Відкрита велика жилєтка (4)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем levandivka, 25 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дідусь мій вже 2-й день нічого до рота не бере. Йому вже за 90. Але так сумно... Бабця нічого не може з ним зробити, а він просить дати йому спокійно вмерти... Від кожного дзвінка шугаюсь...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 19
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    в Одесі після паніки і цукру по 20 сьогодні в супермаркетах він же по 9,99 грн спокійно з явився. :)
     
    • Подобається x 8
    • Оптимістично x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Інформативно x 1
  3. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Йой! не треба було то писати, бо всі перекупщики зараз до Одеси поженуть на закупи:girl_crazy: - Іронія із гіркотою реальності..

    І по темі: маю аж цілих 200грн, щоб вижити якось цілий тиждень, а малому тапочки вже зносилися садочкові, мені стерлися повністю набойки в чоботах,за танці заплатити синульці треба і їсти щось треба цілий тиждень - і як ті гроші розділити на все??
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  4. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

     
  5. Trumbumbulja

    Trumbumbulja вперед до мрії

    Зла, як чорт.:girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    Мій офіс пограбували вчора ввечері. Винесли ноутбуки, а них - бухгалтерія.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 19
    • Подобається Подобається x 2
  6. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Я так собі подумала, що в цю мить мені потрібна дійсно мовчазна жилетка - бо щось зовсім розвезло і хочеться себе пожаліти. І нема з ким побалакати.... Спитав мене друг позавчора просту річ щодо планів в плані роботи. Не буду описувати в чому саме полягало питання, але привело воно мене до розуміння того, що я зараз є зовсім неамбітним працівником. Більше тго, якщо трошки поміняються обставини - то я виявлюсь безпорадною і не зможу сама "виплисти". Я зрозуміла, що так..я працюю, але живу фактично сьогоднішнім днем. Мене так вразило, щоя реально не мала чим поділитись у плані планів на перспективу ....що я насправді зовсмі ніц не роблю в плані розвитку себе як такої трохи "акули", що знайде місце у професії.

    І я про це от думаю вже два дні...а пояснення собі знайшла таке - 4 роки тому я захистилась...але якщо пригадати мої "плани", то в основному дукми були такі зовсім про сім"ю діток...Мені здавалось що саме час про це подумати. а з рештою я розберусь потім. Але сталось так, що життя показало мені велику дулю з усіма моїми планами. І тоді питанням виживання для мене стало навчитись не будувати планів -жити даною хвилиною. Бо думати в перспективі було боляче - наче дивитись на власні зруйновані мрії, на пустку. Пройшло вже он скільки часу, а я так і живу. Дуже добре навчилась жити сьогоднішнім днем.

    Виявляється, це і планувати і не планувати - обидві стратегії хибні? ....
    Здається, виписалась :sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 25
    • Подобається Подобається x 14
    • Корисно Корисно x 2
  7. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    А нас виселили з орендованого житла... Жили 2 роки... Це була така улюблена, "наша-наша" квартирка, яку чудесним чином у відчаї знайшла по першому оголошенні в газеті.
    А тепер "жилеточні" номінанти:
    №1 - наш переїзд з дітьми з 3-ох кімнатної квартири, це було :ed4d70def841dc74b57
    №2 - ми не знайшли за місяць жодної альтернативи!
    №3 - саме цього ключового місяця всі хворіли!
    №4 - нам довелось переїхати до батьків і ми не вміщаємось зі своїми баулами, реально сиджу в оточенні ящиків і пакетів :girl_cray:
    №5 - в синочка алергія на "щось" в квартирі свекрів... тре очі, заклало ніс...
    Але позитив є, ми таки з"їхали і безжально позбулись половини речей, які лежали на випадок "пригодиться", "схудну", "потрібно підклеїти". Сьогодні перший день весни, попереду лі-то! Ми їздили в гості до моєї єдиної бабусі, якій виповнилось 88! В нас є батьки, які підтримують і допомагають! Знаю, що все буде добре! Ось так в жилетці сама себе втішила:girl_curtsey:!
     
    • Подобається Подобається x 20
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Цей день має бути чудовим, бо в мого синочка - ДН. Але...
    Сьогодні ми поховали мого дідуся, він коли жив, ніколи нікому не створював незручностей, так і помер - тихенько, поховали коли сонечко світило, а після нього дощ...
    Привезли ми бабцю, якій вже 88 у пусту квартиру і пішли... Як вона там одненька??? Сестра живе у сусідній квартирі, але іі ніколи нема дома.
    Малий хворезний, Т висока, збивається на пару годин і знову росте, соплі зелені, горло дере, кашель мучає, лікуватися відмовляється.
    Я тоже хвора, мене розвозить просто на очах, сил не маю нінащо, а дома миша повісилась, а я навіть думати про це не хочу. Я хочу спати, і щоб мене ніхто не рухав!!! Я вже три ночі практично не сплю, малий горить, то п'є, то пісяє, то крутиться. Ааааа!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 21
    • Подобається Подобається x 3
  9. flame

