Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

  1. МарянаК

    МарянаК Well-Known Member

    Знервувало мене
    Пані прийшла, зіпсула чогось людині настрій - а зміст (смисл)?
    Я, наприклад, тоже стрижусь у Віталіка, вже більше як 10 років. Так, він все був дорогий, але якість коштує дорого (чомусь люди готові відвалити гроші, за якісне взуття, якісну косметику, якісний відпочинок...).
    І дійсно, як пише Жанна, після його стрижки волося лягає суперово. Після миття голови можна просто руками вкласти, на сонці висушити - і ти красуня. Кожен сам собі вирішує, Як йому жити, і на що тратитись.
    Жанно, а ви мали 28 стригтись - як ціни - не змінились?
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    То не до вас особисто абсолютно) Просто не розумію, чому багато чую як люди кожної Паски "мусять купити нові мешти", і на кожну зиму "мус обовязково бути нові чоботи". І по темі - теж знайшла знову свого перукаря, після численних проб і помилок (в тому числі і в хвалених салонах). Іноді справді краще трохи дорожче заплатити, але мати нормальний вигляд, ніж ходити з тою "лєсєнкою-пажом" чи адською філіровкою:girl_crazy: Пам'ятаю мені колись моє добряче густе і до лопаток волосся так профілірували і обскубали, що виглядало ніби в мене "три п'юрки" на голові:girl_haha:, аж між людьми незручно було, такий дискомфорт. Пів року потім відрощувала і ще рік то поправляла. Ну а з фарбуванням то теж методом довгих проб і помилок знайшла свого майстра, але також знайшла одну фарбу (продається у всіх магазинах з косметикою), яка теж дає гарний колір, кращий за деякі "салонні" результати і підходить мому волоссю (це дешевше, тому останньо фарбуюсь сама, та раз на якийсь час хожу до своєї перукарки, волосся в мене блонд, при чому хоч сама світла, але освітлюється не просто, часто була жовтизна , а якщо щось не так з відтінком то стає взагалі сіро-зелене, тому випадок не простий) Тому перейшла на природніши світлий відтінок і наразі задоволена, і до лиця кажуть всі пасує, і волосся так не псується, може тепер вдастся його гарно відростити, хочу таку довжину як колись:girl_yes2:
     
    Останнє редагування: 2 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 4
  3. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Дівчата, а покажіть, що той Віталік таке робить мене на довге волосся стрижка цікавить. А то я все як не піду до якогось крутого майстра то після його фантазій потім довго і нудно плюся і біжу до своєі Іри поправляти хоч трошки. Власге мені з Ірою добре, але іі стрижки треба вкладати, а я не вмію, та і часу нема. А от би так щоб не вкладати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. nicegirl

    nicegirl Member

    Порадьте хорошого колориста!! В мене вбитий блонд, в салонах ще жодного разу мені вгодили, чи за 200 грн чи за 700, завжди жовтизна і рижина. Відмазки різні. Вдома фарбою з масс-маркету виходить те, що хочу, але волосся вбите від моїх кривих рук.
    На днях хочу йти пофарбуватись, бо вже відросло темне коріння і не знаю куди звернутись, думаю про мілірування, хочу порадитись. Хелп :girl_cray:
     
  5. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Пофарбувала вперше в житті брови в салоні Перлина, мені змішували сірий і коричневий колір, тримала не довго: 3-4 хвилини, результатом задоволена, виглядає природньо, і колір під мій типаж якраз підійшов. А я так переживала того фарбування брів, майстри підбирають потрібні відтінки і все ок))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я теж так думала. І це була моя тотальна помилка :). Вирішила змінити перукаря ( бо моя, нерозкручена і недорога, переїхала) і пішла до "нормального майстра в нормальний салон". Краще б і не ходила.Три місяці моя зачіска намагається прийти до попереднього вигляду. Як і колір волосся.І досі не можу дати ладу . Про ціну того скромно помовчу . Моя колишня перукарка за вартість в 4 рази дешевшу, робила шедевр.
    п.с. волосся довжиною до лопаток.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    О, і мене вже той Віталік, песля стількох коментарів зацікавив. Планую на весну щось нове і цікаве витворити зі своїм довгим волоссям, але ніяк не "созрею" що і в кого:girl_in_dreams:
     
