"Дорослі" діти або перші поцілунки з наслідками і без

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем tinkaKris, 8 Січень 2015.

  1. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    то просто ми старі такі, що дрантя сиплеться :) от і не розуміємо ,ггг
     
    • Смішно Смішно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Фееее! Бєєєєє!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  3. Siania

    Siania Love Life

     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    в нас теж "майже" такі прецеденти в 8-9 класах були. Частенько вчителі практикували колоквіуми після уроків по вечорах. Одні сиділи з конспектами, а інші поруч (за метрів 5-10) творили ого-шо. І то було в 91-93рр. Не на п"янках, а в школі. Самого "того" не було, але часом дівки добряче цицьками "світили". Були і такі, які будь-якими методами намагалися опинитися не з тими, що з зошитами сиділи, а там - під стіночкою. Я тоді після 9 класу пішла зі школи, в коледж. Там теж вєсєлуха була. Про кількох наших відомих львів"ян тааааке можу розказати. Але не буду. То наші студіковські секрети.:girl_blum: А як буде дуже криза, то буду шантажувати, я фотки маю "провокаційні":girl_haha:
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 3
  5. Calypso

    Calypso Well-Known Member

    Я пішла в універ нецілованою :girl_crazy::girl_blush2:.
     
    • Подобається Подобається x 3
  6. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member


    І по темі, просто в голові не вкладається на скільки діти 12-13 років спотворили секс. Саме спотворили, тому що перетворили його на якийсь секс-марафон, скільки в кого було хлопців-дівчат. Менше 5 слабак...і це страшно. От в мене росте крєндєль малий, який в своїх 5 років чекає на дівчину, яка має народити йому дітей. Воно то направду дуже мило звучить, але я яко потенційна майбутня бабуся, надіюсь, шо може встигне женішок мій малий хоч в університет поступити, перш ніж ощасливити нас з батетьком)
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 3
  7. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Окрім того факту, що підлітковий вік взагалі важкий період, і для кожного по-різному, зверніть увагу, дівчата, ше й на виховання в сімі... Нє, я не говорю про неблагопрлучні сімі, а навіть про звичайні цілком пристойні, де батьки просто роблять купу помилок, просто не знають як правильно поводитись з дитиною... А більшість просто ніяк і не поводиться, діти просто ростуть поруч, то чому дивуватися... Навіть в хорошій сімі, де батьки замкнуті і недостатньо проявляють любов до дитини чи занадто строгі, може бути підліток, що наробить купу помилок.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 2
  8. Vivian Roseka

    Vivian Roseka Active Member

    Ну що я робила....я ходила в школу і постійно знаходилась у їхньому оточенні.А про те що відбувалось там я знаю з відео і фото.Я на тих вечірках не була.
     
  9. Vivian Roseka

    Vivian Roseka Active Member

    А нє.Не тільки з фото і відео.Ще пам'ятаю коли виговори вчителів за неналежну поведінку на території школи.
     
