Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    І я вчора релакснула з червоним винцем під " Менталіста". О 8:15 дитина вже спала. Такщо я поніжилась у ванні з пінкою, зробила маску на лице, обмазюкалась кремчиками, а потім спустилась до чоловіка і попросила налити мені бокал якогось файного червоного винця. Бажання було виконане за 5 секунд :)
    Зате сьогодні проза, ніяк не могла малявку на обідній сон вкласти, в результаті -істерика. Взагалі щось останнім часом почастішали в нас істерики. Ще не дуже знаю як поводитись і реагувати в такій ситуації. Отаке...
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. flame

    flame невгамовний експериментатор

     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    аааа! Я б собі теж бахнула - глінтвейну хооочу...він мені все допомагав при соплях/температурі. А не можна (((, Лежу й мучаюся, бо кості крутить ,спина болить, соплі ллються й ніц не можна...З того всього випила томатного соку, бо від чаю вже нудить. Від лимона оскома. Тепер мене ще й тошнить до повного щастя..
    Врочистість - не тре було готувати їсти )), бо я вчора в угарі наварила банячисько борщу й 5 л .в мультиварці плову )).
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    В вихідні довше поспати? Ні, не чули. В дітей свій графік. Як в садок то ледь в пів9 піднімаєш. А нині вже з 7 всі виспались. Ну крім мами. Де кава?
    Добреду до неї і все буде ліпше) Проза -прибирання. Врочистість- маю залишки продуктів на порцію суші. Треба зробити аби не пропало)
     
    • Подобається Подобається x 19
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    я ту по тій самій причині) п"ю каву

    вже збираюсь, вдіваюсь, вихожу)
    в мене нічого неполишалось((((
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    А я вже вдома. В столиці.
    Боже- ЯКИЙ це кайф- бути на рідній землі:girl_in_love:.
    Навіть незважаючи на важку дорогу- мене як вигрузили на вокзалі- з'явилося трете дихання.
    І курс вродь сильно не здурів:girl_crazy:.
    Просто щастя щастя.
    Всім гарної суботи.
    То ж субота- так)))?

    P.S.:вранішнє і пиво і ланч по українськи- це щастя, щастя, щастя))).
    І які ж у нас хлопчики гарні ммм. Так, так- тайцями і їх кухнею я наситилася наразі:girl_haha:.В культурному смислі слова:girl_crazy:.
     
    • Подобається Подобається x 17
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А я прокинулася з диким головним болем, і хоть ще в ліжку випила таблетку, мало, що вона помогла. Може тиск? Зробила вівсянку і каву:morning1:, і сиджу перед ноутом, завантажую кіно, і буду зара дивитися. А робота хай почекає...Ще й настрій якийсь поганий, і причин начебто нема.Якась суботня хандра, і з планами на завтра нічого не відомо:help:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А в мене проза-прозою, я далі хвора:girl_cray: відповідно робота накрилась мідним тазіком. вже мене тошнить від тих протизастудних чаїв:morning1:температура третій день, ніби не дуже висока, але і не хоче падати. бачу треба вже антибіотики брати мені, хоч намагалась без них, але...надіюсь, хоч поможуть щоб вже хоч на роботу можна було поскоріше вийти, бо при теперішніх цінах зовсім невигідно хворіти...
    Ну але треба шукати якусь врочистість - хоч відлежусь трохи, відісплюсь. йду зроблю собі каву, маю ще навіть вершки мм...:cofee: Йду ше щось закину в пральку, хай хоч вона попрацює трохи:)
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Ага-ага +100,я аж пригадала як приїжджала з 3-4 тижневих відряджень в "далекому" додекретному житті і готова була цілувати Бориспіль:girl_haha:

    І по темі - ранок почався, як обухом по голові, з прози і заспокоєння тата в телефонному режимі через гадів, які залізли в кладовку і покрали його інструмент, Тепер відходжу сама, кавую і дивлюся на погоду, яка теж не радує.
    Врочистості не видать, поки, але за традицією темки я буду вперто шукати її до самого вечора, а як я вже шукаю, то від мене фіг сховаєшся:girl_yes:
    Всім гарних і спокійних вихідних
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  10. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    О, а мені саме це сьогодні вдалось. Нарешті мої діти сьогодні спали до 9.00, відповідно і я з ними (бо цілий тиждень підйом був 6.00-7.00). Тому зі всією впевненістю відношу це до врочистості. Бо не відомо, чи ще буде якась сьогодні врочистість.
    Проза, проза...де ж без неї. Далі болить мене зуб. Але, я вже маю підозру, що то навіть не зуб, а вухо, але віддає до зуба. А можливості сходити до лікаря немаю. Нема з ким дітей залишити. Чоловік сьогодні працює, відробляє останню суботу за січневі вихідні((. Питається, і кому то треба було віддихати пів місяця, щоб тепер відпрацьовувати...

    Так, що в мене по плану сьогодні....:ed4d70def841dc74b57; :d25::d25:;:girl_phone1:;:girl_spruce_up:;:d23:;:windie:, і якщо ще буде трошки сили то і:d64:. Як, бачимо, все як завжди.)))
    Всім гарних вихідних і МИРУ.
     
    • Подобається Подобається x 6
  11. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    А може зуб так болить, що віддає у вухо. Ви постукайте чимось по зубі, на який думаєте, то тоді точніше відчуєте, чи то якийсь зуб чи все- таки вухо
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Та справа в тому, що я вже була у стоматолога і з панорамним знімком. І він не бачить, що мене може боліти.
     
