Куди піти з малечею

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ksani, 8 Листопад 2007.

  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ми на вихідних на Кубанську 12 ходили. Там є міні-зоопарк і до першого лютого діє виставка з рибками-земноводними. Дочка йти звідти не хотіла:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. NetAnet

    NetAnet Active Member

    як є можливість,можна сходити в аквапарк(кн.Ольги).Діти ростом до 1м-безплатно. тільки спеціальні памперси для басейну тра купити(можна на місці).Моя малеча була в захваті. Є маленький басейн,є джакузі з тепленькою водичкою. Ще як варіант-дитяча кімната на другому поверсі з нянею,іграшок багато,гірка...
    --- дописи об"єднано, 21 Січень 2015 ---
    в "Скрині" є дитяча зона, компактна і акуратна. Дітям моїм сподобалося!!
     
  3. NadVoye

    NadVoye Well-Known Member

    25 січня (в неділю) з 10:00 до 17:00 відбудеться Свято "Здоров'я для дитини" у приміщенні Центральної дитячої бібліотеки Львова, вул. Окуневського, 3. Організатори Спільнота «NravoKids» та «ІТ-Миколай». Детальніше тут https://www.facebook.com/events/814678975268739/818588378211132/?notif_t=plan_mall_activity
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Підкажіть чи є на сьогодні цікаві дитячі вистави в Львівських театрах? Хотіла на Диво-квітку в Заньковецької, але в афіші вже немає цієї вистави, нажаль:sad:
     
  5. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

    Ми сьогодні з Данилком ходили в кінопалац на мультфільм Пригоди Паддінгтона. Рекомендую подивитися, мультфільм дуже цікавий, кумедний, гарна музика, дещо навіть повчальний. Отримала від перегляду задоволення і позитивні емоції.
     
  6. skai

    skai Well-Known Member

    Ми сьогодні були в цирку на програмі "Кіліманджаро". Трохи вже з малою походили на вистави. Вже десь понад 10 разів були. Тому можу порівняти і пишу, що на цю вартує піти. Цікаво, хоча ціни на квитки трохи зросли.
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Весь час щось є) З останнього, що сподобалось - Снігова королева в Люди, і ляльки. Дуже гарна вистава, рекомендую, якраз для таких вже не найменших діток. Але квитки треба купувати /бронювати завчасно
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Oltet

    Oltet New Member

    пропуную сходити на Менцинського, 5 в Дитячу студію Жирафа відбуваються там майстер класи, йога, різноманітна творчисть
    http://girafa.lviv.ua/
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. skai

    skai Well-Known Member

    Тут Strekoza порадила сходити на "Снігову королеву". От ми сьогодні були. Справді шикарно зроблена вистава. Так що сходіть - не пошкодуєте. Якщо малеча вже не перший раз на виставі - то вона належно оцінить. Моя завжди хлопає, радіє. А сьогодні просто зачаровано дивилася на акторів, а потім плескала і плескала.
    Мені дуже сподобалося, що ця вистава дійсно є ляльковим дійсвом (не актори переодягаються, а ляльки на шнурочках ходять). Так що варіант для відпочинку малечі реально класний.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. glasses

    glasses Member

    Ви у котрій годині були?Якщо на 16)))То ми також були і мали бачитись)))Ми то ті які настрашились і розплакались на весь зал і пішли. Блін така розтроїна через це.Так чекала вистави, а малий настільки сильно наляеався, що аж трусився.
     
  11. skai

    skai Well-Known Member

    Ми були на 12. Я так бачу по лінієчці, що Вашому синочку тільки 2 рочки буде?
    Для таких мацьоп вистава точно заскладна. Ми з донечкою вже всі театри обходили. Спершу ходили в ляльковий. Потім їй вже стало не цікаво - перейшли у "Люди і ляльки" і ще театр юнацтва (на Гнатюка). Перейшли з лялькового десь в чотири рочки.
    Сьогодні на виставі звернула увагу, що було досить багато діток, які вперше прийшли в театр. "Снігова королева" для трохи старших діток (як на мене). Це вже треба бачити кілька вистав, що відчути смак. Тай в ході вистави світло вимикають (коли ніч зображають і т.д.). Дійсно меншенькі можуть злякатися.

