Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    це твітер Собчак, де вона повідомляє про Нємцова. Просто почитатйте коменти- це просто ппц. Громадяни РФ виправдають будь- які дії Пу заради ПУ
    https://twitter.com/xenia_sobchak/status/571464005115633665

    Ну і це версії рос. ЗМІ-http://pressua.info/sobytiya/proisshestviya/item/3521-nemtsovu-mogli-otomstit-za-abort-sdelannyy-ego-lyubovnitsey.html

    А на сторінці Нємцова росіяни обвинувачують у всьому "хохлів і америкосів".

    . Версії, які вже вони "виправдовують" у різних джерелах:
    1. Сакральная жертва, щоб очернити ПУ
    2. Банальне вбивство з ревнощів ( Нємцов останнім часом був з однією з моделей, громадянка України, між іншим)
    3. Аня ( модель-супутниця, яка була разом з Нємцовим в момент загибелі)- це агент СБУ
    4. СБУ, яка діяла за вказівкою "української партії війни" , замочила Нємцова, щоб очернити ПУ
    5. Нємцова убил за гроші, які він отримував від американців

    Ну і апофеоз :Глава государства Владимир Путин выразил соболезнования семье погибшего и заявил, что убийство Бориса Немцова носит все признаки заказного убийства весьма провокационного характера.
    Ну і заява прес секретаря ПУ Пєскова про те, що Пу бере слідство по убивству Нємцова під особистий контроль.
     
    Останнє редагування: 28 Лютий 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Alexey Venediktov ✔ @aavst

    Убит в нескольких метрах от Кремля, в охраняемой и снимаемой со всех точек зоне


    Ну і правильно написав Казанський уже у ФБ

    Денис Казанский
    Немцова убили в Москве. Вполне закономерно и ожидаемо, увы. Россия поражена фашизмом, злобой и ненавистью, и это не последнее убийство, конечно.

    Не удивлюсь, если это не заказ Путина, а самодеятельность обезумевших нацболов, антимайдановцев или каких-нибудь других фанатиков. Ящик Пандоры уже открыт, оружие из Донбасса гуляет по рукам, на побывку приезжают боевики, убивавшие граждан соседнего государства, а по телевизору внушают, что "национал-предателей" надо уничтожать. Те, кто привык запросто пытать и убивать в Украине, конечно, будут это делать и в России.

    Думаю, это одна из первых ласточек грядущей гражданской войны в РФ. Долгой и кровавой.

    п.с.В интервью от 10 февраля Борис Немцов заявлял об опасениях, что президент России Владимир Путин «закажет» его за оппозиционные высказывания.

    Статья от 15 февраля: ’Борис Немцов: Боюсь того, что Путин меня убьет’
    http://sobesednik.ru/politika/20150210-boris-nemcov-boyus-togo-chto-putin-menya-ubet

    ... ’Мама меня всегда приучала к тому, что надо отстаивать свою точку зрения, быть независимым и самостоятельным. На свою голову меня таким воспитала, а теперь возмущается, что я ругаю Путина, который пытается у нас с вами отобрать свободу. Она реально боится, что он меня может убить в ближайшее время из-за моих выступлений — как в реальной жизни, так и в социальных сетях. И это, повторюсь, не шутки: она умный человек. Она очень этого боится.

    — Интересно. А вы после таких вот разговоров с мамой стали опасаться, что Путин может вас в ближайшее время убить лично или через посредников?

    — Вы знаете, да... Немного. Не так сильно, как мама, но все же... Но все же я не так сильно его боюсь. Если бы я боялся очень сильно, то вряд ли возглавлял бы оппозиционную партию, вряд ли бы занимался тем, чем занимаюсь.

    — Надеюсь, все-таки здравый смысл восторжествует и Путин вас не убьет.

    — Дай Бог. И я надеюсь.’

    Хоча, як на мене, Пу, якби хотів його прибрати, давно би це зробив.Нємцов не був ярим опозиціонером ще з часів Болотної. Не представляв ніякої небезпеки в зомбованому суспільстві, людей на боротьбу з Путінським режимом не піднімав.Хоча ніби пишуть, що він мав якісь дкази причетності Кремля до війни в Україні і збирався це розголосити. Просто це убивство яскравий показник того, що в Росії справді почалися уже незворотні процеси всередині самої країни. Які призведуть таки до змін. Бо є ті, кого Пу уже не влаштовує.Навіть з його ж сірого оточення. Вважають ПУ заслабким? В будь-якому випадку процес запущений. не швидко і куди більшою ціною, ніж у нас на Майдані.Оскільки там народ вже настільки зомбований ненавистю, що обернуть ту агресію врешті-решт і проти один одного.Зрештою, будуть самі винні. Якщо росіяни "проковтнуть" убивство Нємцова ( а вони таки проковтнуть і не пікнуть), то завтра почнеться масовий терор, який навіть в сталінські часи не снився. Бо цим мовчанням і бездушністю вони повністю розв яжуть руки Кремлю, який остаточно переконається , що та одинична так звана опозиція- боїться. А значить- треба її знищити остаточно зараз.
     
    Останнє редагування: 28 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    Віталій Гайдукевич
    5 hrs ·
    Собчак, Политковская, Старовойтова, Новодворская, Немцов...
    Это не политика убили, это нацию достреливают... остатки.
    Контрольные пошли.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  4. Arctica

    Arctica Енергійна жіночка

  5. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Звісно, навряд то самогубство, але - туди йому й дорога.
     
