"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дівчата, SOS!!! В малого з носу лиється просто без перестанку, видуває кожні дві хвилини. То щось нереальне!!! Від того кашель. Краплі в ніс допомогли на 5 хвилин. Як зупинити той потік? Я вже готова пластиліном заліпити!!!
     
  2. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Звітуюсь. Здали кров - ще трохи підвищені лімфоцити (80), що все таки говорить, що той антибіотик, що нам прописала лікар був би до лампочки. Зате дзвонила "от бачите як на краще пішло, як антибіотик дали" :girl_haha: В загальному аналіз добрий, тільки показує, що трошки імунітет впав, то ж не дивно, такий вірус. Я задоволена як раз інфлюцидом (противірусне), як мав температуру під 40, то я 2 дні давала що три години, зараз даю 3 рази на день. Ще давала ніфуроксазид, бо проносив, ну і збивала температуру як дуже висока була. Провітрювала багато кімнату. Багато пити давала. Ніс промивала і протаргол закапувала.
    --- дописи об"єднано, 5 Березень 2015 ---
    я протарголом підсушує. нам такі речі добре прибирає еуфорбіум (то хелівське)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. inka

    inka і.Неrb-то до мене)

    може дивно звучить, але дайте щось від алергіі- знімить набряк з носа, а Протаргол підсушує- коли лиють власне соплі. Ше можна половинк ношпи випити.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Зараз малий горить, то поки не лиються, хоч якийсь позитив від тоі Т. Але на ніч обов'язково дам.
     
  5. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Коротше щось незрозуміле: зранку поставили фарингіт. А в маленького ще понос дадався.... не такий, що аж лиє, але за день разів з 5 темножовте таке зі слизом. Коротше, ніфуроксазид дала вже раз. І темп.38,8 - я збиваю.
     
  6. inka

    inka і.Неrb-то до мене)

    дайте , гірше не буде, а но-шпа не дасть при високій температурі спазму статись
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    То зараз вірус такий ходить - температура висока, пронос, кашель додається. Може то такий різновид грипу, їх же безліч..
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. sherry

    sherry Well-Known Member

    на 1ст л води 3 краплі перекісі, гарно підсушує


    Мало знову хвора((( Починалось все з носа, далі кашель сухий, далі додалась темп 1 раз в день 38, кашель став мокрий. Сьогодні 2-ий день темп здали кров, лейкоцити 16, сое 15, лімфоцити - 18, паличкоядерні - 2. Лікар наполягає на антибіотику, інша каже почекати до суботи чи буде краще, якщо ні антиб
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  9. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Малай вночі жалівся на горло, цілий день температура 37 і болить горло...червоне. Полощемо, прискаємо, смокче таблетки. Що то за така температура? Знаю, горло високу дає.
     
  10. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    І в нас при температурі високій і горлі червоному ще й животик: какає рідким і частіше звичайного. Вирішила противірусне не давати. Лікую наразі горло і збиваю Т, якщо дуже висока, і синок ослаблений від неї.

    Так пишуть всі про кашель при цьому вірусі, відчуваю, що в нас ще це попереду. Сьогодні минув 3-ій день хвороби, ніби краще, ніж попередні!
     
  11. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Швидку викликали, коли темп. Перевалила за 39, свічка вийшла з поносиком, нурофен звернув. вони в першій вкололи, а впала лише о третій. В 5 знову було за 39, поставила нурофен - досі трохи тримає, але вже росте. Швидка теж сказала, що фарингіт. Але горло ледь-ледь червоне, то , кажуть, як сьогодні горло не затягне, то, ймовірно на зуби. Здали кров - до другої чекаємо.

    Що то за злосний вірус такий?
     
  12. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    1
    жахливий вірус!!! У мене дочка 9 днів мала температуру. Причому хвилями: два дні висока, під сорок (в другий день навіть їздили в лікарню капатись), потмі під 37, далі під 39 -- і так три хвилі. В Артема 8 днів була температура, перші два дні температура 39,5 нічим не збивалась: ні нурофеном, ні еіералганом, ні анальдимом... От тільки як оцтом помазала, то до 38,5 падала -- і через пару мінут знову піднімалась... 3-4 день легше, на 5 день -- дикикй сухий кашель і 39,5... сьогодні дев"ятий день -- 35,8, ашель вже змокрів... Сподіваюсь , більше не буде.

