Здоров'я під час вагітності та після пологів

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Cifalius, 2 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    я, свого часу, також довірилась своєму чуттю і не схибила, бо коли лікар починає вишуковувати, що би то приписати вагітній - це вже не нормально. Вагітність - не хвороба і багато чого, що наші лікарі беруться "лікувати", "нарощувати", "омолоджувати", "підтримувати" є нормою...
     
  2. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    Та... Він знаєте перше написав на листочку ношпа, потім так подумав... І типу " ну і ще курантил"... Я дурна побігла в аптеку та й купила)
     
  3. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    та я так само робила, але потім аж по приходу додому вишукувала інформацію:) А ношпа - взагалі - ліки від всіх хворіб:girl_haha: Вона вам для чого?
     
  4. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    Помацав мого живота і сказав що певно є трохи тонус, бо щось живіт тверденький низом. Ось і ношпа)
     
  5. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    На УЗД нічого.
     
  6. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    В мене від 20т, а може й швидше, живіт сам по трошки твердне і сам відходить. Це ж норма... Людоньки, що ж це за лікарі... На такому терміні ношпу від тонусу? Її взагалі не доцільно використовувати, а в нас це ще один "вітамін". Матка ж готується до родів, то для чого стримувати то? І не факт, що воно це стримує, бо коли я від нирки колола ношпу пару днів, про що жалію, - живіт все-одно по-трошки тверднув. Та й від мацання живіт твердне...
     
  7. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    Так, саме так... При огляді то ж є трохи переживання навіть, ледь напружиш тіло та й маєш тобі... Ну ношпу я ніколи не сприймала... То взагалі не ліки. Колись пам'ятаю при місячці пробувала від спазмів, ефекту 0. Не знаю, чого так полюбляють ту ношпу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Добре, що не п*єте, бо то хіба лишнє засмічування. Бо вбили собі в голову, що матка має бути спокійною і розслабленою цілу вагітність, а потім з якогось дива має почати скорочуватись, щоб виштовхнути дитину. Якщо тонус не болючий і не супроводжується патологічними виділеннями - то це Норма. Ті безболісні, нерегулярні скорочення не призведуть до родів.
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2015 ---
    Звісно, є лікарі, які по-іншому ставляться і не залякують, але таких мало... Хоча в нашій провінційній поліклініці мене якось рідко лякали, один раз молодий лікар хотів мені ношпу втулити, бо тиждень перед тим був гіпертонус по узд (12т), але я чемно відмовилась, сказавши, що якщо буде справді тонусувати - вип*ю:girl_crazy:, щоб відчепився.
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2015 ---
    У мене також від рухів дитини матка твердне, бо інколи таке футболення:dance3:
     
  9. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    А в Австрії мені навіть не визначають ту зрілість:) чи визначають, але не кажуть;) і шийку не міряє лікар:girl_impossible:))) тільки дивиться на діток щотри тижні(бо маєм моно двійню), інакше б лише кілька раз була б на планових оглядах (4 чи 5). І ще зважуюсь та тиск. Ну і за всю вагітність вдруге кров сьогодні здавала. Ще через тиждень на глюкозу.
    І п'ю лише залізо. Хоча, коли мої бегемотики рухаються, то теж відчуваю скорочення матки.
    Якось тут все простіше:) про більшість процедур дізнаюсь від вас;) я вже навіть жартувала, що чому мене не лікують, я ж вагітна ДВІЙНЕЮ:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 5
  10. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    І то дуже добре. Менше залякувань, менше ліків, переживань і псевдодіагнозів.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Народ рятуйте! Запалився мені суглоб на пальці ноги. Трохи спух, болить, ледве йду. Що робити? Вже давно такого не мала, а тут на маєш...
     
    Останнє редагування: 26 Лютий 2015
  12. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Я недавно ногу підвернула, і то так конкретно, спухла, боліла + синець. Маю мазь ростиран, мазала нею, перші два дні інтенсивно, то вже під вечір наступного дня я ходила, храмала, але хоч стати могла. Розтиран при таких випадках як артрит, теж дієвий.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    І до мене прийшли оті корчі(( Вже третю ніч поспіль, сьогодні цілий день нога болить, боляче ходити, до свого лікаря зараз непопаду, дівчата писали що п'ють кальцій, підкажіть який то кальцій ви п'єте?
     
  14. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Мені моя лікарка казала від тих корчів істи курагу, чорнослив і горіхи. То в принципі і на кишечник добре. Творог щодня у будь-якому вигляді практично всю вагітність. А взагалі я його люблю, то й до вагітності так було. Деколи хапають, але не до болю.
     
  15. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Я п"ю звичайний кальцій-глюконат, мені реально легше після курсу було, і спина так нагло не болить, це я замітила останні тижні, бо до того навіть довго на кухні стояти не могла, не то щоб гуляти довше...
     
  16. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Судоми можуть бути ще і від нестачі магнію і калію. Мене так вночі хапало, що весь день потім нога боліла в тому місці. Поміг мені конжут, щодня з"їдала натще столову ложку. Щовечора робила масаж і контрасний душ на ноги (в мене ще й набряки були в третьому триместрі).
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. iriwa

    iriwa Особлива мама

    У мене набряків нема, але з"явилася знов тошнота і сушняк...
     
  18. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    у нас би "лікували":)
    у вас монохоріальна двійня , я так розумію, то в нас принаймі на огляди і аналізи ходили б що два тижні + досить часто узд, бо дітки в одній плаценті. (У вас близнючки будуть :girl_tender:)
    в мене біхоріальна двійня, то лікар мені призначала огляди та аналізи як при звичайній одноплідній вігітності.
    тільки на узд на пару разів більше була.
    але після 34 тижнів обов"язково кладуть в патологію аж до пологів.
    так що тіштеся, що ви не в нас :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    та бо ви майже нічого не їсьте (я просто всі теми читаю:girl_flag_of_truce:). Це теж провокує тошноту. Я взагалі, звечора робила канапку, ставила біля ліжка, і зранку не встаючи їла, якщо забула і встала, обнімка з білим другом гарантована була. І якщо великі проміжки між прийомами їжі теж тошнило.
    iriwa, пильнуйте і бережіть себе.:girl_wink:
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2015
  20. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Я ходила раз на чотири тижні, тепер раз на три тижні на узд огляд. Аналізи всі за планом;)Але дітки чемні, то ростуть однаково;)
    Так, будуть у нас близнючки;)
    Татусь наш не може натішитись;)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.