У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!
     
    Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. sonnestrahl

    sonnestrahl New Member

    Привіт всім!Нарешті і я приєдналась до лав наречених.:) Попередні дописи дівчат дуже допоміжні, по ним вже більш-менш можна собі намалювати певну картину. Розпочала і я пошуки з вибору ресторану, прочитавши відгуки вирішила дізнатись ціну в Нота-Бене, від цін я в шоці. Ось яку відповідь я отримала сьогодні:
    ,,На даний час вартість на одну людину становить 600 грн. в неї входить меню по кухні ресторану.
    Такі речі як алкоголь та солодке від замовника.
    Існує також розсадка гостей як за круглі столи це додаткова оплата в розмірі 1000 грн. так і за прямокутні столи - безкоштовно.
    Оренда залу до 100 осіб становить 2500 грн. після 100 осіб оренда залу знімаєтся.
    Додаткова оплата після 12:00 становить + 300 грн за кожну годину. Музика може грати до 02:00, гості можуть відпочивати до 04:00.
    Подарунок від готелю номер для молодят
     
  3. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Tamada

    Tamada ла-ла-ла

    Нота Бене - дуже хороший заклад, з гарним інтер'єром, величезною кількістю дзеркал і дуже вишколеними офіціантами. З мінусів - танцпол в підвалі, не завжди вдається гостей туди заманити, особливо враховуючи спокусливі альтанки на вулиці. Це готель, тому присутні супутні наслідки - може не бути місця на парковці і після 23 треба не дуже шуміти, особливо на території. Не впевнений щодо місця на танцполі при кількості гостей "після 100 осіб". Ціна цілком адекватна для закладу такого класу і рівня обслуговування, знаю заклади, які вважаються модними і коштували рік тому 800 грн. при ніякому рівні обслуговування.
    "Номер для молодят" - зручна опція, щоб після весілля не кататись на таксі і під час весілля можна зайти перепочити за потреби. А якщо замовити ще на день раніше, то можна гарно відіспатись і в ньому зняти "ранок нареченої", якщо планується.
    Тому, ресторан "Нота Бене" раджу, але рекомендую швидше почати, щоб вкластись не до 2, а до 12. До речі, на території біля ресторану можна проводити, популярну зараз, виїзну церемонію.

     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Ми святкували своє весілля в готелі "Супутник" що на Кн.Ольги 30 серпня 2014. Дуже задоволені своїм вибором!!! Адміністратор дуже уважний, привітний, підкаже, поможе. Ми перші хто робив у них виїзну церемонію, вона проводилась на літньому майданчику, наші декоратори все гарно прибрали, офіціанти винесли стільці в білих чохлах, вискладали їх гарненько як треба, а я боялась що це лишній клопіт для персоналу, а вони всі такі привітні! А ще ми хвилювались бо там ніби немає як такої території для гарної церемонії, але все було дуже гарно, їхні туї закривають вид на дороги, і тому все було так як треба! Фото викладу згодом у відповідній темі. Зал святковий, світлий, просторий, персонал в білих рукавичках), уважний, ну на 5+! Страви гарно подані, смачно,гарне сервірування, вгодили всім. Адміністратор казав того не беріть бо буде забагато, того не беріть - краще то, бо не всі їстимуть, слухайтесь і не прогадаєте. По ціні вийшло 420 грн з особи, вони зробили знижку, і ми платили по 390 за людину, обслуговування 3000грн, алкоголь, соки, солодке, фрукти, черв.риба, ми ще брали кальмари, ікру і продукти на селянський стіл свої. Фуршетні столи і сел.стіл вони самі оформляють дуже гарно, безкоштовно, різними фігурками чи просто гарними нарізками як побажаєте. Великі круглі столи, своя арка для привітань. Через місяць були запрошені туди на весілля, то мала вже можливість оцінити як гість, а не як наречена, також дуже задоволена)) Однозначно рекомендую!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  6. Тепер і прийшла моя черга написати про вибір залу)))) в нас весілля відбулось у ресторані "Наш Городок" ,що у місті Городок (власники у місті Львові мають готель ресторан Леотель). Вибрали ми цей заклад спонтанно, тому що об'їздивши всі довкола заклади потрібні нам дати були зайняті. Відразу скажу , що відгуки про цей заклад у м. Городок є не дуже позитивними, тому нас цілий рік мучили докори чи правильно ми зробили. І тепер після весілля можу сказати , що правильно. Можливо зовні цей заклад не прохожий на шикарний ресторан, але в середині дуже гарний ремонт. 3 зали. В одному залі сиділи гості, цей зал поміщає 160 чоловік в нас весілля було на 120 чол тому місця було достатньо, Танцювали ми на вулиці на подвір'ї ресторану є альтанки гості сиділи пили чай каву (дуже класно нам ще й повезло з погодою). Після 12.00 танці перенесли у інший зал окремий, але в ньому було трошки маловато місця.
    Кухня для мене це було найголовнішим!!!!!Я дуже переживала, щоб гості не були голодні. Місце виходило 300-320 грн не пам'ятаю, у ціну не входив алкоголь, води, соки, фарширована риба, рибне асорті. Ще там є така фішка, що мін ціна набору 250 грн. якщо ти набираєш на мінім решту можеш приносити своє що хочеш.Обслуговування 5 % від суми замовлення і доплата після 1-ої години 250 грн. На фуршети окремий зал з видом на подвіря. Загалом нам содобалось усе кухня була смачна, обслуговування також, хороший адміністратор п. Оксана , яка мене вислуховула по 100 разів.
    До мінусу можу віднести те що потрібно трішки краще оздобити благоустрій біля самого закладу.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. dreamangel