    В Андрія 5 днів вище 38 не піднімалась, а вчора, на 6 день -- 39, 5.... Я збила. Вночі до 39 піднялась, але я взяла себе в руки, напилась валер"янки і нічо не дала. Сьогодні вранці 37,3. І в хлопців жахливі жовто-гнійні соплі. Даю протаргол, синупрет, старшому пшикаю біопарокс.

    Найменша зі мною відхворіла 2 тижні тому. То тиждень була температура, І теж хвилями -- вже ніби падала, і на 5 день знову 39... І така захрипла... Я ше такого не чула, щоб діти так захрипали.... Вона і не плакала, і не видавалаа ніяких звуків -- хіб шипіла від того храпу. От вже 2 тижні минуло, а в неї (як і в мене), голос ще досі з хріпотцой. Як вже мене ті хвороби вимотпали. І отой постійний страх і невпевненість: давати антибіотики, чи ні? правильно роблю, що не даю чи ні? Бо лікарі навіть не думають, навіть не дивляться -- кажуть АТ давати. Я не даю
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    Я не люблю гадати за АБ, здаю кров одразу. На швидкій сказали, якщо 3 дні буде теми, то АБ давати.
     
  14. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    а я і здала. Кров хороша, але поки здавали -- ше шось підчіпили, бо сумніваюсь, щоб один вірус тримав температуру 9 днів....

    А шо значить за 3 дні температури антибіотики давати? то за яким протоколом швидка таке говорить? В мене діти хворіють влітку раз на місяць, взимку -- по два. До 20 разів на рік. То що мені весь час антибіотики давати? Трошки думайте! Три дні, блін.... Та знаєте, коли я вперше в житті АТ прийняла -- у 27 років і то без потреби
     
  15. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    мені наша одразу казала "ну, то вже триии дні такий..тре Флемоксин попити". фігвам. здала кров. а там все ок, крім лімфоцитів. давала противірусне Інфлюцид (то гомеопатичне більше). за 2 дні зовсім інший стан. ще тільки кашель - вже вологий - лишився. ну імунітет трошки знизився.
     
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну хто любить ті АБ? Ми кров не здавали цього разу, просто прослухались в пульмонолога, та і сама почула, що за ніч кашель став інший. Тому ми вже на АБ, з 6-го дня хвороби. Сьогодні в нас 7-й день, зранку Т 37,5.
     
  17. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    4-ий день хвороби, Т вночі була 39, хотіла давати Нурофен, але почула, що лоб охолов трошки. Переміряла - почала Т спадати сама. Нічого не давала, зранку Т 37.3. Я так надіюсь, що то вже до виздоровлення іде! Але пишете, що Т скаче хвилями. Вичікуємо! Лікую тільки горло! Бачу, що немає сенсу давати противірусні, бо вони не пришвидшують одуження. Але напевно заважають організму самому боротися!
     
  18. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    В нас, якщо температура сама починає падати і коливається протягом дня, то граний сигнал.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Юкола

    Юкола Ділова ковбаса

    А я краще б вже від бактерії дала АБ, ніж чекати, допоки вірус піде. Була ще дільнична, так взагалі сказала, що горло ідеальне, дихання добре, нежитю нема. А що з дитиною? Ну, може зуби.... Сечу ми вчора здали, там все гуд. А ще, може стоматит проявиться. Або гінгвіт. Коротше, два дні темп 39 і ми просто чекаємо.
    --- дописи об"єднано, 6 Березень 2015 ---
    Ну і далі, як темп росте, то проносик. Невже зуби можуть таке давати?
     
  20. Iryna

    Iryna Well-Known Member

    і моя дитина така ж хвора, вже сьогодні 4 день. Перший день-височезна температура, наступні дні на ранок падає температура, на вечір підіймається, на третій день на вечір почало лити з носа і жаліється на горло, воно червоне. Пшикаю інгаліптом, але бачу що толку мало, хто чим лікує горло? бо маю біопарокс, але то АБ, а до нашої лікарки неможу додзвонитися(((