Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    а я колись приб*ю свого сусіда ,що живе поверхом вище,я сьогодні як проснулась пів пятої ранки ,так і неспала а слухала як сусід вияснював відносини зі своєю пасією з 2 ночі (брат лягав спати то чув що вони як раз почали сваритись),там або крики або ще де,що роблять .І як то культурно йому сказати ,щоб по тихіше це робили ,і не кричали ночами
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Так і сказати " *******/робіть це тихіше будь ласка"
    Ой, зла я... йду , бо понаписую тут
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Музик

    Музик Мартуська

    Знаєте, про шкарпетки, ми в школі оголосили такий збір. діти приносили хто пару, хто кілька, на етикетках писали побажання. ну і потім передали то волонтерові (маємо свого, перевіреного). наступного дня мабуть людей з 10 приходило з розповідями про те, що хтось там ходив по базарі і знайшов шкарпетки, на яких почерком моєї дитини написано побажання героєві...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  4. так от власне я про що веду мову-сьогодні прочитала тут цю історію про 20 грн в шкарпетках, і брат, який живе за 70 км і приїхав сьогодні розказує, що та сама історія про 20 грн в шкарпетках ходить на базарі в них...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  5. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    І я не розумію...
    Ну, знаю хлопцям інколи родичі передають гроші, щоб вони собі там купували хліб, бо з цим там конкретна проблема. Наші купували інколи якісь заморожені пельмені, вареники, воду, бо волонтери не завжди встигали підвозити, ше там шось, якщо була нагода в населений пункт поїхати.
    Але 20 грн то по суті певно так, чисто символічно, чи що, бо не знаю на що би їх вистарчило.

    Ой, шось воно мені трохи провокацією попахує, але то так, лиш здогадки, краще промовчу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Може й таке бути але мені в тих 20 грн взагалі не впирається, а суть в самому призначенні тої шкарпетки, адже була записка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Знаю шо палять, сама блоками передавала:)
    Ну, та й то простіше вже цигарки передати, скільки там на ту суму вийде, пачка, дві? ніж двадцятку.
    І я не те що маю щось протів, просто десь мені в глибині душі підкрадається сумнів що тії шкарпетки дійсно мали їхати в ато. А не може бути, що хтось так спеціально робить, щоб довіра до волонтерів пропала і люди перестали таким чином помагати бійцям?
    Це лиш припущення, бо я таки ніяк не можу знати всієї правди.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
  9. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Я не згадаю хто із форумчан чи знайомих сказав "допомагати треба сліпо і щиро, з вірою що допоможеш...".Дівчата є Бог на небі і ми всі під ним ходимо. Повірте!, шахраєм все повернеться такою бідою що потім тих пару грн не спасе.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 4
  10. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    Я теж вважаю, шо наше діло допомгти, по максимум де є можливість через провірених, а то вже на совісті тих хто збирає...і їм перед Богом за все відповідати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Тут ключове слово - "через провірених". Ну бо розум теж Бог дав нам на щось, нє)))?
    І по темі - забилам би тих спекулянтів, що зараз заробляють на тих бідних розгублених людях!!!! Та мене аж теліпає!
    До прикладу - газ для авто. Ще два дні тому був 8,40, щойно вже 14, а місцями 15 грн. То на скільки він відсотків виріс? А долар на скільки? І де той антимонопольний комітет? І нащо він нам треба взагалі? Він ніц не робить!!! А про продукти взагалі мовчу... І от мені ще що цікаво - а надбавку продавцям за ті дні шалені дадуть? Бо супермаркети добряче заробили, певно вже давно таких кас не здавали.
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2015 ---
    Ви мене заінтригували))). Прийшов? Живий?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  12. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    ))) Так, прийшов і живий здоровий, дякувати Богу але забемабний, що й забивати вже не було потреби- нагодувала і в люлю.
    Я якась отходчівая стала- старість, нєрвішки вже не ті або.
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 3
  13. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Забилам би тих сво..чей що вночі відкрили міжповерхову кладовку батьків і забрали татові інструменти. Не стільки того добра було, як тепер нервів в тата. Вже відпоїли краплями, ніби заспокоївся, але.......
    Напевно алкаші якісь, щоб їм вже напитися раз і на завжди:girl_devil:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  14. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Забилам би свою дільничу лікарку. Мала вчора температуру, кашляла, ше плюс сьогодні малий очав підкашлювати, то вирішила її викликати. Прийшовши до мене ше з порогу сказала: То шоо вам ше і лікарняний напевно треба виписувати? Потім не помивши руки пішла мене і малого слухати і дивитись горло, то поки я сходила за ложечкою, то все що в мене на полочках було пообмацувала ( дуже було їй цікаво, чого в мене чоловік на весільній фотці нижчий ніж я), потім розсілася на дивані, попиталась, чим ми лікуємся і винесла свій вердикт : Продовжуйте так лікуватись дальше:clapping:Ну і як не забити?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 3
  15. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    який кошмар, але знаєте, може то і слаба розрада, але десь чула, що якщо щось крадуть у Вас то значить що відкупаєтеся від якихось неприємностей.
     