  8. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Я ж писала, що і в дорогих салонах мені не раз не подобався результат:girl_smile:. Можна і в самій звичайній перукарні знайти чудового майстра. От кінчики підрівняти і гривку ходжу біля себе в недорогу перукарню і завжди задоволена. Але якщо підходяшщий майстер, наприклад, колорист (а пофарбувати моє волосся то не проста справа) дещо дорожче бере, але то найкращий перевірений варіант, то можна й заплатити (в розумних межах звичайно, просто так за назву салону чи розкручене ім'я майстра переплачувати не бачу змісту). Та й вдома багато хто підібрав собі фарбу і фарбується сам (моя мама теж тільки сама фарбується, і результат чудовий), і я так часом сама фарбуюсь. А взагалі мрію відростити свій колір, світло-попелястий, гарно літом вигоряє, але все терпіння не вистачає:girl_spruce_up:
     
    Останнє редагування: 3 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  9. jassystay

    jassystay Well-Known Sceptic :p

    Дуже задоволена перукаркою Христиною. Вже вдруге вчора постриглась у неї - просто в захваті! Після першого разу стрижкп чудово тримала форму, знайомі питали навіть через місяць, чи я нещодавно підстриглась.

    Бере недорого, суто за стрижку каре коротке 60 грн. Працює швидко. Локація салону - Новий Львів. Кому треба, дам мобільний.
     
  10. MilkiWey

    MilkiWey Well-Known Member

    Жанночко, ви обіцяли дати координати Віталіка після 28 лютого! Чекаю!! Якщо я до нього піду, то скажу, що він має вам величезну знижку надати - такий ажіотаж навколо нього, стільки дівчат вже ним зацікавилися!!! Така реклама не може пройти безоплатно:girl_crazy:
     
  11. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    яка фарба? моя тримала 10 хв. і теж змішувала
     
  12. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Не знаю якої саме фірми їх фарба, певно казали але я не пам'ятаю)) Ну і я просила щоб вигляд був природнім, бо взагалі страшно вперше фарбувати брови)) Тому тримали десь 3 хвилини, надали форму і все ок)
     
  13. Anamax

    Anamax Well-Known Member

    і мені покажіть!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Dara Star

    Dara Star Member

    Жанно, ви молодець! Бо хочете гарно виглядати і не соромитесь це сказати! В кожної жінки, незалежно від достатку, є свій бзік. Але мовчать
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. stokke

    stokke New Member

    Дівчата а підкажіть будь ласка телефончик Віталіка, дуже требе оновити зачіску.
     
  16. firebi

    firebi New Member

    А я маю чудового перукаря Людмилу в перукарні (назву забула(() на вул.***** 1. Хожу на меліровку 1 в 2 місяця. Добре стриже, волося швидко відростає.По попередньому запису.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Mariami

    Mariami New Member

    Дівчата хто знає де саме тепер працює Ігор з корекції брівок?
     
  18. shpuljka

    shpuljka Member

    Скоро йду до Сергія Коломійця, дуже хвалила його подруга..кому потрібні контакти, звертайтесь.А про результат відпишусь )
     
  19. shpuljka

    shpuljka Member

    Аааа, і ще хтось запитував про корекцію брів.Раджу Іванку з Алехандро, що на дорошенка.Дуже задоволена її роботою.
     
  20. Dara Star

    Dara Star Member

    Мені Іванка з Алехандро також подобається. Роблю в неї корекцію і фарбування брів. І макіяж робила з накладними віями - все супер! Раджу!!!