Вибір лікаря для майбутньої мами

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем egoistka, 21 Червень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    був моїм палатним. і ще декілька форумлянок мені його радили, дарма що не послухалася. як палатний - просто ідеально-посиденківський лікар, як той, що приймає пологи - або без стимуляції, якщо нема проблем, або з стимуляцією там, де жінці в очі відкрито казали, що в житті сама не народить і вона д.ра, що пхається в пп - в сенсі буде дооовго і нудно.
     
  2. ohra

    ohra Well-Known Member

    скиньте мені в пп її контакти, дякую. я якраз на роздоріжжі лікарів(((
     
  3. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    то я типу все-таки зарано прийшла ... то якщо я йому в 36 подзвоню (але приходити не конче якшо все ок) то він собі мене "внесе в память".
     
  4. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Долотказіну плюс від мене - приходив, дивився\питався, бо трохи проблема була, то уважний такий, не байдужий.
    НЕ раджу Царинник, була в мене палатною, зверхня якась така, недобра.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. gamma

    gamma Well-Known Member

    Зверталася до Нікітюка(Мечнікова), дуже уважний, позитивний і взагалі класний, як людина, все розкаже, як треба заспокоїть, настроїть на позитив. Якщо треба буде ще то тільки до нього.
     
  6. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    Дівчата мене цікавить неонатолог з Медінституту ,хто родив там і може порадити хорошого педіатра(бо моя неонатолог з батальної працює на реанімобілі новонароджених,тому її на родах бути не може) ,і щоб була за ГВ ,а не сунула каші .Бо я дуже нелюблю як мені щось впихають і вказують що і як робити.
     
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    це єдиний лікар, який мене все питався, чого моя дитина спить ОКРЕМО) ібо я задовбувалася переставляти малого туди-сюди на ранковий час, бо лікарі все рипіли - задушиш, тут вже одна така була, здуріли жінки, брудний халат і тд і тп
     
  8. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Якісь дивні. Мені ніхто такого не казав. З другою малою прискіпувалася молоденька неонатолог, яка приходила в родзал, бо я їй не віддячила. То вона ходила набундючена і грозилася дитину під лампу забрати. Прийшла Павлик, сказала дитину мамі під ковдру запхати, гг. А.Д. казала, що з нас можна картини малювати, бо дитина все собі цицю збоку їсть, а мама спокійно читає чи відпочиває. Медсестра мене насварила, що мала плаче, коли їй памперс міняла, бо треба дитині цицю дати, заспокоїти, а тоді міняти. Я аж приф..ла. Словом, якогось негативу від персоналу з приводу догляду за дитиною я не пам'ятаю. Щось там палатна про ГВ перлила, але хто б її слухав.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    а для чого? то що, в тих така страшилка? типу "не даш грошей - заберу під лампу!"?
     
  10. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Та щось таке. Взагалі після родзалу вона не мала приходити в палату, бо там інший неонатолог. Але прийшла, тупцювала, потім видала: "Якась ваша дитина вся холодна" і ще про жовту щось було. Я її відправила геть. Прийшла ще раз з Павлик, нажалілася на мене. Але Павлик непогана як лікар, і адекватна досить. "Присоромила" мене типу і сказала дитину притиснути до себе, щоб загрілася. В малої ручки і ніжки холодні були, цілком нормальне явище. Потім ця мала з родзалу наябеднічала моїй лікарці на мене, що в неї зміна закінчується, а їй ніц не дали.
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    плюсуюся, він також був у мене палатним, теж казав дитя до себе брати.
    Перед першим обходом в післяпологовій я була настроїна що зараз якась гримза прийде і буде голову морочити, а тут він:girl_in_love:
     
  12. ohra

    ohra Well-Known Member

    скоротила я свій список лікарів до трьох))) Надіжко з Мечникова (3 коліжанки народжували в нього і задоволені), Островський з Джамбула (рекомендувала лікарка в якої спостерігаюсь) і Лехновська з меду (є співавтором книжки "Вчимося народжувати" Свічадо, прихильниця природних пологів).
     
  13. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    Вона чудова лікарка ,працювала до закриття Батальної там потім як Батальну закрили їх перевели в мед
     
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Лехновська Т.А, непогана, але так як і інші не гребує стимуляцією, пробиванням вод і т.д., так вона є коректна, привітна, але робить те, що вважає за потрібне, ну впринципі це логічно, вона ж лікар. Написала це, бо тут всі дуже бояться стимуляції чи правильніше написати, проти стимуляції, і про Лехновську всі відгуки позитивні. Цікаво чи то тільки мені повезло із стимуляцією ( причина вже 41 т. і великий плід, куди дальше тягнути), а сперечатися в такій ситуації не кожен зможе, всі хочуть отримати позитивний результат не дивлячись на певні маніпуляції.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    а я зависла між Лехновською, Школьник і Долотказіним.
    не хочу без потреби стимуляції і проколів(ситуація, коли лікар десь поспішає і починає стимулювати - то не дєло.є показання -ок, немає - навіщо?)

    ще от хочу уточнити, бо я дещо патірялась - Долотказін в меді чи на мечнікова?
     
  16. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    вона її застосовує, але не зловживає. Двоє з моїх знайомих у неї ще на Батальній обходилися без втручань ( але там родова діяльність була нормальною, другі пологи)
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2015 ---
    Мечнікова. Зараз очолює післяпологове відділення
    вона якраз прихильник активного ведення пологів і вас про свої дії особливо попереджати не буде. Робить так, як вважає за потрібне.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    на мечнікова
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Андріана

    Андріана Well-Known Member

    Я народжувала у Школьник, але це другі пологи, все йшло добре, вона не втручалася, я приїхала з відкритям 4-5 см і через 3 години народила. Перед тим обговорили, що я не дозволю, будь яких, втручань, ліків, крапельниць. ( навчена гірким досвідом першого разу). Вдячна їй що пильнувала промежину і я не порвалася по старому шву.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    А хто знає, чи Мінералова Лілія Петрівна приймає пологи? Вона на Мечнікова в мене була палатною після пологів, така досить приємна видалася.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
Статус теми:
Закрита.