Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. Diana

    Diana мрійниця

    я також схиляюся до тої думки, особливо її прогулянка та вбивство на фоні Кремля якась участь у тому вирішальна була. Ну і впевнена що це провокація, перед маршем, 1 березня, після інтервю про Пу, і на токакому фоні. Ну і ще з її інтервю по скайпі видно що говорити їй не можна.
     
  2. kira lv

    kira lv Member

     
  3. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Slava Rabinovich
    Между Ельциным, его «семьей» и Путиным был договор: не трогать Ельцина, его «семью» и их близких соратников.

    Борис Немцов был протеже Ельцина. В какой-то момент он рассматривался в качестве «преемника». Недемократично, но это – исторический факт. И Борис Немцов, так же, как и Ксения Собчак, как и Михаил Касьянов, как и многие другие, были непрекосновенны. Непрекосновенны и Юмашев, и Дьяченко, и Дерипаска... и многие, многие другие.

    Вернее, были.

    Сегодня, через 15 с небольшим лет, этот договор разорван и брошен «элите» в лицо. Не как Будапештский меморандум – там вообще международное преступление – а как то, что ранее все время железобетонно просто подразумевалось и не подвергалось сомнению. Три поколения детей родились и выросли при Путине, а этот принцип никто никогда не подвергал никакому сомнению.

    И теперь этого договора нет. Разорван и брошен в лицо.

    Есть ли кто другой, которого нельзя убить?

    Нет.

    Сигнал: будет убит любой, кто захочет смещения властвующей ОПГ, кто захочет сместить Путина.
    Вокруг Путина есть узкий круг ОПГ, и круг чуть пошире, и совсем широкий круг, члены которого будут стоять насмерть при любой попытке сбросить Путина. Теперь-то они знают: дороги назад нет, им всем на скамью подсудимых за убийства, ведение войны, финансовые преступления и за целый шлейф другого криминального беспредела.

    Путинская сделка с Ельциным прошла свой полный круг и изрыгнула свое логическое завершение.

    Договора больше нет.

    Элиты молчат, низко опустив головы. Нет, не опустив. Их головы вбиты в шею по самые брови.
    Элиты боятся: для них теперь наступил Шок и Трепет. Вместе с животным страхом смерти, против которой не спасет ни один наряд охраны и телохранителей. Ведь охрана бессильна перед ФСО, ФСБ и ГРУ. Мы не говорим об опасности. Мы говорим об организациях, которые невозможно победить в борьбе за жизнь, если отдан приказ.

    Вот так Путин решил поступить с возможностью дворцового переворота: он взял инициативу в свои руки и совершил его сам, в отношении придворных. Поэтому не будет никакого дворцового переворота. Все элиты и прочие дяди и тети побелели от ужаса. От показательно брошенного полураздетого убитого Бориса, лежащего на мокром тротуаре, под дождем, с картинкой-открыткой в качестве фона. Почтовое такое отправление-поздравление, на новый, только что утвержденный День сил специальных операций. Разорванному договору – новый праздник, с открыткой.

    Договор разорван и брошен «элите» в лицо. Не нравится – валите. Пока дают. Только все ему оставьте.
    ____________________

    Ксения Собчак
    2 ч. · Twitter ·
    На выходе из центра Сахарова стояли с @aavst говорили о Боре. Подходит человек:’имейте ввиду-вы следующая,Ксения’
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  5. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Теж думаю там багато намішано, вона спочатку свідчила що стріляли з проїжджаючої машини, потім виявилось що стріляли просто з близької відстані в нього. ЇЇ ніхто не зачепив, і на детекторі брехні вона відмовилась відповідати на питання. Хочуть показати що він просто "приємно проводив час" з київською моделькою, але чому саме там зупинились, і вийшли? Цікаво, ну і в реальне розслідування майже ніхто не вірить.
     
  6. Diana

    Diana мрійниця

    а я думаю навпаки це було з метою повокації та розбурювання публіки та показати цілому світу який Пу кровожерний та неспинний
     
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    [QUOTE"]а я думаю[/QUOTE] там вже стільки версій повисували, що кінця-краю ніхо не знайде. Самі в тих версіях і поплутаються. Що не день, то нова.
    Єдине, що є ( принаймні було до цього часу)- те, що існує (-вала) певна ієрархія і домовленість в тому, яких людей Пу не чіпає ( дійсно, та ж сім я-клан Єльциних- Юмашових, дружина і дочка Собчака).Могли у випадку чого "нагадати" про себе, як от з обшуками квартири Собчак і т.п., але фізично не чіпали ту певну "касту". Там є в мафіозному клані- все по поняттям і правилам. Принаймні було до цього часу.
    --- дописи об"єднано, 3 Березень 2015 ---
    ну його друзі кажуть, що це не була випадкова моделька. Як і не була якась там дама серця. Просо він з нею періодично проводив час в останні 2 роки. І ті люди,які це все організовували- це знали.Відповідно, цілком можливо, що вона вже давно готувалася теж для певної ролі. Після всього її ФСБ на певний час вивезло в "невідомому напрямку"- дало інструкції і відпустило в Україну. За деякий час , скоріше за все, "покінчить самогубством" або ще якась "випадкова закономірність" відбудеться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  8. tsiuma

    tsiuma Well-Known Member

    Розумію, жорстоке питання, але воно в мене крутиться: чому не стріляли одразу в двох?.. для чого свідок?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Теж про це подумала, та почитайте вище @сніжна писала можливий план. То все настільки абсурдно, і спеціально заплутано, щоб люди не могли докопатись до істини.
     
