Ліки та їх аналоги

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Samhayne, 25 Листопад 2014.

  1. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну нам синупрет завжди дуже допомічний, тому і питаю про аналоги. Усі ми індивідуальні, тому не була б така категорична. До речі, моєму хресному з його хронічними гайморитами лише синупрет може допомогти.
     
  2. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Знаю, Синупрет непогано набряк при гаймориті знімає, багатьом допомагає. Про аналоги - можливо просто пошукати спиртові настойки тих трав які є в його складі і змішати (вийде щось схоже на ці краплі, але звісно ж те те саме), мало б вийти дешевше.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Ми його так і використовуємо в пакетиках для полоскання.)
     
  4. allja

    allja Well-Known Member

     
  5. Маріка

    Маріка Well-Known Member

    Така бовтанка використовується при вологому кашлі, стимулює відкашлювання.
     
    • Корисно Корисно x 1
  6. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Тут мукалтін згадували, знайома на днях мамі радила його, при приступах кашлю, розсмоктати в роті, але ще не пробували так приймати
     
  7. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    " На очах" з'являється якась висипка на шиї, пече і розростається. Скажіть, чи можу я випити супрастін з ампули, бо не маю нічого в таблетках? Терміново.
     
  8. analastanka

    analastanka тень на стене

    Я в таких випадках п"ю глюконат кальцію з ампули (якщо немає нікого поряд, хто б вколов). Думаю (ІМХО!), що супрастін теж можна пити
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Немаю глюконату, п'ю так, пече жахливо! В мене в старшого таке було, чекали, що само пройде, то стало таке, як після опіку, аж шкіра злазила, виглядало, як відкрита рана(((
     
  10. analastanka

    analastanka тень на стене

    @Lyudvig мене просто далеко не всі антигістамінні і далеко не завжди "беруть", а глюконат - "роками перевірений засіб"))) Завжди маю пару ампул вдома

    Чекати не можна - бо зазвичай нічого "само" не переходить(((
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Обов'язково куплю на майбутнє!
    Знайшла інсуліновий шприц і зі страху вколола себе сама) До того ще жодного разу сама себе не колола, ніц такого страшного. Сиджу, чекаю, бо пів шиї такої, ніби наждачкою натерли.
     
    Останнє редагування: 8 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. lapocka

    lapocka Well-Known Member

    Довго думала чи вставити свої 5 копійок, дещо з написаного насправді лякає. Будьте розумними у виборі ліків та їх заміні. Звертайте увагу на країну виробника, склад діючої речовини! На прикладі діючої речовини-диклофенак( див. Фото і місце виробництва!). image.jpg
    Ну і імхо не вірю, в те що препарат за 10 грн може допомогти( якщо включається сила волі, тоді так). Також ніколи не купляю індійські препарати, а до лікарів які їх призначають не повертаюся.
     
  13. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    анальгін, цитрамон, парацетамол, мукалтін, дротаверин, септефрил, амброксол, валідол -- то все дешевше 10 гривень і допомагає
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  14. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Погоджуюсь щодо того, що ліки, дешевші за 10 грн допомагають добре. Але ті всі вище перераховані нашого виробництва;) дууже скептично відношуся до індійських препаратів, тим більше, що вони не завжди є дешевшими за інші аналоги, навіть європейського вир-ва. Тому б радила в аптеках питати про аналоги кращих виробників, ніж Індія.
    P.S. На жаль, навіть хороший виробник (навіть і оригінальний препарат) в Україні не може гарантувати якості препарату. Підробляють все, що хочуть. І часто аптеки не в курсі, що їм привезли неякісні ліки...
     
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    причому оригінальні підробляють значно частіше, ніж дженерики.
    --- дописи об"єднано, 8 Березень 2015 ---
    в останній рік багато дженериків індійського походження просто не прошли чергового переоформлення і не допущені у мережу. А ті що є, то ще із дійсними свідоцтвами, в яких ще не пройшов час до "переатестації". Наприклад, зняті з мереж фестал, бронхорил, інстарил і т.д.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. lapocka

    lapocka Well-Known Member

    Дуже часто сировину для ліків нашого виробництва купляють в інших країн( це може бути як Європа так і Індія). А завод в Україні займається лише виготовленням таблетки і його фасуванням.
     
  17. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    Коли ми довший час поприймали Синупрет, але він нам не дуже сильно допомагав, ЛОР виписала Асініс, і потім коли знов звертались вже перепитувала що маєм на вибір, Асініс чи Синупрет. Це не ідентичні ліки, але дуже подібні по своїй дії. Правда мені здається що вони обидва не з дешевих, якщо шукати якійсь бюджетний варіант.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Синупрет купувала в четвер - 166 грн за 50 таблеток. Приймали я, чоловік (по 2 шт * 3 рази в день), і малий (по одній * 3 рази вдень), то виходить, що пачки вистачає на не повних 4 дні. Досить дорого(((. Треба все таки знайти ту траву, на основі якої ті ліки зроблені, і спробувати замінити. Просто нам реально він допомагає.
     
  19. Ніколь

    Ніколь Well-Known Member

    з мого досвіду і досвіду знайомих, синупрет в краплях допомагає ефективніше, і розход у нього економніший.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  20. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    це правда. взагалі між вибрати настоянка-таблетка, завжди вибираю настоянку. бо для мене особисто - що пила той кальцій-крохмаль, що не пила.