Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Дурний день, дурна я. Голодна, холодна і зла. Хочу ванну з піною і якихось фруктів. Або плед, какао і щось джазове.. І щоб на момент мого повернення додому всі вже спали і не заважали мені релаксувати. Оскільки до півночі я десь пропадати явно не буду, то такий варіант малоймовірний. Треба набратися терпіння і витримати людей ще так до годинки 22-ї. До речі, треба купити какао і молоко.. Теплого і затишного вечора всім!
     
    • Подобається Подобається x 14
  2. нталька

    нталька Well-Known Member

    Треба варити їсти, а я тут всілася з кавою і полуничним варенням :connie_pull-pigtail Ні, воно мене не покидає те варення )) вже домашнього й не було, так муж вчора купив, пам"ятаючи мою любов до нього (тобто до варення :girl_blush2:) Я й не просила, і вупше вже вирішила почати худнути, а тут на тобі, тішся, кохана )) То я ще вчора вечір стала біля чоловіка з вареннячком і булочкою, яку він теж добродушно мені купив, та й кажу, смакуючи, що вот я вже готуюсь до похудання :girl_crazy:
    А так проза, сидимо дома, вигріваємось. Діти вчаться малювати. Старший на білих листочках, а менша в його зошитах. Щось доця більше любить шкільне причандалля ніж син.:girl_impossible: Але поки в хаті спокій треба йти на кухню. Смачного вечора тим, хто ще їсть вечорами :girl_wink:
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Смішно Смішно x 1
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    день як день. нічого особливого. Їсти наварила, хатку злегка прибрала. Сьогодні з К гуляв дідусь, то я отак чудово "відпочила":girl_crazy:
    єдине, що так натеревенилася з коліжанками по телефону:girl_phone1: і ще маю запрошення з колегами на каву на п*ятницю. маю надію, що все в нас з донею вийде і ми намарафечені і файні :d23:підемо трохи почаюємо
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    А я від ранку вмираю, ще такого не було - чи з"їла щось не те, чи яка мара - що не з"їм - :bad:. А планів мала купу й мусіла то все реалізувати. Наносилася малого, наскакалася за ним...А він потім бац - й вирубався позапланово, й більше вже не спав - якихось 10 хв. о_О. А мені ж тааак недоообре!...Ще й спати хочу. Ще нервуюся, бо замовила одну рі, але муж розкритикував, потсараюся зранку щось змінити, якщо ще не пізно...Ехх... Крім того десь застрягла одна посилка - та фірма морозиться, номер декларації не висилає, й розказує, що вже давно вислали. Наярюватиму до них завтра знову.
    Ледве їсти зварила - все мені в очах темніло й нудило. Дітки веселили, як могли, я згадувала @jalla, коли менший розсипав пачку крупи по кухні, а зверху ще чаю...Ааааа!...Ледве то все прибрала.
    Не по темі, але слізно прошу - ні в кого не завалялося 16 наклейок з "Сільпо"?...Дуже тре.
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Музик

    Музик Мартуська

    повернулась з тренування, все виявилось не так кепсько, доїхала нормально.
    практично не хвора - тільки ніс закладений, і так не сильно
    ходила таки в кіно з сестрою - витягла мене і відмовок не прийняла, за що я їй вдячна (перший мій досвід фільму в пустому залі)
    одна хороша людина підняла настрій, тому тримайте врочистість на ніч від мене! і великі цьомки всім, кому сумно
     
    • Подобається Подобається x 12
  7. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    І в нас гостює дідусь, то сьогодні двічі з синочоком гуляв. А я скористалась нагодою і відірвалась в прибиранні:girl_blush2:. Ні, щоб полежати - відпочити, то за цілий день і не присіла. Зате тричі попрала, кухня просто блистить, кожен куточок вимила. І на це в мене пішов цілісінький день. Зате задоволена результатом. На завтра чекає велике прасування:ed4d70def841dc74b57, ну і ще маю всі кімнати до ладу привести. Так собі придумала:girl_impossible:Період гніздування продовжується:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 13
  8. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    Трошки не про сьогодення, а про вчора... добралась до стоматолога, полікувала зуб, з того ще як врочистість стоматолог подивилась, що в мене з зубами ще не все критично, можна лікування відкласти і робити по мірі можливостей :girl_crazy:, а ще на Левандівському базарчику в комісійному нашій Марічці купила весняну курточку і штанці за 115 грн (разом), магазинчик непоганий, шкода що там більшість речей на діток до 5-6 років. Нині суцільна проза чекає- кухня, школа, і тд...:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Зранку потьопала до окуліста, але ж поки до нього попала, по коридорах і в чергах всі кашляють, ужас. Особливого нічого не знайшли, пішла з тим в аптеку, в аптеці теж навала хворих:girl_cray:. Прийшла от додому і зовсім розклеююся, якась я мнітєльна, і весна на мене зовсім не позитивно впливає. Якийсь організм виснажений, і голова болить і прислуховуюся до кожної болячки, око болить і голова, зранку ніс забитий, дихнути не можу, але насмарку нема. Піду мабуть пити антибіотик, накапаю каплі в око, і піду дрихнути.:girl_blum: А що робити, треба якось ту весну перебути:girl_yes2: Дуже чекаю вихідних, бо мають бути врочистості, і думаю, як до них добути і бути при повному здоров"ї. Мій допис більше схожий на ліарняну жилєтку, але не все так критично. То моя сьогоднішня проза:sorry:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Мала нині такий стрес, жи аж ми рука стерпла, і з чого?.. то, виявляється, був зовсім не мій клопіт... Стільки всього планувала сьогодні зробити, а з тим шоком оце сиджу, відходжу. Хочу додому, до музя, щоб обняв мене і сказав "нашо тобі того, займайся краще дитиною". Але він так не скаже, і я велика дівчинка, знаю, що таке "треба"... кому воно треба?.. ех.
    Какао - вєщь! Вчора виконала ВСЮ заплановану релакс-програму, тільки замість джазу традиційно бубнів 5-й канал, але я вже привчилася його ігнорити. Сьогодні для різноманітності буде.. морозиво.
     
    Останнє редагування: 4 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Шаленний деньок...
    Вранці складала іспит на те, чи готова я виходити на роботу. Мені потрібно було встати (то впершу чергу ги-ги) і при повному марафеті з двома повністю зібраними дітьми вибігти з хати, завести Святика в садок, а далі... далі я зрозуміла, що якщо я в ближчому майбутньому таки вийду на роботу, то вставати мені світить не пізніше 6-ї :wacko:. Хоча скажу чесно, мене трохи поперло не бігати вранці закапелками такими, лиш би мене ніхто не зовидів, але всі ті марафети таки дорого коштують, шойно за обід перевалило, а в мене вже очі злипаються як в слимачка. Нині рекорд- три кави, а я і далі носом клюю. :morning1:
    А мені ше працювати і працювати... користаю нагодою поки в мене "гостює", якщо так можна сказати,))) сама краща нянька в світі. Вчора лягла в 3-ій год, але чогось така щаслива лягла.:girl_crazy: От люблю я "робити" гроші, ну, от не можу без того. Бодай тих пару копійок зароблених власними руками мені такі "солодкі", шо ні з чим це не порівняти.
    А завтра я взагалі повинна перевершити себе. Чого? бо інтернету не буде, то й відповідно не буде кому жерти мій дорогоцінний час.)) і так до п"ятниці вечора то точно. Чого не буде, ну, бо не буде, ждемс мужа з/п, щоб поповнити. Отаке...
    Всім файненького вечора. :)
     
