Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

  1. Галюсік

    Галюсік Well-Known Member

    А де у Львові можна купити ізраїльську косметику, крім як у косметолога?
     
  2. octavia

    octavia Well-Known Member

    Ізраїльська косметика така як Крістіна чи Холіленд не продається в роздріб косметичних магазинах чи в аптеках. Це професійна косметика яку можна придбати в косметолога або в ділера
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Дівчатка, порадьте хороший тональний крем для комбінованої шкіри. Шкіра проблемна, щоб гарненько крем замасковував синяки під очима.
     
  4. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    До того як спробувала помаду для брів - перепробувала багато тіней для брів різних марок, всі віддавали рудим відтінком. За відгуками в неті купила тіні для повік мейбелін колор тату, здається якось так, відтінок - тауп. Чудовий універсальний холодний відтінок. І стійкість гарна.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Власне тіні для брів повинні бути без того теплого пігменту
    --- дописи об"єднано, 3 Березень 2015 ---
    то вам треба консилер під очі
     
  6. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    У нас про тоналки є відповідна тема, але мені здається жоден тонак не буде маскувати синців під очима, для цього є інші засоби. Я ніколи ні тонаком, ні ВВ не мажу під очима, там ж така ніжна тоненька шкіра, нашо її перевантажувати такими засобами.
     
  7. Галюсік

    Галюсік Well-Known Member

    А чи є зараз якісь знижки на косметику в магазинах Космо та Ватсонс? Зокрема тоналки цікавлять.
     
  8. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Можете погортати каталог в он-лайн режимі. Є знижки на Мейбелін, точно знаю. http://issuu.com/watsonsua/docs/watsons__99-fl__1__e83e7cf6e6d27d і http://kosmo.ua/public/downloads/files/kosmogid.pdf
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Щодо декоративки для брів - для себе знайшла ідеальний тон - з-поміж відтінку тіней для очей :) Маю густі брови, і потребу відтінити їх у тон ближчий до брюнеток (вони в мене темно-русі). Результат застосування олівців на моїх бровах мені не сподобався, тому спробувала найтемніший відтінок з-поміж тріо Smoky eyes 04 Bourjois. Цілком задоволена :)
     
  10. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Дякую за рекомендацію, вони мене зацікавили)) Тільки думаю, чи для темних (можна сказати чорних) брів вони підійдуть і чи через свою кремову структуру не налипають на волоски?
     
  11. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    Ні, вони по консистенції майже як помада для брів, кісточкою гарно розподіляються. Одним словом:рекомендую)
    Думаю, мали б підійти. Та й потестити їх не така проблема як ті ж самі Anastasia Beverly Hills
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    До речі, польські ютуб-блогерки теж, бачу, користуються Колор Тату у якості тіней для брів. Якщо Ви світлі, то можете глянути на останніх відео callmeblondieee.
     
    • Корисно Корисно x 1
  13. Finya

    Finya if you don't get enough I'll make it double

    Хтось купував косметику Beauty UK? Мазнула помаду, колір надзвичайний, все решта теж сподобалось, але зупинили слова консультанта, що це Китай.
     
  14. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    фарба суперова,тільки от гарно лягає на 2 день,довго тримається,мені перший раз змішували,але на даний момент темніший,мені більше подобається,мені було дивно,коли малювати під мій новий колір волосся:)ще би не ті проміжки на початку,було би супер:girl_blush2:але я от дивлюсь,що може спробувати самій намалювати тою фарбою брови....то важко? і де взяти пензлик...моя дівчинка,мені так акуратно малює і помало,що думаю в мене не вийде:girl_nea: верх знімає спеціальними восковими згибами:connie_pull-pigtailкласні такі,будь ласка,поділіться секретами+ всякими засобами протирає...проконсультуйте:girl_tender:
    --- дописи об"єднано, 5 Березень 2015 ---
    тут Ви мені нагадали,що я колись купляла їх...треба буде пошукати...навіть не пробувала:girl_curtsey:
     
  15. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

    я от думаю чи варто купляти

    часто понакупляю,потім спробую і лежить- перекидається...от цікавить чи витирається об одяг....ціна адекватна,дивлюсь уже пів року:facepalm:
     
    Останнє редагування: 5 Березень 2015
  16. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Мені Інглот взагалі не сподобалась косметика, нічого особливого. Мама часто купувала їх розсипчасту пудру, то їй нормально, а я спробувала - лице зразу якесь "побабчене" з нею, нерівномірно лягає, шкіра якось несвіжою виглядає з нею, плюс пори забиває (хоч розсипчаста вважається навіть кращою). Думаю з декоративки можна купити щось і по ціні вигідніше, і по якості краще. Ще почула колись слова консультантки Інглот, що "краще докласти трохи грошей і купити якусь нормальну косметику:Шанель, Ланком) ніж це г...". Тепер бажання купувати щось тої фірми точно немаю (хоч може там є достойні товари, мама от їх пудру розсипчасту полюбляє, дехто тіні хвалить, але мені то не підійшло):girl_spruce_up:
     
    Останнє редагування: 5 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    Дівчатка хтось пробув цю штучку для росту вій?- "feg-eyelash-enhance", в мене коліжанка користується місяць, впринципі вії досить гарно виросли. Але цікаво чи то такий одиночний варіант чи справді допомагає.Плюс, вона купувала по 150 а зараз та зараза по 300 грн, трошки дорогувато
     
  18. nicegirl

    nicegirl Member

    Багато маю косметики від Інглот, просто іноді не можу пройти повз їх магазину, мушу купити хоч якесь барахло))
    Я від неї також не в захваті. Правда, зараз мені більше стала подобатись якість їхньої продукції. Недавно купувала тональний, то він непоганий) Консилер їхній точно не порівняти з консилером від Ланком, як і пудру не порівняти з пудрою, наприклад, від Клінік! Маю олівці, помади їхні, підводки для очей то вони повністю мене влаштовують за ту ціну.
     
  19. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Багато чула, що помади Інглот хороші, правда сама ще не пробувала. Зараз маю Maybelline Hydra Extreme - задоволена.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    Почитала відгуки в інеті, схвальні такі, аж закортіло попробувати, заманчива штука, а де таке можна купити, тільки в Інтернеті?