Дружба між чоловіком і жінкою існує???

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Kiss, 26 Лютий 2009.

  1. bobryha

    bobryha Well-Known Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    На мою думку-існує... чи може існувати... в різні періоди мого життя в мене були друзі-чоловіки. Був навіть на початкових курсах інституту найкращий друг хлопець.він був набагато старший за мене. В нас були однакові смаки в музиці, в мистецтві, схожий гумор... з ним можна було поговорити про все- все- все. Він завжди підтримав, порадив. Симпатія була така чисто платонічна. Майже як між братом і сестрою. Але сталось так що ми посварились за якусь фігню. А потім дружба вже по старому не склеїлась. Зараз ми можемо перекинутись смсками зі святами. Не більше... у кожного з нас свої сім'ї.своє життя.
    І я в глибині душі скучаю за тією дружбою(((
     
    Останнє редагування: 21 Грудень 2013
  2. InvisibleSky

    InvisibleSky New Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    Нуууу) Все залежить від багатьох факторів) в мене є друг-хлопець)
    але зізнаюсь чесно, і вперше - довгий час була закохана у нього) навіть не закохана, а скоріш була просто симпатія. Та симпатія минула за пів року, а дружба продовжується)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Gabi

    Gabi Dum spiro spero

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    В мене є такий друг. Дружимо вже майже 8 років. Він колись зустрічався з моєю близькою подругою і саме через неї ми познайомились. Але за іронією долі з тією подругою я вже декілька років не спілкуюсь, а її колишній хлопець мій найкращий друг і мій чоловік з ним також приятелює. Це справді людина з якою я можу поговорити про все, яка не буде мені заздрити і завжди підтримає. В мене дівчат таких близьких подруг, як він - немає. І доречі, ми з ним ніколи не перетинали межі дружби.
    Колись я не вірила в дружбу між хлопцем і дівчиною, бо всі хлопці з якими я починала дружити в мене закохувались. Але тепер вірю і бачу, що з хлопцем дружити простіше ніж з дівчиною.
     
  4. LUSINDA

    LUSINDA New Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    Як на мене, дружити з чоловіком потрібно вміти і, на жаль, не кожна жінка може собі це дозволити. Майже в усіх є колеги по роботі,просто знайомі або ж чоловіки наших подруг...а от просто друг серед представників протилежної статі - з цим складніше. Зрозуміло,коли у когось з"являються почуття симпатії або ж більше, ні про яку дружбу і мови не може іти.Багато жінок самотні, в пошуку своєї "половинки", і серед протилежній статі вони друзів точно не бачать.Особисто я ніколи не вміла дружити з чоловіками, але завжди хотілось:girl_in_dreams:
     
  5. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    Я особисто вірю в дружбу між чоловіком і жінкою. В мене є троє чоловіків - хороших друзів. То ті люди з якими я себе почуваю вільно і спокійно, з якими можна говорити на будь які теми, спитати поради, дізнатися їхню чоловічу думку.
    Я можу спокійно піти з ними на пиво чи прийти в гості на віскі чи ше шось добре.
    Дуже добре мати друзів як чоловіків , так і жінок.
    Хоча найкращий друг в мене жінка))) так склалося, ми дружимо з дитинства.
    В універі в групі в мене теж були друзі хлопці, а не дівчата.
     
  6. J.Ol

    J.Ol New Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    Ну якщо судити по моєму чоловіку,то дружба між чоловіком і жінкою існує, у нього таких подруг до 20:scratch_one-s_head:. А як на мене не така це вже й дружба,просто ми люди, любимо увагу від протилежної статі, і прикриваємось словом дружба.
     
  7. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    Ну в принципі, мені здається, що теоретично існує, але на практиці чесно рідко зустрічалось... Ми з коханим теж спочатку були друзями, потім він мені став казати, що дружби між протилежними статями не існує, і в нашому випадку був правий,....але пізніш, його друг почав активно спілкуватись з дівчиною, хоча вже йшло діло до вессілля з його коханою. Він доказував, що то просто дружба, але виявилось, що ні...бо через якийсь час ці "друзі" одружились...
     
  8. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    Для мене це питання взагалі дивне. В мене приблизно 10 найближчих друзів, з них 3 дівчини. І в колі моїх знайоми ніколи не було проблеми з лямурами між друзями, хіба в "юності", але то не рахується. А серйозних проблем ніколи не виникало....
     
  9. raisa

    raisa New Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    Я теж думаю, що дружба між чоловіком і жінкою це скоріше теоретично існує. На практиці бачила такі пари, які спочатку лише дружили, але це все до пори до часу )) Але, з кожого правила є винятки. Бувають рідкісні випадки дружби, коли є якісь спільні інтереси, можливо по роботі, коли сприймаєш чоловіка як колегу, а не як чоловіка)
     
  10. lesya s

    lesya s New Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    В мене був колись найкращий друг, який завжди підтримав,допомагав, навіть до хлопців мене підвозив, але по волі долі ми стали чоловіком і дружиною.Я впевнена що дружба існує.:girl_crazy:
     