  10. marianast

    marianast Well-Known Member

    В нас, скажем в родині, є дівчинка, яка десь з трьох років проявляє неабиякий інтерес до мого чоловіка. Там сміх і гріх, чоловіка вона нервує страшенно, він як чує, що вона гостює в моїх батьків - туди їхати відмовляється. Для прикладу - як тільки наша машина заїжджає на подвір'я мала мчить переодягатись у якесь платтячко чи купальник, біля чоловіка крутиться… не дитячими рухами - прогинаєтся, може присідати так еротично. Її бабуся пишається, що вона з дитинства замість мультиків М1 дивиться, от і копіює повадки з кліпів. Може розплакатись, бо Діма (мій чоловік) не сказав їй, що вона красива, хоча він з нею майже не спілкується))) і замість того, щоб пояснити щось дитині її бабуся починає нити чоловіку - та зверни на неї увагу, та зроби їй комплімент, дитина так старається твою увагу привернути. Мій чоловік -це їх засіб для виховання - дитина не їсть - ми Дімі дзвонимо, розкажемо; дитина не хоче щось робити/одягати/іти кудись - ми Дімі подзвонимо і скажемо, що ти не гарна! А коли добиваються від неї бажаного - Діма буде в захваті, скаже яка ти красива і т.д. Одного разу я прокидаюсь десь в 7 ранку від відчуття, що хтось є в нашій кімнаті - стоїть чудо над нашим ліжком, на моє питання - що ти тут робиш? Відповіла - Нічого, просто на Діму дивлюсь.
    Бабуся її тішиться тим, що "Діма для неї все".
    Ще багато випадків можу описати. Мій чоловік каже, що так виховують бл... . Найгірше те, що її батьки і бабуся дуже тішаться тим, що дитина така… "жіночна", на будь які мої натяки, що це занадто, відповідають - Так вона ж дівчинка!
    Зараз інтерес до старшого дядька трохи пропав, або приховався, вона старша, їй 6 років і вона починає розуміти коли стає нав'язливою, соромиться, але всякі такі звабливі жіночі штучки її дуже приваблюють!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 2
  11. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    а я і з інституту вийшла незайманою. Все життя буду за це бабусі дякувати. В нас не було розмов 'про це', вона не забороняла гуляти з хлопцями допізна, але вона щонеділі заставляла ходити до церкви. А вже в церкві я знайшла відповіді на всі питання, які мене цікавили і література відповідна там також є. Тому, як на мене, книжки про статеве виховання дітей краще шукати в церковних лавках.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    В мене росте хлопець, і я так трохи скептично ставлюся до того, що він до 21 року залишиться незайманим, це навряд чи передається генетично. Але, в будь-якому разі, я категорично проти того, щоб його перший раз був десь так в 13 років і "за компанію": "Пішли до б..ді, спочатку я її, а потім він. Ну нічо так.. Правда, сам не думав,що так рано получиться". Так-так, і це не сюжет з порнофільму, а реальна історія. Тому дописи Вівіан мене не шокують. Шокує те, що в цьому тіпа "нема нічого такого". Нашо йому того бруду, питається? Ок, від зайвих комплексів діти позбавляються, невроз від безсексія вже не буде. А про ЗПСШ, аборти і нервові зриви після "па-па" ніхто й не згадує. Мені здається, що функція батьків - не тільки спостерігати за дорослішанням дитини і тішитися, що "мужик росте", і що природа, порно, інтернет і компанія все розставлять по місцях. Бажано, щоб він розумів, що все, що виросло, треба використовувати за призначенням з почуттями і відповідально, поважаючи себе і жінку. Думати, аналізувати свої емоції, ясно бачити ставлення до себе, розуміти можливі варіанти розвитку подій і наслідки. Не з метою залякати, щоб просто в монастир пішов, а щоб міг побачити ширше щось в цьому питанні і був готовий до досить складних моментів. І не переставляв в пріоритетах любов, розум і секс, чи, тим більше, робив з нього спорт. Якщо все задумане вдасться, то комусь дуже пощастить з чоловіком )) Наразі ніби все йде по плану.
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Orman

    Orman Модератор-бомба

    не те слово

    я прозріваю. Я в школу ходила в 90-ті. І як котрась дівчина забагато тусувалась з хлопцями, то навпаки був позор і капець. Це при тому що ніхто ні на чому їх не ловив.

    гарне в мене було дитинство.
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Я теж. Видно, школи були різні. В нас дехто з 9-го класу вже ночував в хлопця (з відома батьків, зрозуміло), про одну дуже негарні чутки ходили. Може, хтось і раніше починав, то вже важко встановити )) За хлопців нічого не скажу - не в курсі. І взагалі, то так не афішувалося на загал, а тим більше, не було предметом для вихвалянь чи конкурсу "хто швидше".
    Дві з мого класу народили в 17. Ну але в одному класі вчилися і ранєтки і незаймані до шлюбу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  15. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ха, в мене таке саме. Але то я просто несучасна стара парасоля. У восьмому класі почав залицятися хлопчик. Залицянням то важко назвати, бо ходив і посміхався. Так тягнулося дуже довго, і нічого в нас не сталося. Відшила, бо оте дурне посміхання помічали всі навкруги. А мені якось соромно з того було Але то таке. Петтінгу не було, за руки не тримались, відео не знімали - то що я тут буду балакати.
     
