Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    вони по ходу від звичайних відрізняються малюнком і ціною. я бачила в Ашані дитячі одноразові пеленки 60*60 - але от не пам"ятаю якої фірми. взяти Сену вийшло дешевше:))
     
  2. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Дякую всім за поради, але темп. вище 38 не було - пила пів-ночі чаї, сьогонді вже темп. просто 37, й соплі, думаю, що то просто щось вірусне. п.с. На облік я ще не ставала, та й якби встала - в мене там страшенний тлумок...Краще в разі чогось вже дільничу викликати..Але думаю, що ще день вилежусь й буде краще :).
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Kulbabivna

    Kulbabivna Active Member

    цікавоколи в мене буде, бо я вже на 36му тижні, а нічого схожого на тренувальні ще не було.
     
  4. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Я сьогодні зробила для себе відкриття!:girl_in_love: Лежала щойно і відчула такі легенькі підскакування живота. Я так розумію, що то гикавка, бо на рухи не схоже, дуже ритмічно. А потім взяла стетоскоп і, думаю, перевірю серцебиття... Може буде чутно... І я почула! Тиждень тому лікар в жк слухала серцебиття нижче пупка, з лівого боку, а я почула нижче пупка з правого. Так чітко, гарно! Нарахувала в межах 145-150 ударів. :heart: Тепер ходжу і тішуся:girl_dance: Якщо визначати положення по серцебиттю - то зараз якраз голівкою. Вже й ніжки намацала, але спинку щось точно не можу визначити, може повернув спинку до моєї спини...
     
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 5
  5. Kulbabivna

    Kulbabivna Active Member

    а ми нарешті нині трохи прикупили необхідних речей для малечі. але чомусь жодних вісюльок, мобільчиків та підвісок мені не захотілось купувати. вони всі мене дратують. сиджу тепер читаю що і як краще, чи реально дитині потрібні всі ті ужасающі кольорові пласмаски. а ви купуєте все це? а то я шось розгубилася
     
  6. iriwa

    iriwa Особлива мама

    в мене були не пласмаски, а плюшеві відмедики, крутилися по колу під мелодію. Пластмаси я нехотіла.
    Взагалі десь до року-півтора старалася щоб все було максимально натуральне. Перша іграшка то була дерев"яка машинка яка була і забавкою і гризуном і всім решта що дитина придумала. Вже з року то почалися пластмасові лопатки, відерка, машинки і тд..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    все підряд купувати не варто, але якісь забавки мусять бути. Головне вибирати якісні, дитина ж мусить бачити різні кольори, щупати різні штучки. Карусель над ліжечком нас рятує кожного ранку. Ми просинаємоось, деякий час ще ніжимось в ліжку, потім я доцю кладу в ліжечко, включаю карусельку , а сама йду митись і снідати. Доці дуже подобається каруселька, хоч і не довго. ну і чого ужасающі? що ж ви таке дивились?
     
    • Подобається Подобається x 3
  8. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Й мене мобіль виручав в перші місяці, що з першим, що з другим - мала дуже гарний від "chicco" - перший із бджілками, другий із зайчиками, там ще такі ніжні й приємні мелодії. Мої діти дуже любили дивитися на фігурки, які крутилися. Третьому в майбутньому теж обов"язково куплятиму.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Kulbabivna

    Kulbabivna Active Member

    гг. дивилась в звичайному джитячому магазині. але оскільки дитинка в нас перша, братів-сестер не маю, то ніколи й толком тих дитячих прибамбасів не бачила. а тут пішли купувати і від запаху пластмаси в іграшковому відділі чуть зле не стало, жоден мобіль мені не сподобався. хочеться чогось ніжного і милого, мякенького і натурального. є мобілі з мякими фігурками але вони кріпляться на такі здоровенні пластмаси до поручнів ліжечка, які мені теж не сподобались. буду ше переглядати, але всі вони схожі між собою.
     
  10. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Ех, яка шикарна погодка. Мене ті дні не застанеш дома, гуляю,гуляю і ще раз гуляю. Чоловік вже нас блудними синами став називати:girl_haha:
    В парках стільки мамочок з візочками гуляє, мені вже самій так захотілось мацьопство своє повозити:girl_tender:, але хай ще не спішить, бо потім сумуватиму за тими копнячками... Я зараз насолоджуюсь своїм станом і нехай весь світ зачекає :girl_in_love:, так мені добре, як ніколи ...
     
    • Подобається Подобається x 8
  11. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Комусь при ставанні облік казали принести довідку про склад сім"ї і флюрографії всіх прописаних людей в хаті де проживає вагітна? Чула що потрібно тілька чоловіка, а в мене, там де я прописана, ще прописано 7 людей. Може є якась постанова, закон чим вони керуються? Чому в різних ЖК по різному вимагають?
     
  12. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Я носила довідку про склад сім"і і флюрографію, але тільки чоловіка, сказали не обов"язково всіх прописаних..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. kristina

    kristina Well-Known Member

    Лише флюрку чоловіка давали. Та і по великому рахунку вам не обовязково всіх 7 перераховувати. Вони ж не будуть це перевіряти через жек чи іншим способом. Я б сказала живем двоє тай все.
     
  14. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Ми живемо з батьками, але довідку казали брати на себе і чоловіка. Я так і робила.
     
  15. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    В мене довідку про склад сім'ї не вимагали, сказали обов'язкова лише чоловіка флюрка) (з нами ще бабця проживає... То сказала лікарка, що це вже за моїм бажанням, а я такого бажання не виявила...і обійшлися))
     
  16. fantazerka

    fantazerka Well-Known Member

    Мені казали лише, щоб чоловік зробив флюорографію. Про те, чи з нами проживає ще хтось, навіть не питали.
     
  17. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    неа, я ообще не з чоловіком прописана:) я несла тільки флюрку мужа:) а довідку їм нащо?це ж не собез чи щось таке.
     
  18. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Я тоже окремо прописана з чоловіком, йому дали скерування на флюрографію і здачу донорської крові, чомусь йому аналізу на групу крові не призначили.
    Попробую принести тільки флюрку чоловіка, подивлюсь що скажуть. Коли брала довідку про склад сімї, там де прописані в хаті, то казали що то завжди в них так було, і в районі тоже вимагають (Пустомити).
    Напевно мають бути якісь офіційні постанови чим керуються лікарі, йду шукати...
     
  19. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    то для пологового. я перший раз на обліку стояла не у Львові, то теж хтось мусив здати кров(але не обов"язково муж) ну але довідку не просили:)
     
  20. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    мені моя лікарка нині дала такий сайт
    тут якраз є три навчальні фільми про підготовку до пологів, дихальні вправи, гімнастику. Дуже мені наголошувала вчитися по надцять разів на день дихати, бо то дуже важливо вміти.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.