Увага! збираємо інформацію про пологовий будинок на Мечнікова!

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 23 Липень 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Ну відтоді вже було 2 мийки, це таки багато змінює. І результат за місяць це хіба є наслідком пологового? Хіба це не забагато часу?
     
  2. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Я теж народжувала в липні,тоді імхо,там був аншлаг трохи...Ніяких маститів, чиряків не маю, дитина теж.Це,мабуть,індивідуально,залежно від особливостей шкіри,імунної системи.Думаю при КР ризик більший заразитись чимось.Ну і тоді там часто не було води теплої, щоб нормально душ прийняти.То я мала чайник електричний на щастя.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. denus

    denus New Member

    кесерили мене в вересні 2014 року і більше ніколи туди не хочеться...
    в першої дитини до 2 років висиппало був грибок занесений скоріш всього там в 2010 році..
    а в другої ще веселіше...
    в мене мастит гнойний.. операція менше чим через місяць після КР.
    в дитини запалення нирок два місяці було.... антибіотики лікування через місяць вторинне запалення повторилось обстеження урограмма, цистограмма на патології, що викликає запалення шукали.. нічого вродженного не було інфекція....
    понос від трьох місяців лікування... аллергія...
    зараз в дитини гнойники на голові не проходять лізе дальше інфекція якась..
    в мене скоро голова поїде з тими болячками...
    занесли щось просто страшне...
    закривались мились паро раз а толку нуль...
    В знайомої кесерили три тижні після мене в дитини два тижні дві операції було інфекція якась гній лопався.. в мами чиряки лізли...
    і ще кучу випадків таких же чула хто в той самий час там родив мастити інфекції...
    дякую тобі роддом..
    нам 5,5 місяців і досі розхльобуєм.. з тими гнойниками вже незнаю куда йти що рбити
     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    після останньої позапланової мийки в листопаді-грудні ситуація покращилася, хоча, звісно, не на 100%. Але такої кількості випадків інфікування, як було минулоріч до того- уже немає.Найгірша ситуація була влітку-восени. В основному, у кого зараз проблеми є- хіба після кесарських ( через певні нюанси, які пов язані з опертивним втручанням і які впливають не кращим чином на організм). Зрештою, патогенну мікрофлору не виведеш із жодного лікарняного закладу- вона там існує постійно.Все решта- виключно особливості конкретного організму ( імунної системи), яка або з нею справляється без наслідків, або ні.
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2015 ---
    в 2010 там чоловіковий племінник народився. Нічого не приніс. Хоч мама і лежала до пологів 9 днів і після пологів 5 днів і малому ще підрізали там коротку вуздечку.Це дуже індивідуально
     
  5. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    у мене були природні пологи, в результаті 4 чиряка - 2 на грудях, два - на попі. Як і в нашої знайомої, теж після природніх. Між іншим, всі випадки(ті. що я чула) фурункулів з Мечнікова - з 4 поверху, з третього не знаю нікого.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    чому так- я вже писала у іншій темі. Хоча "мої" з мацьопою в грудні лежали саме на 4 поверсі і нічого не принесли.
     
  7. Ecstasy

    Ecstasy New Member

    Я також народжувала донечку в пологовому на Мечнікова. Лежала в післяпологовій палаті на 4 поверсі. Через місяць часу після пологів почали з'являтись фурункули: на попі, під пахвами. Довго з тим мучилась:sad: Не знаю чи пов'язувати це з пологовим, але мені робили епізіо. Так що ймовірність зараження досить велика.
     
  8. Isa

    Isa Well-Known Member

    Я народжувала в серпні,не пам'ятаю де лежала(на тому ж поверсі що і народжувала,то 3 чи 4?),спека була страшна,дуже якоїсь гігієни я не могла підтримувати,бо вічно малий хотів грудей,то я толком і не милась там,груди не мила,а мала майже одразу тріщини(то як я розумію поширено саме таким способом підхопити щось),так ми нічим таким не хворіли...
    Думаю,що зараз та є всюди і то вже все від організму залежить...
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    4 . родзали тут (загальні)і на 1 (платні і обсерваційні).на 3 родзалів немає-тільки загальне післяпологове відділення
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Muratova

