Дизбактеріоз: міф чи реальність.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Zoryanazirka, 19 Лютий 2008.

  1. barsiko

    barsiko New Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    Так, золотистий, і не тільки, а ще кандида і 4 інших умовно патогенних бактерій((((
    А як тоді допомогти дитині, яка постійно кричить, тужиться і від того вибльовує все, що з"їла((((
    Навіть не знаю, що вже і робити. Може хтось лікував золотистий стафілокок, поділіться досвідом.
     
  2. Irysochka

    Irysochka Well-Known Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    В малого теж знайшли і золотистий стафілокок і клепсіелу в 1 місяць, дільнича налякала що з 2-х місяців треба буде приймати антибіотки - за що я була дуже проти. Якщо дитина набирає вагу і немає ніяких хворіб спричинених тими бактеріями (висипки, понос і т.д.), то їх і не потрібно лікувати. Особисто я була на консультації у Чорнобильській лікарні, то лікар навіть не захотів дивитися резульатаи аналівзів і сказав що це не потрібно лікувати і садити немовляті шлунок.
    Нам помагає носіння на руках на животику - обличчям до низу і масажик за годинниковою стрілкою.
    Спочатку приймали Еспумізан, але він нічого не давав то ми перейшли на ІНФАКОЛ і нам від нього спокійніше.
     
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    мама братові рік лікувала і не вилікувала))) десь недавно знайшла в старому журналі, що дитину добре купати в календулі при стафілококу, ну а мені мазь з календулою помогла тоді, коли вже не помагав цілий ряд з антибіотиків.
     
  4. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    В нас також висіяли золотистий стафілокок, десь у 2 місяці. Але наш педіатр навіть не звернула на це увагу. Сказала, що якщо дитина нормально набирає вагу( а ми набираємо по 1-1,5 кг) і немає ніяких гнойовиків, то на це не зважати. Хоча каки в нас завжди були зі слизом і дуже ріденькі.
     
  5. barsiko

    barsiko New Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    Та в тому й справа, що в нас був постійний понос, який роз"їдав дитині дупцю аж до крові, ну і висипка теж...Тому й почали те лікування.
    Але ми антибіотиків не даємо, лише бактерії.
     
  6. newlife

    newlife New Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    А який зміст бактерій, якщо там висип і дупка до крові? Ви що думаєте що того буде досить? Коліжанка отак бактеріями 3 місяці лікувала дитинку, а потім виявили часткову непереносимість молока (навіть вона з чоловіком потім визнали що недолюблюють молочні продукти). Лікувались, до слова, в приватнопу режимі в лікаря Охмадиту, яка крім аналізів ніяких описів стану дитини/лікування/динаміки їм не надала. Тому будьте обережні. Якщо є проблема, то треба її вирішувати, а не "замилювати око" бактеріями.
     
  7. barsiko

    barsiko New Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    Та ми теж в Охмадиті, страшно стає...Але дупця вже зажила і висипка зникла, єдине тепер налагодити випорожнення...
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    золотистий якраз лікують , коли є супутні проблеми ним викликані. Сам по собі- ні. Є спец. бактеріофаги , які діють власне на золотистий стафілокок.
    а як встановили, що це саме понос, а не звичні випорожнення у малючків? Просто дивлюся, що у вас маля ще 2 міс. немає. У цьому віці малючки можуть мати таку ж частоту випорожнень, як і кількість прикладань. І навіть частіше. Та і консистенція калу у дитини на ГВ ріденька, кашкоподібна, із грудочками молочка
    це все є частиною звичної мікрофлори. Тому самі по собі вони не лікуються.Хіба якщо їх рівень зашкалює і при цьому занижені або відсутні показники корисної мікрофлори. Ну і ін. супутні проблеми, які видимо погіршують стан дитини.
     
  9. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    Доречі, в нас також були попрілості на попі аж до ранки. Не кровило, але на той момент я дуже панікувала і здавалось, що більшої проблеми і бути не може. Тиждень не могли залікувати, нічого не допомагало. Врятував Деситин, якого не було ніде в аптеках, по знайомих шукали...
    І доречі я теж була впевнена, що то каки роз'їдають, вони в нас були як водичка. Та впринципі і досі ріденькі дуже. Ну але без внутрішнього лікування залікували попу і все. Ніяких аналізів не здавали.

    Я до того, що можливо попрілості і рідкі каки не є проявом стафілококу.
    Сестра малого теж в 10 днів лікувала від стафілококу на орлика. Лікували ті каки, лікували, а вони якими були, такими і залишились. Нормальними, ріденькими. І виписали їх з тим же стафілококом, доречі. Тобто лікування нічого не дало, лише 10 днів в лікарні пролежали. Та і як впринципі могло дати щось лікування, якщо не було абсолютно ніяких проявів зовнішніх. Були прищики на щічках:shutup:
     
  10. Amarillis

    Amarillis New Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    В нас також була така проблемка (ніяких аналізів не здавали), в мене була прям паніка як побачила таку дупцю. Пробувала і бепантен і судокрем і мустеллу для підгузника нічого не допомогло поки знайома дала італійську мазь fissan і швидко все пройшло, і сліду не було.
     
  11. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    нас с такими ( аж до крові ранками) виписували із пологового. Щоправда, для мене тут причина була очевидна- діти тоді були окремо від мам, і , видать, поки вони були у дитячих відділеннях, не дуже то їм памперси і змінювали. Вдома ми з цим справилися теж за допомогою Деситину і повітряних ванн.
     
  12. MissKava

    MissKava миється в бані

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    Дівчата, підскажіть, будь-ласка. Зараз малу лікуємо, і лікар назначив нам курс антибіотиків. Власне, хвилююся, щоб не було в нас проблем зі шлуночком. Що краще пити у таких випадках? якісь пробіотики? якщо так, то які краще?
     
  13. wedding

    wedding New Member

    Відповідь: Дизбактеріоз: міф чи реальність.

    Я своєму малючкові давала симбітер та лактомун. Дуже задоволена, результат був помітний
     
  14. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Дівчата, хтось стикався з зеленими каками в більш старших діток?
    Малому рік і 9 м. Какав останнім часом раз на 2-3 дні, а декілька днів тому пропоносив і так вже 3 доби триває: какає 3 рази на день, каки стали рідшими досить і ще й зеленкуваті..Останній раз взагалі покакав так, що здається трави якоїсь наївся і покакав...Веде себе нормально, трохи нервується перед каканням, видно животик крутить його, нічого нового не їли і не пили? В когось було щось схоже?
     
  15. Elionora

    Elionora Member

    Малому було 1 рік і 4 м. почав какати досить часто, але зеленкуватого не було. Здали аналіз. А там, як завжди щось тай знайдуть. Пройшли курс 10 днів і все пройшло, без антибіотиків.
     
    • Подобається Подобається x 1