Як позбутись живота?

Тема у розділі 'Спортзал', створена користувачем Orman, 15 Червень 2012.

  1. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Ну ось про що я...
    Поверхневий, але глибший ніж просто зверху. Пори є всюди і вони забруднюються, уявляєте?:girl_haha: А медовий масаж вакуумом то все діло витягує. Ну, певно, з тою сумішшю жиру.І шкіра потім така ніжна і чиста, що навіть муж мій (скептик ще той) признав ефект:girl_cool:
     
  2. veronka

    veronka зла друзя

    Відповідь: Як позбутись живота?

    ага, я була здивована))
     
  3. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Як позбутись живота?

     
  4. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Я разок спробувала живіт намедити :) при відсутності алергіі на мед харчовоі, живіт все таки чомусь обсипало, далі кірочкою взялось і облущилось. Чи, може, я перестаралась, не наю, більше не пробую.
     
  5. Златка

    Златка Well-Known Member

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Перестаралась :girl_yes2: Кірочки утворились на місцях пошкоджень шкіри. Перші рази треба бути дуже ніжною зі своєю шкірою :girl_flirt:
     
  6. simona

    simona Well-Known Member

    Відповідь: Як позбутись живота?

    не знаю я за два тиждня чергування день медовий масаж, день кавове скрабування і масаж силіконовою щіткою+спец.олійки проти цилюліта, день розігріваючий крем+плівка політеленова, так то я все робила два тиждня щодня з врахування годинного навантаження - прес, степпер, гирьки присідання, цілюліт став менше, але не набагато, коротко напевно мені треба місяць це робити, бо результат мізерний або вимоги до себе маю завищені. Маю таке питання чи може після таких дій утворитись розтяжки, бо мені чогось здається, що вони в мене зявились після цих маніпуляцій чи може я схудла і вони зявились?Мене також цікавить як позбудитись того надувного кола, бо мені достатньо випити склянку води і він вже надувся, одне тішить прес це все треба знов зайнятись.Крім планки я ще роблю таку вправу:налягаю на спину , ноги разом догори, і просто відштовхуюсь тазом від землі так ніби берізку робиш, також відчувається як нижня частина животика працює ну і планка)
     
  7. SovA

    SovA New Member

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Біг у харчовій плівці не менше 40 хвилин хоча б через день. Можна біг замінити іншими кардіонавантаженнями.
     
  8. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Дівчата, не слухайте того і в житті такого не робіть!!! То можна такоі біди собі наробити....
    Питають в кармі, якоі саме шкоди. Я не медик, але давно знаю, що це небезпечно, бо плівка повністю закриває доступ повітря до органів, шкіра не дихає, нагрівається, відповідно в органах дуже піднімається температура і думаю логічно, що це небезпечно. У нас часом чоловіки в светрах бігають, шоби більше потіти і то тренер завжди каже, шо не можна так, бо то лиш шкодить, а що говорити про плівку, яка просто перекриває шлях до повітря.
     
  9. Ascorbinka

    Ascorbinka скептик-романтик

    Відповідь: Як позбутись живота?

    порушується природня терморегуляція, можна обійтися обмороком, а можна і серцевий напад заробити.


    SovA - мудра пташка;), пишіть думаючи;)


    А я сюди з вихвалялкою))) Бігаю вже десь третій місяць тихесенько, вечірком, музика наше всьо. І о чудо, целюліт почав пропадати:girl_wink: То треба було мусолити себе скачаними тренуваннями, якщо можна відключити голову, розслабитися і бігти?:girl_tender: Спроби почати бігати я мала і раніше, але як мій муж кинув палити з енного разу, так і я почала бігати - напевно родинне :connie_pull-pigtail

    Живіт, як і бедра, змінюється повільно, втікає з боків і чемно плюхається мягким жиром в ділянку пупка, хочеться вірити що ненадовго:girl_spruce_up:
     
