Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

  1. vikulyamamulya

    vikulyamamulya Well-Known Member

    Мабуть так. Попрошу в коліжанки ссилку сайту де вона замовляла, правда якщо ціна зараз стала 300 грн, тоді незнаю, незнаю...Але ефект справді є
     
  2. Жменька

    Жменька Well-Known Member

  3. Inko

    Inko New Member

    Якось попала на очі стаття про інтимну гігієну, де говорилося про те, що митися простим милом або гелем для душу не корисно для нашої інтимної зони.

    Хто може сказати, щось про - Очищувальний гель з дезодоруючим ефектом для інтимної гігієни «Фемінель - Особливий догляд», фірмиоріфлейм ?
     
  4. А де купували цю фірму, скажіть, будь-ласка?
    :)
     
  5. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    О, це моя проблема - в мене волосся природньо рудувате, і олівці для брів в моїх кольорах (а брови дуууже світлі) якісь завжди такі руді...Підкажіть щось для таких пшеничних брів
    а який там номер на баночці, бо я глянула на фото в гуглі - виглядають як мої (я ними як тінями і користуюсь), але, якщо це такі як в мене, то для темніших дівчат, мені дуже сірий відтінок виходить, хоча на очах добре.
     
  6. Diana

    Diana мрійниця

    • Подобається Подобається x 1
  7. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Я думаю що напевно № 40.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Consuelo

    Consuelo Well-Known Member

    А мені дуже треба перейти на органічну косметику. Чи може хтось порадити якімь марки? М4дом, сметанкою, огірочками і так регулярно корисуюсь, але то не конче зручно через мій темп життя. Цікавить також 100% мінеральна косметика для візажу. А якщо була така тема, то перепрошую і буду вдячна за лінк :girl_flirt:
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    поцікавтеся у нашої форумної косметолога Тані :). Я в неї дещо з Крістіни купувала.
     
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Є. В "ПроСтір"- зараз десь на 20% на Лореаль косметику, в Космо- акція 3 за ціною 2. АЛЕ: в цих мережах під Лореалем продають той самий низькопробний "конфіскат". Значиться так, оскільки у мене якось раптово багато чого закінчилося, то спочатку у ПроСторі взяла тоналку (таку, з якою вже колись була знайома- Альянс Перфект). Те, що зараз тут продають- це просто невідома водяниста субстанція, яка покриває лице як маска з розведеної муки і залазить у кожну пору. В Космо - аналогічно. Узяла пудру ( теж вже таку, з якою знайома була)-така собі. Краще не брати. Помада із серії "Нейтюрал колор річ"- терпима, але по правді , втричі дешевша Оріфлейм виявилася кращою.Ну і апофеоз -туш "Інтенза папілон" ( з останньої серії пензликів)- це можна викинути одразу. По перше- разом із захисною плівкою знімається покриття :). По-друге- чітко виражений неприємний запах- гуашевої фарби. Саме так пахнуть туші з а-ля"конфіскату". По третє- консистенція- густа, забита, комками. Одним словом, той самий "Лореаль" , що зараз в Космо, ДЦ І ПроСторі-знайдете на базарних лотках втричі дешевше, якщо вже дуже хочеться екстріму. Пару сотень гривень- викинуті на вітер. Ще після Мейбілінів-Максфакторів з ДЦ зарікалася купувати косметику в таких мережах.І треба було мені в Космо позавчора заходити :)?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 2
  11. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    до речі, якраз хотіла спитати поради щодо "точок", де такі марки, як Ви назвали, можна було би сміливо купувати. Бо теж маю сумнів щодо якості в тих мережах, а якраз туш закінчується.
     
  12. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    А де тоді купувати? Я, наприклад, теж не дуже довіряю і інтернет-магазинам. Так само й там можуть підсунути все що хоч.
    Через сп наразі зовсім не вигідно враховуючт скачок доллару, замовляєш по одному курсу прийде по іншому.
    мені потрібно тоналку, а от де і яку купити не знаю.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    давно ще його купляла і чомусь не змогла користуватись... там вроді і склад не дуже хороший. Тепер відкрила для себе дитячий гель для тіла і волосся Babydream (Watsons ексклюзив). Зараз на ту марку ще й знижка, банка 500мл районі 44грн. Склад хороший, перевіряла. Ще й обличчя пробувала ним вмивати - супер! Для волосся не підійшов, бо воно у мене густе, довге, тому не вимиється таким легким засобом.
    Ще брала у Ватсонс Facelle, подобався він мені. Кілька разів мала Біону (у Барвінку, Рукавичці вони бувають), але там є пару не хороших складників і парабен.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    http://www.ekokosmetika.ru/inci-search?show=true Ось список безпечності засобу для інтимної гігієни Facelle Rossman. 3 зелені колобки з усмішкою :) - найкраще, 3 рожеві колобки без усмішки :sad: - найгірше. Досить хороший результат...
     
    • Подобається Подобається x 2
  15. JaNazarkova

    JaNazarkova Well-Known Member

    На Південному в одної жіночки, поки тільки там бачила, то там завжди і купую
     
  16. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Те саме. І де тепер можна купити якісну косметику...
     
  17. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    А на Мейкапі не знаєте якої якості косметика?
     
  18. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Знаю про кого Ви, точніше догадуюсь))
    була у неї недавно, ціни ну дуже зросли...
     
  19. Жменька

    Жменька Well-Known Member

    А який там реально колір? я бачила картинці - то він ніби такий коричнюватий. У мене чорне волосся і я зараз думаю, який краще взяти - чи той "тауп" чи чорний
     
  20. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    В упаковці виглядає коричневим, а на тілі мені більше на сірий схожий. А вам для чого потрібно? Бо я брала для брів (вони у мене чорні), то мені колір підійшов.