Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

  1. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Ефекту ви не відчули, бо ж обрали засіб, котрий не підходить вашому типу шкіри. З того ж La Roche-Posay є окрема серія для такого як ваш типу шкіри - Effaclar. Можете обирати засоби й інших виробників, але ж слід знати потреби вашої шкіри, крім її типу. Найкраще дізнатися у мережі тих же ж ДС чи Сімейної аптеки про години роботи представників аптечних брендів (в ідеалі має бути рекомендація косметолога). Дитячий крем може вам і не нашкодить, але ж шкіра вашого типу потребує спецзасобів - боротьба з акне, запальними процесами, жирним полиском, та й зволожувати шкіру треба як слід.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    Не вдається процитувати. Толеріан призначила мені дерматолог-косметолог для зволоження шкіри якраз після використання Еффаклар Дуо .
    Щодо дитячого крему - то так - купила на свій страх і ризик, але попепедньо ознайомившись зі складом, і він на диво мені підійшов.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. kraplynka

    kraplynka реалістка

    В такому випадку таке призначення певно є виправданим. Асортимент є дуже великим - варто йти до представників і брати кремчики для тестування.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. tsvetochek

    tsvetochek Well-Known Member

    фарбувала я брови у косметолога ось такою фарбою 73148409.jpg (класичний коричневий) хотіла купити і сама собі таке робити, але це російська фірма, може хтось порекомендує аналог?
     
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    В мене закінчується крем для обличчя (зазвичай вибирала щось з Оріфлейму, а останній мала привезений з Греції). Порадьте щось недороге для жирної шкіри і де можна купити дешевше?
     
  6. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    зараз користуюсь аналогічно - підходить ідеально
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2015 ---
    Щодо мері кей - не знаю, чи вона гормональна, але моя подруга користувалась нею більше двох років, а коли почала змінювати креми, у неї почалися проблеми зі шкірою. Косметолог їй підтвердила, що мері кей викликає звикання. я з мері кей купліла колись тільки пудру і помаду. Пудра подобалась (але без "вау!", а от помада мені була трохи заважка).
     
  7. Грильяжка

    Грильяжка Кавоманка

    Дівчата хтось користується декоративкою від Farmaci багато про неї хорошого чула, може хто пробував?
     
  8. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    мені подобається ця косметика, останнім часом переважно тільки нею і користуюся. Теж маю крем з календулою, молочко для зняття макіяжу, вже другий флакон, 2 туші, тіні-квартет, парфуми... Мені підходить Ів Роше тим, що при моїй чутливій шкірі не викликає алергії
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Моя знайома займається цією косметикою, то давала мені пробнички тональки і ВВ. Скажу чесно, ні те, ні інше мені не сподобалось.
    .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Дівчатка, порадьте тіні для брів. Зараз маю олівець, але щось мені не дуже подобається ним користуватись. Брови у мене темні і виразні, просто замальовую місця де рідші волоски
     
  11. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    І я зараз користуюсь кремом цієї фірми, зволожуючий для сухої чутливої шкіри. Ніби нічо такий, але трохи густий і не економний.
     
  12. Mazerati

    Mazerati Well-Known Member

    Бюджетні Nyx, з дорожчих -Anastasia Beverly Hills
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    О, дякую... треба буде пошукати:girl_smile:
     
  14. nicegirl

    nicegirl Member

    Замовляла Make Up Factory у своєї візажистки. Коштували десь 80грн. Користуюсь вже близько року, дуже класно тримаються і не лише на бровах:) Походу то звичайні тіні. Колись користувалась олівцем, як згадаю ту бяку.. Тінями легше зробити натур ефект)
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Monopoliya

    Monopoliya Well-Known Member

    Тут раніше питали про фарбу для брів та вій.
    Я сама собі завжди брови оформляю і фарбую, останню мала Естель, але вона мені зовсім не пдобалась, бо швидко змивалась, російька вона і не хотіла я її. Так і не дочекалась я, поки закінчиться - пішла в смітник.
    Порадили мені в салоні австрійську Коді. Ціна адекватна, тюбик маленький, але її не потрібно багато, кольорів там є досить - від світлих для брів до темних, можна змішувати дві, я мішаю графіт + коричневий, то виходть дуже ганий природній колір - не чорна і не рижа).
    Ось така
    data-11j8a68k1hs-280x280.jpg
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  16. nicegirl

    nicegirl Member

    Пробувала Ля Рош і Віши, взагалі не задоволена жодним користованим мною засобом цих брендів, окрім термальної води Ля Рош.
    Крем вам можу порадити ізраїльський, CHRISTINA Auzelene Moisture Cream, в мене така ж шкіра.. купила в косметолога і була дуже задоволена) Коштував 120грн, купувала літом, мажусь час від часу, досі навіть половини не використала. Якщо ціна підходить, гляньте відгуки) Тепер я розумію, чому ізраїльську косметику так хвалять:girl_in_love:
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Повністю з вами згодна, вже замучилася з тим олівцем робити так щоб виглядало натурально... тому і вирішила перейти на тіні.
     
  18. nicegirl

    nicegirl Member

    Чи користується хтось рідкими консилерами для коректування форми обличчя??? Купила від ІНГЛОТ суху коректуючу пудру 2х відтінків, то не в захваті. Хочу тепер якусь палетку рідких консилерів. Багато бачила відео від крутих візажистів з класним коректуванням обличчя таким способом. Косметика там Анастасія Беверлі Хілз і т.д., зараз це не по кишені, дякуючи курсу. Може хтось знає аналоги класні?
     
  19. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    Також раджу Anastasia Beverly Hills, маю помаду для брів - дуже задоволена.
     
  20. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Дивилася вже на них, але мені ціна трохи зависока.