    flame невгамовний експериментатор

    як 100 чортів:girl_devil: І розплакатися хочеться через людську безвідповідальність і хамство. 2 місяці вибивала з одної фірми гроші, щодня дзвонила по 2 рази. І виявляється, що вони мені заплатили ще 26 лютого. 27 дзвонила і вчора, то щось там невнятне "мукали", сьогодні нарешті дісталася до директора, влаштувала скандал і він вияснив про ту оплату. АЛЕ на Дельта Банк:girl_cray::girl_cray::girl_cray:. Ми тим рахунком вже більше року не користуємося, платили вони нам постійно на інший рахунок, ще й в документах вказано веееликими буквами куди платити. Та дамочка не подивилася і верещить, чого я її вчепилася:girl_devil: Вона ж оплатила. Директор - замість того, щоб запитати в свого бух, чого вона таке робить, теж відморозився. Сказав, що "проблеми іднєйцев - шерифу.....":girl_feminist: Ось так працюєш, береш на себе відповідальність, а в результаті виявляється, що всім нас...ать. Зато, якби ми зіпсували чи загубили вантаж, то відповідали би по-повній.
    Де та справедливість?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 18
    • Подобається Подобається x 4
  10. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    поплачуся десь бо вже трафляє від того всього, терпіти нема сил і виговоритися кому нема..ніби готуємося до весілля але ніби і не готуєося..коханий підпадає по віку під призов (зараз знаходиться по роботі закордоном, але має повернутися незабаром), і з тою ситуацією в країні все не зрозуміло.. з усіх сторін тиск що або готуйтеся або відміняйте..ніяких гарантій, нічого..і якось і страшно і на сльохи тягне.. приятелька теж готується, але в неї батько нареченого працює в ВК (самі розумієте, що її нареченому абсолютно нічого не грозить) кожного дня дзвонить хвалиться а ми те а ми се до весілля зробили..а то ще більше дістає мене, не подумайте, що я зазрісна, зовсім ні, просто хочеться і собі спокою і нормального життя.. знаю, що може мої проблеми то дрібниця у порівнянні з тим що є в інших жінок, проте зараз мені здається що то просто суцільна трагедія. містечко маленьке і як прийдеться переносити - докінця життя не відмиюся від того.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
  11. atena

    atena Active Member

    В мене та ж ситуація. Ніякого задоволення від весільних клопотів, не хочеться ні сукні, ні застілля...
    Вже давно весілля планували, а зараз взагалі не знаємо чи робити. І саме гірше, що всі підганяють... хоча вже часу мало, але все одно до кінця не впевнені чи буде весілля, чи ні...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  12. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    а Ви на коли собі планували? чесно, до Вашого допису думала що я одна така істерична..
     
  13. atena

    atena Active Member

  14. octavia

    octavia Well-Known Member

    Дівчата не ПАНІКУЙТЕ!
    По -перше ваших наречених ще не призвали , по друге всім СТРОКОВИКАМ дають відпустку на весілля без виключень. Моєму чоловіку давали 10 днів відпустки на весілля. Відгуляли ми весілля і в армію і нічого не сталось вже 24 роки як разом. А те що мужчин можуть призвати в армію на жаль тепер ніхто не застрахований ні наречені ні з малими дітьми ...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  15. atena

    atena Active Member

    В мене не паніка, а апатія до самого свята. Не дуже хочеться святкувати, коли за порогом траур... Думали перенести на невизначений термін, але всі підштовхують, щоб робити. Лише зараз починаємо по трошки купляти необхідне, але ще не виключили можливість того, що все буде перенесене...
     
  16. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Мій чоловік не панікує, і мене від стресу береже. Він просто.. всерйоз зайнявся облаштуванням нашого підвалу, аж до розкладушок і всього іншого, що має бути по нормах ЦО, а це вже дуже і дуже.. В світлі того, що його песимістичні прогнози (якими він мене вже не навантажує..) збуваються явно частіше, ніж мої "все буде добре" і "прорвемось", то в мене чергова хвиля паніки. Скажіть мені, що все буде добре, а?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. нталька

    нталька Well-Known Member

    Ну то не робіть святкування, застілля. Зробіть малесеньке "втаємничення" для себе і майбутнього чоловіка, якщо, звичайно маєте бажання саме бути разом, а не бажання саме гучне весілля справити. У нас знайомі так і робили. У них були тільки рідні батьки, бабуся, дідусь і хресні. Ніхто не образився.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 5
  18. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    підтримую)
    особисто я трошки проти тих гучних весіль тепер, ми самі були на весіллі в листопаді, з кожної хати відправляли символічно по одній парі. Чесно, настрою не було жодного, не танцювалось бо всеодно десь через раз проскакувала тема політики і розумілось що ми тут а хтось там(Нажаль, такі реалії.Молодятам ж було незручно, "як то не справляти", робили фактично весілля для гостей а не для себе.Одним словом замкнене коло.
    Особисто я б справила невелике весілля для найрідніших(по 20 людей з кожної сторони, а потім відпочила б десь трішки від усіх)
    Не варто думати що скажуть люди, бо мудрий зрозуміє, а дурне всеодно знайде що обі...ти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 4
  19. jylanda

    jylanda занууууда

    Дуже добра порада насправді. Нащо вам лишнього стресу? Проведіть цей день з найближчими людьми. Ми так робили і не пожаліли, бо були з найріднішими, які тішилися за нас і не було в нас того передвесільного стресу


    .
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.