    dreamangel Member

    Можливо й мій відгук стане комусь в нагоді. Ми святкуви своє весілля ще у вересні 2012р, тож по цінах орієнтувати не буду. Обрали для себе заклад на Сихові "Золотий півник"( тепер це "Рів"єра). Кухня нам дуже сподобалась, зал не дуже великий, думаю чоловік на 80, в нас гостей було менше тому це підходило. Є окремий зал для танців. В дворі є альтанки, то гості могли посидіти-погомоніти- покурити на вулиці.М"ясне, солодке і алкоголь не входили у вартість місця. Загалом нам дуже сподобався цей заклад, хотіли ще й хрестини там відсвяткувати, але вже була зайнята дата(((
     
  8. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Була там в подруги на весіллі в липні 2014, як раз на другому поверсі. Мені дуже сподобалося.Зал гарний. Адміністратор навіть вітала на весіллі і подарувала книжку побажань,де гості могли залишити вітання молодим. Подруга не знала, що вони таке будуть робити.
    В неї було на 150 людей, всі влізли:). Але тоді була така жара,що кондеціонери не справлялися. Я сиділа більше з краю, то я не відчувала прохолоди, а ті що сиділи під ними, то були задоволені
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. La esposa

    La esposa Moderator

    о, маю тільки позитивні враження від того ресторану. Обслуговування хороше, інтер'єр теж гарний.
     
  10. YaIra

    YaIra New Member

    Святкували в 2012 році в ресторані ЯрМарх на Сихові. кухня смачна, зал гарно прибраний. Є зал для столів, зал для танців, окремий маленький зал для фуршету і ще один при вході,там можна просто посидіти. музика є їхня, але можна замовити і свою(ми замовляли свою). Про ціни я зараз сказати нічого не можу, бо вже пройшло 3 роки. Загалом мені все сподобалося.
     
  11. Mariami

    Mariami New Member

    Можливо комусь пригодиться, я вже писала тут трохи про заклади Львова, коли шукала де святкувати своє весілля і от пишу, воно мало бути в Акварелі, але все ж батьки відмовили, бо дата була 22 чи 23 листопада, менше з тим, там дуже гарно і декілька знайомих пар що там святкували весілля - дуже задоволені.
    Ми святкували у ресторані "Відень" (кільцева дорога, с. Зимна Вода), новий весільний зал відкрився літом 2014 р, у вересні 2014 року ціна була 370 грн. з людини, все фантастично, інтер`єр - нема слів, все новеньке, світло і просторо, офіціанти молодці, адміністратор там Зорян (з готелю "Дністер" хто знає), відповідальний і серйозний, дуже смачно і вишукано, все завдяки Зоряну (він вніс дуже багато корективів в меню). Ми і всі гості безмежно задоволені! РЕКОМЕНДУЮ:good2::good2::good2:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  12. Maryanatka

