Що Ви сьогодні готуєте? (4)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 15 Травень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Вівсянка, грінки в яйці, червоний борщ, дітям суп з тефтельками, сир з мороженою малиною, підлива з печериць, печений короп, рис, компот з морожених ягід, цукерки, фрукти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Маємо вівсянку з молоком і фруктами, гречку з грибною підливкою, піцу невеличку з грибами та сиром, салат з бурячка, ще є макарони з томатним соусом і домашній йогурт з абрикосовим джемом. Чоловік доїв торт, який вчора коліжанка принесла, то завтра треба щось зробити на десерт. Напевне сирників насмажу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    На сніданок каша з пшеничних пластівців (чоловік не догледів, купив замість вівсяних аж 2 пачки, мушу їсти тепер), макарони з відбивними і салат з квашерої капусти. Зварила овочевий супчик, смакота, ммм!
     
  4. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    На сніданок була вівсянка з абрикосовим варенням (замінила ним банани після їх подорожчання) і кава з молоком. На обід взяла гречку з тушкованим буряком в сметані та смажену рибку. На вечерю буде борщ вчорашній.
     
  5. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Все як у нас. А ще капусняк є, і трішки кролика для діток.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Пісний капусняк ( ще тільки в процесі варіння), ріжки із грибною підливою, салат з бурячка+чорносливу-горіхів, пару сирничків ( але суто дитині, бо залишок сиру), компот із сушки.
    Ось так скромно сьогодні....
     
  7. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Сніданок - канапка з кількою в томаті і кава зі згущеним молоком, обід - вчорашній червоний борщ з батоном, а на вечерю мабуть картопельки насмажу з кефірчиком і нарубаю салат: пекінка-порей-яблуко-зелена цибуля і заправлю лляною олійкою зі спеціями.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Сніданок - вівсянка нордік на воді + морожені ягоди блендировані + кава з молоком. Обід - хлібці вівсяні з диким рисом+ сир брі, морква-міні свіжа, редис, яблуко. Вечеря - рагу овочеве, грейпфрут
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Вранці макарони спагетті з маслом і омлетом. Зварила розсольник, щойно доробила пельмені, буде вже на вихідні на замовлення моєї старшої дитини.:) Молодшій лялі суп-пюре з гарбуза на обід плюс парові котлетки з телятини. На вечерю певно зварю суміш пластівців, відкрила яблучне пюре. Компот з слив та порічки на пиття. На десерт вже мене не вистарчило:sad:, зроблю собі потім какао з молоком та й по всім.)
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Maksutka

    Maksutka Well-Known Member

    Капусняк, макарон з тушеними серцями і шлунками, колети з гречкою і салатом з капусти
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Не вийшов мені йогурт, який сама робила, перекис напевно, то вирішила спекти з нього кексики, зверху полила шоколадом з керобу, ммм!
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Banny

    Banny Well-Known Member

    На сніданок був манний пудинг з абрикосовим джемом. Ще приготувала курячий бульйон з локшиною, горохове пюре, печінку в гірчичному соусі, салат з бурячка
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    В мене сьогодні щось багато капусти в меню :) Сніданок- млинці з варенням і чай, обід- капусняк, тушкована капуста, пшенична каша, котлети з печінки, компот з вишні у вл. соці, на десерт галетне печиво домашнє і ще хочу бісквіт з яблуками зробити. Надіюсь що на пару днів від кухні відпочину :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    А в мене тепер всі їдять по різному, тому: чечевиця з грибами, канапки з сирною намазкою з яйцем і часником, макарони з шлуночками в сметані, червоний борщ, суп-пюре з телятиною, омлет з перепелиних яєць, вівсянка, йогурти, сир, фрукти, компот.
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    І так відповідно у нас нині штрудель з яблуками і вишнею (капець як дешево, а яяяк ж смачно:i-m_so_happy:), на сніданок була вівсянка з молоком, на обід ше маю трошки розсольнику, діткам зроблю овочеве рагу з картопельки, моркви та різних заморожених літніх овочів, викулупала з морозилки останки рибки, то запечу маляткам до того рагу. На вечерю ше не знаю, картопельки запеченої з травами і сальцем охота, але ше в роздумах...:girl_in_dreams:, або ж зварю пельмені, котрі я в п"ятницю ще зробила власне на вихідні. Компот з ягід на пиття- то у нас вже стандартно.:)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Caramel ka

    Caramel ka Well-Known Member

    вчора був червоний борщик і пиріжки на кислому молоці з картоплею і капустою, на вечерю моє хворе дитятко яке цілий день не їло через температуру попросив п"юре картопляне, ну то вже мусила догодити, сьогодні в нас росіл з півника і домашній вермішель + вареники з капусти, компотик з сухофруктів
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Відьмочка

    Відьмочка Well-Known Member

    Горохова зупка, тушена капуса з фасолею, плов, гречка,компом з заморожених фруктів, а на десерт -печиво "Марія".
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Virner

    Virner Well-Known Member

    Борщ ще вчора зварила, а сьогодні ще плов приготувала і налисники з гречкою.
    Є ще пшоняна каша - моя улюблена:girl_dance:і салат з селери, моркви і родзинок.
    Десерт - кукурудзяні палички:girl_haha:
     
  19. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Зварила гарбузовий супчик-пюре, чоловік нажарив своїх фірмових дерунців (як давно він їх не робив), а ще хотіла гарбузовий манник спекти, але в Метро жодної пачки манки не лишилось, то вже буде завтра!
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я зварила смачнючий сирний крем-суп. Отже, на сніданок вівсянка з варенням, на обід ще не знаю :girl_wink:, бо йду на забаву, а на вечерю крем-суп, вінігрет (який ще треба зробити) і вареники або палюшки.
     
Статус теми:
Закрита.