Відкриття візи у Польщу і не тільки (2)

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Megan, 17 Жовтень 2014.

  1. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Можна, але перший в*їзд має бути через Польщу, перед Грецією варто трохи прокатати візу
    Так, але це залежить яка у вас була віза
     
  2. Boberka

    Boberka New Member

    ага дякую, фактично можна прокатавши першу шопінг візу(вона так видається одноразово), по наступній вїжати в Польшу і їхати країнами шенген зони,? вартість візи 35 євро+збори конс, а з дитиною як? підкажіть пліз
     
  3. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Перша об*язково через Польшу і фактури не забути зробити;) А друга шопінг, то або в*їзд робити через Польшу до Греції, або перед тим поїхати в Польшу, з*їздити погуляти (прокатати візу через Польшу) , вернутися, а потім в*їжати через іншу країну шенгену. Але знаю випадки, що з польською шенген можуть не пусти на словацькому кордоні чи угорському(точно не скажу) Суть така, що в Польші ви маєте перебувати більше ніж в інших країнах, щоб відкрити наступні візи. За дітей не скажу нічого. Якщо маєте можливість, то підіть в візовий центр на консультацію,це безкоштовно або подзвоніть їм, але там як повезе, краще сходіть
     
    • мімімі мімімі x 1
  4. Megan

    Megan Well-Known Member

    За дітей платиться плслуги візового центру, віза дітям безкоштовна. Ставлять дитячу візу або в дитячий паспорт, або в той де дитина вписана. Документи на дитину подаєте разом зі своїми, при реєстрації на подачу документів дитину реєструєте також. Ніц складного нема.
     
  5. Boberka

    Boberka New Member

    Дуже дякую, прояснили світло в кінці тунелю...
    --- дописи об"єднано, 28 Лютий 2015 ---
    ой ще підкажіть таку річ,чи можна у Хорватію їхати по польській шопінг візі?
     
  6. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Думаю, що це так само, як я вам писала про Грецію. Але може вам ще хтось щось порадить, або погугліть. Я тут прочитала, що можна http://www.yunta.lviv.ua/news13
     
  7. cuxivchanka

    cuxivchanka Well-Known Member

    Дівчата, які документи потрібні для отримання гостьової візи, і де Поляки мають те запрошення взяти? Якщо я їду з дитиною, то одне запрошення на двох дають чи окремо?
    І що страховку потрібно? На двох чи можна тільки на дитину?
     
  8. Boberka

    Boberka New Member

    Дякую!
     
  9. Mihas

    Mihas New Member

    не має значення можна і на 15 днів брати. мені дали візу коридор на 90 днів, страхівка на 60
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    А що потрібно тепер здавати для дитини, в мене є віза службова, хочу малій зробити , шо мені потрібно донести? Дякую.
     
  11. Megan

    Megan Well-Known Member

    Просіть ту фірму, що давала вам запрошення, вислати тепер запрошення для дитини. Заповнюєте анкету, даєте запрошення, свій паспорт, все.
     
  12. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    Дякую.Тільки шо звонила в колл центр...або то мені такий оператор попалась, але таке враження шо вона сама нічого не розуміє..я їй пояснила шо вмене є діюча віза...сказала мені виписку з банку ше потрібно...Якшо я з малою сама буду їхати..то довідку від батька нам потрібно мати лише для перетину кордону так? на кордоні показувати їм , я правильно зрозуміла? Дякую)) Так само звонити в візовий центр оплачувати? Віза безкоштовна вже ? .....аа ше сказала мені довідку з школи...
     
  13. Megan

    Megan Well-Known Member

    Ви маєте на увазі нлтаріальний дозвіл від батька на виїзд дитини?
    Якщо так, то я додавала його до документів. Я маю 1 дозвіл і на відкриття візи і на виїзд дитини за кордон.
    Ну виписку з банку треба, мусите показати, що маєте за що їхати) На рахунок броні готелю для службової візи, то точно не знаю, але мені здається, що треба.

    Довідку зі школи дають, що вони не проти поїздок дитини за кордон.
    Оплачувати в кредобанку, з закорд.паспортом, тоді дзвоните в кол-центр, там питають номер квитанції, і тоді реєструють. Потім ту квитанцію не забудьте до документів додати. Віза дитині безкоштовна.
     
    Останнє редагування: 4 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  14. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    Дівчата маю питання по дітях) мала вклеєна в мене в паспорт в 3ох річному віці , зараз 7, чи не буде проблем на кордоні? впізнаваєма там, але подорослішала)
     
  15. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ви ж їй візу будете робити. Там буде свіже фото.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    чоловік дууууже відрізняється зараз від фотки на паспорті. І от скіки їздим - постійно в них проблеми з впізнанням. На фотку на візі ні раз не дивились, хоч ми і просили і наголошували що та ж фотка свіжа. Вимагають інші документи з фоткою - виручають права
     
  17. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Додатково, для неповнолітніх осіб (до 18 років) потрібно надати:
    [​IMG] оригінал та копію свідоцтва про народження;
    [​IMG] копії внутрішніх паспортів батьків
    [​IMG] у запрошенні / бронюванні готелю повинні бути вказані дані всіх подорожуючих осіб;
    [​IMG] нотаріально завірений дозвіл від батьків/офіційних опікунів на виїзд дитини закордон (надається навіть у випадку спільної подорожі), що містить наступну інформацію: країни виїзду (Польща та інші країни Шенгенської угоди), чітко зазначений термін дії нотаріально завіреного дозволу на виїзд закордон (число/місяць/рік). У випадку, якщо дитина їде у супроводі третьої особи, нотаріально завірений дозвіл повинен містити дані цієї особи. Також додатково необхідно надати її/його діючу візу та копію першої сторінки закордонного паспорта;
    [​IMG] якщо для відкриття візи для неповнолітньої особи подається закордонний паспорт одного з батьків/офіційних опікунів до якого вона вписана, дозвіл від нього/неї подавати не потрібно. У такому випадку документи може подавати виключно той з батьків, до закордонного паспорту якого вона вписана;
    [​IMG] якщо є тільки один опікун, необхідно надати рішення суду про одноосібне опікунство, свідоцтво про смерть або інший підтверджуючий документ.
    Якщо дитина вписана у Ваш паспорт,то лише нот.завірений дозвіл батька, якщо дитина має свій документ - то необхідно нот. завірений дозвіл обох батьків. В нотаріуса робите завірену копію,яку здаєте у візовий центр, а оригінал дозволу тримаєте при собі при перетині кордону.
    Виготовляла візу дитині в листопаді до діючої своєї - вимагали і довідку про доходи, і бронь готелю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. DrReina

    DrReina New Member

    Хто знає як там зараз при здачі документів на шопінг візу, для дитини (3 роки) потрібен нотаріально завірений лист-спонсорування від батьків? І чи потрібно оплачувати бронювання на букінгу, бо в кол-центрі переконували, що достатньо роздруківки про бронь на один день.

    Коли ми вклеювали малого в паспорт, то нам казали, що вклейка дійсна 3 роки, потім треба йти поновляти. Розпитайтеся краще там де Вам вклеювали, щоб не було проблем на кордоні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. olja_zaj

    olja_zaj Well-Known Member

    Мені на бізнес візу, сказали достатньо лист -гарант довільної форми від батьків.І бронювання без передоплати на 1 один..але то бізнес віза..
     
  20. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Дівчат, підкажіть будь ласка чи відрізняється перелік документів для приватних підприємців на службову візу. Чи треба подавати копії декларацій? Можливо хтось подавав документи як приватний підприємець, буду вдячна, якщо розпишете процедуру.