    Maryanatka New Member

    цікава тема! хочу теж поділитися досвідом, адже трохи повязана з весільною сферою. Дуже гарні зали за містом типу Рафаель, Вілла Австрія, Панська Гора( дорого правда) і таке подібне, але мене дуже нервує доїзд туди, плюс люди розбрідаються по території, по альтанках і важко їх повернути в зал. Я в ідеалі шукала зали в центрі. Була в Замку Лева на весіллі - ну дуже класно, але мало місця (до 40 чи 50 осфб здається) В сам раз на маленьку європейську забаву.
    НАдихнуло мене дуже весілля коліжанки в Делісі, в стрийському парку. Там щалено сподобалось. Готуючи день народження хотіли піти туди, але начиталися відгуків поганих і не зробили цього про що я до сих пір шкодую. А потім я взялась детальніше за весілля і тепер знаю що вони змінили адміністрацію, меню і ше купу всього, і тепер там просто супер. А і по ціні виходить шось таке не дуже дороге , вони хочуть 80 тис грн за оренду закладу. Там вміщається 120 людей, що мені впринципі і треба. Виходить 670 грн на людину. - центр міста, парк, фуршети на вулиці, і все весілля може бути на вулиці за умови доброї погоди. Якщо все буде добре то там і будемо гуляти.
    Леотель теж кльово, і в центрі але знову ж таки мало місця мені
    категорично не раджу озерний край. там антисанітарія!
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Nett

    Nett Member

    Дякую! :) Напевно в мене середньостатестичне )) На 70 людей. Цього тижня передзвонила у всі заклади, які сподобалися, то все зайнято. Або в неділю буквально кілька вільних дат є, або в листопаді.... А решта залишилися ті, до яких душа не лежить: або танці будуть в окремому дальньому приміщенні і окремо від столів, або зал такий, що гостям буде незручно сидіти....

    А як давно Ви вибирали зал?
     
  14. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Ми обирали дуже довго, але на 50 людей, то деякі зали на більше народу мені теж подобались. Наприклад, "Марсель", там дуже хороша кухня, ціни і є своя музика, "Зелені Пагорби", дорожчі, але мабуть зайняті, "Львівські забави" - там окремий зал для танців, але основний зал дужепросторий на 200 людей, тому можна танці туди вмістити, Супутник - на любителя, але розташування круте і кругла форма ресторану теж.
     
  15. Nett

    Nett Member

    Дякую! Я дивилась на ці заклади. "Зелені пагорби" трішки замаленькі, а місце розташування "Марсель" моїм не сподобався...
    --- дописи об"єднано, 22 Квітень 2015 ---
    Вот думаю про ресторан в Дністер. Часом на нього не дивилися? І там щось підозріло багато вільних дат.... Аж дивно стало.
     
  16. shpuljka

    shpuljka Member

    А як вам Таурус, Нота Бене, Сантіно, Марс ?
     
  17. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    Так, зал зовсім маленький, але літнє шатро на вулиці дуже просторе, вони його ще не поставили мабуть. Мені дуже подобається там розташування, парк довкола, затишно так, просто в мене трохи інший формат весілля, тому не підійшло. Однак це один з кращих ресторанів для виїздних церемоній.

    Ще "Лайм" є на Пасічній, біля Вогню, там світлий зал, кажуть добра кухня, він з таких дешевших, але хороших.
     
  18. Nett

    Nett Member

    В Таурус та Сантіно вже всі суботи з серпня по середиу жовтня зайняті. Але ресторани справді гарні )
    В Нота Бене та Марс ще не заглядала. Дякую за пораду, загляну ))


    Дякую, що підказали про шатро. Ще раз приглянусь до нього )
     
  19. Vesna v sady

    Vesna v sady New Member

    Скажіть, а яка зараз ситуація з цінами у львівських ресторанах? На яку суму варто орієнтуватися, якщо весілля восени?
     
  20. Pianowoman

    Pianowoman Active Member

    За 400 грн. можна знайти хороший заклад
     
  21. Nett

    Nett Member

    Якщо субота, то 450-550 грн. Є і за 400, якщо хороші, то їх швидко бронюють. Є і поза 600-700 грн., але це вже ресторани більш пафосні )
    На неділю деякі заклади можуть дати знижку.