Догляд за губами

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Vittoriya, 4 Березень 2011.

  1. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Я теж люблю деколи усі губи замалювати олівцем, так як тоді пігмент суперово тримається цілий день і не зникає. Але перед цим зволожую губки гігієнічною живильною помадою( тут кожен собі до вподоби обирає) в стіку, потім промакує губи салфеткою злегка і затушовую олівцем тоді виходить рівномірно і влни не шелушаться.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Головне щоб олівець був стійким і не сушив губи. Я беру ті що використовують візажисти коразон, каскад. Вони мені класно підходять як ніякі інші.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    То ви тільки якийсь гарний відтінок олівця використовуєте, і цього вистачає без жодного блиску і помади? Якщо ще й тримається добре, то це класний варіант)
     
  4. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    я користуюсь коразоном і каскадівськими олівцями, вони мені дуже підходять і подобаються за стійкісю і пігментацією. Якщо брати червони й колір, то пігмент на губах тримається цілий робочий день. Якщо ж коричневий молочний, то до вечора залишаєтьсчя чітко обведений контур губ, а на протязі дня треба трохи оновити колір. А якщо я беру дуже світлий, як хайлайтер, такий молочний, то його треба до 3-х раз обновити на проятзі дня. Найбільше полюбляю коричневі віддтінки, і чітко обвендений контур губ, тоді вони є пухкіші і дуже дуже красиві)) Можу зверху по такому кольорі пройтися прозорим блиском ну так пару раз крапочки поставити і пальчиком розмастити блиск, так дуже природньо виходить і тоді губки ще більш зволожені. Але переважно завжди без помади наношу, тільки, як і писала, даю перед цим добре живлення губам за допомогою гігієнічної помадки. Тобто я без олівця нікуди! Обожнюю олівчики для губ, головне для мене, щоб був стійким.
     
  5. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я користуюся олівцем, бо люблю натур вигляд, в мене губи трохи асиметричні, тому не люблю їх дуже виділяти
     
  6. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Де ви купляєте ці олівці?

    Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk
     
  7. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Через нет раніше брала, в Ілечко були.
     
    • Подобається Подобається x 1