Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

  1. famenlviv

    famenlviv Well-Known Member

    Порадьте, будь-ласка, хорошого стоматолога в Пароденті ( на Глибокій чи Личаківській)- відколовся кусочок переднього зуба. :girl_flag_of_truce:
    Ходила до Савчук, але не пломбувала в неї зуби, мені головне, щоб колір був вдало підібраний і форма.
    Або іншого хорошого стоматолога з сучасним обладнанням.
    Дякую!
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    Хто був в Акварелі на Дністерській, в Чорнобильській,? Вартує в них лікуватись!
    --- дописи об"єднано, 3 Березень 2015 ---
    І які зараз в середньому ціни на пломби?
     
  3. Oksanchik

    Oksanchik New Member

    Порадьте будь-ласка хорошого стоматолога на Левандівці
     
    Останнє редагування: 3 Березень 2015
  4. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Розумію, що у кожного стоматолога свої ціни і випадки різні, але хто-небудь в курсі, наскільки зараз виросли ціни на послуги порівняно з періодом долара по 8? Наприклад, у моєї лікарки два роки тому зуб з видаленням 3-х нервів, штифтом і здоровою пломбою виходив біля 900 грн., а зараз як на зло, вилетіло дві пломби в чоловіка і одна в мене, навіть не знаю, скільки нам те щастя затягне.
     
  5. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    @Tutuka в моєї виросло десь на 40%. Казала що матеріали в три рази здрожали
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    ага ціни страшно виросли((

    ставила коронки у свої лікарки: на 2 зуби по 60 дол(курс 17 грн), зараз ще 1 тре поставити - то ніби тих самих 60 дол. ( але вже по курсу 22 рахує(((

    канал зараз 120 грн, пломба 250-300грн ((((
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    прийшла від стоматолога за ціни тут питатись. Навіть не буду озвучувати у скільки мені сьогоднішнє лікування обійшлося і скільки ще чекає:girl_cray:.
    І я звикла. Цей зуб долікую, а далі не знаю як бути.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Місяць тому була в стоматолога на Симоненка. Ходила до Солтис Ольги. Як людина супер, мені сподобалася. Пломбу мені гарно поставила. Ніяких дорогих пломб мені не пропонувала. Все гарно стоїть, зуби не турбують. Ціна 250 грн, за саму простеньку пломбу
     
  10. Marjashka K

    Marjashka K New Member

    Усім доброго вечора. Хто лікувався у стоматолога Шульган Ігор. Тепер працює на Богомольця,3.
     
  11. Yuliasik

    Yuliasik New Member

    Хороший стоматолог Марія Кебало навпроти бібліотеки Стефаника( заїзд в двір,здається номер 11). Має легку руку,добре робить і ціни адекватні
     
  12. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Отже, була у свого стоматолога вперше після того скачка долара. Канал - 350 грн. 2 роки тому був 160. У них на прайсах напроти кожної ціни написана нова. Мені ще за відкриття зуба і ліки в нього взяв 350 грн, потім за пломбування канала стільки ж, тобто 700 грн без пломби. І то ця стоматологія ніколи не рахувалася з тих найдорожчих.
    Але почитала тут, що не у всіх так подорожчали ціни, хм...

    Колись до Нового року взнавала, що пломбування канала з мікроскопом обходиться в 2000 грн. Цікаво, скільки тепер?
     
  13. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Мені в симбіотиці казали, теж до Нового року 3000грн+ коронка на зуб середня ціна 1500грн, і мені конче треба щось робити з зубами:girl_cray:
     
  14. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Але що вони там з тим мікроскопом бачать в каналі, що аж така ціна?
    Згідна, якщо якийсь проблемний канал неправильної форми чи потрібно якийсь кусочок інструмента витягнути і перепломбовувати раніше лікований канал, але простий канал первинно запломбувати ніби не треба мікроскопа. Чи я не права?
     
