Мій мобільний телефон

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем levandivka, 2 Грудень 2007.

  1. olangel

    olangel Well-Known Member

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    У чоловіка розбився диспей на Самсунгу Ноуті 2... заміна 2700
     
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    у мене малий ще минулого літа упустив планшет на асфальт. Екран від точки пішов тріщинами. Якимось чудом, вже майже рік він все-рівно працює без будь-яких глюків ( звісно, що це незручно чисто зорово з таким дисплеєм, але просто пишу до того, що звичайному планшету Престіжіо падіння на асфальт не виявилося ніякою перешкодою до його роботи. Як не дивно)
     
  3. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    Ви знаєте, мій Самсунг теж працює....але осколки відвалюються, правда чоловік обмотав скочем, то поки користуюсь так....
     
  4. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    в мене то діло, що телефон китайський Zopo. Там діагональ 5.7. То була б велика проблема якби з ним щось сталося... боюсь думати про це...
     
  5. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    ну от не розумію я, для чого купувати дорогий телефон , до якого вільно не купиш запчастини в україні. ?
     
  6. PinKey

    PinKey New Member

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    так ото ж бо. З Китаю мені їхав дисплей на планшетку Асус Трансформер. Заплатила щось 10-15 долларів за дисплей і 200 гривень за заміну. В нас дуже, дуже дорогі запчастини на все те щастя. І якби то ще робив офіційний центр ( штибу щоб можна було потім претензії предёявити, якщо гавкне за місяць) то можна було б за оригінальніми ганятися. А ті центри, куди я зверталась - ніхто і так ні за що не відповідає. При таких умовах я в носі бачила переплачувати 10-ти кратну сумму.

    ---------- Додано в 07:43 ---------- Попередній допис був написаний в 07:41 ----------

    в мене зопами (слово-то яке!) друг займається, телефон не дорогий, як на такі характеристики. Але з запчастинами дійсно біда. За кожну гайку треба на вуха піднімати пів Китаю. Друг правда тему прочухав і найбільш ходових деталей назамовляв наперед "жи би було", але, як на мене, то всерівно все занадто складно:)
     
  7. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    я до телефону замовляла корпус з Китаю, бо попередні дуже стерся і подряпався, у мене ще Нокія з кнопками, так половину кнопок не працювало, так і залишився старий, а той що прийшов ні обміняти, ні повернути, так і лежить вдома
     
  8. PinKey

    PinKey New Member

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    шкода, не пощастило. Мені теж, бувало, бяка приїзджала, але в загальній массі то всерівно дуже вигідно. Наприклад, чохли на мій самсунг в Ашані самі дешеві біля 300 гривень коштують. Я замовляю собі з Китаю 3 штуки по 2-3 доллари. За всі 3 плачу біля 90 гривень. Один чохол бракований - та й біс з ним, в мене всерівно лишається 2 хороших за 90 грн., а не один хороший з Ашану за 300 грн. :) Така от нехитра математика:)
    Єдине, чекати довго. Не кожен готовий 2 місяці чекати дисплей і бути без телефону. Мені в тому плані просто щастило - всі девайси, які я розбивала, хоч якось, але працювали, так що очікування не було нестерпним.
     
  9. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    та бо мені такий сподобався))) набридли всі ті самсунги.
    ну я б не сказала що він вже не такий дорогий... пристойно коштують їхні останні моделі.
    може колись поділитесь номером телефону вашого знайомого, коли знадобиться)
     
  10. Halyalya

    Halyalya New Member

    Відповідь: Мій мобільний телефон

    Дівчата дорогенькі. Вже близько 4,5 років користуюсь, як на мене, супертелефоном Sony-Ericson T715. Витримав десятки падінь... і мого 3-річного малюка. Думаю так би і продовжувалось далі, але отримала від коханого чоловіка в подарунок смартфона і тепер хочу до нього прикупити якийсь стартовий пакет з вигідними умовами для інтернету і хорошим покриттям. Підкажіть, хто що має і де найкраще!!!!!?
     
  11. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    І я сюди за порадою))). Хочемо малому телефон купити, чи вже швидше смартфон. В неті йому ще зарано лазити, але просить для однієї гри якоїсь, зараз усі в неі діти грають - щось там будують. Я, якщо чесно, не дуже в тому розуміюсь))). Хоче малий як в друга - Самсунг Галаксі якийсь. Варто, ні? Який саме?
     
  12. Klarita

    Klarita Я, адекватна і справедлива - мама!

    Це гра - Майнкрафт (Minekraft), мій малий так само у неї грає іноді, на моєму китайчику (Леново S960), але дитині швидко набридне, бо має постійно бути інтернет, щоб з друзями грати, а це гроші..то краще планшет купити з телефоном (так дешевше, вбила двох зайців) малому, я своєму цю гру закачала на планшет і він собі грає.
    Але то, на власний розсуд, кому що підходить..
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    З тими телефонами якась чиста кара. Накрився мій Самсунг, 2,5 роки пропрацював, всього-навсього. Зробила я висновок, що ті андроїди мені ні до чого, бо ніякими програмами я не користувалась. Але виявляється, що всі сенсорні телефони з ОС. Тому шукаю кнопочний телефон зі стильним дизайном. Зупинилась на Нокіа Аша 210, але їх тепер зі свічкою в день не знайти. Може хтось знає якісь інші варіанти для такого вибору? Буду вдячна.
     
  14. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    А що з ним сталося?
    В мене колись телефон Самсунг перший сенсорний був, то рік відпрацював і сенсор поламався. В знайомих така сама біда була((( Нокія мені не подобаються і їхні ОС.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    Сказали, що злетів андроід. Він в мене неодноразово падав. І майстер ще сказав, що для Адроіда треба брати телефон з потужнішим процесором. Та я взагалі ніякої ОС не хочу. Просто, щоб був гарний :girl_haha:
     
  16. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    в мене як телефон глючить (він на Андроїді) то хлопець міняє прошивку. Не знаю чи це пов'язане з вашою проблемою.
    гг... :girl_crazy: я коли свою "лопату" брала то теж казала, що беру його через те бо він гарний і великий :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. olangel

    olangel Well-Known Member

    Злетів Андроід і смерть телефону?! Якийсь бздур, прошивка, встановлення андроіда, в любому ремонті спокійно міняють, встановлюють. Розумію б процесор згорів, чи ще щось, що вже ремонту не підлягає. Як треба, можу скерувати Вас до нормальних людей, які реанімують телефон) Років вже 7 (як не більше) користуюсь сенсором і не уявляю життя без нього і 95%це самсунги

    Отправлено с моего SM-G900F через Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Дівчата, допоможіть..Моя дитина ввела неправильний пін код (3 рази!!!) на моєму тел. і тел. заблокувався, пак код я не памятаю, та й не маю того листочка, де він був написаний((. Без походу в магазин оператора мобільного звязку можна якось обійтись??
     
  19. Kuma Zybulya

    Kuma Zybulya Well-Known Member

    Можете з іншого телефону подзвонити до оператора. Повинні відновити
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. koroljok

    koroljok Well-Known Member

    Минулого тижня мій малий таке зробив, чоловік їздив в офіс МТС йому сказали код для розблоковки
     
    • Подобається Подобається x 1