    Останнє редагування: 4 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 17
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. flame

    flame невгамовний експериментатор

    в нас від 11 години нема ні світла ні інтернету. Рятуюся нетом телефонним, оййй, який то капець. 2 телефони вже посадила, третій вже пікає. Нічого з запланованого не зроблено, але вишивка моя ого як посунулася. А все чого? А того, що коє-хто не залив бензин в дирчик. Ну, зато економія:girl_haha: Сподіваюся, що скоро включать світло і не буде темно і страшно. Без нормального нету - життя зупиняється:girl_impossible::робота капець, ДП висне.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    О, і явже маю баяна за допис в "прозі...".:girl_crazy:
    Ну, а шо, файний інструмент той баян, файно грає, мелодично так, най буде.
    Перший баян на нових посиденьках, піти випити пива з тої нагоди, чи шо.:girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  14. Музик

    Музик Мартуська

    і в мене кльовий деньок
    вранці вже звично до свекра ходила, в них далі лазарет... вийшла звідти і вирішила, що я заробляю достатньо, щоби раз в тиждень ходити на манікюр. зайшла в найближчий салон, зробила чистку і корекцію брів. і вся така красива і щаслива пішла пити каву з коліжанкою (тою, що ще на вчора мала домовленість). набалакались, випили смачного чаю, згадали молодість (ги-ги). а потім я поїхала на уроки, але оскільки парасолі я не маю, не люблю і не хочу мати - знову добряче змокла і змерзла. в школі випила чаю, провела уроки, знов до свекрів... і от тепер привіт тепле ліжечко, відігріваюсь.
    одним словом не день, а суцільний позитив.
    о, ще й зарплату дали
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Оптимістично Оптимістично x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Почитала, посміялася, пішла дивитися хто ж то наставив :connie_pull-pigtail А ТО Ж Я!!!:girl_impossible::facepalm: Сорі, не спецом, планшет йоли-пали:ireful1:
     
    • Смішно Смішно x 13
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    ага, і моєму чоловікові,питаю чи зняв, сміється, а там 42 грн, я в шоці...чому чому чому? :girl_cray:Чому врочистість не може бути постійно:ireful1::dash1:.
    Душа моя ридає. Гроші будуть в понеділок на ""руки"". Вчора віддала чоловікові гроші ті що відложила на завтра на манікюр і була впевнена що сьогоднішній день переживу, а завтра знімлю чоловіка з/п. Ну чого завжди так( Ті фінанси мене скоро добють,піду завтра поміняю 5-10 євро і по всьому
    Врочистість-всі живі та здорові
    Йду :russian::morning1::wacko::drinks: з чоловіком
    Все мусить бути добре
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    якось я не звикла у цій темі звітуватись. ал напишу. бо день -- повчальний) Вчора ввечері моя баба сказала, що копчена скумбрія дуже дорога. Ну дорога -- то й дорога. Але ввечері мені надумалось, що коли ми облаштуємо дачу -- то чоловік буде там коптити скумбрію у бочці (раз коптив на селі -- то смакота була). Вранці озвучила: будеш коптити? Стиснув плечима і сказав, що треба буде тоді бочку десь замовити. А потмі у нас поламалось ліжко (діти два тижні вдома -- скачуть по ньому безперестанно). То чоловік пішов в магазин купити шурупи і зайшов по дорозі у пункт прийому металолому, щоб там якісь кутники до ліжка ще купити. І що ви думаєте?! Там, у тому пунткті (а прийомщиком наш знайомий працює) стоїть майже новенька бочка для коптіння! Ото недавно хтось здав. То нам вона за копіки дісталась! Ото матеріалізація! Але на тому маьеріалізація не закінчилась. Мені треба було піти до зубного -- брекети підтягнути. Лікар переїхала і приймає в чорта на кулічках. Питаю в чоловіка, як туди легше дістатись. Ну він там помямлив, щоб доїхала до Політеху, а там розберусь. Ну де Політех, а де палац "Україна"? Три-чотири зупинки трамваю. Якщо пішки -- до дуже довго. І що ви думаєте? До зубного я заїхала без проблем, а назад??? Уявляєте, де вулиця Мельника (той палац Україна). А уявляєте де Водоканал на Зеленій. От не питайте мене як так сталось, але цей шмат я пройшла пішки: Пушкіна -- Миру -- Дорошенка -- Проспеккт Свободи -- Проспект Шевченка -- Сагайдачного -- Франка -- Зелена.... Ото ноги накачала.... І скажіть, що слова нематеріалізуються? Я чоловікові бочку виговорила і він її в мить отримав, а він мені порекомендував три зупиночки трамваю пройти -- то я цілих десять пройшла!

