Особливості гігієни хлопчиків

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Vероніка, 13 Серпень 2011.

  1. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    У нас десь в рік і 4 міс теж почервонів і набряк пісюнчик, але спочатку була ще температура. Я ще думала, що віруска починається. Але потім теж почав дьоргати за памперс, хникати, коли пісяє. А в поліклініці, то на памперсі вже помітили виділення як гнійні. Роз"єднували спайки.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Ми ще зовсім маленькі, але сьогодні наш кінчик пісюнчика почервонів і я витерла з нього щось біленьке. Повністю воно не забралося, але сильно шарпати не хотіла. Якщо чесно, подумала, що то кремчик так збився там. А ще пісюнчик в прищик дрібненький. Сіла читати про педіатрів і дитячих лікарів темки, але щось не можу розібратися, до кого мені краще звертатися.
     
  3. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    То напевно від підгузків подразнення (може впрів), більше провітрюйте пісюнчика :) .
    А те біленьке - то нормально, воно і має виділятися по-трошки (то смегма).
    Ми в поліклініку так і не пішли - промивали вдома, найбільше здається помогло промивання розчином фурациліну (бризкала шприцем без голки прямо всередину, під шкірочку). Ввечері вийшла змазка, почав пісяти без плачів, а на другий день все вже було в нормі :)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Помітида сьогодні, що малий сам досить сильно відтягує шкірку. Ну тобто дуууже сильно, так десь на пів см. Я весь той час не чіпала нічого, іноді обережненько під час купання пробувла як там справи, але дуже акуратно щоб не зашкодити. То ніразу не відсунулась, не відкрила. А тут сам... Він собі не зашкодить так? Може вартує то присікати? Вдягати трусики (досить часто без штанят бігає вдома)?
     
  5. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    В нас теж така проблема була,була вузенька шкірочка на пісюні і ми ходили до хірурга то він нам відтягував.Казав постійно при купанні так самим робити,бо там збирається бруд(таке біленьке) і тому він червоніє.Треба постійно за цим стежити,щоб не було проблем.
     
  6. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    З'явились в нашого хлопчика на пісюнчику ранки, ні з того, ні з сього. Помітила на кінчику щось червоне, заглянула легенько всередину не до кінця, а там такі як ранки, а не просто червоне. Пісюнчик в нас повністю не відкривається, головка (ну те, що я бачу) чиста. Пішли до уролога, то сказав, що то лише тріщинки, а не запалення. Відправив на УЗД внутрішніх органів (нащо?..) питалась для чого, внятної відповіді не почула. З того всього пішли ми від лікаря, так і не спитала, що робити.
    Тріщини від того, що хтось тягнув відтягував ту плоть. Але ніхто туди йому не лазив, хіба сам. Але теж з голим пісюном тільки під моїм наглядом. Як то тріщини могли зробитися? Як їх лікувати? Я вимочую в ромашці і розчині фурацеліну, воно йому підсихає і відповідно спаюється. Сьогодні важко і, напевно, боляче було пісяти йому.
    Зараз ще до всього віруску має і високу Т, то до лікаря не хочу тягнути, поки не полегшає. В когось щось схоже було?
     
  7. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Може це і температура ще провокує це почервоніння і тріщинки.В мого малого була ангіна,ми приймали антибіотики,то пісюн весь почервонів і ми промивали і вимочували в марганцовці.Коли виздоровів то все пройшло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Антибіотики ми не приймаємо. Я теж думала, що може від Т чи хвороби якась сеча їдка, але здавали аналіз сечі - все в нормі!
     
  9. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Потребую і я поради в цих інтимних ділах:
    В сина з'явилась ця біла гулька в ділянці уздечки. Зробила кілька ванночок - поки безрезультатно. Перечитавши тему, зрозуміла, що звернувшись до лікаря нас чекає виведення голівки/відкриття - чи існує якась чистка без роз'єднання спайок, чи чистка - то і є відкриття?
    Чи можна не чистити?
    Ви не чіпали взагалі чи промивали? Як пройшло?
    @сніжна , Ви радили Рудаман, як вважаєте, вона не буде роз'єднувати, якщо в тому гострої потреби нема?
     