    Останнє редагування: 28 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Бо як якийсь маленький мітинг, то наша теперішня влада по всім ТВ трубить, "що це рука Кремля", а те що у людей зп -37 у.о ,то фігня "затягуйте паски".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  7. Isa

    Isa Well-Known Member

    Я якраз з тим теж сюди,я в шоці від тих коментарів,що в Собчак...одного не розумію-це дійсно росіяни такі всі зазомбовані чи то найняті люди пишуть всяке таке...
    Ще одне,що таки може бути все,і може бути так,що дійсно Київ до того причетний,так же ж?але то не єдина версія...
    Цікаво,який же буде результат слідства,таке враження,що знову швиденько "знайдуть" вбивцю та й по всьому...
     
  8. flame

    flame невгамовний експериментатор

    image21222974_0e046bcc750dd169037b3403437605e7.jpg
    Мабуть, забагато багато знав. Цікаво, як там поживає Єфрємов?
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Кажуть точно самогубство, жінка була в квартирі, і ще знайшли передсмертну записку. Можливо він щось знав, тому і довели, боялись що зайве скаже.
    --- дописи об"єднано, 28 Лютий 2015 ---
    Дійсно так - зазомбовані, це підігрівається "величчю руского міра, їх непереможністю" та ін. на фоні зубожіння населення :russian:, особливо часто бакланять "тупих америкосів і гейропу" (хоч там далеко не все ідеально, але прості люди там точно живуть краще, ніж в Рашці), тому треба їх чимось "заспокоювати", а то ж як, ще чого доброго змін захочуть. Страшно, щоб в нас до того не дійшло, бо ще трохи народ поживе з такими з/п, цінами на все, комунальні послуги і такою ситуацією в країні, і буде бунт, похлєщє всій Майданів разом взятих:uanew::bomb::ireful1:.
     
    Останнє редагування: 28 Лютий 2015
  10. MarichkaR

    MarichkaR Well-Known Member

    Основна причина - війна. Люди думають, хлопці на Сході вмирають, а ми будемо виступати бо зарплата маленька. Ще трохи потерпимо і може щось налагодиться... А ще причина, що на Заході в багатьох сім"ях хтось на заробітках, то якщо перевисти в гривні зроблене, то люди стали набгато багатші ніж були, навіть у співвідношенні до подорожчання всього.
    Щодо моєї сім"ї: то закордоном нікого не має, живемо на зарплату, кредит на житло, то жити стало важко, але то в іншу тему(.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. gava

    gava Well-Known Member

    та то хвороба, причому невиліковна... рашизм головного мозку
    986766.png
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Та не всі ж тут мають родичів за кордоном чи на заробітках, то як їм жити, дітей виховувати з тими цінами. Зрозуміло, чоловікам час починати "крутитись", хто до того був лінивий, комусь змінювати професію, але так постійно бути не може, бо закінчиться то все погано, аж до розколу країни (не кидайте тапками, але в принципі і таке можливе). Бо колись той теп=рпець таки урветься, і так, українці - то не не рускі ватники, з усіма витікаючими наслідками, і ми не будем до такої міри терпіти терор (я сподіваюсь).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. Virner

    Virner Well-Known Member

    А що Ви пропонуєте? От реально, що робити?
    Бо я бачу вихід тільки в тому, щоб шукати можливості і ресурси - працювати, працювати, працювати, оптимізовувати витрати.
    Я розумію "дістало", але
    але це точно не вихід, як на мене.
    звичайно, не фігня.
    Але, а які пропозиції?
    То не до когось конкретно. Просто бачу, що зараз збільшилось кількість дописів "все пропало" - на фб, на форумах тощо.
    І ось це особисто мене реально лякає.
     
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    При кращому сценарії таким і обмежемось (і це саме поки пропоную), в гіршому ж разі, якщо влада почне реально нахабніти, винищувати людей і нічого не змінювати, то буде
    Ще одна небезпека - це скільки зброї зараз на руках, це реакція повернувшихця воїнів з АТО на все, про це теж требадумати. Хоч сподіваюсь до найгіршого в нас не дійде. Але пару східних областей ще довго будуть в реальній небезпеці.
     
  15. Hexe

    Hexe Well-Known Member


    бо зміни не відбуваються за день. і вибір нового президента ніц не змінить. складається враження, що всі вірили в те, що Порох фея - прийде, одним помахом руки припинить війну, іншим - зупинить коррупцію, паличкою махне - і всі заживемо як в Європі - гарні будинки,великі зарплати, сервіс вищого рівня і інше стереотипне бла-бла. але так не буде, і новий президент зараз так само ніц не зробить. бо насправді країну стільки років не будували, а влада робила все щоб країна працювала на неї. ви от подумайте, скільки часу і зусиль потрібно для того,щоб смінити нереальних розмірів систему,котра будувалась 24роки!?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. SOSKA

    SOSKA Well-Known Member

    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

  18. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Мені вибило на телефоні, що сайт містить загрозу, про що там?

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  19. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    З фронту прийшла сумна звістка… Загинув Друг Танчик, взагалі він був Танк але його так всі любили, що називали Танчиком. На жаль, про нього не буде гудіти ні ФБ ні ЗМІ, крім сім’ї і побратимів, його мабуть ніхто і не знає, він воював у 2 штурмовій роті, хлопець з золотими руками і золотим сердцем. Кілька тижнів назад рота Барса вирішила покозачитись, майже всі повистригали чуби, вистригав я і Танчикові чуба. Спи спокійно Козаче, – – написав Чоботар в себе на сторінці.

    – Люди поки ви обсмоктуєте покійного Немцова і Чечетова, від нас йдуть Люди з великої букви, а ви їх не помічаєте, ви просто сліпі, – додав кіборг.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  20. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Вічна память.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk