Худнемо разом за системою -60 (3)

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Jasmin, 14 Липень 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jasmin

    Jasmin :)

    Відповідь: Худнемо разом за системою -60 (2)

    Люблю форумівки, на ранок завжди мінус... цього разу -800гр :connie_pull-pigtail
    Таки мусимо ще організувати, якусь спільну поїздку :)
     
  2. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Марусю, атставіть паніку!
    В мене вага на системі після втрачених 25кг стояла більше року, просто собі гойдалась пару кіля вверх-вниз, потім пішла вниз
    Плюс 1 кг при правильному харчування - єрунда, завтра зранку не буде)). Причини- середина циклу, КД, затримка рідини в організмі...
    Якщо вага росте довший час і маєте бажання - пишіть тут декілька днів своє меню, спробуємо розібрати його на молекули і знайти причину:girl_yes2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    плюсуюсь.
    Системне харчування - це добре, але ще до того в кожного з нас є свої особливості, які можуть давати плюс. Ну, ПМС - то класично для всіх. От в мене плюс кг може бути від вечірнього чаю. Поміркуйте добре, в чому може бути річ. А ще - подумайте, чи не занадто себе обмежуєте. Важливо їсти те, чого саме Ви потребуєте. І асортимент системних продуктів дозволяє задовольнити всі фізіологічні потреби.
    і ще. Якщо не секрет, скільки Ви важите? насправді, 1 кг для людини вагою 50 кг і для людини вагою 80 кг - то зовсім різний відсоток коливання ваги. Розумію, що вниз ті кг йдуть однаково непросто, і все ж той кг коливання може справді піти за якийсь день.

    Все буде добре! Легко, коли все вдається. Але найважливіше - не здаватись підчас тих невеликих реверсів, які в усіх бувають. Вище носа!
     
  4. Rona

    Rona Мама-йожик

    @Маруся-мама може я й не права, може я "схиблена" на психосоматиці, але, думаю, що це вона
    хотіла написати, що тобі видніше, але згадала одну річ: не можливо вирішити проблему на тому рівні, де вона виникла (і будучи в ній емоційно теж)
    @domino я не про це писала, а про те, що не розумію як по такому "тесту" можна визначити вік метаболізму. І навіть якщо є якась цифра, що це дає? в мене є свій анамнез
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    нині вранці я їла тости з сиром і базиліком. На обід був тушений ясьок з морквою, томатом (уварений помідорний сік з кісточками) і часником. Вечерятиму яйцями вареними. Бо хочеться нині так :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Дівчата, а розкажіть мені про клітковину. Купила собі таке щастя і не знаю, що з нею робити... В мене з насіння льону. В інструкції пише, що то прямо чудодійна дієтична добавка... І коли то їсти? І як? Чи можна на вечерю до йогурту додавати?
     
  7. domino

    domino Well-Known Member

    --- дописи об"єднано, 2 Лютий 2015 ---
    Я не знаю. Написала, що такий тест робила, це було в рамках благодійної акції по визначенню можливого підвищеного рівня цукру в крові( діабет), хто хотів, той робив тести за символічну ціну. От я і провірила кров на цукор. Там була ціла маленька лабораторія.
     
  8. Isa

    Isa Well-Known Member

    Капец, дівчата, я ніби і відстежую цю тему, от вічно переглядаю сповіщення, і ні одного не було..думала, що в темі тишина...а тут виявляється новини і новини)
    в мене минулий тиждень випав з системи, я не знаю, що зі мною трапилось(тут писала), чесно, думала, що в мене КД почнуться...настрій на нулі, апетит на висоті, правда заставляла спортом себе займатись...сьогодні боялась на вагу вставати, побачила малюсінький, але всетаки мінус(- 200 г:)) і це в мене вселило віру і відкрило наступне дихання...сьогодні гарний системний день, хотіла глазурованих сирків, зробила їх і тепер гарно чекають завтрашнього ранку...
    а ще в мене сьогодні величезне свято, гляньте на мою лінійку:)...моєму сонцю пів рочку, маємо святкову вечерю - гречку з буряком тертим, чоловік в захваті:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    @Rona я знаю, що на все є свої причини. Чомусь та вага тримається і ніде не йде.
     
    Останнє редагування: 3 Лютий 2015
  10. Rona

    Rona Мама-йожик

  11. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    нині я щойно так кльово попила кави з цукерочками. а ще були тости з сиром і базиліком
    на обід буде рис з гострим соусом і салат з капусти і моркви.
    а повечеряю гречкою і салатом з бурячка і чорнослива.
    до 12 ще може трапитись одна солодка кава.
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Агов, народе, мені тут самотньо!

