Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Весна, весна... Новий період у житті, нові плани та нові можливості.
    Таки щастя прокидатись зранку від поцілунків чоловіка і під щебетання пташок надворі, готувати ароматний чай від свекрухи та смакувати маминою випічкою, одіти яскравий одяг та без поспіху збиратись на роботу. Це щастя - усміхатись сусідській дітворі та жмуритись від променів сонця...
    А вечір, вечір буде ще кращим :girl_in_love:
    "Весна, що нас змінила..."
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Оптимістично Оптимістично x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    веснааа!!! сонечко!!! зараз збираємося і йдемо гуляти!!!:girl_dance: готувати їсти не треба, бо ще лишилося все вчорашнє!:girl_dance:ура-ура!
    хоча маю КУПУ прасування і поприбирати здалося б, але то потім. а зараз йдемо на озеро, погодуємо пташок, погойдаємося на гойдалці, покопирсаємося в піску
    настрій гарний. вірю в краще:girl_in_love:.
    гарного і спокійного нам тижня!:uanew:
     
    • Оптимістично Оптимістично x 6
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А я нарешті маю врочистість, вже мені значно краще. Вчора коли вже щось мені температура зашкалювала, моя мама згадала, що їй лікар радила приймати (бо вона сама недавно перехворіла)в цьому випадку, бо антибіотик видно ще не встиг подіяти нормально за день, а мені вже було так зле....:negative::mda:і мені нарешті спала температура!:dance3:ще до повного одужання кілька днів треба, але то вже не до порівняння з тим що було:yahoo:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Де весна? В нас злииииива.
    Оскільки нині більш-менш здорова, то зробила грандіозне прибирання. Аж дихати легше. Але замучена жахливо, а ще планів купа.
     
    • Подобається Подобається x 5
  5. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    :beee:не дуже то і хочеться, *витираючи слину з клавіатури*:hang1:
    А я, дівки, по ходу, мазохіст
    Третій розгрузочний день, на кашу вже дивитись не можу. І знаєте, що я зараз буду робити? ліпити своїм вареники:girl_yes2:
    такі ароматні, тепленькі, з засмаженою цибулькою, і сама не буду їсти!!!!:facepalm:
    Чоловік каже, що я унікальна:girl_angel:
    Що є, то є:girl_blush2:Самій подобається, що я така непокобєліма непоколєбіма непохитна
    Все решта-проза, зашмаркані чоловік і дитина, пустий холодильник і тотальна лііінь
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    А я вирішила спочатку поприбирати, а потім - на вулицю. В результаті в хаті порядок і ми з Владом як дві мокрі курки під дощем. От чого то було не піти на двір зранку?!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    А я вирішила навпаки. І тепер я вигуляна, а в хаті бардак. І я щось зовсім не хочу прибирати сьогодні, хочу спати від тої погоди. А зранку не повірила б що буде такий дощисько!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  8. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    і в нас, бо доня сплять, а я вишиваю:d64:. як люблять казати посиденьківські дівчата "нехай весь світ зачекає")))
    але так мене натер новий черевик, що додому їхали на трамваї-одну зупинку, але і то полегшення.
    а ще мали нині з К дві розмови з жіночками на вулиці. одна гуляла з онучкою і була страшенно збентежена, що Кетрін в мене така мініатюрна. бо ж її внучка на 3 місяці старша і добряче від нас більша. ай-яй-яй:girl_impossible::girl_haha:
    і друга пані довго слухала як я балакаю з К поки ми трамвай чекали. ми і повторили як всі звірята "говорять", і пальчики порахували, і дідусів-бабусів згадали, ну ви поЙняли-спілкувалися з дитиною.
    словом, та пані похвалила нас як то ми файно балакаємо, що для дитини це дуже добре:girl_cool: отака я кльова мама:girl_blum:
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  9. нталька