    Muratova New Member

    добре, що надибала цю тему вже після пологів, а то би начиталася і не пішла б Мєчнікова народжувати)))) в жовтні 2013 народила там малечу, родзал класний, невеликий, персонал привітний, народжувала в присутності чоловіка, синочка приклали до грудей, поки 2 шви накладали, його вдягли, перевели в сусідній родзал чи палату, щоб татко з нами побув (всі одинарні палати були зайняті, аншлаг в пологовому в той час був ), потім перевели в палату. Лікарка приходила кожен день, педіатр на обході кожен день дитя оглядала, розказувала про ГВ, що, як і до чого і коли краще, медсестри привітні, санітарки передачки носили. З сусідкою і її малою повезло (і їм з нами теж) малі тільки їли і спали. Єдине де був трохи дискомфорт, це душ і туалет, але це терпимо. Я здорова, дитина здорова, їв цицю добре, і зараз нічого йому не заважає.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Mushechka

    Mushechka New Member

    Я народжувала в грудні 2014 і як результат мала 2 чиряки на грудях: один в лютому, другий рівно через місяць. З другим справилась легко, алое допомогло. А от з першим намучилась, оскільки не відразу зрозуміла, що це фурункул, бо він наривав всередину і навколо утворився ще й застій. На УЗД сказали, що це абсцес і відправили до хірурга. Але я так швидко не здалась, викликала масажистку, яка пару разів розмасовувала застій, кололи антибіотики і все пройшло. Хоча ущільнення в груді досі є. Після закінчення годування, мабуть знову треба піти на УЗД.
     
  12. Leja

    Leja New Member

    Я народжувала в травні 2015,все сподобалось : лікар чудовий,родзал і палата класні,ніякої інфекції там не підчепила.А підчепила інфекцію вже дома,коли масажистка робила масаж грудей.
     
  13. Muratova

    Muratova New Member

    Ви з тим не шуткуйте і не затягуйте!!! До лікаря з ущільненням треба йти негайно!!!

    Абсцесс молочной железы | EUROLAB | Маммология
    --- дописи об"єднано, 20 Вересень 2015 ---

    До речі, чиряки це не результат пологів))) в статті написано, від чого вони з'являються))) результат- це ваше немовля)))
     
    Останнє редагування: 20 Вересень 2015
    • Смішно Смішно x 1
  14. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Ииии...Ну "кагбе" чиряки це результат перебування в середовищі пологового. А якщо б не пологи, то "фігушки" я б туди потрапила. Так що це все-таки наслідки пологів. Отакий у мене логічний ланцюжок)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Muratova

    Muratova New Member

    Ви там місяць лежали???
    --- дописи об"єднано, 23 Вересень 2015 ---
    Не пологовий будинок винен в чиряках взагалі то, почитайте статтю, і нема чого грішити на пологовий будинок, він не є стерильний, як би нам того не хотілося, треба просто гігієни притримуватись і все буде добре. І не затягувати з різними ущільненнями в грудях, бо можна і без них залишитися тьфу-тьфу-тьфу
     
  16. Muratova

    Muratova New Member

    Я була в пологовому і в мене жодного абсцесу не було, то що, я безрезультатно там відбула?))) Поєднуєте все до купи, давайте "мухі отдєльно, котлєти отдєльно". Не тільки інфекція спричиняє абсцес, чиряки в народі. Він може створитися від застою молока також. Причин не дуже багато, але не одна - середовище пологового будинку і все. Мушечка писала, що інший буа через місяць після пологів, то до чого тут пол.будинок????
     
  17. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Абсцес - це абсцес, чиряк - це фурункул, він же - фурункульоз. Це різні процеси. Абсцес, грубо кажучи, це гнійна кишеня в тканині, а фурункул - це прищ з некротичним стерженем, якого абсцес немає. Позбутись фурункула можна його дозріванням і відходженням гною та стержня(або хірургічно), тоді як абсцес - лише хірургічно.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Muratova

    Muratova New Member

    Так Ви уважніше читайте, що сказали лікарі Мушечці, в неї абсцес був
    --- дописи об"єднано, 24 Вересень 2015 ---
    До речі, при фурункулах масаж не рекомендують
     
  19. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Але і то і то викликає той же золотистий стафілокок, який є на Мечнікова. Це внутрігоспітальна інфекція і вивести її дуже важко, там потрібно робити капітальний ремонт, щоб то вивести, бо просто мийка пологового нічого не дасть.
     
  20. Afrika

    Afrika Well-Known Member

    І мені в пологовому занесли стафілокок і стрептокок...в горло.В результаті, через 2 місяці після КР відкривали абсцес і ще 3 місяці лікування дорожезними ліками+через молоко заразилася дитина.І ще 4 місяці лікували малу.
     
    • мімімі мімімі x 1