Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

  1. Megan

    Megan Well-Known Member

    Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?


    А він що, не з'явився за повісткою? Ну бо звідки в прикордонників інформація про нього? Єдиної бази нема, може просто знали про професію і самі сповістили прикордонну службу.
     
  2. ljalechka

    ljalechka Well-Known Member

    Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

    я не "вникала" в деталі:girl_smile:
     
  3. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

    Bohdan Kutiepov:
    Я дуже люблю Крим. Але відпочивати з сім'єю поїхав на Миколаївщину. Бо в мене рука не підніметься міняти гривні на рублі. Щоб в нашому українському Криму їхню пахлаву мєдовую купувати!? Це принизливо! І навіть на думку не спаде економіку Хуйла поліпшувати.
    Якшо чесно, останні роки ми літали в Туреччину і Єгипет на пасивний морський відпочинок (увага, пост - про сімейний валяльний-на-пляжі 7-14 денний відпочинок). Крим зажрався: ціни, як в Туреччині, а сервіс і антураж, як в Рязані. Лише ті, хто ніколи не пробував узяти путівку в якісь навіть поганенькі турецькі три зірки з оллінклюзівом, можуть думати, що Крим дешевший. Лише спробуйте взяти найдешевшу гарячу путівку в Анталію - і ноги вашої не буде більше тут)) повірте.
    Але як тільки ми надаємо путінським гоблінам і гопнікам по руках і відберемо назад те, що вони вкрали, я перший агітуватиму всіх на кримський відпочинок! А поки - піднімаємо економіку Миколаївської області.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

    кхм, цьогоріч Туреччина стала теж уже дуже недешевим задоволенням. Порівняно з минулими роками- ціни зросли суттєво. Наведу навіть конкретний приклад: один і той же готель 4*, один і той же період, та ж кількість людей і та ж кількість ночей. Минулоріч- ціна 2000 у.о ( 16 тис. грн), цьогоріч- 3000 у.о. ( 35000 тис). І так не лише по одному готелю- у нас товариші 4 роки підряд їздять ще в один і той же 5* готель і в один і той же час в липні. Ціни зросли на порядок.

    До речі, не знаю чому, але Росія , Білорусь і Казахстан, наприклад, в ті ж готелі мають нижчі цінові пропозиції, ніж Україна ( навіть ті ж самі туроператори- Пегас, Тез-Тур чи ТУІ для України і Росії дають різні ціни і Україна тут "лідирує" по вартості).

    А щодо сервісу, то теж маю з чим порівняти і можу сказати, що в Туреччині якість харчування і сервіс колись були значно кращими. Якщо раніше можна було сміливо їхати у 3*, то зараз багато 4 і 5* реально по якості, як колись 3*
     
  5. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

    А ми плануємо в карпати на 5 днів в серпні в дитячий табір від Нанашко:

    В славсько на базі Лис Микита. База з басейном і вайфаєм. 5тиразове харчування. Плюс розваги для дітей від Нанашко і семінари з виховання для батьків. Коштує 3100 грн за 2 дорослих з дитиною до 1 року. Якщо дитина старша то трохи дорожче але я не пам'ятаю наскільки.

    Моя кузина була торік з малим. Їм дуже сподобалаося!


    Отже дівчатка і хлопці хто має бажання відпочити і мацьоп своїх трохи провітрити і розважити, зголошуйтеся! Буду рада якщо напишете мені в пп або карму якщо також зареєструєтесь в цей заїзд.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

    Відпочивала цього року на Балтійському морі - Łukęcin, Польша. Знала що море холодне, але мабуть мені пощастило - погода була чудовою, а море теплим. Сказати що задоволена - це не сказати нічого.
     
    Останнє редагування: 7 Серпень 2014
    • Подобається Подобається x 1
  7. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

    Цього року балтійське море теплюче!
     
  8. Popi

    Popi Well-Known Member

    Відповідь: Де ми плануємо відпочивати влітку?