    нталька Well-Known Member

    І я тут. Шукаю врочистість. :) Такс, вона буде в тому,що завтра зрання ніхто нікуди не спішить, сидимо в теплій хаті. А чо? Бо сьогодні після школи зайшли до лікаря послухати малого, і нам сказали сидіти дома, бо і так не добре, а буде гірше. (( Отако лікування домашніми методами, травками, олійками нас не бере. І позитивне мислення теж чогось не діє. А я на вихідних вчила малого позитивному мисленню :girl_crazy: Якийсь, певно, вчитель з мене поганий.
    Хотіла написати, що заздрю тим, хто на пиво чи то форумівку сьогодні прийде, але після того, як прийшла додому мокрою куркою можу позаздрити лише тим, хто на таксі поїде. :) Але то по-доброму. Мені, чогось, таксі здається найбезпроблемнішим транспортом - заліз в машину біля хати, посидів подумав про щось своє, і вийшов спокійно там де треба. От я би зараз в таксі помандрувала...десь по гірському серпантину... Ага, хочу дороги, пейзажів і простору для думок...
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  10. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Врочистість в нас величезна - синочкові сьогодні 4 рочки! такий наш коханий, золотий вреднючий хлопчик:girl_in_love:
    без прози теж не обійшлося - хвореньке бідацтво:sad: палить його температура, спить і плаче... То вже в нас якась така паскудна традиція: кожнісінького року у свій ДН він хворіє:sad: Ще 3 дні тому я тихенько раділа, що цьогоріч буде інакше, дитина була здорова і весела, аж ввечері - на, маєш, 39, кашель, горло, все як завжди.
    Ну, але звідси і ще одна врочистість - в садок він, звісно, не йшов, то ми троє собі сьогодні разом цілий день вдома, на ту чисто весняну погоду хіба через вікно дивимося:girl_in_dreams:
    Ще врочистість - одним з подарунків для синусі є ровер! ми планували купляти, але так сіли, подивилися на пропозиції, на ціни:girl_impossible:, і вирішили, що ще хай, може, трохи на біговелі поганяє... А бабуся з дідусем були іншої думки, ура:) і тепер в ляліка є яскравий роверик, і він вже на ньому навчився їздити!!! правда, поки що лише по коридору, і з допоміжними колесами, але то тепер тільки питання часу. Дуже тішуся за нього!
    Ну і моя цілодобова врочистість - то наша пампуся-сміюся:girl_in_love::d25: Щоденна втіха, радість, моє сонечко, наша донечка:) Вже скоро два місяці, а я й досі іноді не можу до кінця повірити, що ми отримали такий Божий Дарунок, що таке можливо - практично ціле свідоме життя так дуже хотіти, так мріяти про щось - і ось це стає реальністю!
    Ай, все, треба йти дарункові їсти давати, бо з того зворушення зараз плакати ще почну:)
     
    • Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Саме цим я зараз і буду займатись. І теж не буду їх їсти, бо вже повечеряла гречкою з кефірчиком.
    На завтра планів - море.
    Найважливіше - напросилась в гості до одної дєвочки :connie_pull-pigtail
    Так ждю, сто років її не бачила. Ще може до однокласниці заскочу, а ще перед тим всім, малишню свою бабі залишу.
    Так, що Лисеницька-Пасічна - готуйся, скоро буду :girl_flag_of_truce:
     
    • Подобається Подобається x 10
  12. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    наліпила своїм клієнтам.
    Сьогодні зварила борщ, борщоманія мене догнала(а доганяла ще минулого тижня)
    Хочу на форумівку, але час і день мені як завжди не підходять, так-так,я балувана і волочитись з дітьми маршрутками не буду:girl_sad:
    Зранку був чай, потім майстри, потім вигул-закупи...а потім я відчула себе багатодітною мамою.В сусідів сталася біда і мені залишили дітей,молодшому 1 рік,золота дитина, але я вже від таких відвикла:girl_flirt:. 5 дітей то жесть!
    А далі робота,діти,хачапурі(ням-ням, тільки шкода що чоловік привіз так мало пива, всі чехійські(то так Ванько каже) запаси ми вже випили, навіть глінтвейн)....:ed4d70def841dc74b57
    22.00 а я вже дохлий тузік, йду купатися і спати. Я себе колись загроблю, але то буде потім.
    Всім миру
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. goldgirl

    goldgirl Well-Known Member

    Довгий в мене був сьогодні день. Гарно вранці сонечко розбудило, от я і думала, що такий буде цілий день.
    Трохи лінувалася і вагалася, чи йти з дітьми на заняття, і добре, що не передумала - то перша половина дня проминула цікаво і корисно, заодно і погуляли. Встигли повернутися додому ще перед зливою.
    З приємного - вчителька вже вкотре дуже хвалить мою дитину: букви і цифри знає, англійська теж на високому рівні (вже питали мене батьки, до якого репетитора я воджу дитину :girl_haha: ), але ось думаю, чи поки йти до школи вона то все забуде, чи? а як ні, то що буде там робити? чи то тепер така програма в школі... ох, з острахом починаю думати про цей період.
    Після прогулянки діти як ніколи швидко заснули, я мала трошки часу наодинці, і встигла зробити багато роботи, але зрозуміла, що тепер ті 2 години часу - то далеко не те, що 2 години 5 років тому )))
    А ще зрозуміла, що на те все, що я би хотіла, часу треба мати удвічі більше:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 14
  14. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    А у мене прозище - планувала велике прибирання - встигла лише перебрати і перескладати дитячі іграшки і книжки, дещо вимила і заховала, чим вже не бавиться мала:girl_crazy:. Ще планувала сьогодні переробити бодай частину науково-паперової роботи, та де там)) То посуд мила, то ще щось, ну не йде мені сьогодні то діло, так нічого і не зробила:girl_spruce_up:. Хіба якісь дрібниці пороздруковувала. От і як себе заставити працювати? А тут треба ще й творчо, так би мовити, попрацювати, і уважно все попереглядати:girl_mad:
     