    Ви не розстроюйтеся. Ну всяке буває. Я б радила (після інтервалу, якщо малий злякався) піти у ляльковий. Але не раз чи два. А так, щоб він туди як додому ходив. Поки що там ціни були нормальні. Але навіть у Ляльковому не можна в жодному випадку брати перші ряди. Візьміть ряд 5-6, хай освоїться.
    А пізніше вже перейдете у "Люди і ляльки". Але якусь виставу треба простішу, для меншеньких. Все ж повторюся, і в цьому теарті на початок не беріть ближче 3 -го ряду.
    Будете планувати кудись йти - напишіть. Ми вже практично всі вистави передивилися. Може щось путнє зможу підказати.:)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. glasses

    glasses Member

    Я от сиджу і вся просто як розмазана.
    Він в сене дуже лякливий був, то окрема історія, але вже десь від літа, він освоївся, я думала переріс. Але як дядько підійшов близько, він реально весь перелякався. То емоційно розважила дитину називається)ДЯкуємо за відгук. Тепер нам тре час на забуття. Бо ми були з друзями, то їхня красуня менша на 4 міс, то супер, їй сподобалось)))
     
  13. skai

    skai Well-Known Member

    Не переживайте, точно переросте! Правда здивували Ви мене дівчинкою, ще меншенькою за Вашого малого. То це їй трохи більше півтора року?
    Таким мацьопам 100 відсотків треба дивитися спочатку вистави, де дорослі переодягаються. Або ж гра льльками, але актори-люди ходять внизу за ілюстраціями до вистави. Там ляльки більші - простіше діткам сприймати.
    Там дійсно актори близько до діток підходять. І зал малий. Тому я й пишу, що треба старших діток.
    До речі, до слова, якщо зберетеся в цирк, то Боже упаси йти на вистави зі світловими ефектами постійними. Я не памятаю, як вони правильно називаються, бо ми не ходили. Але там на афішах дрібними буквами пишуть, що для дітей з 14 років іт.д. У нас знайома повела дитину - тепер має серйозні проблеми. Розповідала, що один з номерів - щось ніби акробат робить трюк, а потім зривається і прикидається мертвим. В цей час світло висвічує плями крові. Вона казала, що пішля, бо квитки прямо за безцінь віддавали, а дитина ще не була в цирку.
    Ми вперше пішли в цирк на першу виставу пілся ремонту (памятаєте, після пожежі в цирку рокі 3,5 назад). Ті батьки, які з кращих мотивів брали квитки на перші ряди, щоб малеча добре бачила, практично всі не додивилися виставу: одні вийшли із плачем після старту вистави коли загорілися світла, вибухнули вогні, феєрверки; інші - після того як клоун підбіг і дитину за руку потряс і т.д. Тому ряд 4 в цирку якраз буде добре.
    Але то я дуже наперед забігла. Якщо малий злякався - хай забуде. Може йому буде цікаво на Кубанській в мінізоопарку. Там звіряв небагато, але все ж! Добре йти тоді, коли є якась виставка. Ми були на виставці екзотичних тварин, бо постійних тварин там малувато. Або коли акваріумна виставка, наприклад.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. invisible

    invisible Well-Known Member

    Оля, вам треба було почати з якоїсь іншої вистави. Є окрема категорія "для найменших", наприклад "Хто сказав мяв" чи "Веселі ведмежата" (то я про театр "І люди і ляльки).
     
  15. glasses

    glasses Member

    та, ми якось от так думали підемо туди, а настпуного планували на Хто сказав мяв)))але вже не вийде))))
     
  16. Strekoza

    Strekoza Well-Known Member

    Ну нічого, встигнете, Ваша дитина ще маленька)

    Дівчата, на Лускунчику в Оперному хтось був? З якого віку варто брати дітей і загалом як враження
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. In4a

    In4a Well-Known Member

    На "Лускунчику" була давно, пам"ятаю, що сподобалось, а от цієї неділі була на "Білосніжці". Дуже багато дітей було, бачила навіть 2-3-річних. Вистава дуже гарна! Костюми шикарні. Сама відчула такі емоції по-дитячому захоплюючі:girl_in_love:[​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 4
  18. sunset

    sunset Active Member

    були, малій було не цікаво, Снігову королеву зацінила дуже, хоч я трохи переживала, що нам зарано і тепер хочу на Кіліманджаро в цирк і на Лускунчика) в неділю будем в цирку, того пікайте хто ще йде) вперше були в цирку в грудні, малій було 1,5 то відсиділи всю виставу в третьому ряді, того хто пише що маленьким не цікаво і тд, скажу так, дивіться по дитині і пробуйте) мені не лежить душа до лялькового театру, того ми тусуємось в і Люди і ляльки)
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. In4a

    In4a Well-Known Member

    І там ми були:) Точніше, чоловік з малим були.
    Тимофію дуже сподобалось: слон, жирафа, коні, леви і, особливо, клоун-трансформер:clapping:
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Hruska

    Hruska Well-Known Member

    От і ми хочемо в неділю на "Кіліманджаро" піти з малими....вже давніше були в цирку, я спеціально трохи витримала паузу, бо якось був час, що тільки в цирк ходили, то вже не "той ефект" був :)
    А що Ви маєте на увазі про ціни? Яка там приблизно цінова категорія?

    Дівчата, підскажіть будь ласка з якого віку можна вести дітей на мультик в кінотеатр?