Дитячий візок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем levandivka, 23 Квітень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Epine

    Epine Well-Known Member

    Мені на вигляд дуже подобаються elodie details (здається так). Там така розколірка прикольна. Ех... Але то швидше прогулянка. Сама заглядалась на апріку престо. Маю прогулянку апріку сорарію преміум, то дуже нею задоволена. Вага 7,8 кг, дихаюча тканина, і ще багато всяких плюсів. Престо десь 5,5 кг важить (здається). Єдине, що ці візочки лише в 3-х кольорах представлені. І у Львові вони в Бебізон є, то можна вживу глянути. Там і Макларен тростинки є, теж досить цікаві:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Я на літо маю Еспіро Меджік. Правда, вона не тростинка, а складається книжкою, але мені дуже зручна. За рахунок конструкції рами має трохи амортизацію, стоїть складена, дитина спить на прогулянці, і цікавий дизайн та вибір кольорів. З мінусів - не дуже легка, невеликий кошик.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. TinkaMalvinka

    TinkaMalvinka Well-Known Member

    Дуже дякую:kisss:, саме те що я шукала , на 100% моє, у нас зараз теж схожа розколірка.:girl_in_dreams:
     
  4. konfety

    konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

  5. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    Знайома возила таку, тільки 3-х колісну. Люлька суто літня, мілка, коротка і дуже тонка, прогулка теж мала і мілка. Одним словом, знайома недуже нею задоволена, хоча на вигляд струйова.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. konfety

    konfety Лучший изгиб на теле девушки - это ее улыбка!

    Ну от власне на вигляд дуже )))) але прочитала, що має багато негативних відгуків((
     
  7. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Я возила 3хколісний абц дизайн, але старішу модель. Ну то в мене люлька аж ніяк не була мілкою чи дрібною. Місця було валом. Щодо того що тонка, то все вирішквалось конвертом (і так мами своїх чад кутають). А от прогулка таки на більш теплий сезон. Капішон не айс. Корзина мала і дуже низько (зрештою я її взагалі відчепила). Ніби все...
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    Випадково натрапила на таке чудо-техніки "Велосипедна колясочка")))
    [​IMG] і мамі корисно і дитинці цікаво)))
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
  9. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    дівчата, я звичайно розумію, що на задній колесах візочок вагою 18+легше підіймати по сходах, ніж будь-які інші варіанти, але нашо ті мучєнія? нащо свідомо вибирати такі візки? з такими важкими шасі? щоб потім розказувати, які руки накачали? я б так не говорила, якби в нас не було люльки на легкій рамі, з тих старих польських. то в мене ті танки, особливо після тягання по сходах, викликають нєрвний смішок. вони допустимі, як на мене, до приватних будинків і поганої дороги. а в умовах наших ліфтів, вузьких сходів, відсутності місця на возики - це взагалі жесть.
     
    Останнє редагування: 3 Березень 2015
  10. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Скільки кг? Ну от я возила Маріту зі старшою (десь 16 кг) і вожу Мутсі Ево з молодшою (11 кг). Мені відчутно легше з другою, хоча піднімати хіба 8 сходинок до ліфта. По габаритах Мутсі не менша, зате складається дуже компактно. Я не дуже розумію люльок на рамі-тростині, якщо чесно, навіть для міста.

    Ага, ну і так: дійшла я висновку, що ті дуті гігантські колеса, які важать як пів візка, взагалі не треба. Я їздила цієї зими по каші пару разів - нормально їде на поліуретані чи що воно таке.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Raven

    Raven Мама малятка

    Е-е, то значить ще бездоріжжя не бачили. В моіх свекрів ті поліуританові колеса грузнуть так, що хоч плач на дорозі, а на дутих - супер. Думала, що не буду возитися з тако, а не тут то було.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    я щось теж так думаю, бо власники великих дутих тяжких коліс потім успішно пресідають в суперлегкі тростинки з іграшковими колесами і все ок)
    напевно є дороги поза містом - реально не для візків, то як з машинами - на offroad треба джип, а так, по місту - де більше того ношення по сходах, ліфтів, ніж ям на дорозі, то треба зважити добре свої атлетичні можливості, перш ніж брати такого всюдихода.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    я не знаю. скільки вона важить. за відчуттями - десь як моя теперішня сігма, в районі 6-7кг - люлька на шасі. люлька на тростині, ну то таке, кому які дороги. я за окрему високу і легку люльку і компактну прогулянку в умовах міста
     
  14. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ну та чого, бачила - в селі. Але в селі хата і візок не треба нікуди носити. А там, де багатоповерхівки, є тротуари переважно, чи стежки. Останніми роками, що б там не говорили, дороги і тротуари стали в нас значно кращими. Я теж колись думала, що он яка моя Марітка крута - їде по снігу, по ямах. Виявилося, що Ево теж чудово їде і важить менше, і взагалі зручніша.
     
  15. Luiziana

    Luiziana Well-Known Member

    Вимірюємо ширину ліфта , з тим потім в магазин, забезпечуємо вільний доступ до ліфта ( шириною шассі), пару сходинок до входу не є такими обтяжливими. Біда, коли електроенергію вимикали.
     
    Останнє редагування: 3 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Raven

    Raven Мама малятка

    Та свекруха в місті живе, але до того тротуару ше тре добратися.
     
  17. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Ех, як по-доброму заздрю тим, хто може обрати щось легшеньке. Ми чекаємо близнят, то всі коляски важкі:girl_cray: А з теперішнім курсом, ще й захмарно дорогі:girl_sad:Та, що ми хотіли, із 15000 стала 28000:girl_cray:. Та навіть звичайний Тако вже біля 15-20 тис:sad: хоч ми його і не хотіли, але тепер дуже нема як перебирати. На щастя, нам зустрілась б/в Тако за гарну ціну:girl_dance:То ми вже маємо транспорт:d23:
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    І у нас така ситуація... Ходили приглядась до візочків, то не дуже є з чого перебирати... А ціни зашкалюють. А де шукали б/в? Бо щось з того що переглядаю важко на щось хороше для двійні попасти)
     
  19. Bilenka

    Bilenka Member

    Ми купляли б/в минулого квітня тако. Для мене основна вимога була, щоб дітки мали окремі люльки і щоб не був паравозиком ( якось мені здавалось, що буде дескримінація тієї донечки, що буде ззаду і мені комфортніше, коли одночасно бачу двох діток). Сказати, що я задоволена візком - це нічого не сказати) з бюджетних варіантів він реально один з кращих. Єдиний мінус, що важкий і знести його сама з 9 поверху ніяк не могла( зараз ми купили тростинку, теж б/в.
     
    • Корисно Корисно x 1
  20. Prenatal'ka

    Prenatal'ka Well-Known Member

    В мене приблизно такі ж вимоги, а оскільки вище першого поверху мені ходити не потрібно, то Тако напевно підійде... Може підкажете де ще, крім OLX і Ваш Магазин, можна їх шукати?
     
    • Креативно Креативно x 1
Статус теми:
Закрита.