    Останнє редагування: 3 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Юююхууу, привезли мене щойно домів. Форумівки фореве!!! Тиждень почався супер. Мої сплять, на кухні арррмагєдонннн, але то фігня. Я була сьогодні з Посиденьками.
    Окрема подяка @Seshat за доставку тєла домів.
    Тиждень мав би бути супер, раз початок такий:girl_dance:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    ага, якщо вчора було добре, не значить, що сьогодні буде краще
    +стотищпісят. наступного разу моя черга
    Щота в мене навіть кава не лізе зараз
    Проза - на 30% врізали зарплату на одному проекті, працювати тепер на ньому буде не цікаво
    Але на разі - сонечко сяє, знач всьо буде добре)
    Прорвьомсі
     
    • Подобається Подобається x 8
  17. Музик

    Музик Мартуська

    щось в мене батарейки сіли, вчора вже ледь лапи додому приволокла (весь день на роботі, потім до лікаря, поки добралась після того всього маршруткою - нічо не хотілось вже, а ще до свекра вколоти забігла), вмилась і чую, що розбирати і мене почало - в школі вірусяка якась і вітрянка, купа хворих-сопливих-кашляючих, в свекрів - лазарет, а ще отой зимнющий обідній дощисько, от десь і я підхопила. ну але нічо, мушу триматись, бо, як сказав мій муж, якщо ти захворієш, то хто уколи батькові буде колоти ... турботливий він в мене (сарказм, багато сарказму).
    зате зробили вчора дуже добру справу - відправили хлопцям ТУДИ купу коробок з їжею-ліками-дезінфекційні всякі штуки, домашнє печиво і закрутки відвезли в госпіталь, і ще навіть трішки зібраних грошей залишилось на наступну передачу
    мала йти з коліжанкою на каву і з сестрою в кіно, але вчорашній рахунок в лікарні мене ввів в страшенний ступор, я вигребла всі гроші зі всіх карток, які мала при собі.
    планую ще нині на тренування попасти (просто, щоби голову розвантажити, забагато проблем), але хвилююсь чи зможу приїхати додому, бо знову ж таки, хто батькові укол зробить, якщо я залишусь ночувати в мами
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Вчора повозилася до Ашану, давно ж я там не була. Людей було досить мало, так, що я спокійнісінько собі ходила і вибирала. І навіть з того всього купила собі дешеву ружову-ружову помаду:girl_spruce_up:То так початок весни на мене повпливав:girl_cool:. Зайшла в Інтертоп трохи прифігіла, і зрозуміла, що взуття я ще не скоро собі позволю, а це моя слабість. Ай, всеодно я безробітня, нема куди вигулювати те, що вже накуплене. Не зайшла навіть в свій улюблений Крейзі таун і не з"їла смачнющу карбонару:sad: Прошвирнулась по Брокарду, понюхала пару парфумчиків чоловічих:pardon:, ну а що можна ж помріяти,тим більше скоро в коханого день народження, але навіть не знаю, що йому світить:kiss: Ой, це я все так оптимістично розповідаю, але вчора настрій був якийсь не альо, і навіть не дощ тому виною. Дощ я дуже люблю:dance3:
    А ще я вчора зрозуміла одну річ: дуже мені неприємно коли хочуть мене улічіть во лжи, :punish:і це не знайомі мені люди. Ну як так можна сходу ображати людину якимись безпідставними підозрами:girl_sad:
    А ще вже 3 дні болить мене око, так ніби надуло, чи що? Таке враження, що то очний м"яз, особливо при поворотах голови, і від того болить мене голова. Раніше теж таке було, але проходило за 1 день. А тепер болить- і болить:girl_cray:. Коли вже ті весняні болячки покинуть мене?
    Сьогоднішній ранок почався з кавусі з канапками, крабовими паличками і рахат-лукумом:cofee: Побачу сьогодні свого улюбленого племінника, якого не бачила вже тижні 3, бо всі по черзі хворіли. Будемо з ним писати, рахувати, читати, бавитись в ігри, буду його обнімати , цілувати і казати, що скучила за ним:girl_dance:
    Всім вдалого дня!
     
    • Подобається Подобається x 10
  19. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Врочистість! Закінчили утепляти фасад, майстри розбирають риштовку, чоловік поставив назад саталітарку, 5 днів без тел і новин далися якось тЄжко(вчора 40 хв намагались включити через wi-fi новини,допоки ті не закінчились і я здалася)
    Ще одна врочистість, розгреблась з грошима, все поплатила, розрахувалась з майстрами, ну і на щастя винні мені а не я, чоловіка з/п 5, це тішить.
    І ще одна врочистість-СОНЕЧКО, зовсім не хочу дощу, йдем зараз гуляти і нехай весь світ зачекає
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ага, Ви, панусю наврочилисьте:girl_impossible:
    Ще обіду нема, а я в істериці. Так перепсіхувала, що в голові дзвенить. Не хочу працювати. Збираюся до мами: завезти їй воду і закрутки, остаточно затвердити меню на суботу. А потім, мабуть, в магазин - докуповувати те, що бракне по продуктах. І головне - не забути купити свічки.
     
    • Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.