  11. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    Я на власному досвіді переконалася в існуванні дружби між жінкою і чоловіком. В мене серед хлопців завжди було більше друзів, ніж серед дівчат подружок. Є в мене такий друг, з яким в школі 9 років просиділи за одною партою, практично виросли разом. І відносини були як в брата і сестри, і ніяких ні розмов, ні думок про щось більше не виникало з цього приводу. Проте так склалося життя, що зараз немає можливості часто бачитися. Я не можу погодитися з тим, що дружба без симпатіїї неможлива.
    Були й випадки, коли "друг" виявляв симпатію. Така дружба припиняла своє існування. Зараз маю друга по роботі, з яким дружба з часом переросла у спільну симпатію. Але, на жаль, в тих стосунках просто немає шансів на щось серйозне. Мені дуже жаль, що втрачаю через це друга.
    Але, на мою думку, важко побудувати серйозні стосунки, коли є симпатія але немає дружби. Просто хочеться щоб кохана людина була найкращим другом.
     
  12. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    оце Ви найкраще запримітили... недарма кажуть, що найкрепший шлюб у тих, хто був просто друзями напочатку..))
     
  13. ommh

    ommh New Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    на власному досвіді можу сказати що дружба між чоловіком і жінкою існує) я колись мала дуже хорошого друга але розїхались з села і втратили звязок! інколи і досі бракує його поради(
     
  14. Melly

    Melly New Member

    Відповідь: Дружба між чоловіком і жінкою існує???

    На власному досвіді переконалася, що дружба між чоловіком та жінкою припиняється, коли хтось проявляє симпатію. Ще в студентські роки спілкувалася з хлопцем, якого вважала своїм другом, часто переписувалися в соцмережах, але з якогось моменту він почав мене засипати компліментами, ще через деякий час запросив на каву, для мене це було несподіваним , бо бачила в ньому лише друга і якихось інших думок в мене не було, але все-таки погодилася. Після того, як я погодилася піти з ним на каву, почав мене ігнорувати, уникати і т.д. Коли я запитала в чому справа, і прояснити якось ситуацію, то мені сказали, що мені здалося, я неправильно це все зрозуміла. Потім дзвінки серед ночі, чого мене ігноруєш, не пишеш і т.д. Потім знову повний ігнор з його сторони... Спроби нормально поговорити виявилися безуспішними, після цього ми стали чужими, спілкування припинилося. Хоча, це вже в минулому, я не ображаюся на нього, але та ситуація для мене і далі залишається незрозумілою і мені дуже жаль, що я в такий спосіб втратила друга, хоча я навіть не знаю як я могла врятувати нашу дружбу, якої мені зараз так не вистачає.
     
  15. Музик

    Музик Мартуська

    і я забігла сказати, що з тим хлопаком, про якого я писала вже не спілкуємось майже, ну там з днем народження привітати... задалеко ми.
    але тепер маю нового крутезного друзяку. навіть не знала до цього жовтня, що працюю з такою бомбезною людиною. насправді я зараз дуже рада, що він з'явився. і дуже підтримує мене
     
  16. pokytyanka

    pokytyanka Active Member

    Не завжди. У мене з моїм дуже хорошим другом почергово виникали симпатії один до одного. Спочатку коли була менша, десь в 9 класі в мене, а потім будучи студенткою в нього до мене. Але і в першому і в другому випадку ми вміло "розлулили" ці ситуації. Для мене його дружба була набагато цінніша ніж недовготривалий романчик. І зараз через скільки років потому, він живучи в Києві а я у Львові стараємся підтримувати звязок. Навіть свою майбутню дружину привозив у Львів зі мною познайомитись)
    Я взагалі прихильник дружби з чоловіками - вони набагато відданіші і добріші ніж жінки. Хоча і хороші подруги жінки у мене теж є.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. OlesyaS

    OlesyaS New Member

    На мою думку точно не існує.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Lady Mary

    Lady Mary Active Member

    На мою думку дружба між чоловіком і жінкою,так би мовити, все ж таки існує.У переважній більшості вона виникає в юнацькі роки, коли формується все від зовнішності до внутрішнього світу і характеру-тоді набагато легше притиратись і шукати однодумців...За моіми спостереженнями симпатіі виникають на різних етапах дружби, тому дехто одружується між собою, дехто піддавшись "чарам" спробує і розходиться, а деякі друзі все ж таки вміють зберегти дружні почуття і тоді ця дружба дуже міцна і на роки.
     
  19. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Кожен має своє поняття, що таке дружба. Тому думки так і різняться. Для мене не існує між чоловіком і жінкою саме отої справжньої дружби, міцної, на роки, без потаємних симпатій, без таємниць. Не говорю про юнацькі роки, як вище згадувалось, коли всі на купу проводять час хлопці-дівчата, гуляння, навчання, дискотеки, Карпати, море. Але між чоловіком і жінкою, особливо коли з"являється друга половинка, то тут або є друзі сім"ї (а не лише чоловіка чи жінки) або знайомі (з якими теж можна часто спілкуватись, проводити час, але то не є та сама дружба). Принаймні так у моєму оточенні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Дружба існує, але вона переходить в стосунки. Або (частіше) завершується з появою стосунків в одного з друзів. Шкода, бо якісно така дружба на голову вища за "жінка-жінка". Моїми найкращими друзями завжди були чоловіки, і взагалі з ними якось простіше спілкуватись.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1