Весільні сукні

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

  1. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Сумно уявити тих наречених, котрі отримали свою омріяну сукню по пошті. Але підбірка класна, навіть повчальна в певній мірі - не купуй такої важливої речі, як весільна сукня, не помацавши і не примірявши.
    П.С. Параметри практично всіх наречених з фото щось дуже далекі від параметрів тих моделей, які рекламують сукні. Я б порівняла себе з нею і задумалась, чи буде мені пасувати так само.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    це просто жах, і суцільне розчарування! Навіть не всі витвори можна назвати сукнею, половина як шмати безформені.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    там не тільки весільні сукні, а й випускні. Крім того ще на фото з моделями фотошоп. Треба було дуже сильно наважитися щоб піти на такий ризик. Сумно
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Перше непогане, але й те не на весілля, інші шонібудь
     
  5. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Согодні вперше міряла весільні сукні:girl_crazy:, поки остаточно нічого не вибрала,
    але примірка була дуже приємною завдяки обслуговуванню в салоні "Едем". Привітно, компетентно, інформативно там, гарні сукні. Рекомендую завітати нареченим:girl_yes2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  6. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Минулого тижня ходила по салонах Львова, але тільки в центрі. Дуже сподобалося обслуговування в "Едемі", аж хочеться там купити:girl_wink:Ще й дозволили фотографувати, більше ніде таке не дозволили. Потім була в "Діва", після Едема вже плаття там не сподобалися. Не знаю кому як,але дуже вже там нав*язувалися, позитив - що там вже розумієш який фасон ти хочеш))), бо переміряла кучу платтів. Ще була в салоні "Оксі", то дівчина якось зверхньо дивилася, відчувала себе там в напрузі. А свою омріяну сукню знайшла в салоні "Лілея", обслуговування мені сподобалося, тільки засмутила ціна плаття 15 тис грн, і то говорили що ціни в доларах, то зараз воно певно під 20тис або більше. Ну це просто нереальні суми!!!! Казали,що там брендові плаття, я міряла тільки укр виробника до 15тис. Плаття, яке мені сподобалося було в них в каталозі і я запам*ятала назву. Почала шукати в інших салонах в інтернеті, то в "Білий Ангел" за таке плаття захотіли 650 дол. Але удача повернулася до мене і я своє плаття знайшла б/у на OLX за 4тис грн, не міряла його, бо дівчина була з іншої області, трохи треба підшити в грудях, а ріст і об*єм підійшов, але це те саме що в я міряла в салоні "Лілея", плаття було з колекції 2014 року, минулої весни воно коштувало 8-9тис грн.

    P.S. Тому дівчатка не здавайтеся в пошуку плаття, можливо і вам пощастить!!!!! Всім успіхів!!!!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Свого часу я теж обрала сукню в "Лілеї". Ходила з дружками. Сукня йшла на прокат, як свято запевняли - перший. Коли пішла з мамою вдруге, було видно, що то вже не перший прокат. А ціна то не маленька була, тому я відмовилася від цієї сукні.
     
  8. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    да, цікаво дійсно за рахунок чого) Але дуже гарно
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    моя сукня теж була з "Лілеї", дуже задоволена була нею! :)
     
  10. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    замовила ось таку схожу сукню.дуже сподобалась легка така тканина,не знаю як зветься, але несхожа на інші....спідничка прямо летить і взагаіл вся сукня дуже легка і зручна...верх і корсет мені трошки перероблять.))

    але суть і форма залишаються. тепер начиталась форуму і дуже переживаю((( за те, що не зможу руки підняти. ну в салоні пробувала. на рівень плечей піднімала просто (ну так,як танцюватиму вальс)) ...але вище підняти не здогадалсь навіть. рукав не сплошний там, а з проймою. тканина не тягнеться..гарне мереживо, але не стрейчеве наскікльки я памятаю...шо його робити)) бігти казати щоб рукваи відрізали:girl_crazy:
    j1kkxA5BJYg.jpg Owqg22LJyIo.jpg

    в кого були подібні сукні ,наскільки це некомфортно?:suicide:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  11. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    В мене була сукня з довгими рукавами, незручностей не відчувала жодних. Руки піднімала запросто. Так, спершу, коли вдягнула, трохи боялась, щоб різко не шарпнути рукою, але після "брами" забула, що маю сукню на довгий рукав.
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Дівчатка, а хтось купував сукню вечірню чи весільну в інтернет-магазині? Наскільки вигляд та якість відрізняється від картинки? Можливо хтось порадить ресурс?
     
  13. Krysya

    Krysya Well-Known Member

    Ось моя сукня. Це, правда, зверху болеро на довгий рукав. Але воно було на гачки зачеплене за сукню, тому теж "не гуляло" по мені. Руки піднімала комфортно. Абсолютно ніяких обмежень не було. В мене виріз був "лодочкою", то для гарантії несповзання мені в салоні зверху рукава на плечі вставили силіконові смужки.
     

    Вкладення:

    • plattya3.jpg
      plattya3.jpg
      Розмір файлу:
      89,7 КБ
      Переглядів:
      248
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    дуже красива, Ви були наймовірні.а можете в карму написати де купували? а не важко з таким шлейфом було?
     
  15. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Для мене наприклад купити щось в інтернет магазині з одягу - це є проблема. Мені все треба приміряти, буває гарна річ, а одягнеш і жах. Дивитися страшно)
     
  16. Krysya

    Krysya Well-Known Member

    Хоча я купую в неті багато речей, але щодо весільної сукні однозначно рекомендую міряти, міряти і ще раз міряти. Не сприйміть за рекламу, а просто для інформації, зараз продаю свою весільну сукню і вроді параметри та все написала, але приходять дівчата і то не сіла сукня, то пару см не підходить в об'ємах. Адже, поняття "бедра" і "талія" можуть бути пару см вище чи нижче для кожного при самообмірюванні. А тут не трикотаж, що подався, потягнувся і т.п. В мене сукенка на замочок і з пониженою талією, тому навіть якщо розпустити пару см можна, то в кого тулуб довгий понижений крій сукні пропадає)))
    Або ж зразу замовляти краще з запасом, а в салоні підженуть до потрібних параметрів.
    Дякую, дякую. :girl_blush2:Відпишу в пп! ні, шлейф підчіплявся так ззаду, що й замітно не було що він є. я в залі взагалі його не розпускала. ми з чоловіком з танцполу не сходили, тому можу сказати, що і польку, і вальс, і все інше було комфортно витанцьовувати. Загалом, хоч сукня моя має багато шарів фатину і євросітки (здається 9 - не пам'ятаю), але легка і зручна. Також важливо щоб правильно довжину підігнули в салоні. Знаю дівчата скаржилися,що каблук зачіпав низ. В мене таких проблем не було.
     
    Останнє редагування: 11 Березень 2015
  17. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    от що що, а з весільною сукнею я б не радила ризикувати. Бо можна залишитися біля розбитого корита і з зіпсованим настроєм. Ліпше міряти і ще раз міряти.
    Маю таке питання: хто шив сукну у кравчині, скільки часу пішло на пошиття? і чи це дешевше виходить суттєво?
     
  18. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    В мене була сукня на довгий рукав, абсолютно ніякого дискомфорту
     
    Останнє редагування: 11 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 4
  19. EineKleine

    EineKleine Well-Known Member

    дякую за відповідь дівчатка!) ви мене втішили
    а то мені вже всякі жахи снитись почали :girl_crazy:
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Весільна сукня - це дуже відповідально. Я свою правда купила з першого разу, раз і є. А от подружка ходила місяць, не могла вибрати)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1