм неможе виробити антитіла, що робиться після таких хворіб як коклюш, паротит, віспа, то як ЦЯ ЧУДО ВАКЦИНА може це зробити? ПОЯСНІТЬ!!!!!!!
     
  17. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я особисто з такими не стикалася
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. unsure

    unsure Well-Known Member

    Ви не повністю цитували мій допис, основними словами було "Я думаю" )))
     
  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ще з дифтерією те саме.

    Сумнівно. Вона смертельна.
    При щепленні вводять анатоксин. Правець при потраплянні в організм і при сприятливих умовах (закрита рана без доступу повітря) виробляє токсин, який і вражає (що саме, я не знаю - органи якісь чи імунну систему?). При щепленні дають певну дозу того анатоксину профілактично, але чи вистачить її для боротьби з зараження невідомо. Тому повторно при високій ймовірності зараження колять після травми.
    Щодо самого правця, в міських умовах ймовірність заразитися практично нульова, навіть при закритих ранах і т.п. Треба йти мені теж теорію перечитати, бо забула, але там якусь участь у виживанні палички беруть екскременти сільських тварин.
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    кращі дитячі імунологи у Львові якраз є ярими прихильниками щеплень. І Костюченко і Бобер радять вакцинуватися навіть "хронікам" в першій же стадії ремісії.

    різниця між щепленими і нещепленими в цьому випадку лише в одному: щепленим вводять лише анатоксин, а нещепленим, окрім анатоксину, ще дозу імуноглобуліну
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.