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  16. Krysya

    Krysya Well-Known Member

    А наш сусід просто "культурної розмови" не розуміє. Єдине його щастя і майно - музичний центр і вісімка з досить таки непоганою акустичною системою. От по черзі вмикає на максимум то центр, то машину в подвір'ї. Спочатку на наші зауваження відгавкувався, що то ми як мамомти ходимо і хай дивимся за собою (просто ми там живемо з чоловіком півроку. До того квартира років з 15 стояла порожня і сусіди привикли жити як в особняку і не хотіли нас там взагалі бачити). Ну вроді вже пройшов час і вжилися якось з горем навпіл. А в суботу сусід напився як свиня і о 23.30, будучи сам вдома, врубав музичний центр і пішов собі в іншу кімнату спати. Так моєму чоловікові прийшлося самому виключити центр, бо сусіда огорнув міцний глибокий сон і на ніякі дзвінки/стукання не реагував. Добре, що його двері були незакриті на замок. Ми то все на відео зняли. І в неділю показали, пояснивши що наступний раз то буде робити міліція. Наразі сусід усміхнувся, вроді навіть соромно стало і вибачився. Що буде дальше - покаже час)))
     
    Останнє редагування: 5 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Virner

    Virner Well-Known Member

    Ух...мій мж дивиться якийсь тупий серіал і рже на всю квартиру:girl_devil:
    А у мене і так нерви пружинять, а тут він...оптиміст..йклмн:girl_devil:
    Мене так злить...Забилам би!
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. shpuljka

    shpuljka Member

    Забилам би свою свекрушеньку.. Вовк в овечій шкурі..ше й справді кучерява як та овечка, і так то слово як медок маже. а поза плечі виявляється, шо з мене хі..ва невістка. І свекра забила м би.. Бо після року, який ми прожили в них вдома, виявилося, шо я і їхній син то сволочі неблагодарні, шо їдять лимони за їхні гроші..як таке можна рідній дитині сказати?? А я після родів хотіла привести себе в порядок, сіла на дієту, записалася на фітнес, то старий сказав, шоб валила на город грядки рити, а не займалася фігньою. Як так можна?? Скажіть..ми переїхали відразу до мене. А чоловікові батьки роблять вигляд, шо то ми самі, а по факту вигнали нас.Забилам би..Хух..аж легше стало
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  19. jylanda

    jylanda занууууда

    Якщо мене посадять, то знайте, що я таки іі затовкла! Ну як можна жувати жуйку як корова вже 2 години??? Колега навпроти жере ту жуйку вже від обіду, ну нехай, але ж нащо то робити стільки шуму і румигати як корова? Фу, мене вже нудить від того писка! Головне що бавиться в "ледю" страшну, а от такими замашками сама себе видає.
    Kазала вже ій, що то не не гарно так, та дее...ну точно заб'ю до кінця дня!
     
    • Смішно Смішно x 8
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 4
  20. Lintiajka

    Lintiajka Active Member

    Забилам би людей, які смітять на вулиці. Вчора гуляла з дитиною і бачила ситуацію: дівчинка молодшого шкільного віку запускала паперові літачки на газоні, побавилася трошки і так і залишила їх на землі і пішла собі з мамою, яка все це бачила і нічого їй не сказала, а далі розмовляла по телефону. Шкода, що я була надто далеко і не мала як доганяти їх, бо малий йшов в інший бік... Грррр.... Що потім хотіти в тих дітей, якщо їх з малку не привчати прибирати за собою....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2