    Але коли я нарешті повернулась додому, зняла із себе мокру куртку-шапку, вдягла теплу шубу і суху щапку, сіла у свій мерсік і поїхала на футбол, на "Арені" мене чекав сюрприз: у барі продавалось алкогольне пиво!!! Чоловік і його колєга не могли повірити у це, бо там вже давно тільки безалогольним торгують. А от нині їм дозволили алкогольне. От я і напивасилась. Добре мені! І в дітей температура падає. У доці нині 9-й день температрура, у синоці -- 7. Прийшла лікарка, повиписувала всім антибіотики. Я їй кажу, що кров добра, а вона мені: "а ви знаєте скільки онкохворих має добру кров?" До чого вона то? Горох з капустою... Я першу запанікувала, вже хотіла купувати ті антибіотики, але зубна лікарка відмовила. Легені чисті, соплі не зелені, кров добра, ангіни немає... Ну то нашо антибіотик. Чекаю. В малої ввечері вже температура 36,9
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. izz

    izz Well-Known Member

    Так гарно сьогодні день минув.Зводила малого в перукарню постригтись.Потім поїхали з чоловіком і сином на піцу,під'їхали до нас друзі.Весело провели час поки дощик падав.Тоді відвідали свекруху ,забрали замовлені пряники (готуюсь до 8березня)такі вони красиві і класно запаковані))
    Подивилися 50 відтінки в онлайні.І чоловік захотів подружній обов'язок виконати.
    І що б ви думали-почались схватки
    Ото він собі спить,а я час засікаю і замість того щоб спробувати поспати ,строчу рядки.Ну не варятка??
    Треба до ранку дотягти,нехотілося би вночі їхати
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 7
  19. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Прокинулася я сьогодні, ні світ, ні зоря, в 6:30 год. і вже спати не хочу. А головне, що я сьогодні вихідна і могла спати хоч до 9. Зате, завтра раненько на роботу, а я буду хотіти спати. Маю сьогодні швиденько щось смачного зготувати і піти до тітки в лікарню. Ще треба в хаті порохи попротирати, бо кожні 2-3 дня можна по меблях писати, що значить, стара побілка (( Вчора трохи змокла, то сьогодні вже мене заклало і горло пиршить, надіюсь на тому закінчиться. Вчора усипили нашого домашнього друга, хомячка, у нього злоякісна пухлина і гнійники, весь живіт гнив, не було живого місця. Спочатку носили на уколи, але йому все гірше і гірше ставало. Муж так плакав за ним, така розумна тваринка була
    З хорошого, похудала вже на 7,5 кг за, майже, два місяці.
    Чекаю поки муж прокинуться, щоб разом пити каву.
     
    Останнє редагування: 5 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Музик

    Музик Мартуська

    і я не сплю вже. на роботу нині на 12, але якогось милого муж ставить щодня будильник на 7 ранку (ні, він нікуди не ходить), вимикає, повертається на інший бік і далі спить. а я вже заснути не можу.
    побачила вчора в спальні комара... в шоці. що він там робить у березні? чи може календар на вікно приліпити, щоби він знав, що то ще рано? ой, а може то бідну жінку теж чоловік-комар заскоро розбудив і вона вже не заснула, то полетіла до мене, знайомитись. якісь дивні роздуми, треба каву випити.
    з планів на день - докупити бісер, вколоти свекра, робота 1, згодилась допомогти одній хорошій людині, тому ще робота 2 (але всього один крихітний урочок) і тренування!!!!
    всім гарного настрою і нагадую, вже завтра п'ятниця, після якої аж три вихідні!!!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.