Дизайн нашої кухні

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Myrka, 4 Лютий 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    Думаю варто все-таки на кухню обирати плитку. Плитка - на роки, натомість ламінат, навіть найвищого класу й відмінної якості зношуватиметься з часом. Зараз чудовий вибір плитки, можна обрати гарний варіант. З підігрівом - то взагалі казка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Повірте, після 3 квартири з плиткою, я вже хочу, щоб в ноги було приємно і тепло (підігрів у нас не катить, багато довбати підлоги треба, а знизу сусіди зробили собі вже ремонт і швидше за все в них підуть тріщини). А ще бачу від попередніх власників зіскоби і тріщинки, все б`ється якщо падає. А ще на одній квартирі згадаю матову, таку шершаву плитку... Як я її мусила драїти біля духовки...
    Я не проти через так років 5-7 поміняти ламінат, якщо що. Він як конструктор за пару годин міняється.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ключове слово - з підігрівом. вже краще паркет постелити, аніж плитку.
     
  4. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    Шкода, що не можна зробити вже підігріву. Але у такому випадку - я би все одно дала плитку вздовж робочої зони. Не маю зараз під руками відповідних картинок, але такий варіант теж дуже добрий. Ламінат біля тумб дуже швидко зноситься, а, так будете мати у тих "мокрих" зонах і там, де він найбільше нищиться, плитку. Ось таке тільки знайшла:
    52f94091a4e356ded2dcceba648a084e.jpg
     
    Останнє редагування: 26 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 3
  5. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Дівчата, хто знає, яка зараз приблизна вартість одного метра фартука з каленого скла?
     
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Блін, а ми купили шершаву на весь перший поверх... То мені вже лякатись? Гладкої, рівної не хотіла, бо зараз таку маю, то треба її по кільканадцять раз замітати-мити, щоб чистою виглядала. Колись подруга мала таку шершаву, то раз в місяць щіткою вимивала її, і була дуже задоволена, але та плитка в неї була в коридорі. Щось я вже розчарувалась(((. Може то не всю так треба драяти?
     
  7. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    От у нас так зроблено: плитка вздовж робочоі зони і решта кухні ламінат. Дуже практично, бо плитку шурую і витираю щодня, ламінат такого б не витримав image.jpg
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. La esposa

    La esposa Moderator

    Залежно яка у вас. В свекрухи матова, шершава, її мити треба приблизно так, як асфальт))) особливо швидко видно чорні знаки від капців з темною підошвою.
    Хоча саме цю плитку я бачила в одному ресторані на весіллі, то жахнулася, там же купа народу, мити і мити. Але місцеві дівчата просто не відтискали швабру і буквально заливали підлогу водою, тоді бруд сходив нррмально. Свекруха ж заставляла шуркати щіткою щосуботи.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    4fd94ea9512136d18d7b3f5f9a7bcbff-1378319811_uzbagoysya.jpg
    Це ми в 2004 році жили на такій квартирі. От саме біля духової плити було важко вичистити. На іншій площі більш-менш. А там я в 2 заходи драїла. Спочатку щіткою з мильною водою. Нанести, потерти, почекати, щоб той жир "розчепився", потім ще раз сильно щіткою терти. Змити, при потребі повторити. З глянцевою, то все простіше і швидше.
    То я зі свого досвіду, може у Вас буде інша історія.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  10. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    То я так вибирала плитку, щоб менше мити-замітати, а взяла таке, що треба буде драяти))). Я вже то бачу! А чоловік обрегочиться, бо я все йому торочила, що не збираюсь горбатитись біля тоі підлоги))).
     
    • Смішно Смішно x 1
  11. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    І ми так:) Не була націлена на таку шоб менше мити, бо брали світлу, отже всеодно мити доведеться часто. Але я категорично не хотіла глянцевої. Не подобається і слизька, а в нас мала дитина.

    В результаті, я просто в шоці від нашої плитки. То дійсно як асвальт... Ми ледве її після ремонту привели в нормальний вид...
    Надіюсь при щоденному прибиранні буде простіше, ніж після ремонту. В нас така плитка в коридорі і в кухні. Благо хоч не багато її. В коридорі при вході, переходить у паркет. І на кухні метрів 10 кв.
     
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ото я м'яко кажучи розстроілась. В мене того мудохання 80 кв.м.((((
     
  13. La esposa

    La esposa Moderator

    Щойно фото зробила. Я про таку плитку: IMG_20150227_145700.jpg IMG_20150227_145721.jpg IMG_20150227_145747.jpg IMG_20150227_145738.jpg
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Fistawka

    Fistawka Well-Known Member

    ну та...80 метрів то трохи є))
    Але ви не розчаровуйтесь отак одразу. Думаю як не ходити з болотом там і раз в день-два пройтись шваброю, щоб не затоптувати бруд, то проблем не буде;)
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2015 ---
    Ну в нас не настільки пориста і шершава, напевно. Але всеодно милась важко. Дуже надіюсь, що то була лиш одноразова така акція її вимивання))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @La esposa, в нас трохи інша. Вона такими напливами, зовнішніми, без впуклостей))). Але на дотик шершава. І світла. Як пісок з черевиків))).
     
  16. zetta

    zetta Well-Known Member

    Дівчата , та можна пристосуватись якось. Найти добрі миючі засоби що то легко шурують, а я раніше на кухні мала паркет , сама кухня була зелена ну то купила в тон маленькі килими і як намічалося багато готування то застеляла біля мийки, духовки а біля плити весь час був той килим .
     
    • Корисно Корисно x 1
  17. Virner

    Virner Well-Known Member

    Я за порадою, вже більше півроку шукає стіл в кухню - вибрали нарешті, хоча спочатку хотіли щось інше. А зараз шукаємо стільці, а я не хочу стільці, щось не уявляю, які обрати... Хочу лавку в кухню. А де таку знайти?
    Різні диванчики дивились - чесно, то або я не знаю, де шукати, або вибору нема...
    Щось би таке хотіла, але то трохи круто[​IMG]

    Де таке можна знайти/замовити?
     
  18. Raven

    Raven Мама малятка

    Хтось має в кухні наливну підлогу. Не хочу ні ламінату, ні плитки.
     
    • Тупо! Тупо! x 1
  19. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    В нас в кухні ламінат вже 6 років, вигляд має такий як тоді, коли поклали, легко миється, 3 роки тому затопило кухню вночі по кістки, зранку всю воду зібрали, витерли і по всьому))) . Дуже задоволена, що чоловік відрадив від плитки.
     
  20. sonyafortuna

    sonyafortuna Sonya Fortuna

    [​IMG]якщо така шершава-то миється супер. В нас на загальному коридорі-мити без проблем.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
Статус теми:
Закрита.