Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
  2. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    дайте будь ласка тел. Усика, і може ще Надіжка.
    І ще проінструктуйте як то перший раз йти - дзвонити і казати, що я хочу до вас прийти "на знайомство"??
     
  3. Popi

    Popi Well-Known Member

    В мене чоловік взяв ініціативу на себе. Спитав мене який лікар, і сам знайшов телефон,подзвонив і домовився.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    саме так. плюс вказати термін вагітності і пдп
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. VERO

    VERO Well-Known Member

    Була в мене неонатологом двічі. І вона веде всіх діток, народжених в Надіжка. Варіант один: при першому ж обході покладіть в (наповнену грішми) кишеню гроші, на Ваш розсуд. Там і так повно купюр. Більше проблем з нею не буде. Реально, іншого варіанту немає. На рахунок ГВ кажіть, що будете годувати, поки дитина не добере вагу і крапка, а догудовувати не плануєте. Якщо буде недобір ваги- побудемо в ПБ, поки не випишуть. Перевірено: випише і вагу допише при потребі. А спеціаліст вона хороший. Важких діток лікарі самі просять її взяти. Виходжує часом таких, що потрібно госпіталізовувати. Але та любов до грошиків просто бере верх над професіоналізмом.

    І мушу вставити пару копійок про Надіжка) Народжувала двічі з інтервалом у 4р. Не зіпсувався, яким уважним і людяним був, таким і залишився. Зіркової хвороби не помітила. Перший раз просидів зі мною біля 10год. Відлучався на 30хв. За той час телефонував що 3хв черговому лікарю або акушерці, щоб послухали серцебиття, перевірили моє самопочуття. Другого разу приїхав за 10хв. після дзвінка. Пізно ввечері. Я справилась швиденько. Після мене ще одна мамочка вночі народжувала. Провів ніченьку в ПБ.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    контакти Надіжка отримала, дякую.

    А до Усика нема?
     
  7. GIS

    GIS Well-Known Member

    Миронович, я якзгадаю оте її "ваша дитина нервово неврівноважена, ви самі он їсьте то дайте і дитині їсти.." я звичайно не дозволила догодувати і жодної гривні їй не дала, ридала потім, бо гормони вся фігня, і Надіжкові жалілась, але Сніжна тут прав,то з вітряками.
    І ше мене взагалі прікалує таке, от якби до кожної ставилась би як до дочки рідноїто люди б самі приходили і давали і приносили чи грошима чи курками) Хіба того не розуміє? Тут пряник краще ніж кнут працював би... Нє?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Подобається Подобається x 2
  9. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    познайомилися ми з лікарем. І якісь в мене трохи змішані відчуття після того. Чоловікові правда то все нормально видалось, і лікар професійним здався, а я шось не можу оприділитися.
    Ми були у повні 34 тиж. крім обмінки я притягла всі свої узд - він їх не дивився , казав, що то йому ще рано їх дивитися, натомість треба зробити узд в 36 тиж. і подзвонити йому і повідомити рез-т. При цьому нікуда він мене собі не записував і ніякі мої дані не брав. Чи то так нормально і всі так?
    При пдп 9-11 квітня, сказав, що як не народжу швидше, то 6 квітня приїздити з торбою і чекати там. А як він тоді буде без всяких записів мене приймати 6го числа з торбою, він буде памятати про мене?? чи проблем з місцями нема і кудись тай покладуть? А приїздити раніше пдп треба, бо в мене цикл був не дуже регулярний , тому він вважає, що треба раніше.
    Єдине, що мене втішило, попри мої проблеми з очима, він таки пропонує ПП а не КР (хіба в процесі буде шось не так, то по ходу буде міняти підхід). Ну і мій окуліст казав, що протипоказів явних до ПП в мене нема, але я переживала трохи , бо все таки лікар в ПБ вирішує. А мене на той КР майже з дитинства всі лікарі налаштовували.

    Ще радив займатися самоосвітою побільше, бо то в інтересах батьків більше знати шо і як, і не чекати шо тобі лікарі все будуть пильнувати і розказувати. Каже, що мало жінок шось там дуже вичитують наперед і цікавляться (а я то думала навпаки, ми ж тут на ДП всі стільки всього читаєм-обговорюєм...).
    А про інфекції казав, що то теж від гігієни мами залежить, бо не кожна навчена руки помити навіть після туалету.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    Ми познайомились з лікарем у 31 тиждень, пдп 24 квітня. Подивився він в обмінку, сказав які є недоліки у ній, де треба ще що дописати в ЖК, щоб потім проблем не було... Подивився останнє узд, зроблене тиждень тому, дав ще деякі поради і сказав прийти у середині березня, ще подивиться, зробимо КГТ. На нове УЗД не посилав. Щодо записів... Записав мене у своїх записах, координати і коли маю підійти ще раз.
     
    • Корисно Корисно x 1
  11. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    дівчата, пишіть до кого ходили:girl_flag_of_truce:

    бо я ніяк визначитись не можу:girl_cray:
     
  12. Мар'яся

    Мар'яся Moderator Команда форуму

    Не всіх. У нас була Павлик.
     
  13. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    На Мечнікова до Музиченка. Я теж довго вагалась, і до сих пір страшно чомусь. Це знаєте треба зустрітись з лікарем, говорити особисто. Якщо він комусь у відгуках здався супер, то не факт, що вам припаде до душі. Суб'єткивно це трохи. Взагалі можна походити познайомитись з декількома мені здається)) Ніхто ж не змушує народжувати саме у того чи іншого)
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    ми були в Усика.
    я вже так думаю, може через те, що він власне належить до тих "популярних лікарів", то і не возиться з тим веденням записів, бо нема коли. Але сподіваюся, що за стільки-то років він свою роботу знає, на це найбільше і розраховую (бо переживаю, що як раптом буду родити у великодні вихідні і лікарів на місці буде по мінімуму, а раптом КР прийдеться робити, то щоб дав собі раду).
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    Дівчата, киньте в пп пліз хто має номер Школьник Олени і скажіть чи вона користується допомогою свого сина чи вже ні?
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"


    --- дописи об"єднано, 2 Березень 2015 ---
    ви приходите в приймальне, а лікар звідти передзвонює вашому і він до вас спускається. Оформлюють в приймальному, а ваш лікар чекатиме вас для подальшого оформлення у відділенні патології
    хто як. Якщо ви з лікарем зустрічаєтеся з 30 тижнів ( моя , наприклад, любить ще бодай двічі до пологів зустрітися), то одне. Є лікарі , які беруть узагалі лише з 36 тижнів. І дійсно має бути тоді останнє УЗД і вже по тому в загальному орієнтується. Тобто якщо вам сказав в 36 передзвонити, то в 34 йому не було сенсу записувати ваші дані
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Hexe

    Hexe Well-Known Member

     
  18. ohra

    ohra Well-Known Member

    напишіть, будь ласка, а хто ваш лікар?
     
  19. kristina

    kristina Well-Known Member

    Я обрала Лехновську Тамару Анатоліївну. Правда дуже не хочу медінституту, але вже так буде. Вона мені сподобаоась приємна, врівноважена . Обговорювали багато деталей, задавала багато питань я. Надіюсь вибором залишусь задоволена.
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"



    --- дописи об"єднано, 2 Березень 2015 ---
    вона справді хороша лікар
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
Статус теми:
Закрита.