  10. Oddly

    Oddly Well-Known Member

    Ми не чіпали, але сиділи довго в ваннні. Щодня, він просто бавився іграшками, я напускала десь так 10 см. Або в мисці можна. Трохи ретельніше полоскали то діло.
    Воно розсмокталося типу.
    Але за порадою лікарки купили мазь левоміцитинову, якби якесь почервоніння пішло. Поки її ще не розпаковували навіть ( нам вже 2,4).
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    От в мене в малого теж з'явилася така гулічка біла як прищик всередині гнійний.До лікаря не хочу йти бо зараз будуть відтягувати,а то так боляче,просто психологічна травма для дитини.Колись нам вже відкривали голівку,але зараз воно знову затягнулося.І думаю чи варто вести дитину до лікаря?Чи це нічого страшного,а просто змазка як кажуть.
     
  12. Mari

    Mari New Member

    І в нас нещодавно зявилася така гулічка біленька, педіатр сказала показати хірургу. Але 2 дні ніяк не могли до нього потрапити... На 3ій день дивлюсь, а гулька фактично зникла. Ми нічого не робили, все як завжди, звичайні гігієнічні процедури )
     
  13. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    А ви як миєте то кожного дня відтягуєте?Я вже думала може то зачасто кожного дня туди лазити?
     
  14. Mari

    Mari New Member

    Так, але зовсім легенько і промиваю водичкою, відповідно усе те біленьке що там може бути змивається.
     
  15. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Хм,та я теж так роблю,але звідко то біленьке там взялося.?:girl_impossible:І не хочеться лишній раз дитину по лікарях водити,лишній стрес для нього...Можливо воно у нас теж само пройде.Почекаю,ще трішки.
     
  16. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Туди взагалі лазити не треба,тим паче кожного дня(для чого?) хіба якийсь авральний випадок. І біленьке змивати не треба, то природня змазка, не позбавляйте пісюн захисту)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Надька

    Надька Well-Known Member

    напишу нашу і сторію про пісюнчик може комусь і допоможе.
    у нас пісюнчик невідкривався взагалі до 1,5 року. а під шкіркою збиралася та змазкау білі прищики... виглядало так що то прищі під шкіркою.
    Максимка це постійно свербіло і він постійно чухав і дер і тягав той пісюнчик. на то я диитися немогла і ми поїхали до лікаря в ахмадет.
    там лікар подивився і сказав що треба відкрити пісюнчика і все почистити бо потім це може довести до запалення і ще якоїсь там біди.
    Ну і він його відкри. дитина навіть невстигла пікнути. і принсав він нам таке ікування пісюнчика на 2 тижня: приймати ванночки з ромашки другий раз з череди і після ванн мазюкати левоміцетином( мазь)... ВСЕ Нам зажило гарно і тепер маєм спокій..... тільки там трошечки кусочок шкірочки приросло..... але я то вже нерухаю йому то немішає..... Вросте сам все зробить.....
    А тепер якщ у нас якесь почервоніння на головці чи подразнення то я зразу знову роблю окрему ванночку на пісюнчик з ромашки або череди ( що в хаті) і мащу мазю. проходить на 2-3 дні.
    Ось така історія..... Може комусь з вас мамачки хлопчиків це допоможе.... хай дітки будуть здорові )))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Khaleesi

    Khaleesi Well-Known Member

    В нас ще не відкрився (нам 1,9). Це погано? Я ніколи нічого не відтягувала, до лікарів не ходили. Пісяє завжди нормально, почервонінь немає. Як то все має відбуватись, бо я щось до кінця не розумію...
     
  19. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Скажіть будь-ласка,а мазь потрібно на саму голівку намазувати(відкрити і намастити) чи просто на верх по шкірочці?Бо нам теж колись відкривали в 4 рочки,то дуже болюча історія для дитини була..Але зараз йому 8 років і в нього знову вона приросла і до кінця не відкривається..Думала знову їхати в лікарню,але мама каже не мучити дитину.Виросте і все сам зробить.Так точно як ви кажете)
     
  20. Надька

    Надька Well-Known Member

    треба відкривати , обмивати ромашкою хоть 5 хв і змащувати ті тріщини чи ранки маззю
    --- дописи об"єднано, 27 Березень 2015 ---
    ну дивіться якщо ви бачите що там в середині під шкірочкою нічого незбирається то можете і чекати ( тут радити неможу) але якщо там збираються такі кульки біленькі то краще до лікаря
     
    • Подобається Подобається x 1