  13. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    І мені.
    Спочатку підйом був в 5:30. Підігріла чоловікові сніданок, спакувала обід. Пішов на поїзд. Не встиг. Вернувся. Я лягла дрімнути до 7 години, бо маршрутка в 7:30. Відправила чоловіка на маршрутку, прокинулись діти. Нагодувала дітей, дала кожному завдання і лягла дрімнути ще на трошки. Прокинулась в 9 годині. Ніби трохи виспалась, але до цих пір сиджу і час від часу позіхаю.
    Мало сьогодні бути заняття, але мамочка не прийшла і навіть не попередила про те, що їх не буде. Я трохи зла, але сама дзвонити не буду до неї.

    Вчора в нас розвалилось Данікове ліжко. Якщо все буде добре, то за кілька днів будемо мати двохярусне ліжечко для наших горобців. Дали нам гарну пропозицію, тепер чекаю підтвердження.
    Давно планували таке ліжко для дітей, але спершу хотіли зробити ремонт в кухні. А тут такий нежданчік. Значить ремонт ще на трохи відкладається.

    Щойно відповіли. Накрилось наше ліжко. Йду шукати інше. Капець як шкода.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. нталька

    нталька Well-Known Member

    В хаті троє хворих, двоє з великими шмарклями, ще двоє з потужними кашлями. І одна здорова з хворою головою. ) Бо все ж на ту мою голівоньку, всі їхні капризи треба задовільнити. Поспати нормально не вдалося, звичайно - то плачі дитячі, то чоловікове бухикання зі стогоном (ага, отак чоловіки вміють хворіти )), добре, хоч він не плакав )) Короч, і вихідні будуть "цікаві", а стільки планів було... Ну от і як не вір у те, що, як новий рік зустрінеш (а ми хворіли), так рік і пройде. Два місяці хворіння по черзі. А тепер всі разом :girl_crazy: Але, але, бувало й гірше. Тому, поки все ще настроююсь на позитив. Ну а хто ще мене настроїть, як не сама себе. Буде він, цей позитив, чого і всім бажаю! :)
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Ну невже таке буває з малими дітьми. Чи то тільки в мене так не виходить?
    Проза, далі хворі. Хотіла хоч якоїсь врочистості - замовили суші. Недобрі були, врочистості не вийшло і настрій тільки погіршився.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  16. Virner

    Virner Well-Known Member

    :girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    Ух, яка я зла!!! А на фоні пмс, то взагалі :bomb:
    Добре, що я вслух нецензурно не висловлююсь, бо всі навколо б прозріли від тих слів, що у мене в думках.
    Але то все проза...знаю, що пройде, та все ж. От вже сьогодні не можу стримуватись. Вчора злилась, а сьогодні готова трощити. Чоловік з дому втік - буквально :), вдягнувся, приготував мені сніданок і пішов. І то мене теж злить, бо злить, бо я злюсь, що я злюсь.
    А ще почитала, що в інших темах пишуть на посиденьках...:girl_devil:
    Де та врочистість? Де?
    От хтось в таких випадках проводить генеральне прибирання, готує, ще якусь корисну активність проявляє....а я можу тільки їсти. Добре, що стратегічні запаси печива, цукерок, хліба з маслом закінчились, бо ж субота - певно, то і буде врочистість. Бо я наїлась, а потім сама себе картала за це. На закупи не йду, бо не хочу ще більше нервуватись. Сподіваюсь, муж сам здогадається, що треба і це буде врочистість ще одна.
    О, написала і трохи полегшало...фух...
     
    • Подобається Подобається x 8
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Інформативно Інформативно x 2
  18. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    В мене був схожий випадок. Хворіли ми дуже, я з отитом і підозрою на гайморит, вичухались. Розболівся мені зуб 7-ка, він без нерва з пломбою і трошки дзюркою. Болів так, що зуб прикусити не могла. Пішла до лікаря, зробили знімок - "я не бачу, щщо може тебе боліти, там нічого немає, взагалі...", викулюпала залишки пломби, розпломбувал канал і, зуб перестав боліти. Вияснилось, що після всіх болячок гайморова пазуха троха запалена була... Заклала ліки, тимчасову пломбу і в понеділок-вівторок доробить...
    З прозиськи - була на секонді, сьогодні третій день, ціна 133 грн. з лах - немає що в руки взяти.
    Купила 2 пачки Львівської кави (вірменська і червона) будемо пробувати. Спокусилась на ціну - по 40 грн.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    А ви каву мелену заварюєте в турці, чи запарюєте в горнятку (я так роблю, то швидше, і кажуть галичани так масово роблять:d23:)? А розчинну просто не сприймаю ніяку.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

    Врочистість є!
    Півкіло вівсяного печива.
    А що? Дешево і сердито:victory:
    А ще: прийшли дитячі весняні черевички - і вони супер!
    А ще: зробили подарунок товаришу на дн - і він був дуууже щасливим (вгадали)!
    А ще: купили памперсів. Ціна на них - навіть не проза, а жилєтка. Зате врочистість, що Аня ходить на горщик, тому одягаю памперс лише на вулицю (а завтра - вже весна), і на ніч (сподіваюсь, і це - не надовго). Так радію з того, що не потребуємо таких золотих памперсів :music::beach:
    І взагалі, сьогодні мені весело і якось так... позитивно.
    Обожнюю свою сім*ю, своє маленьке кучеряве золотко, хочу МИРУ, затишку і... олії (бо саме закінчилась, а ніде вже немає:superstition:)
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.