    Я зараз п'ю другу і останню на сьогодні солодку каву. Поснідала хлібом з маслом і шматочком чорного шоколаду.
    На обід буде броколі, запечена з тертим сиром і варене яйце, на вечерю - гречка і квашена капуста
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Sankasan

    Sankasan Руда мама

    Привіт:) сьогодні зранку вага мені показала -500 грам, і так навіть втішилась:) типу накінець, зрушилось!:) Сніданок в мене конкретний.... яйця з домашніми індичими сардельками, кава з шарлоткою:), а потім 1.5 години прогулянки з доцею! На обід буде запечений індик під часничком з овочевим салатиком, на вечерю сир з яблучком:) ТІло і душа вимагають свіжих овочів і яскравого сонечкааааааа!
     
  14. Музик

    Музик Мартуська

    привіт, а в мене плюс. нині зважилась. маю + 500 грамів. і головне сама знаю чого - була в нас на вихідних нічна вечірка з всякими не системними смакостями. але я собі думала, що нехай не буде мінуса, принаймні в плюс не піде, бо цього тижня на 2 тренування більше маю. але ні, таки плюс :sad:
    хоча з вихідних я вже була чемна - понеділка не пригадую, точно було щось системне, вчора на сніданок знову манна каша з цукерком, на обід тушені овочі, а на вечерю кефір і яблуко. а нині - гармбургер на сніданок (так меню всю ніч хотілось, то зранку готувала), на обід будуть фрукти (взяла яблуко і чорнослив на роботу), а на вечерю щось молочне
     
  15. Sankasan

    Sankasan Руда мама

    А ви наїдаєтесь яблучком з чорносливом??? я б певно гризла вже стіл на роботі....може не треба так себе, стримувати? я коли працювала, і брала з собою їжу, то самим популярним, то було запечене - відварене м"яско вже порціями порізане з листями салату. Я колись "завісала" на форумі Міроманової, то там дівчата писали, що щоб навіть працювати і нормально їсти робили собі такі пакуночки:)
     
  16. Музик

    Музик Мартуська

    насправді нормально себе почуваю. в мене нині тренування було вранці, тому до вечора я вже не буду відчувати такого звірського голоду (якось так, радісний мій організм після тренування і не відчуває ні втоми зайвої, ні потреби в їжі, то я і не змушую його). а якщо тренування ввечері - то мушу обідати суттєвішим чимось, інакше протягну ноги на занятті
     
  17. silvia

    silvia Well-Known Member

    я обожнюю квашену капусту, але їм в обід....на вечерю не бажано...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Я теж так обідаю або вечеряю на роботі. І я наїдаюся, бо за роботою якось нема часу про голод думати... А от в дома, коли сиджу і нічого не роблю, якось більше голод відчуваю.
     
  19. domino

    domino Well-Known Member

    Я тут! Читаю, але не пишу, щось мені ніяк не вдається снідати і обідати раніше, тому в мене і далі виходить два прийоми їжі, і перший в 12; а другий 4-5, і вечеря в 6.30 -7.00. Малий ніяк не вляжеться спати раніше 2 ночі, потім ми довго зранку спимо, от поки одне, поки друге- вже 12 дня. І от я поснідала добрячим куском пирога, ну коли ж інакше його їсти? В 9 ранку я ще сонна і не голодна:girl_haha:
    Між тим всім ще перекушу фруктами, кароч, я зовсім не відчуваю голоду! Одного дня пила лише кефір, трошки фруктів, а голод так і не прийшов ггг і що то зі мною?)
     
  20. Isa

    Isa Well-Known Member

    А мені щось сьогодні не пішли спорт навантаження,просто не було взагалі сил на нього,а зараз таке відчуття,ніби щось не доробила;)
     
    • Смішно Смішно x 1
  21. Rona

    Rona Мама-йожик

    @domino якщо зранку не снідати, то гаситься вогонь травлення (це зле тим, що їжа погано перетравлюється, а значить погано засвоюється, ну і ланцюжок далі можете уявити що куди йде), от і не хочеться їсти, їжте на перший сніданок фрукти, вони запустять процес, 1-2 яблука, напр. (готувати не треба)
    --- дописи об"єднано, 5 Лютий 2015 ---
    @Demetra це емоційний голод, займіться чимось вдома (рукоділлям, напр., пазлами, не важливо, головне, аби це приносило задоволення)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.