    • Подобається Подобається x 6
  16. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member

    Шо було то було) Як згадаю себе в 16 літ з кавалєром, як ми після гуляння стояли біля мого під"їзду, а як тільки чули шо хтось з сусідів підходить....то опа і ми вже на 200 метрів одне від одного. За цьомчики то взагалі сміх бере як згадаю...і хотіли спробувати цьом і "боялися", чого боялися ми лосі, хто його знає...може того, шо ми такі обоє круті, а цілуватися не вміємо))
    І це ті ж 90-ті, правда кінець. Просто тоді коли в дівчини з"являвся потенційний залицяльник, то вже було новиною намбер 1 для всіх подружок. Там ше навіть за руки не трималися, а дівчат вже цікавило ну як ж то той цьооом "виглядає". От згадаєш таке і "пєчаль", що зараз в молоді зовсім не ті емоції.
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 2
  17. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    то ви несучасна стара парасоля???
    ну тоді ми з мужом узагалі динозаври - одружилися незайманими в 23 і 27 років відповідно...)
    сестра)
    аналогічно)
    і я така сама - це ж мені скоро вже буде ще раз вісімнадцять)
    з мого класу одна - не знаю, чи то в 16, чи в 17 народила... ми здавали випускні іспити в 11 класі, а вона вже була вагітна...
    і в мене)

    ну, але то таке
    у всі часи існували і незаймані до шлюбу, і "ранєтки"
    як казала одна моя подружка, проститутка - це професія, а бл... - це бл...
     
    • Подобається Подобається x 8
  18. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    із покоління "парасоль" :). На початку 90-х, коли закінчувала школу, в нас у класі було 3 дівчат, які вже так серйозно зустрічалися із старшими хлопцями. Було між ними щось чи ні- тоді ніхто таким не хвалився, максимум, що ми бачили- те, як їх кавалери після школи інколи зустрічають. Усі троє тих однокласниць вийшли заміж одразу після випускного і за рік народили по первістку. Сьогодні їх дітям уже по 20. На тому ж початку 90-х, на першому курсі універу , коли треба було проходти медогляд в студентській поліклініці перед першою сессією, більша половина дівчат з нашої групи панічно боялася навіть зайти в кабінет гінеколога ( бо ж ніколи там не була). Гінекологом, хто пригадує, тоді була там така древня російськомовна бабулька. І коли ми не хотіли йти до неї на крісло та запевняли, що ні в кого ще нічого не було і що "може ми вам довідку від маминого гінеколога принесемо, щоб тут не дивилися", бабушка грізно вєщала, що "все вы тут у меня девственницы, а как посмотришь некоторых, так хоть трактором в вас заезжай" :).
    --- дописи об"єднано, 28 Лютий 2015 ---
     
    • Подобається Подобається x 8
  19. Skifia

    Skifia миється в бані

    І ми одружились незайманими, і не так вже й давно. Просто вважаю, що як немає людини з якою реально хочеш чогось більшого, взаємних серйозних почуттів і намірів, то нема чого злягатись з першим ліпшим "бо подружки вже то мали, бо треба як всі "(але і подружки частенько прибріхують і перебільшують, щоб здаватись досвідченими:girl_crazy: або підштовхнути когось на такий крок, це теж варто памятати і не піддаватись на чужі впливи), та й брезглива я в тому плані, "аби що" не підходить, і себе треба поважати:girl_yes2: Мені в тому плані допомогла бабуся, з якою могли поговорити абсолютно про все і якій дуже за це вдячна, і купа медичноі літератури вдома, по батьківській професіі, так що я була добре в курсі фізіологічних справ про це все, і можливих ризиків))
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    :girl_haha:

    Подружки кажуть, що вони ще до повноліття мали трьох-чотирьох статевих партнерів? Ну то й ви так кажіть, які проблеми! :girl_haha:

    Супер у вас бабуся!..:girl_claping:
    Про свою бабусю я знала одне: що вона "голову могла б мені відкрутити", якби я щось таке дозволила або навіть "у подолі принесла".
    Зараз роблю все для того, аби стати таким другом для Яни, а вона з тих дітей, що не соромляться і відкрито запитують усе, що цікавить, і розповідає, як там старшокласники на вечірці цілувалися, або чому у хлопців "прямі" д...пи, а в дівчат округлі, і як хтось з дівчат у класі підглядав за хлопцями в туалеті, а в них, виявляється, є я...ця...:girl_blush2: і хто в класі вже почав ліфчики носити, і в кого вже місячні є... То якесь абсолютно інше покоління. Я в її роки не могла собі уявити, що от так можна в мами то все питати... :girl_blush2:
     
    Останнє редагування: 28 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3