  10. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Я ( колись, коли мені здавалося, що я маю целюліт :)) бігала так. Цікаво мені як люди то технічно роблять, бо на мені та плівка висіла через пару хвилин біу і швендяла по колу, певно виконуючи призначення масажного поясу, а не термоскафандра.
    на рахунок аж такої боязні, що плівка , закриє тіло для доступу повітря..ну та не повністю закриє, тільки частину, а саме живіт, ефект парниковий теж непогано працює, використовується косметологами для обгортувань..
    Страшного нічого не зробите, бо по- перше то технічно незручно, по-друге це технічно незручно. Краще шоколадом обмаститися, в плівку загорнутися ( уточнюю- не повністю, а тільки живіт і стегенця , також, якщо немає алергічних реакцій), і кайфувати під якесь смішне кіно.
     
  11. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Я хоч не маю проблем з животом, але всеодно можу порадити дійсно дієвий спосіб (може комусь стане в нагоді) не тільки щоб позбутись живота, а й зайвої ваги, це боді флекс, в неті є купа відео тих вправ, чому кажу що дійсно дієвий, бо ним займається свекруха і свекор, які колись (не так давно) були і з животами і з дуже навіть зайвою вагою, а потім свекруха десь взяла книгу "Bodyflex" Грир Чайлдерс, і почала займатись по ній, і результат суперовий, я була вражена! Зараз животів нема,гарна талія, вигдяють молодшими! Що до себе, теж прочитала ту книгу, передивилась відео з вправами і зрозуміла що його корисно робити не тільки в боротьбі з зайвими см, а й для підтримки тонусу, для гарного вигляду і чудового настрою, саме головне - треба побороти свої лінощі і виділяти на вправи 15-20 хв щодня! Метод базується на глибокому диханні + спеціальні вправи і майже не має протипоказань. Я теж стараюсь хоч деколи робити ті вправи, адже і часу вони займають не багато, зате настрій та активність підвищують на цілий день, бо завдяки ним весь організм насичується киснем.
     
  12. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Як позбутись живота?

    так під час обгортувань людина лежить...
     
  13. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Поки писала то , вроді би, всі нюанси передбачила, але...
    От:
    а не бігати))
     
  14. zetta

    zetta Well-Known Member

    Відповідь: Як позбутись живота?

     
    • Смішно Смішно x 1
  15. AilataN

    AilataN жива

    Відповідь: Як позбутись живота?

    Склад цих пігулок можете написати?
     
    Останнє редагування модератором: 5 Серпень 2013
  16. oksanakoval

    oksanakoval миється в бані

    • дублювання існуючих тем
    Доброго дня.
    Які вправи ви можете порекомендувати, щоб живіт став пласким?
     
  17. zetta

    zetta Well-Known Member

    Залежно в якому стані ваш живіт. Але чула не від одного тренера що прес салко з живота не згонить .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Якраз цікавилась цим питанням вчора (на прохання знайомої) , питала поради в свого тренера. Вона сказала, що того сальця над пресом важко позбутись, але можливо. В першу чергу, потрібно харчування відкорегувати. Їсти хоча би 5 раз в день, але маленькими порціями. Підключити тренування, а з часом і масаж. Але, основне харчування. Шкідливе різке зменшення ваги і скачки ваги.
    Мені здається, якщо це такий тип фігури, то трудно, дуже трудно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    @oksanakoval дуже добре зганяють лишнє з живота присідання з гантельками, штангою , на тренажері Смітта, коротче будь який груз і бааагато присядів. Ще й попа і ноги підтянуться
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  20. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    Ой, то для мене таке проблемне питання! Маю зайвих пару кг і всі, мабуть, на животі. З вправами ніколи не дружила, харчування теж далеке від правил(( і ніяк не можу себе змусити щось змінити, постійне відчуття, що нічого не вдасться і закину я то все в процесі(( аж жилєтка вийшла, але так воно мене муляє