Обмін листівками, або посткросинґ

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Ассоль, 30 Листопад 2010.

  1. martinkadp

    martinkadp жаба-мандрівниця

    Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ

    Городецький просто неземний! маю теж.
     
  2. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ

    Я спочатку добре не роздивилася і на ту нижню будівлю подумала, що це костел Марії-Єлизавети на Привокзальній, а потім побачила будинок з химерами і зрозуміла, що то не Львів, а Київ. А тоді вже прочитала :)
     
  3. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    Відповідь: Обмін листівками, або посткросинґ

    втішу чоловіка, а то він переживає, що його листівки вже місяць ніяк до отримувачів не доходять)
     
  4. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    І я захопилась посткросінгом, вчора зареєструвалась, взяла 5 адрес, але поставила галочку в другому пункті, що країни можуть повторюватись і мені випало дві до Німеччини, три в Росію :girl_smile: Виписала всі адреси, їхні захоплення, так цікаво читати :girl_dance:
    Зараз ще придумаю тексти до листівки, щоб потім не гаяти часу. Але по листівки йду аж в суботу, робочий графік не дозволяє швидше :girl_sad:
    Дівчата, а коли висилаєш, то не потрібно ніде це писати, типу я відіслала і т.д ? :girl_blush2:
     
  5. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Сьогодні побачила, що відправка закордон коштує 14,26 грн :girl_sad:
    Дівчата, а якщо я взяла 5 контактів, а відправлю цього тижня трьом, а двом на наступний, то це якось відобразиться на моєму рейтингу чи репутації? :girl_blush2: Знаю, що можна протягом 60 днів відправляти на обрані адреси :scratch_one-s_head:
     
  6. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Подивилась, що активні дівчата на початку теми, вже рік не заходять в посткросинг :girl_sad: Я вічно, як пізній Іван :girl_blush2:
     
  7. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    ну бо відправлення дороге. я відсилаю раз у 2 міс, відкладаю наперед гроші. але в мене вже 8 чи 10 можна, хоча я беру не більше 5, бо накладно.
    ні, основне щоб вчасно прийшло до них. якщо листівку не зареєструюють протягом року - вона не врахується.
    ні. але я рекомендую записати нік отримувача, і сфотографувати листівку спереду і з адресою-маркою, щоб потім, в разі чогось - написати - так і так. відправила таку листівку, ви її не реєструєте. деколи, поки не нагадаєш, то не зареєструють
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Я взагалі не любитель нагадувати і питати: чи дійшло? а чого не реєструєте? Раніше писала, а тепер просто споглядаю як падає в ікспайред)) В мене часто буває, що тої людини вже місяцями на сайті нема... І потім так шкода.. Бо вибираєш листівку, марки, гарно пишеш-стараєшся, тратиш купу грошей на це, а воно пропадає.
    Я останнім часом теж трохи закинула посткроссинг - і через брак часу,і через те, що дуже дорого. Коли починала, листівки були по 2 грн, марки по 5,40 найдорожчі, здається. Тепер - навіть не знаю. Марок гарних маю ще багато, а листівки треба б було замовити..
    А недавно прийшла мені листівка-подяка. Вислала дівчинці десь на Тайвань, здається, листівку.. І вона просила марки для тата - бо він колекціонує. Я марки теж люблю гарні (навіть більше, ніж листівки) - ну то наклеїла їй цілу купу :) А тепер вона прислала мені в подяку листівку з вкладишом - на 4 сторінках списану - про історію їхнього східного Нового року. І купу марок теж. Моєму щастю не було меж :)
     
    • Подобається Подобається x 2
  9. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    я дивлюся, як часто людина заходить, скільки відправлених-отриманих, і тоді вже обираю листівку-марки, щоб принаймі не шкода було. нехай хтось думає, що негарно, але зараз гроші з неба не падають
     
  10. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Зараз відправка закордон не авіа коштує 14,25 :girl_smile:
    А я геть чисто забула сфотографувати свої листівки надіслані, ще й мала на увазі, бо хотіла їх викласти на сайт :girl_sad: Але то був мій перший раз, руки тряслись і т.д. :girl_haha:
    А що таке ікспайред? :scratch_one-s_head:
     
  11. Gentle

    Gentle Well-Known Member

    Передбачається, що листівка має дійти до адресата (і він має її зареєструвати)за 60 днів. Якщо минуло 60 днів і її не зареєстровано, то вона падає в прострочені листівки. Там вона висить до року (в надії, що її таки зареєструють), а потім зникає, і "звільняє місце". Поки вона висить в ікспайред, ви не можете "потягнути" наступну.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    І я вчора приєдналася до учасників Postcrossing ! Дуже хочеться зараз якихось позитивних емоцій! І я їх отримала!!! Цілий день бігала, вибирала, купувала листвочки і марки:girl_in_love:. Я ще нічого не отримала, а вже щаслива. Взяла поки тільки дві адреси, бо трохи ціна кусається на відправку закордон:sad:. Випали мені Росія і Німеччина. Листівки вже готові,підписані і завтра забіжу на пошту відправлю! На одній листівці я так писала текст-побажання, що на адресу забула місце залишити:))). То ще й конверт сама зліпила! Після кількагодинної біготні по місту в пошуках листівок я зрозуміла що краще замовляти в інтернеті, бо вибір ну дуже маленький. Іду моніторити сайти. А ще шукала і не знайшла декоративний скотч і наліпки. Хто де замовляє в неті?
     
    Останнє редагування: 19 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  13. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Все, мене не можна пускати на пошту. Пішла називається платити за комунальні послуги... Останні гроші потратила на марки. Ну як можна встояти перед такою красотою?!
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    яке відділення? мені треба тих домашніх тварин, я така психопатка, що ще і марки збираю:girl_crazy:
     
  15. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    вул. Кульпарківська, 131. Але питайте в працівників, бо є на вітрині виставленні , а ще вони мають цілу теку з такими марками. Мені здається, що там ще якісь були... Але люди за мною в черзі вже і так дивилися на мене косо, то я швидко вибрала і пішла...
    Я ще замовила з цього сайту: http://marki.biz.ua/ . Там теж є великий вибір. Бо я вчора п'ять відділень оббігала і так і не знайшла ніяких. Хіба на Головній пошті трошки було, то я купила. Якщо все дойде, то і надалі буду замовляти через інтернет.
    Дівчата, хто займається посткросингом, розкажіть як ви вибираєте листівки? Бо я так хотіла догодити, що цілу купу понакупляла, але ж відправила тільки дві... Ще й замовила декілька... Чи всі посткросери просять тільки якусь одну тематику? Чи ви висилаєте на ваш смак?
     
  16. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Не витримала і взяла ще дві адреси:girl_tender:. Цього разу випали США і Білорусія! І обидвоє хочуть листівки з виглядом міста в якому живу. Що ж я вчора так ступила і не купила більше туристичних листівок?!
     
  17. Ziben

    Ziben :)

    Буває по-різному: хтось хоче котиків, хтось фото міста, хтось рукодільні, або навпаки будь-які, тільки не рукодільні)). Стараюсь догодити всім.
    В мене вже маленька колекція листівок є, часто купую коли сподобається, потім чекають свого часу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    в мене цілий альбом))) є з чого вибирати
     
  19. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Взяла ще одну адресу, випав Китай. Зайшла глянути профіль, щоб знати уподобання цієї дівчини, а вона не заходи в свій профіль 12 днів.( це довго?). Якщо я відправлю листівку , вона її зареєструє? Що робити в таких випадках?
     
  20. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    12 деів це не довго. 3-4міс це вже щось говорить
     
    • Корисно Корисно x 1