    Дввчата,а хтось був на о.Менорка,один з островів Іспанії. Може якийсь готель можете порекомендувати. Літом туди плануємо
     
  9. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Скоро весна, тож час планувати відпустку. В мене цього року плани... А нема планів. Винесу собі розкладушку біля хати і буде відпустка. Може надто песимістично, але реальність невтішна. Як варіант - в селі в чоловіка трохи або десь біля якогось озера чи річки. Мабуть за межі області не вийде виїхати.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Мене всякі рекламки з раннім бронюванням турів на відпочинок влітку ваблять....., та як порахую скільки то задоволення тепер в гривнях виходить навіть з 40-50% знижкою на раннє б., то волосся дибки стає:sad:. А плани були.., тепер певно не буде....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  11. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    На балконі буду засмагати. І купатись у ванні. Вдома.
    А планів було...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    А ми - в Карпати !!! :)


    Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. lilochok

    lilochok Well-Known Member

    А у нас стільки планів! Було б здоров"я всі реалізувати
    Добре що походи, веломандрівки та сплави відносно недороге задоволення
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    з раннім бронюванням цьогоріч в результаті ще і влетіти можна. Отак викупиш тур, а хто його знає, що завтра в країні відбудеться і чи узагалі кордон перетнеш.
    ( ми минулоріч вилітали на відпочинок якраз за кілька годин після того, як збили малазійський боїнг. Літак мав бути в 4 ранку, а опівночі я залізла на сайт аеропорту перевірити чи все в нормі і бачу, що на табло- збої і різна інфо йдуть кожні 5 хвилин ( і так не лише на наш рейс, а і на ранкові рейси на Грецію та Єгипет). Залізла на сайт Борисполя- а там взагалі половина рейсів відмінена. Додзвонитися в наш аеропорт за довідкою- нереально було, весь час зайнято. Ото вже довелося похвилюватися за тих півгодини, поки нарешті на табло вивелася дійсна інформація.Сиділи і не знали- викликати таксі і їхати, чи рейс відклали)
    наші карпатські жителі вже потирають руки в очікуванні сезону. Ну і ціни, звісно, теж очікуються уже не минулорічні В принципі, порівняно з минулим роком наразі на літо поставили ціни на 30-40% вищі. Але це ще не остаточні.По ходу ще змінять. Тим більше, що з тим дурним курсом долара, з інших регіонів України народ теж налаштований цьогоріч Карпати і Закарпаття для себе відкривати, а не їхати по звичним маршрутам за кордон.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Та воно то так, але все ж спокійніше, ніж у закордон. Бо є плани, але хто зна що у країні буде. А готель, білети - все ж завчасно брати дешевше.


    Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
     
  16. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Карпати теж тепер не всім доступні. Крім здорожчання проживання, ще ціна на паливо не всім по кишені.
    Про Шацьк взагалі мовчу.
    Навіть палаточникам доведеться апетити стишити. Азов і Одеса - мені особисто страшно рухатись в тому напрямку.
    Я тихенько тішусь що хоч тепер дачу маємо. Не доведеться дітям на асфальті сидіти все літо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 5
  17. readytogo

    readytogo Well-Known Member

    З теперішньою ситуацією вирішили, що відпочиватимемо на Украінському чорноморському узбережжі. Проблема полягає в тому, що побували вже де завгодно, а от власне в нас ще ніколи не відпочивали
    По знимках в інтернеті мені припала до душі Затока. Може хтось порадить куди можна поіхати сім'і з однорічною дитиною, щоб не дуже гамірно, з адекватним сервісом.
     
  18. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Запрошували нас минулого року в гості у Яремча, тож цього року скористаюсь запрошенням, поїду на 2 тижні з мужем, трохи по горах походимо. Що там ще можна цікавого придумати?
     
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    А нас в Німеччину запрошують, на повний пансіон))). Але я щось не впевнена, що хочу туди. Хіба розбавити то ще якоюсь країною проіздом, але з дітьми і моїм чоловіком мені виглядає то нереальним. Я б краще за ці гроші трішки по Україні поіздила б. Моя перукарка кожен рік їздить десь біля Ізмаілу на море. Каже, що умови нічого, і на пляжах пусто - я так зрозуміла, що то якесь село. Але туди треба іхати компанією. Бо ми якось на Арабатській стрілці чуть вовком не завили за 10 днів. Хоч там було класно в плані солоного озера, грязів, термалів. Але компанії вечорами ой як бракувало))). А зараз там - війна, сумно...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Ми плануємо цього року відвідати Грузію. Зараз моніторю авіакомпанії де дешевші квитки, шукаю житло і складаю маршрут:girl_tender:Головне щоб в Україні все було добре і спокійно.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1