  10. VERO

    VERO Well-Known Member

    Рішення про надання США оборонного озброєння Україні підготовлене на 99%.

    Про таке в ефірі "5 каналу" заявив позаштатний радник Президента України, президент Грузії у 2004-2013 роках Міхеїл Саакашвілі.

    "Головне, чого ми добиваємося в США - щоб Україна отримала оборонну зброю. Практично всі на нашій стороні, громадська думка на нашому боці. Отримання Україною оборонної зброї буде найпотужнішим сигналом, для того, щоб врятувати тисячі і тисячі людських життів. Зупинити подальшу російську агресію, ми всі знаємо, що Путін спробує зараз не тільки Маріуполь, але і весь південний фланг захопити, потім він спробує звалити уряд у Києві. Українській державі потрібно оборонятися і захищати свою безпеку", – зазначив Саакашвілі.
     
  11. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    На ФБ сьогодні в стрічці прочитала:

    http://www.erich-hartmann.com/putina-ubyut-7-yanvarya-2016-na-vykhode-iz-khram/

     
  12. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

  13. tegusigalpa

    tegusigalpa Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. HAPPY NATA

    HAPPY NATA Форумляночка

    адвокат Савченко Марк Фейгін повідомляє: "Я вышел от Надежды Савченко. Я подтверждаю слова ФСИН о ее частичном прекращении голодовки"
    цікаво, чому прийняла таке рішення...
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    вона ще кілька днів тому заявляла, що вийде з голодування, якщо стане почувати себе геть кепсько. Вона ж не дурна і прекрасно розуміє, що її смерть нічого не доведе.. Крім того, думаю, її активно переконували з української сторони не робити дурниць і не доводити себе до крайнощів.
    тих пророчеств :)...Взагалі є ще і третє- що Пу спокійно дадуть піти в 2017, коли реально в РФ до влади буде просуватися хтось інший.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. VERO

    VERO Well-Known Member

    Голландские следователи: Boeing был сбит в Донецкой области ракетой "Бук" АМСТЕРДАМ, 5 марта. Самолет Boeing 777, потерпевший крушение в Донецкой области, был сбит ракетой "Бук", запущенной с российской установки. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Нидерландов со ссылкой на расследование международных экспертов. По этим данным, ракета была привезена из России на Украину незадолго до трагедии, что подтверждают более миллиона документов, фото и видеозаписей, а также показания свидетелей. Теперь специалистам предстоит представить суду факты, достаточные для вынесения обвинительного приговора. Кроме того, в прокуратуре Нидерландов заявили о "серьезных свидетельствах" того, что российская секретная служба "постоянно пытается взломать" компьютерные системы голландской полиции и прокуратуры. Согласно этой информации, смартфоны, которые следователи использовали на Украине, пришлось уничтожить из-за инфицированности шпионской программой Spyware.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. VERO

    VERO Well-Known Member

    Її напоїли курячим бульйоном. Всі медики стверджують, що так з голодування не виводять. Для цього є схема, включаючи овочеві відвари, соки... Але рос. медики, як завжди, протиставили себе світу і знають краще.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. gava

    gava Well-Known Member

    О чем такой представитель ОБСЕ нам может рассказать???
    Наблюдатель ОБСЕ Драгана Трифкович симпатизирует боевикам. В интернет попали фотографии наблюдателя ОБСЕ от Сербии Драганы Трифкович. После просмотра этих фото все вопросы относительно нейтралитета по отношению к сторонам конфликта должны окончательно закрыться.
    На фотографиях видно, как девушка позирует в футболке с гербом России, а также мило улыбается рядом с с известным живодёром и убийцей из Санкт-Петербурга Алексеем Мильчаковым,напомню который летом устроил фотосессию с замучеными и убитыми Айдаровцами.
    MnnkYx2qGe4.jpg x8fYnZCFipo.jpg
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Чули, що Євросоюз зняв всі санкції з 4 людей режиму яника, наприклад з Портнова і сина Азарова (сама бачила його магазини в Австрії)? Залашиви обмеждення поки що на самого Азарова, Бондаренко, сина Яника і Табачника)) http://forbes.ua/ua/news/1390042-es-znyav-sankciyi-iz-sina-azarova
    http://ukr.lb.ua/news/2015/03/06/297776_ies_ofitsiyno_znyav_sanktsii_z_portnova.html
    Вони там вигідний бізнес роблять, така Європа))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. mitla

    mitla All You Need Is Love

    Вони б ще її олів'є нагодували...Взагалі без клепки в голові...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2