  15. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я теж колись так думала, але виявляється що канали верхніх зубів можуть бути практично в гайморових пазухах, і при пломбуванні можна наштовхати в гайморову пломбу, тоді треба оперативно то забирати. А мені треба розпломбувати такі канали. Плюс в ту ціну входять супер тонкі одноразові голки для проблемних каналів. Ну якось так...
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    Хтось лікував зуби у Шпирки Уляни Ігорівни?
     
  17. Текіла

    Текіла Well-Known Member

    Була у Пароденті у Лісович Іванна Степанівна. Страшенно не задоволена. По-перше, боліло коли пломбувала. Я попросила вколоти знеболювальне, на що мені лікар відповіла - та то маленька дірочка, як ви родити будете.......:girl_cray::girl_sad::girl_crazy:

    Після лікування зуб на гаряче як реагував, так і реагує. Просто запломбувала, ні рентгену, нічого не призначала...Хоча як на гаряче реагує, це по ідеї нерв, і треба дивитись чи близько він, чи пломбувати чи його видаляти.

    Почав псуватись зуб мудрості, лікар каже його краще видалити. Можна і пломбувати, але то проблемно буде, то чекайте коли розболиться і тоді прийдете видалите:girl_bye:

     
  18. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    До речі в мене до родів був нижчий больовий поріг, лікування зубів я могла терпіти і без знеболюючого. Зараз болить жахливо без уколів, тому завжди прошу вколоти.
    Сьогодні вночі страшенно розболівся зуб. Він мене болів вже давно, потім перестав я і забила на нього.
    Сьогодні лікарка в поліклініці відкривала той зуб під анестезією, але мене уколи дуже погано беруть, цілий шприц і то не взяв. А там був добрячий пульпіт. Боліло і потім перестало.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Натуля

    Натуля Well-Known Member

    всьо, мені полегшало:girl_crazy:. Моя лікар за канал бере 300 грн (ггг, а в зубі 3 канали було). Значить зараз просто такі космічні ціни.
    Мені запломбували і зразу зробили рентген, глянули чи все добре зроблено.
    ну це такий брєд. я ніколи не забуду зубний біль, коли через страх до стоматологів дотягнула вже до відчуття ніби голка проходить через всю голову, і я просто сиділа нерухомо і вила і сльози котились горохом. Моя мама аж злякалась тоді. А болю від пологів не пам"ятаю, його ще й передихувати можна, на відміну від зубного :)
    в мене так зараз було. моя лікар ніколи не дає цілу дозу, пробує з меншої. А тут всю вколола, а мені болить і болить. В результаті ще й в самі канали під час лікування вводила знеболювальне. І то воно не зразу діяло, а через кілька хвилин (мені здавались вічністю). Раніше такого не було.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    знеболювальні мають підбиратися під пацієнта. Як і доза. На мене, наприклад, не діє найбільш поширений у стоматологів ультракаїн. Навіть подвійна доза. Лікар вже знає і готує мені цитокартин. Однією дозою тут теж не обходиться. Хоча ультракаїн і цитокартин мають одну і ту ж діючу речовину, але за рахунок вмісту в цитокартині адреналіну ( а не епінефрину, як в ультракаїні)- він якимось чином на мене діє краще. Плюс цитокартин дозволяє вводити при потребі більшу дозу і посилювати анестезію.В той же час, ультракаїн дозволений вагітним і годуючим, а цитокартин- ні.

    Крім того, має значення, які зуби підлягають анестезії. На верхній щелепі обезболення йде краще, ніж на нижній. Якщо у вас є запалення чи грануляція, то вони "гальмують" дію анестетика . Холеричні натури також гірше піддаються дії обезболення. Також анестетик може не подіяти так як треба, якщо ви приймали якісь обезболюючі перед походом до стоматолога або в крові є залишки алкоголю.
    можливо, зараз лікар використовувала якийсь інший анестетик? Бо їх є багато видів і хоч вони всі на основі діючої речовини артикаїну, але за рахунок різних додаткових складових різних виробників можуть по різному "брати". І у одного і того ж стоматолога завжди є не один вид анестетику, який він застосовує.